aman allahım ne yoğun bir gündü...pufffff enerejim kalmadı((((((
sabah 8 de kalktım..bebeğimi emzirdim bir güzel karnını doyurduktan sonra hazırlanmaya başladım,,bi iş başvurum vardı..eşim evde bebeğe baktı :)) saat sekiz buçuktan 13.30 a kadar bir insan yürürmü pufffffffff yani,,her tarafım ağrıyor göndermedik yer bırakmadılar yok sicil kaydı yok fotokopi mahfoldum,,ama büyükbir zevkle her yere yürüyerek ve koşarak gittim,,her attığım adım kilo kaybıydı çünki:))) neysecime sabah evden çıkmadan hazırlanırken bir yandanda 1 bardak sıcak su ve ardından mate çayımı içtim evden çıktım,,kahvaltımı eve gelince 2 de yaptım pufff(((
işte menüm...
güzel bir çay (azcık şekerli:)))
1 adet kızarmış ekmek
biraz kaşar peynir
küçük ekmek parçasına sürülmüş bal
1 salatalık,1 domates...
ara..1 adet elma ve bol suuuuu.....
ara 1 avuç fındık..
akşam..sebze çorbası ve bol rokalı salatammmmmm....acıkırsam elma...
by byyyyyy..:))
bende düşünüyordum bu kız nerelerde diyeaman allahım ne yoğun bir gündü...pufffff enerejim kalmadı((((((
sabah 8 de kalktım..bebeğimi emzirdim bir güzel karnını doyurduktan sonra hazırlanmaya başladım,,bi iş başvurum vardı..eşim evde bebeğe baktı :)) saat sekiz buçuktan 13.30 a kadar bir insan yürürmü pufffffffff yani,,her tarafım ağrıyor göndermedik yer bırakmadılar yok sicil kaydı yok fotokopi mahfoldum,,ama büyükbir zevkle her yere yürüyerek ve koşarak gittim,,her attığım adım kilo kaybıydı çünki:))) neysecime sabah evden çıkmadan hazırlanırken bir yandanda 1 bardak sıcak su ve ardından mate çayımı içtim evden çıktım,,kahvaltımı eve gelince 2 de yaptım pufff(((
işte menüm...
güzel bir çay (azcık şekerli:)))
1 adet kızarmış ekmek
biraz kaşar peynir
küçük ekmek parçasına sürülmüş bal
1 salatalık,1 domates...
ara..1 adet elma ve bol suuuuu.....
ara 1 avuç fındık..
akşam..sebze çorbası ve bol rokalı salatammmmmm....acıkırsam elma...
by byyyyyy..:))
evet menumuze gelelim :83:
elma sirkeli su
bir elma
08.00 kahvalti
14.00 1 dilim borek:83: kek :83: 2 kurabiye :83: 1 cay tabagi patlican salata, 1 yesil cay
18.30 az tavuklu pilav, 1 ks mercimek corbasi, 1/2 ks yogurt
21.30 bir pors. tavuk gogsu 2 yesil cay
4lt sucok iciyorum ya dilim damagim kuruyor.
1,5 saat yuruyus.
hos geldin nu tuannacim takimimiza. sanada keyifli kilo vermeler dilerim.
bebegin kac aylik? ilk bebegin mi? meslegin nedir?ahiret sorusu gibi oldu.
belkide hikayeni yazmissindir ben mi kacirdim acaba :44:
bende düşünüyordum bu kız nerelerde diye
hayırlısı olsun hakkında
sana güzel spor olmuş bu koşuşturma ama keşke kahvaltı edip çık saydın metebolizman daha çok çalışırdı
canım gece geç uyudu bebeğim saat 3müydü neydi hatırlamıyorum birde uyuduktan sonra mutlaka bi ara uyanıyo emiyo öyle sabaha kadar uyuyo yani benim uyumam 4 ü buldu...bebeğim uyanmasa uyanamayacaktım bi baktım saat 8 olmuş onun karnını doyur altını temizle vitaminini içir saat 9 a geliyodu ancak içebildim bitki çayımı...inşallah yarın sabah yürüyüşe gidicem eşim sabahları bazen evde oluyo işyerini eleman açıyo bende bebeğimin karnını doyurup uyutup 1 saat atakum sahilinde deniz kenarında mp3 kulağıma muhteşem bir yürüyüş yapıyorum....
şu punto reklamındaki müzik var ya onunla hahahahaaaa..
günaydin kizlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
artik benimde bi ehliyetim var darisi arabanin basinadüm aldim :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hayrlı olsun canikom..güle güle kullan inşallah
günaydın şekerler.bu gün nasılsınız bakalım...
ervam iyi günlerde kazasız kullan inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?