- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
evet evett evetttt3 güzel bir sayı.değil mi ama..
hindirellaayla meden nerelerde acep.hiç böyle yapmazlardı.
yok anam bizim takıma nazar değdi.toplu halde nazar duası mı etsek acaba...
aman iyi olsunlar da.biz bekleriz.
ay zulaleycim dayanamadım ara da 1 kase pudingi götürdüm...:26::26:içimi rahatlatan tarafı tamamen ev yapımı olmasıydı.hiç katkı maddesi yok en azından.iki üç güne bir pişiyor evde.kızım en azından doğal ve sütlü tatlı yesin diye.ama onca kaseden sadece birini yiyorum.çok ta kötü değil ha..
geçmiş olsun canım.bir türlü bitmek bilmedi bu kışşşş.bir soğuk bir sıcak çocuklar bir türlü tam iyileşemediler ki.....
hindirellaayla meden nerelerde acep.hiç böyle yapmazlardı.
kızım hiç bu kadar hastalanmamıştı dün ögretmeniyle konuştuk oda diyor tün sınıf hasta okula başlayınca normalmiş bakalım bu sene alışırda seneye daha rahat olur inşallah
akrepcim buraya geldim şekerimm::)))
eee ne yapıyoruz şimdi bana ne yapmam lazım anlatırmısınız birde çizelge istiyorum mümkünmü..ben kilomu hedefimi yazayım..dur tartılıp geliyorum:)))
çok geçmiş olsun canım..
hoşgeldin nur tuana
bize kendini tanıtırmısın canım
yeni gördüm tatlım
ben nur 26 yaşındayım.samsunda yaşıyorum..laborantım fakat ev hanımıyım..:)))
2 tane oğlum var büyüğüm 4 yaşında küçük oğlum 7.ayını dolduruyor..
işte doğum kilolarını vermeye çalışıyorum inşallah da sizinde motivasyonunuzla vericem..hepinizi öpüyorum..:))
diyrt gurpları sayfasında anlatıyor bir bak istersennasıl çizelge oluşturucam arkadaşlar yapamadım yardımcı olurmusunuz..
afiyet olsun ttlım..sabah yemişsin ve sütlü tatlı hamur tatlısından daha iyi.ve dee ev yapmıaman iyi olsunlar da.biz bekleriz.
ay zulaleycim dayanamadım ara da 1 kase pudingi götürdüm...:26::26:içimi rahatlatan tarafı tamamen ev yapımı olmasıydı.hiç katkı maddesi yok en azından.iki üç güne bir pişiyor evde.kızım en azından doğal ve sütlü tatlı yesin diye.ama onca kaseden sadece birini yiyorum.çok ta kötü değil ha..
hoşgeldin cnımakrepcim buraya geldim şekerimm::)))
eee ne yapıyoruz şimdi bana ne yapmam lazım anlatırmısınız birde çizelge istiyorum mümkünmü..ben kilomu hedefimi yazayım..dur tartılıp geliyorum:)))
hmmevet tartıldım tam 73 kiloyum malesefff....hedefim 55 kg veeee azimle başladım:))))
yanlş yazılmış bir mesaj sanırım:26:Bence çok güzel olmuş.
gunaydin sevgili arkadaslar.
bugun 54 u gordumbunlar sevinc goz yaslari 54 benim icin cok onemliydi cunku dogum oncesi kilomdu.sukur secdesine kapanmak istedim o an ama banyodaydim
bnu kuyabiye duymasin sakin
secdenuuur :84: sen nerelerdesin yaw. seninlede yarisiyoruz unutmaa!!
acil 2. takım arenasına bekleniyorsunuzzzzz...
haftada 3 gün yedirip içirip çıkıyorum.babası bakıyor canım.
nasıl çizelge oluşturucam arkadaşlar yapamadım yardımcı olurmusunuz..
yeni gördüm tatlım
işte doğum kilolarını vermeye çalışıyorum inşallah da sizinde motivasyonunuzla vericem..hepinizi öpüyorum..:))
canım sen hep böylemi besleniyosun yoksa bizim sayfalarım okudunbu sabah keyif yaptım.bebeğim 7.ayını dolduruyor artık uyumaya başladı saatlerce çok mutluyum..meğer saatlerce uyumak ne kadar güzelmiş yarabbim:))) saat 10 da kalktık tabi ilk iş oğlumu emzirdim..sonra o geri uyudu bende aç karnına 1 bardak sıcak suyu sonra 1 bardak mate çayımı içtim...20 dk sonra kahvaltımı yaptım..
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates ve salatalık
1 dilim ekmek üzerine biraz tere yağ ve bal sürülmüş
5 adet zeytin
3 çatal light peynir
1 bardak çay (azcık şeker var :)))
saat 12.30 da elma yaedim..birazdan öğle yemeğimi yiyicem..:))
inşallah hedefine biran önce ulaşırsın şekercimyeni gördüm tatlım
canım yaahoşgeldin nur.burası bize inanılmaz fayda sağladı.ben de doğum sonrası kalan kilolarım sebebiyle buradayım.[dım demeliyim çünkü gebelikte aldığım tüm kiloları verdim.hedefim evlendiğimdeki kilom olan 59-60] kızım 9 aylık.3 aralıktan beri bu harika insanların destek ve arkadaşlıklarıyla bu güne geldim.eminim sen de kısa zamanda fazlalıkları atacaksın hayatından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?