Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

3 güzel bir sayı.değil mi ama..
evet evett evetttt
hindirellaayla meden nerelerde acep.hiç böyle yapmazlardı.

yok anam bizim takıma nazar değdi.toplu halde nazar duası mı etsek acaba...

valla bilmem artık nazarmı banucum sabahtan beri bakıyorum takıma sen ve ben başka kimseler yok
meden enson cuma girdi bidahada görmedim inşallah önemli bişi yoktur :44:

aman iyi olsunlar da.biz bekleriz.
ay zulaleycim dayanamadım ara da 1 kase pudingi götürdüm...:26::26:içimi rahatlatan tarafı tamamen ev yapımı olmasıydı.hiç katkı maddesi yok en azından.iki üç güne bir pişiyor evde.kızım en azından doğal ve sütlü tatlı yesin diye.ama onca kaseden sadece birini yiyorum.çok ta kötü değil ha..

tabi ev yapımı olması çok iyi canım benim çocuklarda çok seviyorla ama ben hazır yapıyorum
bana tarifini varirmisin
erken saatte yemişsin bişi olmaz bide aç karnına yiyince tatlıları yag yapmıyormuş için rahat olsun

bende kızımı okula götürdüm yine hasta kulakları intahaplanmış yine acildeydik
doru düzgün bir doktor bulamadık bugün ögretmeni bir dotor önerdi antibiyotigi bitince götürücem bakalım nedi cekler
bu ayın 30 da ortanca oglumun yıllık konrolü var oda hayırlı haberler alırız inşallah

geçmiş olsun canım.bir türlü bitmek bilmedi bu kışşşş.bir soğuk bir sıcak çocuklar bir türlü tam iyileşemediler ki.....

geçmiş olsun canım.bir türlü bitmek bilmedi bu kışşşş.bir soğuk bir sıcak çocuklar bir türlü tam iyileşemediler ki.....

kızım hiç bu kadar hastalanmamıştı dün ögretmeniyle konuştuk oda diyor tün sınıf hasta okula başlayınca normalmiş bakalım bu sene alışırda seneye daha rahat olur inşallah

merhaba kızlar
benim bilgisayardan giremiyorum yine..o yüzden bu saate kaldı..diğer bilgisayara geçtim öyle girebiliyorum..

hindirellaayla meden nerelerde acep.hiç böyle yapmazlardı.

canım meden face den mesaj yazmış.. o da giremiyormuş kk ya..
zulaleye de söylememi istedi..yarışıyorduk ama teknik sorunlar izin vermedi dedi..herkese selamı var..
düzelir inşallah sorun yaa

kızım hiç bu kadar hastalanmamıştı dün ögretmeniyle konuştuk oda diyor tün sınıf hasta okula başlayınca normalmiş bakalım bu sene alışırda seneye daha rahat olur inşallah

çok geçmiş olsun canım..

bu sabah keyif yaptım.bebeğim 7.ayını dolduruyor artık uyumaya başladı saatlerce çok mutluyum..meğer saatlerce uyumak ne kadar güzelmiş yarabbim:))) saat 10 da kalktık tabi ilk iş oğlumu emzirdim..sonra o geri uyudu bende aç karnına 1 bardak sıcak suyu sonra 1 bardak mate çayımı içtim...20 dk sonra kahvaltımı yaptım..

1 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates ve salatalık
1 dilim ekmek üzerine biraz tere yağ ve bal sürülmüş
5 adet zeytin
3 çatal light peynir
1 bardak çay (azcık şeker var :)))

saat 12.30 da elma yaedim..birazdan öğle yemeğimi yiyicem..:))

hoşgeldin nur tuana
bize kendini tanıtırmısın canım

yeni gördüm tatlım

ben nur 26 yaşındayım.samsunda yaşıyorum..laborantım fakat ev hanımıyım..:)))
2 tane oğlum var büyüğüm 4 yaşında küçük oğlum 7.ayını dolduruyor..

işte doğum kilolarını vermeye çalışıyorum inşallah da sizinde motivasyonunuzla vericem..hepinizi öpüyorum..:))

allah bagışlasın canım tabiki verirsin takım halinde daha kolay ve eglenceli oluyor başarılar
nasıl çizelge oluşturucam arkadaşlar yapamadım yardımcı olurmusunuz..
diyrt gurpları sayfasında anlatıyor bir bak istersen

afiyet olsun ttlım..sabah yemişsin ve sütlü tatlı hamur tatlısından daha iyi.ve dee ev yapmı
akrepcim buraya geldim şekerimm::)))

eee ne yapıyoruz şimdi bana ne yapmam lazım anlatırmısınız birde çizelge istiyorum mümkünmü..ben kilomu hedefimi yazayım..dur tartılıp geliyorum:)))
hoşgeldin cnım
öncelikle bol paylaşım istiyoruz senden..bylelikle hem seni tanırız hem de ne kadar istekli olduğunu anlarız..1 hafta deneme süren var..
uzak kalma..konulara cevap ver..sen anlat..burası bir aile ortamı gibi..yabancı olursan yabancı kalırsın şeker
evet tartıldım tam 73 kiloyum malesefff....hedefim 55 kg veeee azimle başladım:))))
hmm
bir çizelge hazırlarım sen de profilindeki çizelge bölümüne kopyalayıp yapıştırırsın..
Bence çok güzel olmuş.
yanlş yazılmış bir mesaj sanırım:26:

acil 2. takım arenasına bekleniyorsunuzzzzz...

haftada 3 gün yedirip içirip çıkıyorum.babası bakıyor canım.

hoşgeldin nur.burası bize inanılmaz fayda sağladı.ben de doğum sonrası kalan kilolarım sebebiyle buradayım.[dım demeliyim çünkü gebelikte aldığım tüm kiloları verdim.hedefim evlendiğimdeki kilom olan 59-60] kızım 9 aylık.3 aralıktan beri bu harika insanların destek ve arkadaşlıklarıyla bu güne geldim.eminim sen de kısa zamanda fazlalıkları atacaksın hayatından.

canım sen hep böylemi besleniyosun yoksa bizim sayfalarım okudun
inşallah hedefine biran önce ulaşırsın şekercim
canım yaa sende aynı şekilde harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…