akrep çim yarış iyi fikir.biraz kendimize geliriz.ama bize denk olması lazım rakip takımın.baksana bu aralar firelerle kuşa döndü 2. takım.gelenler gidenleri aratıyor bir yandan.hep alınganlık,hep bahane..bahanesi çok olan insanlarla pek işim olaz zaten benim.hatasını kabullenene saygı duyarım,bahane sunana değil.neyse yani takımın taze kana ihtiyacı var.ama bizi diriltecek şekilde.sayımızı arttıralım derim ben.siz ne dersiniz...
eşim görevden döndü.garibim doğum günü olduğunu bile unutmuş.ben de güzel bir masa hazırlamıştım.canım benim nasıl sevindi koca adam.o mutlu olup eğlenince ben de pek sevindim haliyle.
birazdan spora gideceğim.menümü de yazıp öyle çıkayım.ama pek eleştirmeyin.malum özel gün...
sabah su
kahvaltı 1 kase müsli
ara 1 muz
öğle-ikinci ara-akşam hepsi bir arada
10 mercimek köftesi
2 dilim ıspanaklı börek
1 dilim yaş pasta
çok bol yeşillik
çay.
gelince görüşürüz...
eşim görevden döndü.garibim doğum günü olduğunu bile unutmuş.ben de güzel bir masa hazırlamıştım.canım benim nasıl sevindi koca adam.o mutlu olup eğlenince ben de pek sevindim haliyle.
birazdan spora gideceğim.menümü de yazıp öyle çıkayım.ama pek eleştirmeyin.malum özel gün...
sabah su
kahvaltı 1 kase müsli
ara 1 muz
öğle-ikinci ara-akşam hepsi bir arada
10 mercimek köftesi
2 dilim ıspanaklı börek
1 dilim yaş pasta
çok bol yeşillik
çay.
gelince görüşürüz...
kızlar kardeş takımları yarışa davet ettim..7. takım ve 1. takım
gelen olursa karşılayın olurmu şekerler.acaip süper bir yarış olucak..startımız bugün şekercikler
kızlar aklıma gelmişken şu hedeflerimizi değiştirelimmi..iki haftadır hedefi geçtiğim için yavaştan alıyorum gibi hoş değil yanii..1 mayıs hedefi yapalımmı ne dersiniz
yada hedefine ulaşanlar yeni hedef belirlesin.. bu daha iyi oldusanırım banu da geçmişti hedefini
2. takım kilo sıralaması
1....turab571..( 55,5 / 54,8 / 0,7 / 1,26%)
2....banusultan..( 68 / 67,5 / 0,5 / 0,74%)
3....hindirella..( 61,9 / 61,5 / 0,4 / 0,65%)
4....secdenur..( 65 / 64,7 / 0,3 / 0,46%)
5....meden..( 62,2 / 62 / 0,2 / 0,32%)
6....akrep33..:92: ( 64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%)
7....zulaley,ervamm,nurceng..(0,0%)
eşinle sana gelsin canım..nice yıllarda mutlu ve huzurlu günler geçirin inşallah
iyi geceler arkadaşlar misafirlikteyim...muhabbet biraz uzun sürdü kısacık bir kaçamakla size yazıyorum:)))
sabah mate çayım.
pazara gitmiştim bugün ev kadınları pazarda gözleme yapıp satıyolardı eşime,oğluma kendime birer gözleme aldım ama benimki ıspanaklı,,zeten yarısına kadar bile yiyemedim(koşturmaca...
2 saat sonra 1 tane elma
saat 4 te doktoru beklerken 1 litre su içtim..eşimin yanına uğradım 2 bardak çay içtim..
akşam menüm eltimden,,,:))
2 kaşık pilav
15 adet hamsi:))) hamsiye asla dayanamam mımımmmmm:))
ekmek yok
limonlu soğan salatası..
acıktığımda elma..
eltimde tartıldım..onun tartısına göre 72.6 eve pazar gidicem bakalım benim tartımda aynımı(( çok moralim bozuk ben bu hafta 1kg vermeyi hesaplamıştım (( 400 gr ancak gitmiş..hatta eşim ve kaynım gelirken yaş pasta almışlardı bir çatal bile yemedim elma yedim,,,genede 400 gr pufffff moralim bozuldu (( 43: :84::84::84::84::84:
sana da günaydın kurabiye canavarı.azıcık rahatlayınca kaçamaklara başladık değil mi.ben de bu aralar kızıyorum kendime.gunaydinlar... herkese keyifli bir hafta sonu..
dunku menum
elam sirkeli su
08.00 kahvalti
11.00 2 kurabiye 2 yesil cay
14.00 lahana sarmasi yogurt
18.00 lahana sarmasi, 1 kase yogurt corbasi
21.00 esimle cay icerken 2 kurabiye
3lt su
1,5 saat yuruyus
dün akşam annemler geldi süpriz yaptılar banacanlarım benim tabi babam yorgunluktan hemen uyudu bizle annemle baya bi sohbet ettik kendime geldim biraz
bugün çocukları tiyatroya götürücez saat 1 de 4 gibi gelirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?