Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ya zulaley benim ogrenmem gereken cok onemli bir sey daha var
benim esim asla berebere tras olmaz evlendigimizden beri sacini ben kesiyorum. nedeni ise ona gore "hal gecicidir" yani berber onun sacina dokunursa ondaki hal esime gecer
her seferinde olmuyor ve 3 vuruyoruz sacini ve hala vazgecmiyor boyle boyle ogrenirsin diyor. her ay 3 4 sabah elinde makina sacini kesmeye calisirdi benim hatalari duzeltmek icin. en sonunda makinalari sakladim artik bana soyluyor ki ben etrafi ona gore ayarliyorum yoksa tum gun temizlik yap. ay hatirladikca basima agrilar giriyor. benim su isi ogrenmem lazim

evet canım bazen birsene daha çok diyoruz ama birbakıyoruz bir kaç gün kalmış
demek başardın kocayı yola getirdin süpersinsiya maşaallah hadi hayırlısı derslerini bence kendin ayarla hocayada danış ama onlar genelde ıssız yerlerde sürdürür parketmeyi yokuş çıkmayı gece sürüşü hepsini pilanla başarılar

evet bende baktım netten çok güzel şeyler var örersin tabi neden öremeyesinki bebişine neler yaparsın neler

[/URL] Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]

selam kızlar.
secdenur ellerine sağlık canım.arada bitirdiklerinin resmini koy da gözümüz şenlensin.
bu gün
standart kahvaltı
alışverişten dolayı ara yok
öğle-ara
3 dilim börek çay
akşam[daha doğrusu ikindi kahvaltısı gibi]
tazecik domates,salatalık,biber,tere
2 dilim zeytinli ekmek,çay,peynir,zeytin,acılı ezme,
sucuk,1 yemek kaşığı[çileklerinden]reçel....
30 dakika pilates,45 dakika leslie tabii bunları yakmak için...

kız one valla allah sabır versin ben olsam kafayı yemiştim herhal ben adamın evde sakal tıraşı olmasına bile dayanamıyorum
makinayı saklamak çözümdegil bence yakınınızda varsa halk egitim merkezine git orada kuaförlük kursları var
kıs valla bizim hemen yanımızda var hanımlar koşa koşa gidiyorlar

kizlar gunaydin hatta tunaydin
kendime 53.9 luk bir rakibe buldum. ismi kuyabiye ve 4. takimdan kendisi. bir gun getirip sizinle tanistiracagim.
desteklerinizi bekliyorum her zamanki gibi
arada kapatmam gereken 1.6 lik bir farkta var. hayirlisi bakalim.

kızlar nerelerdesiniz yaaaa kimseler yok gene sabahtan beri bakıyorum canım sıkıldı

bugün evin önünde 2 kere tırafik kazası oldu can kaybı yok allaha şükür evin önü park arabanın biri parka daldı allahtan o an anda çocuklar yok tu benimkilerde eve yeni çıkmıştı
hala etkisindeyim rabbim korudu biride kamyonnun elfirenini çekmemiş adam oda parka daldı çok kötü bir gündü

ayy zulaleycim nasıl bir park o yaaa.her şey göz önüne alınıp öyle yapılmalı parklar aslında.Allaha emanet yavrularımız.bazen dakikalar hatta saniyeler kaderi değiştiriyor.benim de kızım 5 yaşındayken yemek hazırlıyordum.masaya oturacaktık.dağınıklık sevmeyişimden odandaki oyuncakları sepetine koy gel dedim.ben de arkasından çıkarken öyle bir gürültü koptu ki mutfaktan.dolaplar olduğu gibi yerde.dünya kadar porselen....ve kızım sadece 30 saniye önce o dolapların düştüğü yerdeydi.korkumdan elim ayağım boşaldı.çöktüm kaldım.ellerimi açıp rabbime şükür duaları ettim.

menüm
kahvaltı standart
ara yok
öğle ev yapımı 1 kase puding
ara muz
akşam 1 pors.sebzeli tavuk
1 pors.pilav
1 dilim uno
bol yeşillik...hepinize iyi geceler arkadaşlar.

canım ya gerçekten çok ibretlik olaylar yaşıyoruz rabbim kuzularımızı korusun bu saat oldu hala aklımda gerçi çok olmuş ama sizede çok geçmiş olsun büyük bir kaza atlatmışsınız

parkın hemen yanı otopark eee nolcak işte düşüncesiz insanlar zaten hep aklıma gelirdi biri parkedemeyip çocuk parkına girermi diye düşünürdüm ara ara rabbim korudu bidaha gönderemem herhalde çocuklarımı ama tam apartmanın önü allaha emanet biz onları sınırlı koruya biliriz allaha emanetler inşallah

Son düzenleme:
menüm
2 bar su 1 elma
süperbi kahvaktı
ara 1 elma
ögle yok kahvaltıyı geç yedik
akşam 16.00 da biraz makarna salata patates yemegi
2 lt su 4 fincan yeşil çay saat 21.00 da 1 portakal 1 elma

günaydın şekerler

tatlım aman dikkat et bırakma çocukları dışarı..
uff ben de yeni olsu sandım tatlım yaa..yine de çok geçmiş olsun..
kızlar bol bol sadaka verin..sadaka kazayı belayı defeder..dualalrınızı da eksik etmeyin kendinizin ve yakınlarınızın üzerinden..ben ayetelkürsü okurum hep..bir nevi sigorta derim bu duaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…