Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar.bu gün çok koşturmacalı bir gündü.yemeğimi yedim.menümü yazayım da haftalardan sonra ilk kez pilates dersime gideyim.
sabah su
1 kase müsli[siz nasıl yediğime şaşıyorsunuz,ben nasıl yiyemediğinize.]
ara badem
öğle
1 taze simit
dom.,sal.,biber,peynir,zeytin,çay...
ara 1 elma
akşam
1 kase pilav,1 kase tavuk
3 kaşık yoğurt
bol salata
yarım dilim uno
acı biber turşusu 1 adet...
neyse gelince görüşürüz şekerler...

kitabı suyu bitki çayını sporunu gelince ekliceksin sanırım...
menü çok güzel tatlım..sadece akşam pilavın yanında ekmek fazla olmuş bence..yoğurtlar çiğ sebzeler süper süper
tam yorumu yarna kalsın artıkım
canım gerçekten hevesle bir kutu almıştım müsli..hala ağzıma tadı geliyor yaa bitiremedim zaten kaldı öyle..marketlerde görünce bile kötü oluyorum yaa

buda benim menum
elma sirkeli su
09.00 kahvalti
14.00 1/2 porsiyon pirasayemegi 1 k.ekmegi, 2 lokma bitter cikolata
16.00 1 elma, 2 kupa yesil cay
17.30 4 kofte buyuk bir kase salata
bir bardak ayranim sehba uzerinde saat 20.00 de icecegim
3 lt su
35 dk plates,30 dk yuruyus
10 syf ingilizce, 16 syf turkce, 7 syf arapca kitap arapca derken kuran okudum yani.

ee rakibe güçlü olunca böyle oluyo tabi

şaka bi yana helal valla turabcım, bebekle bu kadar spor yapabilmen süper
ben bekar halimle o kadar vakit ayıramıyorum

ama madem rakibem bugün hem pilatesini hem yürüyüşünü yapmış, ben de bi gaza gelip pilates yapsam hiç fena olmaz

bu akşam spor süperdi.benim yokluğumda hoca level atlamış.çok iyi ter attım.bu gün ilk kez pilates taytımı giydim.kendime güvenle salona girdim.artık m bedenim.gitti l ler,xl ler....yaşasın...şimdi akrebimi kırmadım yeşil çayımı aldım,duş sonrası rehaveti yaşıyorum.ohh.ne verimli bir gündü...

akrepçim suyu belirtmiyorum ama 2 litre içiyorum canım.bir de zerdeçal aldım.hoca söyledi akşam yatmadan bir çay kaşığı yutup üstüne su içiyormuşsun. yağ yakıyormuş.kökünden de çay demleyip içersen sigaranın zararlarını giderici özelliği varmış.tozunu ben kullanacağım,kökünü eşime demleyeceğim.bir kurtulsa şu illetten.sigaraya hayıııırrrrr.....

sen bana yazmayanları listele diyorsun da akrepçim yazanlar daha az.bence menü belirtmeyenlere ceza verelim.2 gün üstüste yazmayanlar takımıma saygı duymuyorum mesajı paylaştıralım başlıklarında.katılanlar el kaldırsın.57::57

bugünkü menüm:
sabah 2 dilim börek 1 şekeriz çay (tabi 5 dk sonra midem bulandı birazı çıktı)
onra okula gittim 10.30 da 2 susamlı çubuk 1şekeriz çay
öğle 1 tabak makarna 3 çeri domates
4 gibi okulda nevruzu kutladık ikram olarak 1 tabak etli bulgur pilavı dağıtıldı onu arkadaşımla yedik hatta birazınıda yiyemedik
20.00 de yarım elma
ama şuan açım bakalım ilerleyen saatlerde neyerim bilmiyorum

spor yok,su aklıma geldikçeama çok gelmiyor
kitap hürreme devam ediyorum

akrepcim bu aradabenpek paylaşım yapamıyorum isterseniz beni takımdan çıkarabilirsiniz size bi faydam yok.çünkü çok yoğunum.sabah okulöğlen yarım saatte gel bi yandan yemek ye biyandan çocuk.sağolun çokhuysuz oğlum hiç oturmuyor sürekli kucakta yada yürütmemi istiyo.bi yandan ev işi yemek yorgunluk o uyuyunca biraz girebiliyorum anca.onda da uyuyorum resmen.

akrepcim buraya geldim şekerimm::)))

eee ne yapıyoruz şimdi bana ne yapmam lazım anlatırmısınız birde çizelge istiyorum mümkünmü..ben kilomu hedefimi yazayım..dur tartılıp geliyorum:)))

evet bak su cocuklu halimle aradaki farki kapatmaya calisiyorum. hadi sen bana bir musade et bu hafta seni yakalayayim. yakalayabilmem icin sen bu hafat 500 gr alsan hic fena olmaz

nurcengcim neden yurutec kullanmiyorsun bebise?
yurutec kizim icin milad gibi oldu vallahi cag atladi bizimki. butun odalari dolasabiliyor artik

gunaydin sevgili arkadaslar.
bugun 54 u gordum bunlar sevinc goz yaslari 54 benim icin cok onemliydi cunku dogum oncesi kilomdu.sukur secdesine kapanmak istedim o an ama banyodaydim
bnu kuyabiye duymasin sakin
secdenuuur :84: sen nerelerdesin yaw. seninlede yarisiyoruz unutmaa!!

takımdan çıkmak yokkkk.kız o kadar gezmeyi biliyorsun 5 dakika ayıramıyor musun bize.

banucum ne güzel sporada başladın akşamlarımı gidi yorsun bebişi kim bakıyo
bizim yakınımızdavar ama çatlak koca göndermiyo hemde onun işyerinin tam karşısında

banucum ne güzel sporada başladın akşamlarımı gidi yorsun bebişi kim bakıyo
bizim yakınımızdavar ama çatlak koca göndermiyo hemde onun işyerinin tam karşısında
haftada 3 gün yedirip içirip çıkıyorum.babası bakıyor canım.

3 güzel bir sayı.değil mi ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…