Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım kısıtlı zamanımı listeler için kullanıyorum..
hayırdır senin için sakıncasımı var kilomu listede eklememin..
benim icin hic bir sakincasi yok canim senin icin cok yorucu olucaksa bir mesajla kilonu paylasmak, tabiki kolayina nasil geliyorsa o sekilde paylasabilirsin.

yuuuhhhh mumkun degil bir insan 18 saat calisamaz.
insaallah hemencecik kafaniza gore birini bulursunuz.
benim esimde gec geliyor diye uzuluyorum ama benimki ortalama sekiz bucuk gibi gelir. bu bile bana cok gec geliyor. Allah sana guc versin

hakkınızda hayırlısı olsun canım üzme kendini
her hayrın sonunda bir şer; her şerrin sonunda da biir hayır vardır..
Akrep abla, sizin kurallariniz neler??? belki bizede faydali olur
hayırdır kuşum sizin takım duraksama döneminemi girdi yine

bende merak ediyorum kuralalrınızı geçmişe baktım azıcık belki görürüm diye ama henüz bulamadımmm kurallarınızı hatırlıyorum akrep madde madde yazardı kuralları
tamam şekercim şimdi yayınlarım..ya benim açtığım topik de var istersen oraya da takılabilirsin aklıma geldi şimdi

akrebin kuralları

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüsü ya erken ve az yenicek ya da sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.her gün akşam öğününde 1 diş sarımsak yutulacak hap yutar gibi..

11.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani buraya gelmek şart..

şimdii sıra takım içi derecelerdee

2.TAKIM 198. ETAP

1. akrep33........2,57% ...giden kilo.....1,7

2. hindirella.......2,21% ...giden kilo.....1,4

3. meden..........1,27% ...giden kilo.....0,8

4. zulaley..........1,20%....... giden kilo..... 0,9
5. secdenur.....1,07%....giden kilo....0,7 ve turab571....... 1,07%....giden kilo... 0,6
6. nurceng......0,17%...giden kilo...0,1
7.
banusultan.....0,0%....giden kilo... 0
8.
ervamm...... -0,97%.... alınan kilo...0,8
9. karamel_guzel...... -2,17%.... alınan kilo...1,5

Son düzenleme:

çünküm ben çooook merak ediyorummmm.göremezsem çatlıyorum yaaa.evet lokmasın ama verdiğin kiloyla yeme de yanında yat ballı lokma tatlısııı.

canım biri gider ikisi gelir.değerli bir elemandı galiba.

Canim esinin ne is yaptigini bilmiyorum, umarim yeni iyi bir eleman alabilirsiniz ve esinin isleri azalir.nekadar zor olasada kendinizi uzmemeye calisin

NARİN NAZENİN KIS SENİN ADIN NEKADAN GÜZELMİŞ

canım biri gider ikisi gelir.değerli bir elemandı galiba.

TEŞEKKÜRLER KIZLAR DUA EDİNNOLUR
evet iyibir elemanımızdı işyerinin yedek anahtarlarını ile vermiştik ona
bakalım akrebinde dedigi gibi herşerde bihayır vardır inşallah ah turabcım eşim zorbir insan yeni elemanı bulmak çok zor
neyse şimdi işe gitti ilk şoku atlattık bayabi kendimize gelememiştik
rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için

amin canım.su akar yolunu bulur,kul üzülür rabbini bulur demişler.

sabah
su[akrebimin çabalarıylan ısınmış]
1 elma
kahvaltı 1 kase müsli
ara yeşil çay
öğle[komşumda 1 kahve,1/2 dilim pasta,1 dilim kıymalı börek]
ara 1 bardak meyve suyu
akşam 1 porsiyon z.yağlı sebze,2 dilim uno
1 avuç çekirdek yedim.

menüm
sabah 2 bardak su
süperbi kahvaltı
ara meyve
öğle 3 kaşık mantı
ara yok
akşam 4 tane köfte yogurt
60 dk yürüyüş
2 lt su 4 fincan yeşilçay

buda benim menum
elma sirkeli su
portakal suyu kahvalti
ara 1/2 muz, 1 tadim saglikli atistirmalik, 2 yesil cay
oglen bir porsiyon ispanak, bir kase yogurt
ara bir yumurta beyazi ceyrek simit
aksam 1/2 porsiyon tavuklu plav 1/2 por. kofteli bezelye 1 kase yogurt
30 dk plates
75 dk yuruyus.
3 lt su

slm menüm
sabah kahvaltı
ara diyet bisküvi kola
öğle tost
akşam yarım kase çorba azck hindi eti yarım yağlı yoğurt
gün içinde 2 bardak 5'i bir yerde 3 ltr su (tamamlıycam)
pilates yok yarım saat yürüyüş bide dün başladğm uçurtma avcısı kitabnı bugün bitirdm herkese şiddetle tavsiye ederim şahsen çok etkilendm

bnce artık avatarınızdaki yazıları silip ben incecik bir bayanımyazmalısnız çnkü geçenlerde okuduğum bir kitaba göre beyin ne söylersen onu hemen bilinçaltına yüklüyomuş sen farkında olmasan bile onu içten içe kabulleniyosun e bu da demek oluyorki motivasyon düşer ama tabi insandan insana algılar değişir. kimiside bunu hırs yapar kendini kendine kanıtlamak için kendiyle inatlaştığı için konunun tersini düşünür.
ay neyse çok uzattım

ay yok ya ne 500 gramı benim 1 mayısta 60 olmam gerekiyo önümde 13 gün var ve vermem gerekn 2 kilocuk varartık kilolarım bana değil ben kilolarıma hakimim

Çok yorulduummm benn off yaa şu çocuklarla çarşıda gezmek insanı hakikaten çok yoruyor anneme bırakayım dedim oğlumu onunda işi varmış mecburen yanımda götürdüm yine. Çok gezdim galiba belim ağrıyorr. Bu kadar gezmeye eve sadece bir ayakkabı ile gelince insanın morali bozuluyor yaa. Bugünde bir babet aldım şükür. Etek bulamadım koskoca şehirde

ben de gelcem ben de..:84::84::84::84:

Ayy ne güzel olur sende gelsen gezerdik beraberce:118:

Yaa bnimde karnım şişti ağrıyorda reglmi olacam nedir 10 ay sonrasında, karnım taş gibi resmen

Evet evettt yarışacaz bu hafta 1000 gram daha gidecek inşaallah:129::129::132::132:

tünaydııın hanımlar kiloooooom hazır olun 61,9

ben çok sevindim senin adına canımcım , böyle devam et şekercim.

medencim kusura bakma alınma ama beni geçemediğine çok sevindim
bu hafta 500 gr bile versem yeter bana

Alınmadım şeker aksine çok sevindim kendim vermiş kadar sevindim hemide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…