hadi bakalım hayırlısı olsun kuşum..
eski hizim kalmadi bakalim bu hafta gorecegim. son haftalarim hic guzel gecmemisti ki. eski gayretimle belki yine iyi veririm. bu hafta herseyi belirler.
selam kızlar.bu gün çok koşturmacalı bir gündü.yemeğimi yedim.menümü yazayım da haftalardan sonra ilk kez pilates dersime gideyim.
sabah su
1 kase müsli[siz nasıl yediğime şaşıyorsunuz,ben nasıl yiyemediğinize.]
ara badem
öğle
1 taze simit
dom.,sal.,biber,peynir,zeytin,çay...
ara 1 elma
akşam
1 kase pilav,1 kase tavuk
3 kaşık yoğurt
bol salata
yarım dilim uno
acı biber turşusu 1 adet...
neyse gelince görüşürüz şekerler...
bu arada kuyabiye ile yaris beni fena gaza getirdi. sabah platesimi yaptim son dk da yoldan gecen bir ambulans kizimi uyandirmasaydi leslie ile yuruyusumude yapardim hemen arkasindan. simdi tekrar yuruyelim o zaman. gorunurlerde kimsede yok hadi bana musade
ee rakibe güçlü olunca böyle oluyo tabi
şaka bi yana helal valla turabcım, bebekle bu kadar spor yapabilmen süper
ben bekar halimle o kadar vakit ayıramıyorum
ama madem rakibem bugün hem pilatesini hem yürüyüşünü yapmış, ben de bi gaza gelip pilates yapsam hiç fena olmaz
nurcengcim neden yurutec kullanmiyorsun bebise?bugünkü menüm:
kitap hürreme devam ediyorum
akrepcim bu aradabenpek paylaşım yapamıyorum isterseniz beni takımdan çıkarabilirsiniz size bi faydam yok.çünkü çok yoğunum.sabah okulöğlen yarım saatte gel bi yandan yemek ye biyandan çocuk.sağolun çokhuysuz oğlum hiç oturmuyor sürekli kucakta yada yürütmemi istiyo.bi yandan ev işi yemek yorgunluk o uyuyunca biraz girebiliyorum anca.onda da uyuyorum resmen.
takımdan çıkmak yokkkk.kız o kadar gezmeyi biliyorsun 5 dakika ayıramıyor musun bize.bugünkü menüm:
sabah 2 dilim börek 1 şekeriz çay (tabi 5 dk sonra midem bulandı birazı çıktı)
onra okula gittim 10.30 da 2 susamlı çubuk 1şekeriz çay
öğle 1 tabak makarna 3 çeri domates
4 gibi okulda nevruzu kutladık ikram olarak 1 tabak etli bulgur pilavı dağıtıldı onu arkadaşımla yedik hatta birazınıda yiyemedik
20.00 de yarım elma
ama şuan açım bakalım ilerleyen saatlerde neyerim bilmiyorum
spor yok,su aklıma geldikçeama çok gelmiyor
kitap hürreme devam ediyorum
akrepcim bu aradabenpek paylaşım yapamıyorum isterseniz beni takımdan çıkarabilirsiniz size bi faydam yok.çünkü çok yoğunum.sabah okulöğlen yarım saatte gel bi yandan yemek ye biyandan çocuk.sağolun çokhuysuz oğlum hiç oturmuyor sürekli kucakta yada yürütmemi istiyo.bi yandan ev işi yemek yorgunluk o uyuyunca biraz girebiliyorum anca.onda da uyuyorum resmen.
acil 2. takım arenasına bekleniyorsunuzzzzz...
haftada 3 gün yedirip içirip çıkıyorum.babası bakıyor canım.banucum ne güzel sporada başladın akşamlarımı gidi yorsun bebişi kim bakıyo
bizim yakınımızdavar ama çatlak koca göndermiyohemde onun işyerinin tam karşısında
3 güzel bir sayı.değil mi ama..geldim :18: :18: :18: :18:
nolduki korktum
kız yok ben küsermiyim hiç sizlere ama dün nedense çok sinirliydim evdekilerde diyor noldu sana
neyse regl oldum ve çok mutluyum ayol aklım çıkmıştı 4.geliyordiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?