sen niye coştun gece gece bacımmm.
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar,
yarın sabah erkenden anneme gidecem, eşime bıraktıracağım kendimi. eve ancak akşam gelebilirim malum günüm var:18:Yarın akşam görüşmek üzere.
akrebin kuralları
1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..
2.akşam menüsü ya erken ve az yenicek ya da sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)
3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.
4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..
5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve
6.aralarda 1 porsiyon meyve
7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.
8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..
9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..
10.her gün akşam öğününde 1 diş sarımsak yutulacak hap yutar gibi..
11.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani buraya gelmek şart..
kalkarkalkmaz :81:sabah
su[akrebimin çabalarıylan ısınmış]
1 elma
kahvaltı 1 kase müsli
ara yeşil çay
öğle[komşumda 1 kahve,1/2 dilim pasta,1 dilim kıymalı börek]
ara 1 bardak meyve suyu
akşam 1 porsiyon z.yağlı sebze,2 dilim uno
1 avuç çekirdek yedim.
kalkarkalkmaz :81:menüm
sabah 2 bardak su
süperbi kahvaltı
ara meyve
öğle 3 kaşık mantı
ara yok
akşam 4 tane köfte yogurt
60 dk yürüyüş
2 lt su 4 fincan yeşilçay
kalkarkalkmaz :81:buda benim menum
elma sirkeli su
portakal suyu kahvalti
ara 1/2 muz, 1 tadim saglikli atistirmalik, 2 yesil cay
oglen bir porsiyon ispanak, bir kase yogurt
ara bir yumurta beyazi ceyrek simit
aksam 1/2 porsiyon tavuklu plav 1/2 por. kofteli bezelye 1 kase yogurt
30 dk plates
75 dk yuruyus.
3 lt su
kalkarkalkmazslm menüm
sabah kahvaltı
ara diyet bisküvi kola
öğle tost
akşam yarım kase çorba azck hindi eti yarım yağlı yoğurt
gün içinde 2 bardak 5'i bir yerde 3 ltr su (tamamlıycam)
pilates yok yarım saat yürüyüş bide dün başladğm uçurtma avcısı kitabnı bugün bitirdm herkese şiddetle tavsiye ederim şahsen çok etkilendm
kalkarkalkmaz :81:Menümü yazayım;
Sabah - Limonlu sıcak su, Kahvaltı,
Ara - Yok
Öğle - 1 Dürüm, 1 ayran
Ara - 2 Kandil simidi, 2 Kurabiye
Akşam - 2 Kaşık Yoğurt, 2 Parça Tavuk, 1 Çatal Patates
2-2,5 litre su
Şimdi bir yarım muz yerim ve 1 kupa bitki çayı içerim.
1,5 saat yürüyüş (4,5 saatte çarşıda gezmişim)
sabah o su sıcak eve sirke ya da limonlumu acaba :26:menümü yazayım
sabah su
9.30 1poğçave çay
öğle 3 te 1 pide salata ve 1 elma
akşam et sote ve ekmek .ekmeği biraz fazla yedimçok acıkmıştım.
biraz sonra meyve yerim
sen niye coştun gece gece bacımmm.
kıs ne iki günübunu her hafta bekleriz ama...
peki Akrepcim iki gunde 1600 gr vermenin sirrini bizimle paylasirmisin?
en son carsamba gunu 100 gr gitti demistin dogrumu hatirliyorum?
hayırlı gecelerde şu tependeki yazıyı çok sevdin herhalde
neyse ugraşma haftaya gene yazacan nasıl olsa
guzel kurallariniz varmis abla...bizim takimda bikac kiz cok az paylasimda bulunuyor yada gunlerce girmiyor...bende artik ipleri elime sikica almaya karar verdim yoksa, bu yolun sonu yokoyuzden bir bakim dedim senden kopya cekecek bir kural bulabilirmiyim diye
süpersin canımgunaydin hanimlar eee napiyoruz turabcim tartidanmidir bendermidir anlamadim carsamba tartildigimda 1200gr vermistim cumaya kadar 700gr olmus neyse bunada sukur diyorum benbu hafta icinde birseyler dusunelim tamammi neyse bugun yiginla isim var malum hafta sonu gorusuruz kizlar
günaydın şekerlerim.ben de kahvaltı yaptıktan sonra size bakayım dedim.bu gün alışveriş günü.market, pazar, çocukların ihtiyaçları.bir yardımcım olsa da bunları hallediverse.hiç sevmiyorum her hafta çıkmayı.ama evde de hep bir şeyler bitiyor.ne kadar fazla alırsan al.çocuk olunca mecbur taze sebze meyve içim pazara da gidiyorsun.yakın köylerden doğal ürünler geliyor çünkü.şükür yiyorlar da....boşa gitmiyor koşturmacam...
kalkarkalkmaz :81:
canım portakal suyunu kahvaltıyla birlikte içme..meyveler 15 dk da sindirilir ama yemekler 2 saatte et içerikli olursa bu 3 saati bulur..meyve ile yemek bir arada olduğu zaman meyve mecburen yemeği bekliyor ve ilk 15 dk sonrası yani 2-3 saate kadar mayalanmaya başlıyor midede..bu da direk yağ olarak vücuda ekleniyor..yağ hücreleri de asla yok olmuyor sadece içi boşalıyor..o yüzden ipin ucunu acıcık gevşetsek çabucak kilo alıyoruz.. ne yağ hücrelerimiz dolsun ne de fazlalaşsın şekertabii bir de mide ekşimesi,sindirim sisteminde şişkinlik yapıyor..
ara :81:
öğle :81:
akşam :81:
spor:81:
su :81:
bitki çayı
kitap
tesekkurler degerlendirme icin.
Marankiye gore portakal suyu gibi asitli meyve sularini bos mideye gondermemek gerekiyor. mideye zararli. en az bir dilim ekmek yenmis olmasi lazim diyor.
kitap olrakta "the girl who kicked the hornet's nest" i okuyorum
yazmayi unutuyorum buraya. gecen hafta pazara kadarda 3 ansiklopedi gibi egitim bilimleri kitabi devirdim.
kahvaltı :81: tatlım aralarda normal kahvaltı da yapsan..valla iyi yiyebiliyosun müsliyi hergün
ben yiyemedim
öğle tatlış kahve fecii ödem yapar ve yağ yakımını zorlaştırır dışarda da olsan tercihini başka sağlıklı içeceklerden yana kullanmalısın..bunu da hayat felsefen yapmalısın yoksa en başa döner ömür boyu kilo verme mücadelen bitmez
ara meyve suyu hazır değildi umarım..hazır meyve suları çok sağlıksız
akşam :80:
su
kitap
spor
kahvaltı öncesi meyve
kahvaltı :81:
ara :81: meyvenin adı ?
öğle :81: üç kaşık mantıyla nasıl doydun yanında bol salata olsaydı sabah ve öğlen iyi doyarsan akşam acıkıp da abartmazsın canım
ara
akşam :81: yine salata yok
spor :81:
bitki çayı :81:
canım portakal suyunu kahvaltıyla birlikte içme..meyveler 15 dk da sindirilir ama yemekler 2 saatte et içerikli olursa bu 3 saati bulur..meyve ile yemek bir arada olduğu zaman meyve mecburen yemeği bekliyor ve ilk 15 dk sonrası yani 2-3 saate kadar mayalanmaya başlıyor midede..bu da direk yağ olarak vücuda ekleniyor..yağ hücreleri de asla yok olmuyor sadece içi boşalıyor..o yüzden ipin ucunu acıcık gevşetsek çabucak kilo alıyoruz.. ne yağ hücrelerimiz dolsun ne de fazlalaşsın şekertabii bir de mide ekşimesi,sindirim sisteminde şişkinlik yapıyor..
öğle :81:
akşam :81:
bitki çayı
kitap
kalkarkalkmaz
kahvaltı öncesi meyve
araaburcubur olmuş çok sakıncalı
öğle :81: hani ayranı salatası
ara
akşam :81: salata yine yoktatlım bağırsaklarına acı ve aralarda meyveni menülerinde çiğ sebzeyi ihmal etme olurmu..bağırsaklar boşalıcakki diğer yediklerimizin fazlası insin boşalan yere dimi ama boşalmazsa mecburen yağa dönüşür ve tabikii birde korkunç rahatsızlığa
spor :81:
kitap :81:
kahvaltı öncesi meyve
ara
öğle :81: çiğ sebze yok
akşam :81: çiğ sebze yine yok
su:81:
kitap
sabah o su sıcak eve sirke ya da limonlumu acaba :26:
kahvaltı öncesi meyve
kahvaltıo kesin hazır poğaçadır sırf yağ ve un çok tehlikeli
ara
öğle meyve yemekle birlikte yenmiş
ara
akşam :81: yanında hani çiğ sebze hani yoğurt
kitap :81:
bitki çayı
su
maaşallah
sen şimdiden önümüzdeki sınava hazırlan bence canım sınav yaklaşınca sıtres yapmassın bence daha iyi olur senneler yaptın bakalım bugün
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
bizbiraz dolaştık eşimi zorla alış verişe götürdüm biraz dolandık çocukları luna parka götürdük şimdi ev işi yapıcam size bir bakayım dedim kimseler yok
Akrep hergun tum menuleri degerlendirir buda bizi cok motive ediyor.Akrep33 ben 9. takımdanım.. Maşallah takımını çok iyi motive ediyorsun.. seni örnek almaya başladım
Akrep hergun tum menuleri degerlendirir buda bizi cok motive ediyor.
Akrep seni 4. takimda cekistirdim az. senin icin kati kurallari var dediler bende bizim kaptan kaddafi gibidir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?