Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın 2. takım

sabah geleyim de hem sizlerle tanışayım hem de rakibeme bir bakayım dedim, neler yapıyomuş diye ama kimsecikler gelmemiş daha heralde

hepinize bol kilo kayıplı bi hafta dilerim

bugün eşime dedim belediyeyle görüşücek önlem alsınlar
canım zaten çok çıkarmıyorum ama sıkılıyorlar parka çare bulunması lazım
günaydın 2. takım

sabah geleyim de hem sizlerle tanışayım hem de rakibeme bir bakayım dedim, neler yapıyomuş diye ama kimsecikler gelmemiş daha heralde

hepinize bol kilo kayıplı bi hafta dilerim

teşekkürler kuyabiyecik hoşgeldin
maaşallah sen yakında mezunsun tebrik ederim

Gunaydinlar sevgili takimim. b hafta plates ve yuruyus haftasi benim icin. hem kuyabiye ile olan yarisim var ve arada kapatmam gereken 1.6 kg var hemde cumaya kahvaltiya misafirlerim var onlari daha ince karsilamam lazim.

günaydın 2.takımın güzel bayanlarııı

akrepçim zaman ayırıp zahmet ederek kurallarını tekrar yazdıgın için çoook teşekkür ederimm şu dakikadan itibaren uygulamak için elimden geleni yapacagımmm Allah razı olsun arkadaşım inşallah bende fayda görürüm artık çok sıkıldım yerimde saymaktan

zulaley benim gerçek ismim deniz canım. kk ya üye oldugumda 86 kiloydum kendimce dalga geçmek için narin nazenin dedim bende çok seviyorum kullanıcı ismimi :82:

cumartesi menum
sabah elma sirkeli su
1/2 muz 50dk yuruyus.
09.00 kahvalti (kralice kahvaltisi)
ara 1 elma
14.00 1 kase pilav, 1 parca haslanmis derisiz tavuk gogus eti, buyuk bir kase sekersiz kayisi hosafi
ara ince bir dilim kek, 2 bardak yesil cay
aksam yumurtali dere otu salatasi, 1 domates, cok az pilav
yatmadan 1 bardak sut.
pazar
sabah elma sirkelli su
30dk yuruyus. 1 ulker cikolatali gofret 1 yesil cay
12.00 kahvalti (kralice kahvaltisi)
16.00 1 muz
arada bir gofret, alma suyu
20.00 2 kofte uzum sirasi 2 dilim ekmek
21.30 1 yesil cay

zulaleycim verilmis sadakaniz varmis.
cok haklisin hersey gos onunde bulundurulup guvenligimi saglanmali. malesef ulkemizde bir cok kesim yok sayiliyor.
hergun disari ciktigimda bebek arabasi ile yasadigim zorluklari gordukce sanki bebekli annler yokmus gibi sehir duzeni kuruldugunu goruyorum. belediye baskanin eline vereceksin bir bebek arabasi. diyecegsin bu gun bu sehri bu araba ile dolas. trene bin merdivenlerden kaldir indir parka git kaldirimlara parkedilen arbalar engelini as, sahile git kazdiginiz yollardaki camurlardan atlat

ama güzel bulmuşsun narin nazenin azkalmış narin bir hanım olmaya boyun uzun galiba canım hedef 65

canım onlara bebek arabası degil tekerlekli sandal yeye oturtacaksın hadibiz yollardaki engelleri aşıyoruz onlar bu yol sorunu yüzünden eve haps oluyorlar saadece başkan olup koltukta oturmayı biliyorlar

ama güzel bulmuşsun narin nazenin azkalmış narin bir hanım olmaya boyun uzun galiba canım hedef 65

inşallah canım hedefime ulaşmama az kaldı da bendeki sabırda az kaldı aylardır yerimde sayıyorum çünkü artık eskisi gibi motivasyonum yok sık sık kaçamak yapıyorum maalesef .birde ben hiç spor yapmadım bu zayıflama döneminde size bakıyorum maşallah hemen hemen herkes spor yapıyor.boyum çokta uzun sayılmaz 1.65 boyum canım.65 e ulaşabilirsem eger hedefimi 60 a çekeceğimmm

benimde 1.68. aynı sayılırız şimdiki hedefim 68 ama 65 olmak istiyorum bende inşallah ben başlayalı 3 ay oldu yaza kadar 68 görsem ne güzel olur senin kaç çocugunvar canım benim 3 tanecik
kaçamak derken ne gibi çikolata falanmı
ben çikolata cips fanta kola pek sevmem aklıma gelmez ama tatlı çok severim hele fantayla kola asla evimize bile girmez hazır meyve sularıda

slm kizlar bu haftaya bomba gibi geliyorum 40 dk plates yaptim regl oldugum icin bu hafta biraz artidaydim ama ondan kaynaklaniyo :78::78::78::78::78::78:

canım inşallah keyifli saglıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın.Allah bagışlasın çocuklarını benim de 1 kızım var. 1 yılı geçti ben saglıklı beslenmeye özen göstermeye başlayalı.diyet yapmıyorum ben canım yapamıyorum daha dogrusu.kaçamak derken açıklayayım cola fanta asitli şekerli sular meyveli sodalar hazır meyve suları falan bende içmiyorum.çikolata ,cips ve hamurişi oluyor genellikle kaçamaklarım benim enbüyük derdim spor yapamıyor olmam.ben çalışıyorum canım 8:30 -17:00 arası maalesef wc ve fotokopi fax kullanma harici hiç hareket etmiyorum desem yeridir.akşamlarıda ne kadar hareketlide olsam pek bi işe yaramıyor geçen hafta yürüyüş yapmaya başladım bakalım bu haftada yapabilirsem artık alışkanlık edinmek istiyorummm

narinim sen naptın kuşum yaa
ne güzeş akşam 5:00 te çıkıyomuşsun..sabah 1 saat erken kalkıp en azından 30 dk spor yapabilirsin..
akşam yürüyebilirsin şekercik..vee cips ve çikolata cıss canım hamur işlerini de evde yaptığın ve sabah yediğin sürece çok da önemli değil

allah bagışlasın canım tabi çalışınca zor spor yapmak ben haftanın 5 günü mutlaka yürüyorum takım arkadaşlarımın hepsi mutlaka yürüyüş ve plates yapıyorlar sende başla inşallah zayıflamak 1 kenara saglıgımız için

Ben 3gündür giriyom çıkıyom kimseler yok bende küstüm işte camayakadar girmicemmmmmmmmmmmmm
Işiniz varsa 2 dakka yazın mazeretinizi

Ben 3gündür giriyom çıkıyom kimseler yok bende küstüm işte camayakadar girmicemmmmmmmmmmmmm
Işiniz varsa 2 dakka yazın mazeretinizi

valla zulaleyim ben de anlamadım..
ben pazar giremiyorum ama pazartesi burası neden ıssız anlamış değilim :26:

akrepçim geçen hafta başladım yürüyüşe bu haftada inşallah en azından haftanın 3 günü yapabilirsem süper olacak zamanla arttırırım inşallah sporsuz olmuyor artık çünkü

dur zulaley kizma ben sabahtan plates icin ayrildim. sonra direksiyon dersine gittim. iki gundur calisiyoruz hoca ile. oyle bir disli hocaya denk gelmisimki asla bu yolu kullanmam dedigim yollarda kullandirdi bana :18:
eksik yanlarimi yakaliyor ustune ustune gidiyor. beni bir yokusa goturdu tum yokus boyunca on defa durduk kalktik, bugun ikinci gunumuz ama cok yol katettik. bazen oyle hatalar yapiyorum kafama vurmadigi kaliyor hocanin

bu arada kuyabiye ile yaris beni fena gaza getirdi. sabah platesimi yaptim son dk da yoldan gecen bir ambulans kizimi uyandirmasaydi leslie ile yuruyusumude yapardim hemen arkasindan. simdi tekrar yuruyelim o zaman. gorunurlerde kimsede yok hadi bana musade

tatlım son kilolar hızlı gitmez..dikkat et..fazla hırs yapıp sağlığından olma sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…