- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Akrep abla, sizin kurallariniz neler??? belki bizede faydali olur
benim icin hic bir sakincasi yok canim senin icin cok yorucu olucaksa bir mesajla kilonu paylasmak, tabiki kolayina nasil geliyorsa o sekilde paylasabilirsin.
canım kısıtlı zamanımı listeler için kullanıyorum..
hayırdır senin için sakıncasımı var kilomu listede eklememin..
hu huuuu neredesiniz kızlar herkez spormu yapıyor yoksa
benim morelim çok bozuk eşimin işyerindeki elamanı işi bırakıyormuş
ikimizde çok keyifliydik bugün ama telefon gelince çok morelimiz bozuldu yemegimizi bile yiyemedik
artık kocamı hiç göremicem sabah 7 de gidicek gece 1 de gelicek
hakkınızda hayırlısı olsun canım üzme kendinihu huuuu neredesiniz kızlar herkez spormu yapıyor yoksa
ikimizde çok keyifliydik bugün ama telefon gelince çok morelimiz bozuldu yemegimizi bile yiyemedik
hayırdır kuşum sizin takım duraksama döneminemi girdi yineAkrep abla, sizin kurallariniz neler??? belki bizede faydali olur
tamam şekercim şimdi yayınlarım..ya benim açtığım topik de var istersen oraya da takılabilirsin aklıma geldi şimdi
bende merak ediyorum kuralalrınızı geçmişe baktım azıcık belki görürüm diye ama henüz bulamadımmm kurallarınızı hatırlıyorum akrep madde madde yazardı kuralları
kıs noluyosunuzben her hafta yazıyodum zaten sadece bugün o da yarıştığım için ve çoook küçümsendiğim için geç yazmak istedim..hani kolay lokmaymışım yaa
canım ceza istemiyorum zaten sadece senin sözü sana hatırlattım
eee ben şimdiden 1 nisan hedefimi geçtiiim
hu huuuu neredesiniz kızlar herkez spormu yapıyor yoksa
çünküm ben çooook merak ediyorummmm.göremezsem çatlıyorum yaaa.evet lokmasın ama verdiğin kiloyla yeme de yanında yat ballı lokma tatlısııı.
Canim esinin ne is yaptigini bilmiyorum, umarim yeni iyi bir eleman alabilirsiniz ve esinin isleri azalir.nekadar zor olasada kendinizi uzmemeye calisin
selam kızlar herkesin cuması mübarek olsun inşallah.
akrepçim nasılsın canım.uzun zamandır bende kk ya giremiyordum bugün şöyle bi takımlar arası gezineyim dedim harika kilo vermişsin tebrikler tatlımsüpersin bende uzun zamandır takıldım bir ileri iki geri eşim artık dalga geçiyor birtürlü 65 i göremedin diye lütfen bukadar güzel kilo vermenin sırrını verirmisin ben çok sıkıldım bu durumdan artık
kızlar takımca uyguladıgınız kurallarınız varmı ben saglıklı beslenmeye çalışarak 1 yılı aşkın bir sürede verdim ama hiç spor yapmadım artık yürüyüşe başladım ama maalesef kaçamaklarım arttı
benim icin hic bir sakincasi yok canim senin icin cok yorucu olucaksa bir mesajla kilonu paylasmak, tabiki kolayina nasil geliyorsa o sekilde paylasabilirsin.
yuuuhhhh mumkun degil bir insan 18 saat calisamaz.
insaallah hemencecik kafaniza gore birini bulursunuz.
benim esimde gec geliyor diye uzuluyorum ama benimki ortalama sekiz bucuk gibi gelir. bu bile bana cok gec geliyor. Allah sana guc versin
canım biri gider ikisi gelir.değerli bir elemandı galiba.
NARİN NAZENİN KIS SENİN ADIN NEKADAN GÜZELMİŞ
TEŞEKKÜRLER KIZLAR DUA EDİNNOLUR
evet iyibir elemanımızdı işyerinin yedek anahtarlarını ile vermiştik ona
bakalım akrebinde dedigi gibi herşerde bihayır vardır inşallah ah turabcım eşim zorbir insan yeni elemanı bulmak çok zor
neyse şimdi işe gitti ilk şoku atlattık bayabi kendimize gelememiştik
rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için
ben de gelcem ben de..:84::84::84::84:
adettendir canım 2 güne kadar gider şişligin merak etme
allah yardımcın olsun benimde gecikti çok korkuyorumm :18: :18: :18: dördüncümü geliyor aceba:18: :18: :18: :18:
evet bende haftaya veremessem üzülmem ama medene sözverdim bu hafta yarışıcazz :26: :26:
tünaydııın hanımlar kiloooooom hazır olun 61,9
medencim kusura bakma alınma ama beni geçemediğine çok sevindim
bu hafta 500 gr bile versem yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?