Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydin kizlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
artik benimde bi ehliyetim var darisi arabanin basina düm aldim:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ervam kazasiz belasiz kullan insallah daririsi benim gibi cesaretsizlere insallah
Eki Görüntüle 167073
herkese gunaydin. yarin tarti gunu wc ye cikmayan, yesil cayini suyunu grektigi kadar tuketmeyen kalmasin haydeeeee :84:
tamam kaptan yardimcim insallah gerci ben pek umitli degilim bu hafta ya
ervamcim hayirli ugurlu olsun Allah guzel gunlerde kullandirsin kazasiz belasiz.
bende bir haftadir direksiyon dersi aliyorum bugun son gunumuz park calisacagiz. bir ben eksiktim istanbul trafiginde bende eklendim
:80::81:

kizlar aksama gelin de sohbet edelim tammami bak bekliyorum beni yanliz birakmayin :13:simdi cikmama lazim esimi bu gun yolcu ediyorum 10 gun yok

tebrikler ervamm inşallah kazasız belasız

ervamcim hayirli ugurlu olsun Allah guzel gunlerde kullandirsin kazasiz belasiz.
bende bir haftadir direksiyon dersi aliyorum bugun son gunumuz park calisacagiz. bir ben eksiktim istanbul trafiginde bende eklendim

ervam kazasiz belasiz kullan insallah daririsi benim gibi cesaretsizlere insallah

tamam kaptan yardimcim insallah gerci ben pek umitli degilim bu hafta ya

:80::81:
tskler arkadaslar ins allah olmayanlarada nasip etsin turapcim seni gecen okumustum tam cevap yazarken laptop kapanmisti ins sende alirsin

kıs sen dünkü menüyü kopyala yapıştır yapmışsın
o gunden kalanlar iste zulaleycim. oglen yiyeyimde dedim bari aksam yemek istemeyeyim.
borek var hala. bugun ogleden sonra goturup martilara verecegim
kurabiyeleri buzluga kaldirdim.

hayirlisi olsun canimcim.
tekrar hos geldin ozaman.

selamlar kislar
son dersimide aldim artik araba kullanmaya hazirim. yarin sabah namazindan sonra yollardayim. ilk gunler boyle cikayim bakalim biraz. kahvaltidan sonra birsey yemedim simdi yesil cayim ve bir dilim kekimi yiyorum. guzel bir oglen yemegi yiyip dahada birsey yemesem olur yani bu saatte.

Merhaba kızlar ben geldim yine

bugün hiç tadım yok.hasta gıbıyım.kolum kalkmıyor

ervam ehliyetin hayırlı olsun canım

aramıza bir arakadas daha katılmış.nur_tuanna hoşgeldin canım sende.inş. istediğin kıloya inersin

takımcak iyiyiz şükür canım.asıl sen nasılsın.bu hafta fark yaratabildin mi

bende iyi sayılırım canım .fark yarattım mı yarın anlıaycam ama pek umudum yok artık.bu hareketsızlıkle kilo vermek için aç gezmem lazım benım

iyiyiz canım senmaaşallah çok yogunsun bu hafta takım sessiz inşallah cumaya bomba gibi olur
evet artık hep yoğunum.ne yediğimi unuturum oldum.o yüzden yedılerımı pek yazamıyorum

yarın tartılmayı unutmam inş. yine

ayy benim eski halimi anlatıyosun sanki..tulum gibi aynı şeyleri giymekten bıkmıştım yaa
arkadaslar 3 gundur esim evde giremiyorum persembe ye kadar beni idare edin persembe den sonra buralardayim donusum muhtesem olacak
hadi bakalım inşallah canm

cidden turab nasl yiyebildin bu kadar
ben sana dedim dimii sıkma bu kadar kendini diye..yavaş yavaş ver diyee bak vücut zorlanınca böyle olur çünkü..kendini bir anda yenmemesi gereken yiyecekleri abartılı bir şekilde yemiş bulursun..
sen kendini çok kısınca, vücut beyne kıtlık alarmı veriyor..metobolizma kıtlık düzenine giriyor ve çok yavaşlıyor..veee ilk patlamada herşeyi abartılı bir şekilde yeme dürtüsüne hazırlıyor kendini..çünkü kıtlık için depo yapıcak..tabii bu abartılı yiyecekler direk yağ yapılıyor o yüzden ne öğün atlaması ne de kısıtlı beslenme düzeni bunlar asla olmamalı hayatımızda...
sağlıklı yiyeceklerle öğün atlamadan sporla ve olumlu düşünmeyle destek vererek gidicek kilolar kara yağlar..hem de bir daha gelemicekler çünkü biz sağlık için sağlıkı beslenme düzenini hayatımıza oturtucaz..çocuklarımız eşimiz çevremiz de sağlıklı olucak..onlara da yazık
..

ben de öğlen yemeğimi senin dediğin bu saatte yiyebildim..akşam da yemem artık.akşama ek spor yapabilrisem.birde yeşil çay..süper olur..ayy yarın ne olur acabaa çok heyecan yaptım şimdii:18:

olleeeyyy
ozaman bu hafta kessin yarisiyoruz. aksam gelmeye calisirim

bende ugrarım akşam kuzularım uyuyunca

hadi bakalım turapcım istanbul görsün şöförlügünü
bende artık sürmek istiyoruuuuummmmmmm bende özel ders alıcam ama eşimin arabasını kullanamıyorum yazın degiştire bilirsek o zaman başlicam derslere inşallah

olleeeyyy

hadi bakalım turapcım istanbul görsün şöförlügünü
bende artık sürmek istiyoruuuuummmmmmm bende özel ders alıcam ama eşimin arabasını kullanamıyorum yazın degiştire bilirsek o zaman başlicam derslere inşallah

tatlış az paylaşımlı kilo bildirimine evet diyorum şekercim..tabii iki haftalğına :80:
kızlar meden hala yok yaaa noldu acep
tatlım hala giremiyor sanrım..benim diğer bilgasayar gibi..hala giremiyorum ben de kendi bilgisayarımdan..sanırım kk güncellemeler yapıyor.bazı bilgisayarlarda açamıyor..ya daa virüsen dolayı..bazı bilgisayarlar yüksek korumalı olunca virüslğ siteleri kapattırıyor açmıyor..düzelir umarmm..
Eki Görüntüle 167073
herkese gunaydin. yarin tarti gunu wc ye cikmayan, yesil cayini suyunu grektigi kadar tuketmeyen kalmasin haydeeeee :84:
:92::92:
dun aksam biraz dırdır yapmistim esimin migreni tuttu hala evde dinleniyor.
her insanin zaten kendi derdi var ya uff boyle dusunmeliydim kimseye ekstra ne dert oluyorsun
ah canım yaa olacağı varmış üzme sen kendini
kizlar aksama gelin de sohbet edelim tammami bak bekliyorum beni yanliz birakmayin :13:simdi cikmama lazim esimi bu gun yolcu ediyorum 10 gun yok

olleeeyyy

kızlar delirmeyin..yarın tartı günü ve erken yatın..erken kalkın..11 den önce yatın ki yağlarınız da erisin.. sabah da erken kalkın ki tartı zamanına kadar sıcak su wc ve koşturma biraz daha eksik çıkmanzı sağlar..uyku şişliğinden kurtulursunuz tartı öncesi..

kızlar buraya daldım kızı unuttum ben ya..ufff hemen çıktım bir yandan da öğretmeni aradım..zil 5 dakika önce çalmıştı çünkü öğrtmen getiricek.ayy sağolsun ben getiririm dedi..evi bana yakın olunca..
başım fena ağrıyor bugün öğlen çıktım 15 te geldim işe..dışardaydım hep..çok yoruldum..başım da fena..ayy ilk defa oldu yaa..kafayımı yedim ne :26:

kızım geldi..üstünüdeğiştim.. nasıl terliyor su gibi oluyor çocuk..başım fena bir an önce eve gidip dinlenmek istiyorum yaa..hala şoktan çıkamadım..nasıl daldım ben yaa

geçmiş olsun canım bahardan dolayı olabilir bende fazla dışarıda dolanırsam başım fena tutuyor
kızım geldi..üstünüdeğiştim.. nasıl terliyor su gibi oluyor çocuk..başım fena bir an önce eve gidip dinlenmek istiyorum yaa..hala şoktan çıkamadım..nasıl daldım ben yaa

dalgınlıgına gelmiştir ögretmeniniz süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…