günaydın kilom 61,5 vatana millete hayırlı uğurlu olsun
ervamuf ya ufffffffffff kilo veremedim yine motivem azaliyo sanki kio veremeyince eeeeeeeeee spor yapmassan vermessin tabi neyse sppora baslamam lazim 160 dk plates sadece 83.5:100::100::100::100::100::100::100::100::100::100::100:
ne gordun bu kadar o tartida karamelcim yaaakilom aynı malesef
o kadar umutlarla çıktım tartıya.ama kılomu aynı görünce tartımı kırmak geldi içimden
inanın bıktım artık.hakkınızı helal edin kızlar.ayrılıyorum takımdan hepinizi çok öpüyorum.dileğiniz kiloya inersiniz inş.
bugun erken kalkip tum islerimi bitirdim. yemek ve utu kaldi. lahana sarmasi ve yayla corbasi yapacagim. hadi bakalim bana musade kuzugum uyuyor. uyansin yururuz soyle sahile dogru...
maşşallah turabcım ben bugün çok kötüydüm çocukların kahvaltısını zor hazırladım bu regl agrıları beni öldürücek ada çayı içtim banamısın demiyor deliricem şimdi zorla kalktım evi süpürdüm kızımı okula götürücem belki biraz yürüyüş iyi gelir
cok gecmis olsun bebisim yaaa. 3 cocuk dogurdun ne agrisi bu boylemaşşallah turabcım ben bugün çok kötüydüm çocukların kahvaltısını zor hazırladım bu regl agrıları beni öldürücek ada çayı içtim banamısın demiyor deliricem şimdi zorla kalktım evi süpürdüm kızımı okula götürücem belki biraz yürüyüş iyi gelir
cok gecmis olsun bebisim yaaa. 3 cocuk dogurdun ne agrisi bu boyle
bir doktoro gorunsen?
banusultan 500 gr verdi
zulaley 74.2
hindirella 61,5
turab 54.8
akrep 100 gr verdi
meden 62
karamel kilosu ayni
nurceng
ervam 83.5
fatos
secdenur 64.7
nurtuanna
cok gecmis olsun bebisim yaaa. 3 cocuk dogurdun ne agrisi bu boyle
bir doktoro gorunsen?
banusultan 500 gr verdi
zulaley 74.2
hindirella 61,5
turab 54.8
akrep 100 gr verdi
meden 62
karamel kilosu ayni
nurceng
ervam 83.5
fatos
secdenur 64.7
nurtuanna
nedir bu hal yaa,al bendende o kadar, keyifsizim kendimi cok bos hissediyorum. faydali bir kac birsey yapsak kendimize geliriz zulaley. ne yapalim?1 yıldır böyle doktora agrılarım başlayınca gidicem diyorum geçince gitmiyorum bugün çok fenaydım kayınvalideme gitmek zorunda kaldım şimdi geldim agrım geçti ama çok keyifsizim
çok geçmiş olsun canım1 yıldır böyle doktora agrılarım başlayınca gidicem diyorum geçince gitmiyorum bugün çok fenaydım kayınvalideme gitmek zorunda kaldım şimdi geldim agrım geçti ama çok keyifsizim
en sağlıklısı da bu zaten canm..karamelcim hakkinda hayirlisi olsun ozaman. ara ara ugra emi.
yuruyusumuzu yaptik geldik bakalim. bugun uzun bir gun oldu.
ugrayani kalmadi takiminyinede maasallahimiz var envai cesit diyet uygulayan takimlardan iyi kilo veriyoruz
benim icin zayiflamanin formulu yuruyus+ doyunca yemeyi birakma, acikinca yemek yeme.ve tercihen plates.
nedir bu hal yaa,al bendende o kadar, keyifsizim kendimi cok bos hissediyorum. faydali bir kac birsey yapsak kendimize geliriz zulaley. ne yapalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?