ac oldugum icin okadar yedim. yani soyle oldu
cidden turab nasl yiyebildin bu kadar
ben sana dedim dimii sıkma bu kadar kendini diye..yavaş yavaş ver diyeebak vücut zorlanınca böyle olur çünkü..kendini bir anda yenmemesi gereken yiyecekleri abartılı bir şekilde yemiş bulursun..
sen kendini çok kısınca, vücut beyne kıtlık alarmı veriyor..metobolizma kıtlık düzenine giriyor ve çok yavaşlıyor..veee ilk patlamada herşeyi abartılı bir şekilde yeme dürtüsüne hazırlıyor kendini..çünkü kıtlık için depo yapıcak..tabii bu abartılı yiyecekler direk yağ yapılıyoro yüzden ne öğün atlaması ne de kısıtlı beslenme düzeni bunlar asla olmamalı hayatımızda...
sağlıklı yiyeceklerle öğün atlamadan sporla ve olumlu düşünmeyle destek vererek gidicek kilolar kara yağlar..hem de bir daha gelemicekler çünkü biz sağlık için sağlıkı beslenme düzenini hayatımıza oturtucaz..çocuklarımız eşimiz çevremiz de sağlıklı olucak..onlara da yazık..
aa bu konuda ozur dileyerek bir sey danisacagim. benim gunluk bir wc duzenim vardir. kahvalti sonrasi cikarim
kızlar delirmeyin..yarın tartı günü ve erken yatın..erken kalkın..11 den önce yatın ki yağlarınız da erisin.. sabah da erken kalkın ki tartı zamanına kadar sıcak su wc ve koşturma biraz daha eksik çıkmanzı sağlar..uyku şişliğinden kurtulursunuz tartı öncesi..
kızlar buraya daldım kızı unuttum ben ya..ufff hemen çıktım bir yandan da öğretmeni aradım..zil 5 dakika önce çalmıştı çünküöğrtmen getiricek.ayy sağolsun ben getiririm dedi..evi bana yakın olunca..
başım fena ağrıyorbugün öğlen çıktım 15 te geldim işe..dışardaydım hep..çok yoruldum..başım da fena..ayy ilk defa oldu yaa..kafayımı yedim ne :26:
evet evet iyilesti gitti isine cok sukur. bu aralar hersey ust uste geldi. karisi zyifladi guzellesti o gobeklendi vs.iyi akşamlar turabcım eşin nasıl oldu iyileştimi
evet evet iyilesti gitti isine cok sukur. bu aralar hersey ust uste geldi. karisi zyifladi guzellesti o gobeklendi vs.
evet evet iyilesti gitti isine cok sukur. bu aralar hersey ust uste geldi. karisi zyifladi guzellesti o gobeklendi vs.
evettt ben geldim kimse yokesimde gitti zaten sizde yoksunuz
turabcim esim giderken ne dese begenirsin ben gelesiye kadar zayifladiyor hic bana zayifla demezdi hadi yarisa kaldigimiz yerden devam ne dersin
olur derimevettt ben geldim kimse yokesimde gitti zaten sizde yoksunuz
turabcim esim giderken ne dese begenirsin ben gelesiye kadar zayifladiyor hic bana zayifla demezdi hadi yarisa kaldigimiz yerden devam ne dersin
tabi adam yediremiyordur kendine
geldik canım geldik benimkide içeride oturuyo sinir etti beni canımsıkılıyo uzunzamandır biryere gitmiyorumresmen bunalımdayım
kerdeşim gelmiş anneme gidelim dedim yok gitmiyo sinir şey soguk diyo battaiyeye sarılıp yattı sonrada ba kızgınmısın diyo
kız ne güzel eşin seni gaza getiriyo hadi bakalım 10 yok demiştin 2 kilo verki farketsin kocacın
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr guzel bı gun olsunn
tatlım bence yeterli..kızlar bugün inatçı koç burcu eşimin doğumgünü..akşam hayırlısıyla görevden dönecek.harika bir meyveli pasta yaptım.böreğim hazır.yanına mercimek köftesi yapayım diyorum.eşim ve kızım bayılıyor.bir kaç çeşit daha yapsam diyorum ama bu menüyle ne bağdaşır ki.bir yandan da abartmayayım,verdiğim 500 gramı geri alamayayım diyorum.fikirlerinizi bekliyorum.
vee artık bmı değerim beni kilolu değil normal olarak gösteriyor.bu harika birşey...
günaydın kızlarrr
kilom tahmin ettigim gibi sabit varememişim 74.2
haftaya inşallah güzel veririmde nisan hedefini tuttururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?