Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

turabcım arkadaşlarn tüm kilolarını bir mesajda toplarmısın...
benden 100 gr bu hafta...

ben kzımı hazırlayıp okula gtürücem kızlar grüşürüz sonra

banusultan 500 gr verdi
zulaley 74.2
hindirella 61,5
turab 54.8
akrep
meden
karamel
nurceng
ervam
fatos
secdenur
nurtuanna

uf ya ufffffffffff kilo veremedim yine motivem azaliyo sanki kio veremeyince eeeeeeeeee spor yapmassan vermessin tabi neyse sppora baslamam lazim 160 dk plates sadece 83.5:100::100::100::100::100::100::100::100::100::100::100:

kilom aynı malesef

o kadar umutlarla çıktım tartıya.ama kılomu aynı görünce tartımı kırmak geldi içimden

inanın bıktım artık.hakkınızı helal edin kızlar.ayrılıyorum takımdan hepinizi çok öpüyorum.dileğiniz kiloya inersiniz inş.

banusultan 500 gr verdi
zulaley 74.2
hindirella 61,5
turab 54.8
akrep 100 gr verdi
meden
karamel kilosu ayni
nurceng
ervam 83.5
fatos
secdenur
nurtuanna

uf ya ufffffffffff kilo veremedim yine motivem azaliyo sanki kio veremeyince eeeeeeeeee spor yapmassan vermessin tabi neyse sppora baslamam lazim 160 dk plates sadece 83.5:100::100::100::100::100::100::100::100::100::100::100:
ervam
hic ugramiyorsun takima tabi gider motiven.
gel bak bu hafta nasil yapiyorsun sporlari veriyorsun kilolari

ne gordun bu kadar o tartida karamelcim yaaa
yan cizmek yok. takimdan ayrilinca ne olacak peki. burada en azindan kendini hesaba cekiyorsun. fren sistemi olusuyor. hemen yok oyle. havalar isiniyor ve gunler uzuyor. tam yuruyus zamani. hadi kusum gorelim seni haftada 2 3 gunle basla bak yuruyuse nasil gidiyor o gelenler..

Son düzenleme:
bugun erken kalkip tum islerimi bitirdim. yemek ve utu kaldi. lahana sarmasi ve yayla corbasi yapacagim. hadi bakalim bana musade kuzugum uyuyor. uyansin yururuz soyle sahile dogru...

maşşallah turabcım ben bugün çok kötüydüm çocukların kahvaltısını zor hazırladım bu regl agrıları beni öldürücek ada çayı içtim banamısın demiyor deliricem şimdi zorla kalktım evi süpürdüm kızımı okula götürücem belki biraz yürüyüş iyi gelir

meden de bildirdi kilosunu.. 62
çok özlemiş o da sizleri.. hem cenazeleri hem de bilgisayar problemi varmış..

cok gecmis olsun bebisim yaaa. 3 cocuk dogurdun ne agrisi bu boyle
bir doktoro gorunsen?

banusultan 500 gr verdi
zulaley 74.2
hindirella 61,5
turab 54.8
akrep 100 gr verdi
meden 62
karamel kilosu ayni
nurceng
ervam 83.5
fatos
secdenur 64.7
nurtuanna

teşekkür ederim canım.. fatoş geçen hafta çıktı..nurtuanna da bu hafta deneme haftası..haftaya perşembe kararını hepbirlikte veririz..nurceng neden gelmedi acaba

2.TAKIM 199. ETAP

akrep33 ( 64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%)
karamel_guzel ( 70,5 )kendi isteği ile ayrıldı
banusultan( 68 / 67,5 / 0,5 / 0,74%)
turab571( 55,5 / 54,8 / 0,7 / 1,26%)
nurceng( 57,4 / 57,4 / 0 / 0,0%)
meden( 62,2 / 62 / 0,2 / 0,32%)
hindirella( 61,9 / 61,5 / 0,4 / 0,65%)
secdenur( 65 / 64,7 / 0,3 / 0,46%)
ervamm( 83,5 / 83,5 / 0 / 0,0%)
zulaley( 74,2 / 74,2 / 0 / 0,0%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 592,1 / 589,9 / 2,2 / 0,37% )

nurcengi aynı geçicez mecburen..
karameli isteğine oyun eğdim kızlar..biraz dinlensin.cidden çok sıkıldı..üstelik iş hayatına yeni başladı..düzenini oturtsun hazır olduğunda gelir eğer isterse tabi..

1 yıldır böyle doktora agrılarım başlayınca gidicem diyorum geçince gitmiyorum bugün çok fenaydım kayınvalideme gitmek zorunda kaldım şimdi geldim agrım geçti ama çok keyifsizim

karamelcim hakkinda hayirlisi olsun ozaman. ara ara ugra emi.
yuruyusumuzu yaptik geldik bakalim. bugun uzun bir gun oldu.
ugrayani kalmadi takimin yinede maasallahimiz var envai cesit diyet uygulayan takimlardan iyi kilo veriyoruz
benim icin zayiflamanin formulu yuruyus+ doyunca yemeyi birakma, acikinca yemek yeme.ve tercihen plates.

1 yıldır böyle doktora agrılarım başlayınca gidicem diyorum geçince gitmiyorum bugün çok fenaydım kayınvalideme gitmek zorunda kaldım şimdi geldim agrım geçti ama çok keyifsizim
nedir bu hal yaa,al bendende o kadar, keyifsizim kendimi cok bos hissediyorum. faydali bir kac birsey yapsak kendimize geliriz zulaley. ne yapalim?

çok geçmiş olsun canım
en sağlıklısı da bu zaten canm..

nedir bu hal yaa,al bendende o kadar, keyifsizim kendimi cok bos hissediyorum. faydali bir kac birsey yapsak kendimize geliriz zulaley. ne yapalim?

evet kızlar yaa..bende aynıyım..kardeş takımlarla yarışalımmı..canlanmaya ihtiyacımız var:2:

akrep çim yarış iyi fikir.biraz kendimize geliriz.ama bize denk olması lazım rakip takımın.baksana bu aralar firelerle kuşa döndü 2. takım.gelenler gidenleri aratıyor bir yandan.hep alınganlık,hep bahane..bahanesi çok olan insanlarla pek işim olaz zaten benim.hatasını kabullenene saygı duyarım,bahane sunana değil.neyse yani takımın taze kana ihtiyacı var.ama bizi diriltecek şekilde.sayımızı arttıralım derim ben.siz ne dersiniz...

eşim görevden döndü.garibim doğum günü olduğunu bile unutmuş.ben de güzel bir masa hazırlamıştım.canım benim nasıl sevindi koca adam.o mutlu olup eğlenince ben de pek sevindim haliyle.
birazdan spora gideceğim.menümü de yazıp öyle çıkayım.ama pek eleştirmeyin.malum özel gün...
sabah su
kahvaltı 1 kase müsli
ara 1 muz
öğle-ikinci ara-akşam hepsi bir arada
10 mercimek köftesi
2 dilim ıspanaklı börek
1 dilim yaş pasta
çok bol yeşillik
çay.
gelince görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…