Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

zulaley ne yiyorsun bakayım.ben de düşünüyorum kara kara .2 tane şerbetli kurabiye yedim arada.şimdi suçluluk duygusuyla hafif bir şeyler düşünüyorum..

selamlar takımımın en güzel hatunları

nasılsınız?

bir kaç gündür yoğunluktan giremedim hiç.nefes almaya vaktim yoktu çünkü

hazır fırsat bulmuşkan bi bakayım dedım sizlere. ama benden başka kimse yok yine takımda

kızlar geçmişi okuyacak vaktim yok malesef inş. herşey yolundadır herkes için

bacım yine bir biz varız yaa...
evet canım ya yine ikimiz :13:

zulaley ne yiyorsun bakayım.ben de düşünüyorum kara kara .2 tane şerbetli kurabiye yedim arada.şimdi suçluluk duygusuyla hafif bir şeyler düşünüyorum..

okuldan gelirken simit aldım kahvaltı gibi yedim gözüm açıldı çok acıkmıştım
yaaa benimde canım çok istiyo ama yapsam çocuklar yemiyor hepsi bana kalıyor o yüzden yapmıyorum
şööyyylebir elmalı kurabiye negüzel olurdu şimdi yeşil çayımın yanında

iyiyiz canım senmaaşallah çok yogunsun bu hafta takım sessiz inşallah cumaya bomba gibi olur

banucum bişi danışcam sana
ya ben mekik çekme aleti olmak istiyorumda kararsızım kulanan varmı memnunmu bi danı şayım dedim bugün tam almaya gidiyordum sizlere birsorayım dedim
fiyatıda çok uygun 50 tl

Son düzenleme:
banucum bişi danışcam sana
ya ben mekik çekme aleti olmak istiyorumda kararsızım kulanan varmı memnunmu bi danı şayım dedim bugün tam almaya gidiyordum sizlere birsorayım dedim
fiyatıda çok uygun 50 tl

aslında göbegim yok sayılır ama olada çok cıvık beni rahatsız ediyo ete ve pantolondan fırlamıyo ama napsam bilemedim

işte pilatesi sevmemen yüzünden böyle aletlere sarıyorsun.bak ben de hiç sevmiyordum.ama al bir lastik bir top 1 hafta dene sonucu görünce bırakabiliyor musun bakalım.o aletlerden çok çabuk sıkılıyor insan.ben aldıklarımı hep hediye ettim.ama lastik ve topumu kimseye vermem.

takımcak iyiyiz şükür canım.asıl sen nasılsın.bu hafta fark yaratabildin mi

ben geçen yaz deli gibi yapıyordum çok faydasını gördüm topunu lastigini aldım sididen yapıyordum sidi 90 dk kadın 20 dakikası aralarda konuşmala geçiyo
sabahlarıda çocuklar evde olunca zor oluyo onlarla yeterince ilgilenemiyorum rahatsız oluyorum
bizim bilgisayar masa üstü laptop olsa diyorum salona götürüp yapardım çocuklar okuldayken

canım en küçüğü 5 yaşında değil mi.artık annelerine yarım saatçik sür ede tanıyıversinler.sen de işlerini saat 10 a göre ayarla.olmadı internetten indir az konuştuğu videosunu salonda onu çalış.

evet büyüdüler aslında tamam buhafta rgl bitsin haftaya söz başlicam ve alet falanda almicam ortancam çok farklı bir çocuk sürekli ilgi istiyor tabi o öyle yapınca kızımda kıskanıyor benimle onlarda yapmaya başlıyor bu sefer elimiz ayagımız birbirine çarpıyor neyse ben önümüzdeki hafta başlıyorum inşallah

kızlar selamlar.menümü yazayım.muhabbet edecek kimse yok yine..
sabah
maden suyu
1 peynirli tost,1 fincan çay
ara
2 adet kurabiye
öğle yoğurt ve mısır patlağı
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba,1 kase nohut,
2 dilim ekmek
yine limonlu bol yeşillik..

yürü kuşum kim tutar seni....

aman allahım ne yoğun bir gündü...pufffff enerejim kalmadı((((((

sabah 8 de kalktım..bebeğimi emzirdim bir güzel karnını doyurduktan sonra hazırlanmaya başladım,,bi iş başvurum vardı..eşim evde bebeğe baktı :)) saat sekiz buçuktan 13.30 a kadar bir insan yürürmü pufffffffff yani,,her tarafım ağrıyor göndermedik yer bırakmadılar yok sicil kaydı yok fotokopi mahfoldum,,ama büyükbir zevkle her yere yürüyerek ve koşarak gittim,,her attığım adım kilo kaybıydı çünki:))) neysecime sabah evden çıkmadan hazırlanırken bir yandanda 1 bardak sıcak su ve ardından mate çayımı içtim evden çıktım,,kahvaltımı eve gelince 2 de yaptım pufff(((

işte menüm...

güzel bir çay (azcık şekerli:)))
1 adet kızarmış ekmek
biraz kaşar peynir
küçük ekmek parçasına sürülmüş bal
1 salatalık,1 domates...

ara..1 adet elma ve bol suuuuu.....
ara 1 avuç fındık..
akşam..sebze çorbası ve bol rokalı salatammmmmm....acıkırsam elma...

by byyyyyy..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…