Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar,
yarın sabah erkenden anneme gidecem, eşime bıraktıracağım kendimi. eve ancak akşam gelebilirim malum günüm var:18:Yarın akşam görüşmek üzere.

hayırlı gecelerde şu tependeki yazıyı çok sevdin herhalde
neyse ugraşma haftaya gene yazacan nasıl olsa

guzel kurallariniz varmis abla...bizim takimda bikac kiz cok az paylasimda bulunuyor yada gunlerce girmiyor...bende artik ipleri elime sikica almaya karar verdim yoksa, bu yolun sonu yok oyuzden bir bakim dedim senden kopya cekecek bir kural bulabilirmiyim diye

gunaydin hanimlar eee napiyoruz turabcim tartidanmidir bendermidir anlamadim carsamba tartildigimda 1200gr vermistim cumaya kadar 700gr olmus neyse bunada sukur diyorum ben bu hafta icinde birseyler dusunelim tamammi neyse bugun yiginla isim var malum hafta sonu gorusuruz kizlar

Son düzenleme:
gunaydin gunaydin
bugunku yuruyusumu kurtardim Allahtan. sabah hazirlandim esim ve kizim uyurlarken bir indim asagi yagmur. hemen tekrar yukari cikip semsiyemi aldim guzel bir yagmur keyfi yaptim. yoksa yagmur derken cocukla cikamayacaktim iyi oldu. kahvalti hazirlayayim ben :80:

günaydın şekerlerim.ben de kahvaltı yaptıktan sonra size bakayım dedim.bu gün alışveriş günü.market, pazar, çocukların ihtiyaçları.bir yardımcım olsa da bunları hallediverse.hiç sevmiyorum her hafta çıkmayı.ama evde de hep bir şeyler bitiyor.ne kadar fazla alırsan al.çocuk olunca mecbur taze sebze meyve içim pazara da gidiyorsun.yakın köylerden doğal ürünler geliyor çünkü.şükür yiyorlar da....boşa gitmiyor koşturmacam...

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 198. ETAP SONUC LİSTELERİ
11 MART-18 MART

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ .................3. TAKIM

İKİNCİ ....................9. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................7. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ 2. takımdan.............akrep33.................2.57%
İKİNCİ 3. takımdan...........tgull..................2.49%
ÜÇÜNCÜ 7. takımdan............ganfed .................2.42%

sadece bizim takımda değil tüm takımlar içinde birinci olmuşum ayol

Son düzenleme:
kalkarkalkmaz :81:
ara :81:
kahvaltı :81: tatlım aralarda normal kahvaltı da yapsan..valla iyi yiyebiliyosun müsliyi hergün
ben yiyemedim

öğle tatlış kahve fecii ödem yapar ve yağ yakımını zorlaştırır dışarda da olsan tercihini başka sağlıklı içeceklerden yana kullanmalısın..bunu da hayat felsefen yapmalısın yoksa en başa döner ömür boyu kilo verme mücadelen bitmez

ara meyve suyu hazır değildi umarım..hazır meyve suları çok sağlıksız

akşam :80:

su
kitap
spor

menüm
sabah 2 bardak su
süperbi kahvaltı
ara meyve
öğle 3 kaşık mantı
ara yok
akşam 4 tane köfte yogurt
60 dk yürüyüş
2 lt su 4 fincan yeşilçay

kahvaltı öncesi meyve

kahvaltı :81:

ara :81: meyvenin adı ?

öğle :81: üç kaşık mantıyla nasıl doydun yanında bol salata olsaydı sabah ve öğlen iyi doyarsan akşam acıkıp da abartmazsın canım

ara

akşam :81: yine salata yok

spor :81:
su :81:
bitki çayı :81:

canım portakal suyunu kahvaltıyla birlikte içme..meyveler 15 dk da sindirilir ama yemekler 2 saatte et içerikli olursa bu 3 saati bulur..meyve ile yemek bir arada olduğu zaman meyve mecburen yemeği bekliyor ve ilk 15 dk sonrası yani 2-3 saate kadar mayalanmaya başlıyor midede..bu da direk yağ olarak vücuda ekleniyor..yağ hücreleri de asla yok olmuyor sadece içi boşalıyor..o yüzden ipin ucunu acıcık gevşetsek çabucak kilo alıyoruz.. ne yağ hücrelerimiz dolsun ne de fazlalaşsın şeker tabii bir de mide ekşimesi,sindirim sisteminde şişkinlik yapıyor..

öğle :81:

akşam :81:

spor:81:
bitki çayı
kitap

kalkarkalkmaz

kahvaltı öncesi meyve

ara aburcubur olmuş çok sakıncalı

öğle :81: hani ayranı salatası

ara

akşam :81: salata yine yok tatlım bağırsaklarına acı ve aralarda meyveni menülerinde çiğ sebzeyi ihmal etme olurmu..bağırsaklar boşalıcakki diğer yediklerimizin fazlası insin boşalan yere dimi ama boşalmazsa mecburen yağa dönüşür ve tabikii birde korkunç rahatsızlığa

spor :81:
kitap :81:
kahvaltı öncesi meyve
ara
öğle :81: çiğ sebze yok
akşam :81: çiğ sebze yine yok
su:81:
kitap
menümü yazayım
sabah su
9.30 1poğçave çay
öğle 3 te 1 pide salata ve 1 elma
akşam et sote ve ekmek .ekmeği biraz fazla yedimçok acıkmıştım.
biraz sonra meyve yerim
sabah o su sıcak eve sirke ya da limonlumu acaba :26:

kahvaltı öncesi meyve

kahvaltı o kesin hazır poğaçadır sırf yağ ve un çok tehlikeli

ara

öğle meyve yemekle birlikte yenmiş

ara

akşam :81: yanında hani çiğ sebze hani yoğurt

kitap :81:
bitki çayı
su

sen niye coştun gece gece bacımmm.

bunu her hafta bekleriz ama...
peki Akrepcim iki gunde 1600 gr vermenin sirrini bizimle paylasirmisin?
en son carsamba gunu 100 gr gitti demistin dogrumu hatirliyorum?
kıs ne iki günü o sadece yarışçı taktiğiydi hani nasılsa kilo verememiş ben rahat olayım daha fazla sıkmayayım taktiğii yoksa cuma günü tartıldım..aralarda tartılmak motivasyonumu kırıyor kilo veremiyorum tam tersi kilo alıyorum
napiim ama turab zaten güçlü bir rakip :18: eee sen de 1,200 diyince hepten tırsdım..dedim bari daha fazla vermesinler de hepten gerilerde kalmiim ama ne yalan söyliim o kadar verebileceğimi ben de tahmin etmiyordum özellikle akşamları aklıma geliyordunuz zaten turab aklımda hep birde sen eklendin 1-2 lokma sonrası tüm yeme güdümü kaybettim birde evde hiç durmadım eşim olmadığında cd ile spor eşim evdeyken ev işi yaptım koştur koştur.yatağa kendimi zor atıyordum yatar yatmaz da sızıyordum resmen sabahlarıda uykumu süper almış bir ekilde erkenden kalktım hep bu 4 le 6 arası değişti saatleri..güneş asla uyurken doğmadı..evden çıkana kadar da spor koşturarak ev işleri yemek hazırlığı duş her geçen gün kıyafetlerim daha dökümlü oldukça pantolon düğmelerim daha kolay takıldıkça ve aynadaki görüntümün gün geçtikçe hoş bir hatun hatlarına sahip olması çok ama çook mutlu ediyor beni
hayırlı gecelerde şu tependeki yazıyı çok sevdin herhalde
neyse ugraşma haftaya gene yazacan nasıl olsa

süpersin canım yolu yarılamışsın tabii bunda turabın çok büyük katkıları var dimi şeker

aaa ne güzel..süper fikirmiş ben de öyle yapiim yaa..hafta içi çıkamadığımda çok zorluk yaşıyorum..bugün proğramıma alışverişi de ekliyorum

Son düzenleme:
tesekkurler degerlendirme icin.
Marankiye gore portakal suyu gibi asitli meyve sularini bos mideye gondermemek gerekiyor. mideye zararli. en az bir dilim ekmek yenmis olmasi lazim diyor.
kitap olrakta "the girl who kicked the hornet's nest" i okuyorum
yazmayi unutuyorum buraya. gecen hafta pazara kadarda 3 ansiklopedi gibi egitim bilimleri kitabi devirdim.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım
bizbiraz dolaştık eşimi zorla alış verişe götürdüm biraz dolandık çocukları luna parka götürdük şimdi ev işi yapıcam size bir bakayım dedim kimseler yok

maaşallah
sen şimdiden önümüzdeki sınava hazırlan bence canım sınav yaklaşınca sıtres yapmassın bence daha iyi olur senneler yaptın bakalım bugün

3 kaşık mantı
tam sofraya oturduk eşimle telefon geldi ve morelimiz bozuldu 2 mizde kalktık sofradan salatada vardı ama yiyemedim

maaşallah
sen şimdiden önümüzdeki sınava hazırlan bence canım sınav yaklaşınca sıtres yapmassın bence daha iyi olur senneler yaptın bakalım bugün

artik kendime oyle bir yol cizdim zaten zulaleycim. onumuzdeki sene girecegim sinava mecbur onumde toefl var bu arada onu aradan cikaracagim.
zulaley bugun bir basariya daha imza attim. esim inatla sana araba kullanmayi ben ogretirim diyordu. gecenlerde yaptigimiz deneme neredeyse omur boyu beni direksiyon basindan alacakti. bende senle calismam diyordum. bugun ondan kopardim ozel direksiyon dersi parasini. hocayla konusup yarin baslamayi dusunuyorum

Akrep33 ben 9. takımdanım.. Maşallah takımını çok iyi motive ediyorsun.. seni örnek almaya başladım

oh ne guzel
bende bugun sabah yagmur altinda guzel bir yuruyus yaptim kendime geldim. simdide yesil cayimi yudumlarken su secdenurun amigurimi dedigi bebek orme isine bakiyorum internetten. acaba bende yapabilirmiyim diye. esim gec gelince bende hep aksamlari kayin valideme geciyorum orda otururken orerim diyorum.
SECDENUR ordugun bebeklerden bizede gostersene ben cok guzel bebekler gordum nette. bende ormek istiyorum insaallah beceririm.

Akrep33 ben 9. takımdanım.. Maşallah takımını çok iyi motive ediyorsun.. seni örnek almaya başladım
Akrep hergun tum menuleri degerlendirir buda bizi cok motive ediyor.
Akrep seni 4. takimda cekistirdim az. senin icin kati kurallari var dediler bende bizim kaptan kaddafi gibidir dedim

Akrep hergun tum menuleri degerlendirir buda bizi cok motive ediyor.
Akrep seni 4. takimda cekistirdim az. senin icin kati kurallari var dediler bende bizim kaptan kaddafi gibidir dedim

evet gördüm cekiştirdiğini :)))
bende 9. takım kaptanıyım. yeni oldugum için takım kaptanları neler uyguluyor diye bakıyordum. akrep hoşuma gitti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…