Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tatlş bir arkadaş var şu an deneme de...burdan kopmadğımız sürece harikayız canm

eşinle sana gelsin canım..nice yıllarda mutlu ve huzurlu günler geçirin inşallah

kızlar kardeş takımları yarışa davet ettim..7. takım ve 1. takım
gelen olursa karşılayın olurmu şekerler.acaip süper bir yarış olucak..startımız bugün şekercikler

kızlar aklıma gelmişken şu hedeflerimizi değiştirelimmi..iki haftadır hedefi geçtiğim için yavaştan alıyorum gibi hoş değil yanii..1 mayıs hedefi yapalımmı ne dersiniz
yada hedefine ulaşanlar yeni hedef belirlesin.. bu daha iyi oldu sanırım banu da geçmişti hedefini

2. takım kilo sıralaması

1....turab571..( 55,5 / 54,8 / 0,7 / 1,26%)
2....banusultan..( 68 / 67,5 / 0,5 / 0,74%)
3....hindirella..( 61,9 / 61,5 / 0,4 / 0,65%)
4....secdenur..( 65 / 64,7 / 0,3 / 0,46%)
5....meden..( 62,2 / 62 / 0,2 / 0,32%)
6....akrep33..:92: ( 64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%)
7....zulaley,ervamm,nurceng..(0,0%)

Son düzenleme:

banucum eşin ve çocuklarınla saglıklı huzurlu uzun ömürler versin rabbim

kızlar kardeş takımları yarışa davet ettim..7. takım ve 1. takım
gelen olursa karşılayın olurmu şekerler.acaip süper bir yarış olucak..startımız bugün şekercikler

tamamda biz kaçkişiyizki onlar kalabalıksa tabiki geçerbizi

ben nisana ulaşmadan degiştirmek istemiyorum ama ulaşan arkadaşlar tabiki hedefini belirlesin
isterlerse

turabcım tebrikler

iyi aksamlar hanimlar turabcim tebrik ederim 1.olmussun:87:bu gun misafirim vardi burda okullar tatil ne zormus 3 cocukla misafir agirlamakokul buyuk bir nimetmis megerse yarinda misafirim var arkadaslar beni yanliz birakmiyorlar esim yok diye

iyi geceler arkadaşlar misafirlikteyim...muhabbet biraz uzun sürdü kısacık bir kaçamakla size yazıyorum:)))

sabah mate çayım.
pazara gitmiştim bugün ev kadınları pazarda gözleme yapıp satıyolardı eşime,oğluma kendime birer gözleme aldım ama benimki ıspanaklı,,zeten yarısına kadar bile yiyemedim(koşturmaca...
2 saat sonra 1 tane elma
saat 4 te doktoru beklerken 1 litre su içtim..eşimin yanına uğradım 2 bardak çay içtim..
akşam menüm eltimden,,,:))
2 kaşık pilav
15 adet hamsi:))) hamsiye asla dayanamam mımımmmmm:))
ekmek yok
limonlu soğan salatası..

acıktığımda elma..

eltimde tartıldım..onun tartısına göre 72.6 eve pazar gidicem bakalım benim tartımda aynımı(( çok moralim bozuk ben bu hafta 1kg vermeyi hesaplamıştım (( 400 gr ancak gitmiş..hatta eşim ve kaynım gelirken yaş pasta almışlardı bir çatal bile yemedim elma yedim,,,genede 400 gr pufffff moralim bozuldu((43::84::84::84::84::84:

gunaydinlar... herkese keyifli bir hafta sonu..
dunku menum
elam sirkeli su
08.00 kahvalti
11.00 2 kurabiye 2 yesil cay
14.00 lahana sarmasi yogurt
18.00 lahana sarmasi, 1 kase yogurt corbasi
21.00 esimle cay icerken 2 kurabiye
3lt su
1,5 saat yuruyus

dah 1 hafta olmadı ki.ben mi yanılıyorum.bir de kahvaltıları atladığını ,es geçtiğini görüyorum olmazzzz şekerim.biz ilk iki öğünü sağlam tutarak verdik bu kiloları.deneyimle sabit,sabah öğle yemezsen akşam yersin ,onu da yemezsen nefsine eziyet edersin.ben günde 6 dilim ekmek izini vermiştim ilk başladığımda.ekmek yanında yenilenlerden daha masum bence.6 çok dersen 4 dilim yiyebilirsin.unonun denge ekmeğini kullanıyorum memnunum.
bir de benden sana işime çok yarayan bir bilgi günün ilk öğünü 9.30 a kadar yenmiş olmalı ki o saate kadar salgılanan hormonlar o ndan sonra salgılanmıyor ve yağa dönüşüyor geç yenenler.
bence bize daha çok katılırsan yaza incecik girersin gibime geliyor.biz başardık hadi canım sıra sende....

sana da günaydın kurabiye canavarı.azıcık rahatlayınca kaçamaklara başladık değil mi.ben de bu aralar kızıyorum kendime.

kızlar arada ölçülerimizi de yazalım buraya.ne kadar yol katetmişiz beraber bakalım.utanmaca çekinmece yok.hiç birimiz mankenlik iddiasında değiliz çünkü.
ben takıma başladığım 3 aralıkla kıyaslayacağım.dün spor hocam aldı ölçülerimi.
3 aralık.göğüs105 bel 95 kalça 115
25 mart göğüs 95 bel 85 kalça 99
işte benimkiler böyle kızlar toplamda 36 santim incelmişim.ve bu daha yarısı.sizlerinkini de bekli
yorum.kaytarmak yok..ona göre......

dün akşam annemler geldi süpriz yaptılar bana canlarım benim tabi babam yorgunluktan hemen uyudu bizle annemle baya bi sohbet ettik kendime geldim biraz
bugün çocukları tiyatroya götürücez saat 1 de 4 gibi gelirim inşallah

zulaley nasılsın canım.şimdi cam perde temizliğe girişeceğim.azıcık takımımıza bakayım dedim.

ben de işleri yetiştirip kızımı doğum gününe götüreceğim arkadaşının.hepsi bir arada nasıl olacaksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…