canım sen hep böylemi besleniyosun yoksa bizim sayfalarım okudun
inşallah hedefine biran önce ulaşırsın şekercim
takip ediyordum zaten tatlım paylaşımlarınızı..bubenim yaklaşık 1 aydır beslenme programım fakat bir türlü istikrarlı devam etmiyordu..:)))hep sızıntılar oluyordu yani ama kesinlikle kararlıyım bu sefer artık fit olmak istiyorum okadar kıyafet var 1 tanesini bile giyemiyorum..uzun süredir eşofmanlarla geziyorum artık yeter zayıflayacağım.....başaracağım.....:)))
hoşgeldin nur.burası bize inanılmaz fayda sağladı.ben de doğum sonrası kalan kilolarım sebebiyle buradayım.[dım demeliyim çünkü gebelikte aldığım tüm kiloları verdim.hedefim evlendiğimdeki kilom olan 59-60] kızım 9 aylık.3 aralıktan beri bu harika insanların destek ve arkadaşlıklarıyla bu güne geldim.eminim sen de kısa zamanda fazlalıkları atacaksın hayatından.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wemMZgB/weight.png
çizelgen hazır
bunu kopyala ve profilindeki çizelge kutusuna yapıştr canım
kilo çizelgemede kavuştum:)))
akşam 5 kaşık tavuklu plav bol rokalı salatammmm bol bol su...ekmek yok:)))
birazdan meyvemi yiyicem ve sonra bir türk kahvesi bugünlük bu kadar:)))
acil 2. takım arenasına bekleniyorsunuzzzzz...
neden hic beni sormuyorsunhindirellaayla meden nerelerde acep.hiç böyle yapmazlardı.
zulaley nasilsin? kizim hala uyumadi ben yoruldum nobeti babasi devraldi bende firsattan istifade takima baktim . ama yorgunluktan oluyorum. bugun misafirlerim vardi kostur kostur oldum. insaallah yediklerime mukabil hareket etmisimdir. :18:
sen sabah uğramış,bir görünmüşsün ondan canım....ben yoklamaya gelmeyenleri sordum...
neden hic beni sormuyorsun
canım yeni gördün osmanı izliyordum ay izledinmi balıkçı alinin yanında cemileye evlenme teklif etti
bebişin geç kalmış uykuya nedenki sıkıntısıvar annesioyyy kuzucuklar uzun zamandır bebek sevmiyorum kokuları bile güzel olur onların
hııııı kız sen gerçekten yedinmi okadar şeyi kuyabiye duymasın coz coz cozutmuşsun
amanın kuyabiye gelmiş valla turabcım
aşagıda görmüştüm ama gitmiş
a evet tabi gelmistim ben. sabah herkes bir selam verip gitse guzel olur degil mi.sen sabah uğramış,bir görünmüşsün ondan canım....ben yoklamaya gelmeyenleri sordum...
hayırdır cnım diş mi çıkaryorsunuz yoksazulaley nasilsin? kizim hala uyumadi ben yoruldum nobeti babasi devraldi bende firsattan istifade takima baktim . ama yorgunluktan oluyorum. bugun misafirlerim vardi kostur kostur oldum. insaallah yediklerime mukabil hareket etmisimdir. :18:
ahh evet ben de izledim...canım yeni gördün osmanı izliyordum ay izledinmi balıkçı alinin yanında cemileye evlenme teklif etti
bebişin geç kalmış uykuya nedenki sıkıntısıvar annesioyyy kuzucuklar uzun zamandır bebek sevmiyorum kokuları bile güzel olur onların
hııııı kız sen gerçekten yedinmi okadar şeyi kuyabiye duymasın coz coz cozutmuşsun
amanın kuyabiye gelmiş valla turabcım
aşagıda görmüştüm ama gitmiş
sana kolay gelsin canıımm:13:günaydın kızlar
bugün biraz yogunum şöyle bir evi temizlemek istiyor canım dün canım iş yapmak istememişti tabi dün yapmayınca bugün ev bayabir temiizlik istiyor ara ara ugrarım ögleden sonra görüşürüz
hayırdır cnım diş mi çıkaryorsunuz yoksa
olabilirmi acaba?
yakinda 10 aylik olacagiz henuz tek bir disimiz bile yok.babasi idareten protez dis yaptiralim diyor
olabilirmi acaba?
yakinda 10 aylik olacagiz henuz tek bir disimiz bile yok.babasi idareten protez dis yaptiralim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?