artik kendime oyle bir yol cizdim zaten zulaleycim. onumuzdeki sene girecegim sinava mecbur onumde toefl var bu arada onu aradan cikaracagim.
zulaley bugun bir basariya daha imza attim. esim inatla sana araba kullanmayi ben ogretirim diyordu. gecenlerde yaptigimiz deneme neredeyse omur boyu beni direksiyon basindan alacakti. bende senle calismam diyordum. bugun ondan kopardim ozel direksiyon dersi parasini. hocayla konusup yarin baslamayi dusunuyorum
evet bende baktım netten çok güzel şeyler var örersin tabi neden öremeyesinki bebişine neler yaparsın neler
oh ne guzel
bende bugun sabah yagmur altinda guzel bir yuruyus yaptim kendime geldim. simdide yesil cayimi yudumlarken su secdenurun amigurimi dedigi bebek orme isine bakiyorum internetten. acaba bende yapabilirmiyim diye. esim gec gelince bende hep aksamlari kayin valideme geciyorum orda otururken orerim diyorum.
SECDENUR ordugun bebeklerden bizede gostersene ben cok guzel bebekler gordum nette. bende ormek istiyorum insaallah beceririm.
oh ne guzel
bende bugun sabah yagmur altinda guzel bir yuruyus yaptim kendime geldim. simdide yesil cayimi yudumlarken su secdenurun amigurimi dedigi bebek orme isine bakiyorum internetten. acaba bende yapabilirmiyim diye. esim gec gelince bende hep aksamlari kayin valideme geciyorum orda otururken orerim diyorum.
SECDENUR ordugun bebeklerden bizede gostersene ben cok guzel bebekler gordum nette. bende ormek istiyorum insaallah beceririm.
turabcim enson yaptigim buydu oglum hic elinden dusurmuyor
ama ama bu harikaaaaaaaaaa ellerine saglik cok guzel olmus.
bende iplerimi alayim basliycam.
basla canim basla yanliz ikaz edeyim bagimlilik yaparistersen ben sana yardimci olabilirim ozelden msn vereyim sana
turabcim enson yaptigim buydu oglum hic elinden dusurmuyor
ya zulaley benim ogrenmem gereken cok onemli bir sey daha var
benim esim asla berebere tras olmaz evlendigimizden beri sacini ben kesiyorum. nedeni ise ona gore "hal gecicidir" yani berber onun sacina dokunursa ondaki hal esime gecer
her seferinde olmuyor ve 3 vuruyoruz sacini ve hala vazgecmiyor boyle boyle ogrenirsin diyor. her ay 3 4 sabah elinde makina sacini kesmeye calisirdi benim hatalari duzeltmek icin. en sonunda makinalari sakladimartik bana soyluyor ki ben etrafi ona gore ayarliyorum yoksa tum gun temizlik yap. ay hatirladikca basima agrilar giriyor. benim su isi ogrenmem lazim
ayy zulaleycim nasıl bir park o yaaa.her şey göz önüne alınıp öyle yapılmalı parklar aslında.Allaha emanet yavrularımız.bazen dakikalar hatta saniyeler kaderi değiştiriyor.benim de kızım 5 yaşındayken yemek hazırlıyordum.masaya oturacaktık.dağınıklık sevmeyişimden odandaki oyuncakları sepetine koy gel dedim.ben de arkasından çıkarken öyle bir gürültü koptu ki mutfaktan.dolaplar olduğu gibi yerde.dünya kadar porselen....ve kızım sadece 30 saniye önce o dolapların düştüğü yerdeydi.korkumdan elim ayağım boşaldı.çöktüm kaldım.ellerimi açıp rabbime şükür duaları ettim.
tatlım aman dikkat et bırakma çocukları dışarı..kızlar nerelerdesiniz yaaaa kimseler yok gene sabahtan beri bakıyorum canım sıkıldı
bugün evin önünde 2 kere tırafik kazası oldu can kaybı yok allaha şükür evin önü park arabanın biri parka daldı allahtan o an anda çocuklar yok tu benimkilerde eve yeni çıkmıştı
hala etkisindeyim rabbim korudu biride kamyonnun elfirenini çekmemiş adam oda parka daldı çok kötü bir gündü
uff ben de yeni olsu sandım tatlım yaa..yine de çok geçmiş olsun..ayy zulaleycim nasıl bir park o yaaa.her şey göz önüne alınıp öyle yapılmalı parklar aslında.Allaha emanet yavrularımız.bazen dakikalar hatta saniyeler kaderi değiştiriyor.benim de kızım 5 yaşındayken yemek hazırlıyordum.masaya oturacaktık.dağınıklık sevmeyişimden odandaki oyuncakları sepetine koy gel dedim.ben de arkasından çıkarken öyle bir gürültü koptu ki mutfaktan.dolaplar olduğu gibi yerde.dünya kadar porselen....ve kızım sadece 30 saniye önce o dolapların düştüğü yerdeydi.korkumdan elim ayağım boşaldı.çöktüm kaldım.ellerimi açıp rabbime şükür duaları ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?