Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

inşallah canım ağzının duası:)))) büyük bir azimle başladım hedefim 55 yani ilimin plakası:))))

menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltı 1 simit peynir zeytin
ara 1 elma
ögle 1 tabak mantar yagsız 1 ks yogurt 1 dilim kp ekmegi
ara 1 elma 1 avuç bademle fındık
akşam 1 ks bezelye yemegi 5 kaşık pirinç pilavı yogurt 1 dilim kp ekmegi
2 lt su 4 fincan karanfilli yeşilçay
spor 40 dk yürüyüş

kilo çizelgemede kavuştum:)))

akşam 5 kaşık tavuklu plav bol rokalı salatammmm bol bol su...ekmek yok:)))

birazdan meyvemi yiyicem ve sonra bir türk kahvesi bugünlük bu kadar:)))

kilo çizelgemede kavuştum:)))

akşam 5 kaşık tavuklu plav bol rokalı salatammmm bol bol su...ekmek yok:)))

birazdan meyvemi yiyicem ve sonra bir türk kahvesi bugünlük bu kadar:)))

nur cum çok azimli görünüyorsun hadi bakalım bir an önce hedefine ulaşırsın inşallah
bide menünü akşam toplu halde yazarsan daha iyi olur
kahvaltı
ögle
akşam gibi

bu benim menum
sabah elma sirkeli su
08.00 kahvalti
14.00 ciger sote,1 tabak salata, 1 b. ayran,bir el buyuklugunde lavas
18.30-19.30 1 dilim borek, kek, 2 kurabiye, 1 porsiyon sutlu tatli, 1 kase patlican salatasi sayamadigim kadar sekersiz cay ( bu kadar seyi nasil yedim ben :18: )
3lt su
14.30-17.00 non stop kosturmaca, yuruyus

zulaley nasilsin? kizim hala uyumadi ben yoruldum nobeti babasi devraldi bende firsattan istifade takima baktim . ama yorgunluktan oluyorum. bugun misafirlerim vardi kostur kostur oldum. insaallah yediklerime mukabil hareket etmisimdir. :18:

zulaley nasilsin? kizim hala uyumadi ben yoruldum nobeti babasi devraldi bende firsattan istifade takima baktim . ama yorgunluktan oluyorum. bugun misafirlerim vardi kostur kostur oldum. insaallah yediklerime mukabil hareket etmisimdir. :18:

canım yeni gördün osmanı izliyordum ay izledinmi balıkçı alinin yanında cemileye evlenme teklif etti
bebişin geç kalmış uykuya nedenki sıkıntısıvar annesi oyyy kuzucuklar uzun zamandır bebek sevmiyorum kokuları bile güzel olur onların

hııııı kız sen gerçekten yedinmi okadar şeyi kuyabiye duymasın coz coz cozutmuşsun

amanın kuyabiye gelmiş valla turabcım

aşagıda görmüştüm ama gitmiş

Son düzenleme:
biz de akşam ameliyat olan komşumuzu ziyarete gittik o yüzden menümü giremedim.aklımdayken hemen yazayım.
sabah ılık su
kahvaltı 1 simit,domates,salatalık,peynir,zeytin,çay
ara 1 kase puding
öğlen yoğurtlu mısır patlağı
ara 2 kurabiye
akşam 1 tabak nohut yemeği,2 dilim ekmek,
bol yeşillik...

oncelikle herkese gunaydinlarrr.
evet ya ama cok acikmistim. saat 2 den sonra bir sey yememistim yani :79:
ama ben dun o dizinin oldugunu unutmusum ama
tuh ya internetten seyrederim bende insaallah.

eyvah kesin gordu yediklerimi :18:

sen sabah uğramış,bir görünmüşsün ondan canım....ben yoklamaya gelmeyenleri sordum...
a evet tabi gelmistim ben. sabah herkes bir selam verip gitse guzel olur degil mi.

günaydın kızlar
bugün biraz yogunum şöyle bir evi temizlemek istiyor canım dün canım iş yapmak istememişti tabi dün yapmayınca bugün ev bayabir temiizlik istiyor ara ara ugrarım ögleden sonra görüşürüz

hayırdır cnım diş mi çıkaryorsunuz yoksa
ahh evet ben de izledim...

sana kolay gelsin canıımm:13:

olabilirmi acaba?
yakinda 10 aylik olacagiz henuz tek bir disimiz bile yok. babasi idareten protez dis yaptiralim diyor

kız çok güldün allah iyilinizi versin

evet canlarım işlerimi bitirdim yemegimi yaptım kızımıda okula bıraktım şimdi ögle yemegimi yiyorum sizler nasıl sınız bakalım

olabilirmi acaba?
yakinda 10 aylik olacagiz henuz tek bir disimiz bile yok. babasi idareten protez dis yaptiralim diyor

ay alemsiniz ayol....gelirler annesi hem de sürüsüne bereket pıtır pıtır iki ayda hepsini birden çıkarır da ısırılmak ne demek anlar,haline şükredersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…