Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben yazıp biryere saklamıştım hemen bulup yazıcam

canım sağol.ne kadar incesin..

günaydın kızlarrrr
banucum nasılsın gene ikimiz başbaşayız :13:
kıs beni görmüyomusun
aaa görünmezdim demii

tatlım geçmişe dnük yoklama yaparmsn..geçen cumartesiden bu güne kim günde kaç defa gelmiş yada gelmemiş çizelge halinde yaparsan süper olur şekercik
sana da günaydın kurabiye canavarı.azıcık rahatlayınca kaçamaklara başladık değil mi.ben de bu aralar kızıyorum kendime.
tatlm menü yoklaması ve yorumu da senden..buna bende dahilim..takıldığın yerlerde yardım ederim..günlük yorum haftalık da bir mesajda toplarsan kilo verenin de veremeyeninde nedenini grürüz..kişi kişi yaparsın..atıyorum benim cumartesiden bu güne kadar menülerimi gün gün bir mesaj..herkesin byle..bilgisayarda ayrı dosya açıp kopyalayıp gün gün cumartesi de ordan yapıştırırsın kişilere göre

sana günaydın canım
evet görünmessin ama ben seni aşagıda görmek istiyorum neden görünmessin onuda anlamıyorum

ben de işleri yetiştirip kızımı doğum gününe götüreceğim arkadaşının.hepsi bir arada nasıl olacaksa...

çocuklar haftasonu gezmek istiyorlar dimi nasıl yani hepsi bir arada

banucum ya ölçülerimi bulamadım neysem bende yeni ölçülerimi yazarım
şimdi eşim aradı kahvaltıya geli yormuş yarın yazarım inşallah

kızlar 1. takımla yarıştayız..7. takım yeni bir yarıştan çıkınca haliyle bizden tırsıyorlar tabii
zülaleyim sen de yarı halinde olduğumuz takım/takımlarla irtibat halinde ol oluurmu..
gözümüzden kaçan bişii olmasın..gizli taktik felan
yarışmada motive müdürümüzsün ona göre :13: 2. takım SÜPERLİK te tavan yapsın bunun sorumlusu da sen olucaksın tamammı şekercim:92::92:

kızzz süpersin valla.yaza kat fit bir hindirellamız olacak desene.aman maşallah diyeyim de nazara gelme..
ayy inşallah canım etrafımdaki herkes bana zayıfladın diyor resmen 5 6 aylık hamile gibi göbeğim vardı indi çok şükür
meden de bildirdi kilosunu.. 62
çok özlemiş o da sizleri.. hem cenazeleri hem de bilgisayar problemi varmış..
başı sağolsun..
valla size maşallah diyimde benim daha 1.5 kilom var eminim bu sınav koşturmasında onlarıda bu hafta vericem inşallah

karamelcim aramızdan ayrılıyormuşsun ama kendini topladğnda işlerin düzene girdiğinde tekrar aramza dönmeni umuyoruz..
nurtuanna sende takımımıza hoşgeldin canım:82:

sana da günaydın kurabiye canavarı.azıcık rahatlayınca kaçamaklara başladık değil mi.ben de bu aralar kızıyorum kendime.
sali gunu hem ben kurabiye yaptim hem gelen arkadaslardan biri almis gelmis harika kurabiyeler cesit cesit buzluga koymustum gozumun onunden kaldirmak icin, ise yaramadi

maasallah cok guzel incelmissin.
aklima getirdin bende hemen olculdum, sen benden iyi incelmissin.
28.12.2010-26/03/2011
gogus 92-84
kol 29-26
karin 90-77
kalca 99-88
ayy bnde kendimi ölçmek istiyorum. bu bildiğimiz nalburda satılan mezrodan alcm dimi
bende metre var, marangozlarin kullandigi gibi. ben once iple olcup ipi olcuyorum sonra

tatlım geçmişe dnük yoklama yaparmsn..geçen cumartesiden bu güne kim günde kaç defa gelmiş yada gelmemiş çizelge halinde yaparsan süper olur şekercik
bunu yapmanin en pratik yolu nedir peki? herkesingecmisteki mesajlarini saymami beklemiyorsun degil mi? 1 , 2, 3,4, 5.....
paylasimi az olanlar belli zaten mesaj saymaya gerek yok ki.

Selamün Aleyküm Şükürrr kavuşturana. özledim yahu sizlerii, olmuyor sizsiz bağımlılık olmuş 2.takım bana
Canlarım kusuruma bakmayın bilgisayardan kaynaklanan teknik sorunlar nedeniyle giremedim, abicim kısa vadeli çözmler yaptı ama uzun vadeli olarak bilgisayrımı yarın bakıma alacakabicimin 2 işi olduğu için hafta içi ilgilenemedi yoğunluktan. birde hafta içi eşimin dayısı vefat etti, yozgatta bir köye gidildi falan. oğluşum hala iyileşememişti üçüncü kez doktora götürdüm bu defa iğne verdi. Çok mutluyum bugün iğneler işe yaradı çok şükür. hırıltısı kesildi. ama diş çıkartıyor sanırım 3 gündür bir huysuz hiç sormayın.
Eşimi bugün istanbula gönderiyorum, seminer varmış oraya katılacak, pazartesi akşam dönecek. Bu arada benim evde yalnz kalmamı istemiyorr illa annemlere gitmemi istiyor. tam size kavuşmuşken yeniden ayrılacam anlayacağınız. ama bir taraftanda mecburen yarın bilgisayara baakacak abim gitmeliyim. annemlerin çok çok yakınındalar onlar. gitmişken o işide bitiririz.
Bende surumlar böyle şimdide sizde durumlar nasıl bir bakayım, özlemişmisiniz beni acaba
eşim gelmeden şu geçmişi doya doya okuyayım, muhtemelen uzun bir geçmiş okuyacağım için hemencecik başlayayım neler olmuş neler bitmiş, kimler gelmiş kimler gitmiş bir bakalım.

25 sayfa geçmiş olmuş bir çırpıda okuyuverdim

canımcım bu zerdeçal toz halindemi kullanıyrsun. Şu kökünü bende kaynatsamda eşime içirsem. Maalesfe benim eşimde sigara içiyor, çok üzülüyorum.

Turabcım çok sevindim canım yaa, hadi bakalım artık şu 54 e inde görelim senin resimleri

acil 2. takım arenasına bekleniyorsunuzzzzz...

gecikmeli olarak gelebildim anca canımcım

banucum ne güzel sporada başladın akşamlarımı gidi yorsun bebişi kim bakıyo
bizim yakınımızdavar ama çatlak koca göndermiyo hemde onun işyerinin tam karşısında

Ay ne güzel yaa neden göndermiyorki yakındaymışta. kıskançmı yoksa kıs eşin. bende karar verdim 18 nisanda haftada 2 gün spor salonuna gidecem değişiklik olsun biraz. havalar biraz daha ısınır anneme bırakırım bebişimi.

Hoşgeldin nurcum takımımıza, inşaallah sende ulaşırsın hedefine.

ay ay ay nelerde duyuyorum zülaleyim platese başlayacakmış, en doğrusuna karar vermişsin şekercim.

günaydin kizlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
artik benimde bi ehliyetim var darisi arabanin basina düm aldim:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Hayırlı olsun şekercim ehliyetin, darısı trafiğe çıkmaya

ervamcim hayirli ugurlu olsun Allah guzel gunlerde kullandirsin kazasiz belasiz.
bende bir haftadir direksiyon dersi aliyorum bugun son gunumuz park calisacagiz. bir ben eksiktim istanbul trafiginde bende eklendim

turabcım iyi yapmışsın canımcım ders almakla. istanbul trafiği görsün bakayım turabımızı

Canımcım eşinin doğum günü kutlu olsun, Rabbim hep birlikte hayırlı huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin.

üzüldüm karamelim ayrıldığına ama galiba en iyi biraz ara vermen, kendini hazırla ve dön aramıza.

kızlar kardeş takımları yarışa davet ettim..7. takım ve 1. takım
gelen olursa karşılayın olurmu şekerler.acaip süper bir yarış olucak..startımız bugün şekercikler

Yarış mıı bayılırım yarışlara. :118:

Tebrikler turabcım, bu haftada şu 800 gramı verirsin inşaallah.

iyi aksamlar hanimlar turabcim tebrik ederim 1.olmussun:87:bu gun misafirim vardi burda okullar tatil ne zormus 3 cocukla misafir agirlamakokul buyuk bir nimetmis megerse yarinda misafirim var arkadaslar beni yanliz birakmiyorlar esim yok diye

dimi ya çocukların okulda olması süper bişiy. benimkide okulda olmayınca bana dadanıyor sürekli bişeyler oynayalım diye. Gerçi çocuk sıkılıyor anlıyorum ama iş güç var sürekli oyun oynanmazki. Çizgi film izlemesine izin versem dadanmaz bana ama güde 3 çizgi filmden fazlası yasak.

Ben ilk başladığımda ölçmemiştim 1 ocakta ölçtüm ve 2 aydır ne kadar incelme sağladım ay başlarında yazıyorum. 1 nisanda yine ölçecem 1 nisanda hem aylık incelmemi hemde 1 ocaktan itibaren incelmemi yazarım.
Bende turab gibi mezro ile değil başka mezroya benzeyen bir kemerle ölçüyorum ve işaretliyorum. metreyle kaç cm ölçmedim sadece farkları ölçtüm. 1 nisanda ölçülerimide tam ölçerim hem incelmeyi hemde ölçülerimi yazarım şekercim.

ohh ne güzel sıkıntın gtmiştir biraz. anne ve kardeşler farklı oluyorlar.

ben şimdi bir markete gidecem, sonrasında da eşimin hazırlıklarını yapayım, akşam annemler gidecem. gidene kadar ara ara uğrarım.

hos geldin meden cim basiniz sag olsun benim esimde yozgatli hersene giderim yozgata :80:kolay gelsin esin gidiyormus allah kavustursun senide

sağol canım, benimde kayınvalidem yozgatın köyünden çerkezler. biraz önce eşime dedimki her yıl mart ayında istanula gidiyorsun, seminer, fuar vs diye. neden mart ayında acaba dedim. yoksa senede bir gün senede bir gün diye sözleştiğin biri mi var dedimde gülüyor.

menum
sabah sirkeli ilik su
kahvalti 1 dilim makarna boregi 2 bardak cay sekerli
ara 1 kivi
ara dunku misafirden kalan pasta ve 1 bardak yesil cay
ogleden sonra 1 tabak etli sebzeli pilav bol salata yogurt
ara yine birazcik pasta
su sayamadim ama aklima geldikce iciyorum
aksam yasil cayimi icer yatarim
kac gundur spor yapamiyorum yaa su tatiller hic yaramiyor bana burda nevruz bayrami cok etkin bir sekilde kutlaniyor okullar 10 gun tatil

benim esimde suan turkiyede seytan bazen benide durtuyo allah korusun ya sakasi bile kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…