ervam kazasiz belasiz kullan insallah daririsi benim gibi cesaretsizlere insallahgünaydin kizlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
artik benimde bi ehliyetim var darisi arabanin basinadüm aldim :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
tamam kaptan yardimcim insallah gerci ben pek umitli degilim bu hafta yaEki Görüntüle 167073
herkese gunaydin. yarin tarti gunu wc ye cikmayan, yesil cayini suyunu grektigi kadar tuketmeyen kalmasin haydeeeee :84:
:80::81:ervamcim hayirli ugurlu olsun Allah guzel gunlerde kullandirsin kazasiz belasiz.
bende bir haftadir direksiyon dersi aliyorum bugun son gunumuz park calisacagiz. bir ben eksiktim istanbul trafiginde bende eklendim
olleeeyyykizlar aksama gelin de sohbet edelim tammami bak bekliyorum beni yanliz birakmayin :13:simdi cikmama lazim esimi bu gun yolcu ediyorum 10 gun yok
tebrikler ervamm inşallah kazasız belasız
ervamcim hayirli ugurlu olsun Allah guzel gunlerde kullandirsin kazasiz belasiz.
bende bir haftadir direksiyon dersi aliyorum bugun son gunumuz park calisacagiz. bir ben eksiktim istanbul trafiginde bende eklendim
tskler arkadaslar ins allah olmayanlarada nasip etsin turapcim seni gecen okumustum tam cevap yazarken laptop kapanmisti ins sende alirsinervam kazasiz belasiz kullan insallah daririsi benim gibi cesaretsizlere insallah
tamam kaptan yardimcim insallah gerci ben pek umitli degilim bu hafta ya
:80::81:
kıs sen dünkü menüyü kopyala yapıştır yapmışsın
hoşbuldum tatlım..inşallah vericemkilocukları...
bebeğim 7 aylık teyzoşu,,ikinci bebeğim,ikinci prensim benim..büyük oğlum 4 yaşında küçüğüm 7 aylık:)) laborantım ben ama çalışmıyorum ev hanımıyım canım,,atanmayı bekliyorum işte olursa olacak inşallahhhh...:)))
tskler arkadaslar ins allah olmayanlarada nasip etsin turapcim seni gecen okumustum tam cevap yazarken laptop kapanmisti ins sende alirsin
ben bir yil once almistim ama hic trafige cikmamistim, e istanbulun trafigide maglum. simdi bir iyi bir hoca ile pratik yapiyorum.
takımcak iyiyiz şükür canım.asıl sen nasılsın.bu hafta fark yaratabildin mi
evet artık hep yoğunum.ne yediğimi unuturum oldum.o yüzden yedılerımı pek yazamıyorumiyiyiz canım senmaaşallah çok yogunsun bu hafta takım sessiz inşallah cumaya bomba gibi olur
ayy benim eski halimi anlatıyosun sanki..tulum gibi aynı şeyleri giymekten bıkmıştım yaatakip ediyordum zaten tatlım paylaşımlarınızı..bubenim yaklaşık 1 aydır beslenme programım fakat bir türlü istikrarlı devam etmiyordu..:)))hep sızıntılar oluyordu yani ama kesinlikle kararlıyım bu sefer artık fit olmak istiyorum okadar kıyafet var 1 tanesini bile giyemiyorum..uzun süredir eşofmanlarla geziyorum artık yeter zayıflayacağım.....başaracağım.....:)))
hadi bakalım inşallah canmarkadaslar 3 gundur esim evde giremiyorum persembe ye kadar beni idare edin persembe den sonra buralardayim donusum muhtesem olacak
bu benim menum
sabah elma sirkeli su
08.00 kahvalti
14.00 ciger sote,1 tabak salata, 1 b. ayran,bir el buyuklugunde lavas
18.30-19.30 1 dilim borek, kek, 2 kurabiye, 1 porsiyon sutlu tatli, 1 kase patlican salatasisayamadigim kadar sekersiz cay ( bu kadar seyi nasil yedim ben :18: )
3lt su
14.30-17.00 non stop kosturmaca, yuruyus
selamlar kislar
son dersimide aldim artik araba kullanmaya hazirim. yarin sabah namazindan sonra yollardayim. ilk gunler boyle cikayim bakalim biraz. kahvaltidan sonra birsey yemedim simdi yesil cayim ve bir dilim kekimi yiyorum. guzel bir oglen yemegi yiyip dahada birsey yemesem olur yani bu saatte.
olleeeyyy
ozaman bu hafta kessin yarisiyoruz. aksam gelmeye calisirim
hadi bakalım turapcım istanbul görsün şöförlügünüselamlar kislar
son dersimide aldim artik araba kullanmaya hazirim. yarin sabah namazindan sonra yollardayim. ilk gunler boyle cikayim bakalim biraz. kahvaltidan sonra birsey yemedim simdi yesil cayim ve bir dilim kekimi yiyorum. guzel bir oglen yemegi yiyip dahada birsey yemesem olur yani bu saatte.
olleeeyyy
hadi bakalım turapcım istanbul görsün şöförlügünüselamlar kislar
tatlış az paylaşımlı kilo bildirimine evet diyorum şekercim..tabii iki haftalğına :80:günaydın arkadaşlarım nasılsınız umarım bana kızmamışsınızdır bir kaç gün gelemedim zorlu bir sınav süreci içindeyimakrep kaptan ben ya 2 hafta boyunca izin istiyorm yada az paylaşmla kio bildirimi yapmayı sadece 2 haftaya mahsusluk
tatlım hala giremiyor sanrım..benim diğer bilgasayar gibi..hala giremiyorum ben de kendi bilgisayarımdan..sanırım kk güncellemeler yapıyor.bazı bilgisayarlarda açamıyor..ya daa virüsen dolayı..bazı bilgisayarlar yüksek korumalı olunca virüslğ siteleri kapattırıyor açmıyor..düzelir umarmm..kızlar meden hala yok yaaa noldu acep
Eki Görüntüle 167073
herkese gunaydin. yarin tarti gunu wc ye cikmayan, yesil cayini suyunu grektigi kadar tuketmeyen kalmasin haydeeeee :84:
ah canım yaa olacağı varmış üzme sen kendinidun aksam biraz dırdır yapmistim esimin migreni tuttuhala evde dinleniyor.
her insanin zaten kendi derdi var ya uff boyle dusunmeliydim kimseye ekstra ne dert oluyorsun
kizlar aksama gelin de sohbet edelim tammami bak bekliyorum beni yanliz birakmayin :13:simdi cikmama lazim esimi bu gun yolcu ediyorum 10 gun yok
olleeeyyy
bende ugrarım akşam kuzularım uyuyunca
kızlar buraya daldım kızı unuttum ben ya..ufff hemen çıktım bir yandan da öğretmeni aradım..zil 5 dakika önce çalmıştı çünküöğrtmen getiricek.ayy sağolsun ben getiririm dedi..evi bana yakın olunca..
başım fena ağrıyorbugün öğlen çıktım 15 te geldim işe..dışardaydım hep..çok yoruldum..başım da fena..ayy ilk defa oldu yaa..kafayımı yedim ne :26:
kızım geldi..üstünüdeğiştim.. nasıl terliyor su gibi oluyor çocuk..başım fena bir an önce eve gidip dinlenmek istiyorum yaa..hala şoktan çıkamadım..nasıl daldım ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?