kizlar gunaydin hatta tunaydin
kendime 53.9 luk bir rakibe buldum. ismi kuyabiye ve 4. takimdan kendisi. bir gun getirip sizinle tanistiracagim.
desteklerinizi bekliyorum her zamanki gibi
arada kapatmam gereken 1.6 lik bir farkta var. hayirlisi bakalim.
günaydın şekerler
tatlım aman dikkat et bırakma çocukları dışarı..
uff ben de yeni olsu sandım tatlım yaa..yine de çok geçmiş olsun..
kızlar bol bol sadaka verin..sadaka kazayı belayı defeder..dualalrınızı da eksik etmeyin kendinizin ve yakınlarınızın üzerinden..ben ayetelkürsü okurum hep..bir nevi sigorta derim bu duaya
günaydın 2. takım
sabah geleyim de hem sizlerle tanışayım hem de rakibeme bir bakayım dedim, neler yapıyomuş diye ama kimsecikler gelmemiş daha heralde
hepinize bol kilo kayıplı bi hafta dilerim
günaydın 2.takımın güzel bayanlarııı
akrepçim zaman ayırıp zahmet ederek kurallarını tekrar yazdıgın için çoook teşekkür ederimmşu dakikadan itibaren uygulamak için elimden geleni yapacagımmm Allah razı olsun arkadaşım inşallah bende fayda görürüm artık çok sıkıldım yerimde saymaktan
zulaley benim gerçek ismim deniz canım. kk ya üye oldugumda 86 kiloydum kendimce dalga geçmek için narin nazenin dedim bende çok seviyorum kullanıcı ismimi :82:
zulaleycim verilmis sadakaniz varmis.
cok haklisin hersey gos onunde bulundurulup guvenligimi saglanmali. malesef ulkemizde bir cok kesim yok sayiliyor.
hergun disari ciktigimda bebek arabasi ile yasadigim zorluklari gordukce sanki bebekli annler yokmus gibi sehir duzeni kuruldugunu goruyorum. belediye baskanin eline vereceksin bir bebek arabasi. diyecegsin bu gun bu sehri bu araba ile dolas. trene bin merdivenlerden kaldir indir parka git kaldirimlara parkedilen arbalar engelini as, sahile git kazdiginiz yollardaki camurlardan atlat
ama güzel bulmuşsun narin nazenin azkalmış narin bir hanım olmaya boyun uzun galiba canım hedef 65
inşallah canım hedefime ulaşmama az kaldı da bendeki sabırda az kaldı aylardır yerimde sayıyorum çünkü artık eskisi gibi motivasyonum yok sık sık kaçamak yapıyorum maalesef .birde ben hiç spor yapmadım bu zayıflama döneminde size bakıyorum maşallah hemen hemen herkes spor yapıyor.boyum çokta uzun sayılmaz 1.65 boyum canım.65 e ulaşabilirsem eger hedefimi 60 a çekeceğimmm
benimde 1.68. aynı sayılırız şimdiki hedefim 68 ama 65 olmak istiyorum bende inşallah ben başlayalı 3 ay oldu yaza kadar 68 görsemne güzel olur senin kaç çocugunvar canım benim 3 tanecik
kaçamak derken ne gibi çikolata falanmı
ben çikolata cips fanta kola pek sevmem aklıma gelmez ama tatlı çok severim hele fantayla kola asla evimize bile girmez hazır meyve sularıda
canım inşallah keyifli saglıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın.Allah bagışlasın çocuklarını benim de 1 kızım var. 1 yılı geçti ben saglıklı beslenmeye özen göstermeye başlayalı.diyet yapmıyorum ben canım yapamıyorum daha dogrusu.kaçamak derken açıklayayım cola fanta asitli şekerli sular meyveli sodalar hazır meyve suları falan bende içmiyorum.çikolata ,cips ve hamurişi oluyor genellikle kaçamaklarımbenim enbüyük derdim spor yapamıyor olmam.ben çalışıyorum canım 8:30 -17:00 arası maalesef wc ve fotokopi fax kullanma harici hiç hareket etmiyorum desem yeridir.akşamlarıda ne kadar hareketlide olsam pek bi işe yaramıyor geçen hafta yürüyüş yapmaya başladım bakalım bu haftada yapabilirsem artık alışkanlık edinmek istiyorummm
canım inşallah keyifli saglıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın.Allah bagışlasın çocuklarını benim de 1 kızım var. 1 yılı geçti ben saglıklı beslenmeye özen göstermeye başlayalı.diyet yapmıyorum ben canım yapamıyorum daha dogrusu.kaçamak derken açıklayayım cola fanta asitli şekerli sular meyveli sodalar hazır meyve suları falan bende içmiyorum.çikolata ,cips ve hamurişi oluyor genellikle kaçamaklarımbenim enbüyük derdim spor yapamıyor olmam.ben çalışıyorum canım 8:30 -17:00 arası maalesef wc ve fotokopi fax kullanma harici hiç hareket etmiyorum desem yeridir.akşamlarıda ne kadar hareketlide olsam pek bi işe yaramıyor geçen hafta yürüyüş yapmaya başladım bakalım bu haftada yapabilirsem artık alışkanlık edinmek istiyorummm
Ben 3gündür giriyom çıkıyom kimseler yok bende küstüm işte camayakadar girmicemmmmmmmmmmmmm
Işiniz varsa 2 dakka yazın mazeretinizi
bu arada kuyabiye ile yaris beni fena gaza getirdi. sabah platesimi yaptim son dk da yoldan gecen bir ambulans kizimi uyandirmasaydi leslie ile yuruyusumude yapardim hemen arkasindan. simdi tekrar yuruyelim o zaman. gorunurlerde kimsede yok hadi bana musade
eski hizim kalmadi bakalim bu hafta gorecegim. son haftalarim hic guzel gecmemisti ki. eski gayretimle belki yine iyi veririm. bu hafta herseyi belirler.tatlım son kilolar hızlı gitmez..dikkat et..fazla hırs yapıp sağlığından olma sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?