Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

banucum 100 grgitti sadeceya.ama geçenhafta ben 57 yigörmüştüm amayediğim içinböyleoldu ama yinede o yemeye çok alamadığımaseviniyorum

Menümü yazayım;
Sabah - Limonlu sıcak su, Kahvaltı,
Ara - Yok
Öğle - 1 Dürüm, 1 ayran
Ara - 2 Kandil simidi, 2 Kurabiye
Akşam - 2 Kaşık Yoğurt, 2 Parça Tavuk, 1 Çatal Patates

2-2,5 litre su

Şimdi bir yarım muz yerim ve 1 kupa bitki çayı içerim.

1,5 saat yürüyüş (4,5 saatte çarşıda gezmişim)

Yarın günüm var yaa, güne gitmeden önce yürürüm 2 saat, sonra oraya gidip yaktığımı fazlasıyla geri alırım
Zülaleyle yarışımızda bu gün bana bir eksi olacak

menümü yazayım
sabah su
9.30 1poğçave çay
öğle 3 te 1 pide salata ve 1 elma
akşam et sote ve ekmek .ekmeği biraz fazla yedimçok acıkmıştım.
biraz sonra meyve yerim

menüm
sabah 2 bardak su
süperbi kahvaltı
ara meyve
öğle 3 kaşık mantı
ara yok
akşam 4 tane köfte yogurt
60 dk yürüyüş
2 lt su 4 fincan yeşilçay

40 sayfada kitap okumuştum hergün okuyorum ama hep yazmayı unutuyorum

kızım sen hiç sebze yanezmisin hiç görmüyorum menünde ıspanak lahana pırasa hep patates hep patates
canımya okadar gez bişi alma sinir olur insan neyse babet almışsınya

Yarın günüm var yaa, güne gitmeden önce yürürüm 2 saat, sonra oraya gidip yaktığımı fazlasıyla geri alırım
Zülaleyle yarışımızda bu gün bana bir eksi olacak

olsun canım olsun yesen ne güzel bende güne gitsem bir güzel yerim valla
hıııı bu arada hava bulutlu yani sahil boyu yürüyüşe devam

menümü yazayım
sabah su
9.30 1poğçave çay
öğle 3 te 1 pide salata ve 1 elma
akşam et sote ve ekmek .ekmeği biraz fazla yedimçok acıkmıştım.
biraz sonra meyve yerim

spor yok.bolbol koşturdum 11 de geldim evi temizledim öğlene kadar.öğleden sonra tekrar gittim.okul yoruyo beni .turab valla zor.dershanade olsan çok yorulurdun ben buşekilde bile yoruluyorum hiç dinlenmeye vaktim yok benim

canım çok sıkıldı aldım kovayı elime doldurdum deterjanı bu saatte cam kapı siliyorum yoruldum biraz takıma bakam dedim az dinleneyim
kıs bendiyodum meden alış verişten yarışı unutmuştur valla o yorgunluga formundasın

ıspanak, patlıcan sadece börekleri yenir bizde, kabak asla, pırasa asla, lahana asla kokusuna bile dayanamaz. biber dolması yapayım içine yer dışını atar yaptııma değmez.
zoraki karnıbahar ve brokoliye alıştırdım o kadar. birde bezelye var onuda sevmez ama pilava, tavuğa falan katar yedirirrim.
Kızımada yediremiyorum işin garip tarafı. Yaa maalsefe benim eşim çook yemek seçiyorr, et yemez, sebze yemez, hamur işi bazı şeyleri yiyor. makarnayı fazla sevmez. diyeceksinki ne yiyor bu adam. tavuk ve patates. ona dışarda pizza, hamburger iskender de bayıla bayıla yer. ama evde et yemez. tipik birisi işte.sebze olarak taze faulyeyi sever sadece oda yaza inşaallah.

Son düzenleme:

unuturmuyum hiç ben yarışı balım. çarşıya gidince o 38 bedenleri görünce dahada azmim arttı

evet ya unutmuşum söylemiştin tabi baba yemeyince çocuklarda yemezler
zor işin
unuturmuyum hiç ben yarışı balım. çarşıya gidince o 38 bedenleri görünce dahada azmim arttı
tabi insan dahabir hırs lanıyo dimi

biz de sebzenin her türlüsü pişer.seven de yer sevmeyende.ben hiç ne yersiniz muhabbeti yapmam.ne pişerse tencerede tabaklarına da o düşer.o yüzden yemek evimizde hiç sorun olmaz.bu konuda çok katıyım.ve sevmese de çocuğuma bunu bulduğuna şükretmelisin,aç uyuyan çocuklar varken senin şikayet etmen günah derim.galiba baştan sıkı tutunca oluyor,sonradan zorlamayla değil.şimdi küçüğüm de sebze,et,tavuk,balık ayırmıyor şükür.yoksa anne için çok zor çoookk...

eşim maça takıldı,zaten yüzünü zor görüyorum...neyse gönlü olsun,onların da stres atmaya ihtiyacı var.

pek bir entellektuel gordum seni

dün başladğm uçurtma avcısı kitabnı bugün bitirdm herkese şiddetle tavsiye ederim şahsen çok etkilendm
bizde varmis bu kitap okuyalim bakalim.

ay yok ya ne 500 gramı benim 1 mayısta 60 olmam gerekiyo önümde 13 gün var ve vermem gerekn 2 kilocuk varartık kilolarım bana değil ben kilolarıma hakimim
dur yaahu daha arada nisan var bu ne acele boyle hemencicik tatile gecmek istiyorsun anlasilan

ogretmenlik zor ve yorucu bir meslek bencede ya. benim esimde ogretmen ve hic mesgalesi bitmez.

kucumsenmek derken? birbirimizi motive etmek diyelim biz ona. bak etkiside olmus ne guzel 1.7 kilo vermissin

kizlar diger takimlardan kilosu kiloma uygun bir rakip bakiyorum henuz bulamadim. birini buldum zannettim 5. takimdan. 55.5 kiloluk gorucu gideyim dedim birde baktim zaten hedef kilosu 50 ymis
uzaklarda arama sen turabim. Rakibin burada
bu haftanin kurallarini simdiden belirleyelim. odul ve cezamiz olsun mesela. dedigin gibi alt limit 500 gr olsun. az veren cok verenin ne kadar ince oldugunu avatarina yazar. nasil?

bunu her hafta bekleriz ama...
peki Akrepcim iki gunde 1600 gr vermenin sirrini bizimle paylasirmisin?
en son carsamba gunu 100 gr gitti demistin dogrumu hatirliyorum?

Canımcım ne kadar katıda olsan bu kural herkes için geçerli olmuyor maalesef. Bende çok denedim ama olmadı eşim dokunmadı bile yemeden kalktı, ee ömür boyuda alıştıracağım diyede böyle gitmez ki eşimde inatçı bilirim sevmiyorsa sevmez yemiyorsa yemez. kızıma gelince ben çalıştığım için bu konuda çok katı olamadım 8 aylıkken başladım çalışmaya ve kızım 3 öğün anneanne babaannede yemek yedi. Çalışan bayan olmanın dezavantajlarından bir taneside bu. ama 1-2 yıldır kızım şu sağlıklı bu sğlıksız şunu yersen şöyle olur bunu yersen şöyle olur diyerek alıştırmaya çalışıyorum. ömce karnıbahar sonra brokoli şimdilerde mantara alışmaya başladı mesela, kendide alışmaya başadı bu duruma anneciğim bu sağlıksız yemeyeceğim ben diyor. anneciğim bu sağlıklı yiyeceğim diyor ama zaman alacak hemen olmuyor. baskı ile değil kendide isyeyerek dopruyu yanlışı ayırt ederek alışacak zamanla inşaallha. zaten kızımda sıkıntı sebzeler 3-4 sebze çeşidine daha alışırsa bitmiştir olay.

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar,
yarın sabah erkenden anneme gidecem, eşime bıraktıracağım kendimi. eve ancak akşam gelebilirim malum günüm var:18:Yarın akşam görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…