Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ac oldugum icin okadar yedim. yani soyle oldu
saat iki gibi ogle yemegimi yemistim, sonrasinda 5 dk bile durmadan kostura kostura is yap ikram hazirla coook actim. yani bu kadar cok seyi yedikten sonra hala asiri yemis hissi yoktu bende
neyse unutalim o gunu

aa bu konuda ozur dileyerek bir sey danisacagim. benim gunluk bir wc duzenim vardir. kahvalti sonrasi cikarim sicak su icsem bile o sekilde yani. ama tarti gunu sabahtan cikabilmeyi cok isterdim? sicak su ile falan cikabilen varmi ac karnina.

Allah iyiligini vermesin. :89: boyle bir durum icin kizinla acil durum planiniz varmiydi? kararlastirdiginiz seni bekleyebilecegi bir yer falan. biz bir defasinda 7 yasindaki kiz kardesimi unuttuk ( mu yoksa bulamadikmi orasini tam hatirlamiyorum) kizcagiz okulun en ust katina cikmis orada beklemis. uzun sure aradik tabi, aklimiz cikmisti :18:

evet evet iyilesti gitti isine cok sukur. bu aralar hersey ust uste geldi. karisi zyifladi guzellesti o gobeklendi vs.

evettt ben geldim kimse yok esimde gitti zaten sizde yoksunuz
turabcim esim giderken ne dese begenirsin ben gelesiye kadar zayifla diyor hic bana zayifla demezdi hadi yarisa kaldigimiz yerden devam ne dersin

evet evet iyilesti gitti isine cok sukur. bu aralar hersey ust uste geldi. karisi zyifladi guzellesti o gobeklendi vs.

tabi adam yediremiyordur kendine
turabcim esim giderken ne dese begenirsin ben gelesiye kadar zayifla diyor hic bana zayifla demezdi hadi yarisa kaldigimiz yerden devam ne dersin

geldik canım geldik benimkide içeride oturuyo sinir etti beni canımsıkılıyo uzunzamandır biryere gitmiyorum resmen bunalımdayım
kerdeşim gelmiş anneme gidelim dedim yok gitmiyo sinir şey soguk diyo battaiyeye sarılıp yattı sonrada ba kızgınmısın diyo

kız ne güzel eşin seni gaza getiriyo hadi bakalım 10 yok demiştin 2 kilo verki farketsin kocacın

puuuffffffff gene yoğun birgün gece 3 te uyudum sabah 8 de kalktım,,bebişimin karnını doyurdum bi güzel sonra o geri uyudu ben yürüyüşe gittim 1 saat 10 da kahvaltı sonra etrafı topla falan saat 3 te bebeğimin aşısı vardı..eve 6 da geldim hemen bir çorba içtim..bugün pek bişe yemedim sayılır,,tek ihtiyacım olan şey uykuuuuuuuuuuuuuuu..(((((((

menüm:

mate çayımmmm:))
20 dk sonra...biraz peynir,başparmak büyüklüğünde akmeğe sürülmüş tere yağ ve bal..
1 domates,4 zeytin azcık şekerli çayy:))

akşam 6 ya kadar sadece su içtim yemeğe fırsat olmadı..

akşam menüm
1 kase çorba ve yağsız ve çok az tuzlu rokalı salatam,,,,,,çokkk kola istedi canım 1 bardak kola içtim..

acıkırsam elma:))

arkadaşlar ben yarın akşam ve cumartesi akşamı yokum yarın saat 4 e oğlumun doktorunda kontrolü var merkezde kalıcaz eltimde,,cumartesi akşamıda görümcem davet ettim,,,yazamicam kusura bakmayın ne olur...pazar burdayım..öpüyorum sizi..

olur derim
hadi yikilsin bu hafta ortalik. ay yarin ne olacak cok merak ediyorum ben bir 800 gr umuyorum
54 u gordum ya dunyalar benim artik. Allahin izni ile 50 yide goruruz.
surekli "ama gobek biraz azaldi" diyo ama hic bir degisiklik yok onda
evlendigimizde ciliz kuru kemikti simdi gobeklendi.
10 gunde iki kilo rahat verirsin secdecim haydee kim tutar bizi.

bu aksam kayinvalidemlerdeydik, gelemedim diye uzuluyordum ama secdecim ne sen nede zulaley yoksunuz
hani verdigin sozler

Gunaydin sevgili arkadaslar
ilk kilo paylasimi benden gelsin. 54.7 yi gormustum carsamba gunu maalesef bugun bir mucize beklerken, mucize cunku son 2 gun yurumedim, cokta bir fark olmamis, neyse yani kilom 54.8
nisan 1 hedefim 53 tu gorecegim insaallah.

günaydın arkadaşlar.ben 500 gr vermişim.eşim göreve gidince spor salonunu 1 kere görebildim bu hafta.ama hergün pilates yaptım ,o da zayıflatmıyor malum...ama olsun incelip kas yapmamı sağlıyor ya.seviyorum ben bu pilatesi....

vee artık bmı değerim beni kilolu değil normal olarak gösteriyor.bu harika birşey...

günaydın kızlarrr
kilom tahmin ettigim gibi sabit varememişim 74.2
haftaya inşallah güzel veririmde nisan hedefini tuttururum

kızlar bugün inatçı koç burcu eşimin doğumgünü..akşam hayırlısıyla görevden dönecek.harika bir meyveli pasta yaptım.böreğim hazır.yanına mercimek köftesi yapayım diyorum.eşim ve kızım bayılıyor.bir kaç çeşit daha yapsam diyorum ama bu menüyle ne bağdaşır ki.bir yandan da abartmayayım,verdiğim 500 gramı geri alamayayım diyorum.fikirlerinizi bekliyorum.

tatlım bence yeterli..
yanına çeşidi güzel çerez alırsın..mısır patlatırsın..
şimdi yanına ne yapsan hamur işi olacak tabii yemek zorunda kalıcaksın bu a zararına olucak..
mersimekli köfte yanında salata ayran turşu ve bol yeşillikle masayı doldurabilirsin canikom...
en masumundan olur güzel olur

bugun erken kalkip tum islerimi bitirdim. yemek ve utu kaldi. lahana sarmasi ve yayla corbasi yapacagim. hadi bakalim bana musade kuzugum uyuyor. uyansin yururuz soyle sahile dogru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…