- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
bacım yine bir biz varız yaa...kız çok güldün allah iyilinizi versin
evet canlarım işlerimi bitirdim yemegimi yaptım kızımıda okula bıraktım şimdi ögle yemegimi yiyorum sizler nasıl sınız bakalım
evet canım ya yine ikimiz :13:bacım yine bir biz varız yaa...
zulaley ne yiyorsun bakayım.ben de düşünüyorum kara kara .2 tane şerbetli kurabiye yedim arada.şimdi suçluluk duygusuyla hafif bir şeyler düşünüyorum..
selamlar takımımın en güzel hatunları
nasılsınız?
bir kaç gündür yoğunluktan giremedim hiç.nefes almaya vaktim yoktu çünkü
hazır fırsat bulmuşkan bi bakayım dedım sizlere. ama benden başka kimse yok yine takımda
kızlar geçmişi okuyacak vaktim yok malesefinş. herşey yolundadır herkes için
banucum bişi danışcam sana
ya ben mekik çekme aleti olmak istiyorumda kararsızım kulanan varmı memnunmu bi danı şayım dedim bugün tam almaya gidiyordum sizlere birsorayım dedim
fiyatıda çok uygun 50 tl
selamlar takımımın en güzel hatunları
nasılsınız?
bir kaç gündür yoğunluktan giremedim hiç.nefes almaya vaktim yoktu çünkü
hazır fırsat bulmuşkan bi bakayım dedım sizlere. ama benden başka kimse yok yine takımda
kızlar geçmişi okuyacak vaktim yok malesefinş. herşey yolundadır herkes için
işte pilatesi sevmemen yüzünden böyle aletlere sarıyorsun.bak ben de hiç sevmiyordum.ama al bir lastik bir top 1 hafta dene sonucu görünce bırakabiliyor musun bakalım.o aletlerden çok çabuk sıkılıyor insan.ben aldıklarımı hep hediye ettim.ama lastik ve topumu kimseye vermem.
canım en küçüğü 5 yaşında değil mi.artık annelerine yarım saatçik sür ede tanıyıversinler.sen de işlerini saat 10 a göre ayarla.olmadı internetten indir az konuştuğu videosunu salonda onu çalış.
evet büyüdüler aslında tamam buhafta rgl bitsin haftaya söz başlicam ve alet falanda almicam ortancam çok farklı bir çocuk sürekli ilgi istiyor tabi o öyle yapınca kızımda kıskanıyor benimle onlarda yapmaya başlıyor bu sefer elimiz ayagımız birbirine çarpıyor neyse ben önümüzdeki hafta başlıyorum inşallah
ay alemsiniz ayol....gelirler annesi hem de sürüsüne bereket pıtır pıtır iki ayda hepsini birden çıkarır da ısırılmak ne demek anlar,haline şükredersin.
yruyusumuzu yaptik geldik. aksam yemegimizde sira.
meyvecim nasısın.minnoş uğramıyor artık ..küsüyorlarmış sana de ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?