menüm
sabah 2 bardak su
süperbi kahvaltı
ara meyve
öğle 3 kaşık mantı
ara yok
akşam 4 tane köfte yogurt
60 dk yürüyüş
2 lt su 4 fincan yeşilçay
Menümü yazayım;
Sabah - Limonlu sıcak su, Kahvaltı,
Ara - Yok
Öğle - 1 Dürüm, 1 ayran
Ara - 2 Kandil simidi, 2 Kurabiye
Akşam - 2 Kaşık Yoğurt, 2 Parça Tavuk, 1 Çatal Patates
2-2,5 litre su
Şimdi bir yarım muz yerim ve 1 kupa bitki çayı içerim.
1,5 saat yürüyüş (4,5 saatte çarşıda gezmişim)
Yarın günüm var yaa, güne gitmeden önce yürürüm 2 saat, sonra oraya gidip yaktığımı fazlasıyla geri alırım
Zülaleyle yarışımızda bu gün bana bir eksi olacak
40 sayfada kitap okumuştum hergün okuyorum ama hep yazmayı unutuyorum
kızım sen hiç sebze yanezmisin hiç görmüyorum menünde ıspanak lahana pırasa hep patates hep patates
canımya okadar gez bişi alma sinir olur insan neyse babet almışsınya
canım çok sıkıldı aldım kovayı elime doldurdum deterjanı bu saatte cam kapı siliyorum yoruldum biraz takıma bakam dedim az dinleneyim
kıs bendiyodum meden alış verişten yarışı unutmuştur valla o yorgunluga formundasın
ıspanak, patlıcan sadece börekleri yenir bizde, kabak asla, pırasa asla, lahana asla kokusuna bile dayanamaz. biber dolması yapayım içine yer dışını atar yaptııma değmez.
zoraki karnıbahar ve brokoliye alıştırdım o kadar. birde bezelye var onuda sevmez ama pilava, tavuğa falan katar yedirirrim.
Kızımada yediremiyorum işin garip tarafı. Yaa maalsefe benim eşim çook yemek seçiyorr, et yemez, sebze yemez, hamur işi bazı şeyleri yiyor. makarnayı fazla sevmez. diyeceksinki ne yiyor bu adam. tavuk ve patates. ona dışarda pizza, hamburger iskender de bayıla bayıla yer. ama evde et yemez. tipik birisi işte.sebze olarak taze faulyeyi sever sadece oda yaza inşaallah.
unuturmuyum hiç ben yarışı balım. çarşıya gidince o 38 bedenleri görünce dahada azmim arttı
biz de sebzenin her türlüsü pişer.seven de yer sevmeyende.ben hiç ne yersiniz muhabbeti yapmam.ne pişerse tencerede tabaklarına da o düşer.o yüzden yemek evimizde hiç sorun olmaz.bu konuda çok katıyım.ve sevmese de çocuğuma bunu bulduğuna şükretmelisin,aç uyuyan çocuklar varken senin şikayet etmen günah derim.galiba baştan sıkı tutunca oluyor,sonradan zorlamayla değil.şimdi küçüğüm de sebze,et,tavuk,balık ayırmıyor şükür.yoksa anne için çok zor çoookk...ıspanak, patlıcan sadece börekleri yenir bizde, kabak asla, pırasa asla, lahana asla kokusuna bile dayanamaz. biber dolması yapayım içine yer dışını atar yaptııma değmez.
zoraki karnıbahar ve brokoliye alıştırdım o kadar. birde bezelye var onuda sevmez ama pilava, tavuğa falan katar yedirirrim.
Kızımada yediremiyorum işin garip tarafı. Yaa maalsefe benim eşim çook yemek seçiyorr, et yemez, sebze yemez, hamur işi bazı şeyleri yiyor. makarnayı fazla sevmez. diyeceksinki ne yiyor bu adam. tavuk ve patates. ona dışarda pizza, hamburger iskender de bayıla bayıla yer. ama evde et yemez. tipik birisi işte.sebze olarak taze faulyeyi sever sadece oda yaza inşaallah.
kızlar ben kaçtım kapılar camlar silinmek için beni bekler
pek bir entellektuel gordum senibnce artık avatarınızdaki yazıları silip ben incecik bir bayanımyazmalısnız çnkü geçenlerde okuduğum bir kitaba göre beyin ne söylersen onu hemen bilinçaltına yüklüyomuş sen farkında olmasan bile onu içten içe kabulleniyosun e bu da demek oluyorki motivasyon düşer ama tabi insandan insana algılar değişir. kimiside bunu hırs yapar kendini kendine kanıtlamak için kendiyle inatlaştığı için konunun tersini düşünür.
ay neyse çok uzattım
bizde varmis bu kitap okuyalim bakalim.dün başladğm uçurtma avcısı kitabnı bugün bitirdm herkese şiddetle tavsiye ederim şahsen çok etkilendm
ay yok ya ne 500 gramı benim 1 mayısta 60 olmam gerekiyo önümde 13 gün var ve vermem gerekn 2 kilocuk varartık kilolarım bana değil ben kilolarıma hakimim
ogretmenlik zor ve yorucu bir meslek bencede ya. benim esimde ogretmen ve hic mesgalesi bitmez.menümü yazayım
sabah su
9.30 1poğçave çay
öğle 3 te 1 pide salata ve 1 elma
akşam et sote ve ekmek .ekmeği biraz fazla yedimçok acıkmıştım.
biraz sonra meyve yerim
spor yok.bolbol koşturdum 11 de geldim evi temizledim öğlene kadar.öğleden sonra tekrar gittim.okul yoruyo beni .turab valla zor.dershanade olsan çok yorulurdun ben buşekilde bile yoruluyorum hiç dinlenmeye vaktim yok benim
kucumsenmek derken? birbirimizi motive etmek diyelim biz ona. bak etkiside olmus ne guzel 1.7 kilo vermissin
kıs noluyosunuzben her hafta yazıyodum zaten sadece bugün o da yarıştığım için ve çoook küçümsendiğim için geç yazmak istedim..hani kolay lokmaymışım yaa
canım ceza istemiyorum zaten sadece senin sözü sana hatırlattım
eee ben şimdiden 1 nisan hedefimi geçtiiim
uzaklarda arama sen turabim. Rakibin buradakizlar diger takimlardan kilosu kiloma uygun bir rakip bakiyorum henuz bulamadim. birini buldum zannettim 5. takimdan. 55.5 kilolukgorucu gideyim dedim birde baktim zaten hedef kilosu 50 ymis
bunu her hafta bekleriz ama...şimdii sıra takım içi derecelerdee
2.TAKIM 198. ETAP
1. akrep33........2,57%...giden kilo.....1,7
2. hindirella.......2,21%...giden kilo.....1,4
3. meden..........1,27%...giden kilo.....0,8
4. zulaley..........1,20%....... giden kilo..... 0,9
5. secdenur.....1,07%....giden kilo....0,7ve turab571....... 1,07%....giden kilo... 0,6
6. nurceng......0,17%...giden kilo...0,1
7. banusultan.....0,0%....giden kilo... 0
8. ervamm...... -0,97%.... alınan kilo...0,8
9. karamel_guzel...... -2,17%.... alınan kilo...1,5
biz de sebzenin her türlüsü pişer.seven de yer sevmeyende.ben hiç ne yersiniz muhabbeti yapmam.ne pişerse tencerede tabaklarına da o düşer.o yüzden yemek evimizde hiç sorun olmaz.bu konuda çok katıyım.ve sevmese de çocuğuma bunu bulduğuna şükretmelisin,aç uyuyan çocuklar varken senin şikayet etmen günah derim.galiba baştan sıkı tutunca oluyor,sonradan zorlamayla değil.şimdi küçüğüm de sebze,et,tavuk,balık ayırmıyor şükür.yoksa anne için çok zor çoookk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?