Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hos geldin nu tuannacim takimimiza. sanada keyifli kilo vermeler dilerim.
bebegin kac aylik? ilk bebegin mi? meslegin nedir? ahiret sorusu gibi oldu.
belkide hikayeni yazmissindir ben mi kacirdim acaba :44:

evet menumuze gelelim :83:
elma sirkeli su
bir elma
08.00 kahvalti
14.00 1 dilim borek:83: kek :83: 2 kurabiye :83: 1 cay tabagi patlican salata, 1 yesil cay
18.30 az tavuklu pilav, 1 ks mercimek corbasi, 1/2 ks yogurt
21.30 bir pors. tavuk gogsu 2 yesil cay
4lt su cok iciyorum ya dilim damagim kuruyor.
1,5 saat yuruyus.

bende düşünüyordum bu kız nerelerde diye
hayırlısı olsun hakkında
sana güzel spor olmuş bu koşuşturma ama keşke kahvaltı edip çık saydın metebolizman daha çok çalışırdı

kıs sen dünkü menüyü kopyala yapıştır yapmışsın

hayırlı geceler canım arkadaşlarımmmm
menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltı
ara yok
ögle 1 simit peynir zeytin 1 domates 1 salatalık
ara 1 küçük ks çerez
akşam 1 tabak makarna 1ks yogurt
1 lt su 2 kupa yeşil çay
20 sayfa kitap 40 dk yürüyüş

hos geldin nu tuannacim takimimiza. sanada keyifli kilo vermeler dilerim.
bebegin kac aylik? ilk bebegin mi? meslegin nedir? ahiret sorusu gibi oldu.
belkide hikayeni yazmissindir ben mi kacirdim acaba :44:

hoşbuldum tatlım..inşallah vericemkilocukları...
bebeğim 7 aylık teyzoşu,,ikinci bebeğim,ikinci prensim benim..büyük oğlum 4 yaşında küçüğüm 7 aylık:)) laborantım ben ama çalışmıyorum ev hanımıyım canım,,atanmayı bekliyorum işte olursa olacak inşallahhhh...:)))

bende düşünüyordum bu kız nerelerde diye
hayırlısı olsun hakkında
sana güzel spor olmuş bu koşuşturma ama keşke kahvaltı edip çık saydın metebolizman daha çok çalışırdı

canım gece geç uyudu bebeğim saat 3müydü neydi hatırlamıyorum birde uyuduktan sonra mutlaka bi ara uyanıyo emiyo öyle sabaha kadar uyuyo yani benim uyumam 4 ü buldu...bebeğim uyanmasa uyanamayacaktım bi baktım saat 8 olmuş onun karnını doyur altını temizle vitaminini içir saat 9 a geliyodu ancak içebildim bitki çayımı...inşallah yarın sabah yürüyüşe gidicem eşim sabahları bazen evde oluyo işyerini eleman açıyo bende bebeğimin karnını doyurup uyutup 1 saat atakum sahilinde deniz kenarında mp3 kulağıma muhteşem bir yürüyüş yapıyorum....

şu punto reklamındaki müzik var ya onunla hahahahaaaa..

bebegin hep böyleyse işinzor allah yardımcın olsun
ohhh negüzel sen bu azimle hemencecik verirsin karayagları

günaydin kizlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
artik benimde bi ehliyetim var darisi arabanin basina düm aldim:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

günaydn şekerler
işlere başlamadan uğramak istedim..yoksa öğleden sonraya kalıyor..

günaydin kizlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
artik benimde bi ehliyetim var darisi arabanin basina düm aldim:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

hayrlı olsun canikom..güle güle kullan inşallah

günaydın şekerler.bu gün nasılsınız bakalım...
ervam iyi günlerde kazasız kullan inşallah canım.

günaydın arkadaşlarım nasılsınız umarım bana kızmamışsınızdır bir kaç gün gelemedim zorlu bir sınav süreci içindeyimakrep kaptan ben ya 2 hafta boyunca izin istiyorm yada az paylaşmla kio bildirimi yapmayı sadece 2 haftaya mahsusluk

herkese gunaydin. yarin tarti gunu wc ye cikmayan, yesil cayini suyunu grektigi kadar tuketmeyen kalmasin haydeeeee :84:

Son düzenleme:
ervamcim hayirli ugurlu olsun Allah guzel gunlerde kullandirsin kazasiz belasiz.
bende bir haftadir direksiyon dersi aliyorum bugun son gunumuz park calisacagiz. bir ben eksiktim istanbul trafiginde bende eklendim

dun aksam biraz dırdır yapmistim esimin migreni tuttu hala evde dinleniyor.
her insanin zaten kendi derdi var ya uff boyle dusunmeliydim kimseye ekstra ne dert oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…