kızlar arada ölçülerimizi de yazalım buraya.ne kadar yol katetmişiz beraber bakalım.utanmaca çekinmece yok.hiç birimiz mankenlik iddiasında değiliz çünkü.
ben takıma başladığım 3 aralıkla kıyaslayacağım.dün spor hocam aldı ölçülerimi.
3 aralık.göğüs105 bel 95 kalça 115
25 mart göğüs 95 bel 85 kalça 99
işte benimkiler böyle kızlar toplamda 36 santim incelmişim.ve bu daha yarısı.sizlerinkini de bekli
yorum.kaytarmak yok..ona göre......
canım sağol.ne kadar incesin..
kıs beni görmüyomusungünaydın kızlarrrr
banucum nasılsın gene ikimiz başbaşayız :13:
dah 1 hafta olmadı ki.ben mi yanılıyorum.bir de kahvaltıları atladığını ,es geçtiğini görüyorum olmazzzz şekerim.biz ilk iki öğünü sağlam tutarak verdik bu kiloları.deneyimle sabit,sabah öğle yemezsen akşam yersin ,onu da yemezsen nefsine eziyet edersin.ben günde 6 dilim ekmek izini vermiştim ilk başladığımda.ekmek yanında yenilenlerden daha masum bence.6 çok dersen 4 dilim yiyebilirsin.unonun denge ekmeğini kullanıyorum memnunum.
bir de benden sana işime çok yarayan bir bilgi günün ilk öğünü 9.30 a kadar yenmiş olmalı ki o saate kadar salgılanan hormonlar o ndan sonra salgılanmıyor ve yağa dönüşüyor geç yenenler.
bence bize daha çok katılırsan yaza incecik girersin gibime geliyor.biz başardık hadi canım sıra sende....
tatlım geçmişe dnük yoklama yaparmsn..geçen cumartesiden bu güne kim günde kaç defa gelmiş yada gelmemiş çizelge halinde yaparsan süper olur şekercikgunaydinlar... herkese keyifli bir hafta sonu..
dunku menum
elam sirkeli su
08.00 kahvalti
11.00 2 kurabiye 2 yesil cay
14.00 lahana sarmasi yogurt
18.00 lahana sarmasi, 1 kase yogurt corbasi
21.00 esimle cay icerken 2 kurabiye
3lt su
1,5 saat yuruyus
tatlm menü yoklaması ve yorumu da senden..buna bende dahilim..takıldığın yerlerde yardım ederim..günlük yorum haftalık da bir mesajda toplarsan kilo verenin de veremeyeninde nedenini grürüz..kişi kişi yaparsın..atıyorum benim cumartesiden bu güne kadar menülerimi gün gün bir mesaj..herkesin byle..bilgisayarda ayrı dosya açıp kopyalayıp gün gün cumartesi de ordan yapıştırırsın kişilere göresana da günaydın kurabiye canavarı.azıcık rahatlayınca kaçamaklara başladık değil mi.ben de bu aralar kızıyorum kendime.
kıs beni görmüyomusun
aaa görünmezdim demii
tatlım geçmişe dnük yoklama yaparmsn..geçen cumartesiden bu güne kim günde kaç defa gelmiş yada gelmemiş çizelge halinde yaparsan süper olur şekercik
tatlm menü yoklaması ve yorumu da senden..buna bende dahilim..takıldığın yerlerde yardım ederim..günlük yorum haftalık da bir mesajda toplarsan kilo verenin de veremeyeninde nedenini grürüz..kişi kişi yaparsın..atıyorum benim cumartesiden bu güne kadar menülerimi gün gün bir mesaj..herkesin byle..bilgisayarda ayrı dosya açıp kopyalayıp gün gün cumartesi de ordan yapıştırırsın kişilere göre
ben de işleri yetiştirip kızımı doğum gününe götüreceğim arkadaşının.hepsi bir arada nasıl olacaksa...
sana günaydın canım
evet görünmessin ama ben seni aşagıda görmek istiyorum neden görünmessin onuda anlamıyorum
kızzz süpersin valla.yaza kat fit bir hindirellamız olacak desene.aman maşallah diyeyim de nazara gelme..
başı sağolsun..meden de bildirdi kilosunu.. 62
çok özlemiş o da sizleri.. hem cenazeleri hem de bilgisayar problemi varmış..
kızlar aklıma gelmişken şu hedeflerimizi değiştirelimmi..iki haftadır hedefi geçtiğim için yavaştan alıyorum gibi hoş değil yanii..1 mayıs hedefi yapalımmı ne dersiniz
yada hedefine ulaşanlar yeni hedef belirlesin.. bu daha iyi oldusanırım banu da geçmişti hedefini
2. takım kilo sıralaması
1....turab571..( 55,5 / 54,8 / 0,7 / 1,26%)
2....banusultan..( 68 / 67,5 / 0,5 / 0,74%)
3....hindirella..( 61,9 / 61,5 / 0,4 / 0,65%)
4....secdenur..( 65 / 64,7 / 0,3 / 0,46%)
5....meden..( 62,2 / 62 / 0,2 / 0,32%)
6....akrep33..:92: ( 64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%)
7....zulaley,ervamm,nurceng..(0,0%)
ayy bnde kendimi ölçmek istiyorum. bu bildiğimiz nalburda satılan mezrodan alcm dimi
sali gunu hem ben kurabiye yaptim hem gelen arkadaslardan biri almis gelmis harika kurabiyeler cesit cesit buzluga koymustum gozumun onunden kaldirmak icin, ise yaramadisana da günaydın kurabiye canavarı.azıcık rahatlayınca kaçamaklara başladık değil mi.ben de bu aralar kızıyorum kendime.
kızlar arada ölçülerimizi de yazalım buraya.ne kadar yol katetmişiz beraber bakalım.utanmaca çekinmece yok.hiç birimiz mankenlik iddiasında değiliz çünkü.
işte benimkiler böyle kızlar toplamda 36 santim incelmişim.ve bu daha yarısı.sizlerinkini de bekli
bende metre var, marangozlarin kullandigi gibi. ben once iple olcup ipi olcuyorum sonraayy bnde kendimi ölçmek istiyorum. bu bildiğimiz nalburda satılan mezrodan alcm dimi
bunu yapmanin en pratik yolu nedir peki? herkesingecmisteki mesajlarini saymami beklemiyorsun degil mi? 1 , 2, 3,4, 5.....
tatlım geçmişe dnük yoklama yaparmsn..geçen cumartesiden bu güne kim günde kaç defa gelmiş yada gelmemiş çizelge halinde yaparsan süper olur şekercik
akrepçim suyu belirtmiyorum ama 2 litre içiyorum canım.bir de zerdeçal aldım.hoca söyledi akşam yatmadan bir çay kaşığı yutup üstüne su içiyormuşsun. yağ yakıyormuş.kökünden de çay demleyip içersen sigaranın zararlarını giderici özelliği varmış.tozunu ben kullanacağım,kökünü eşime demleyeceğim.bir kurtulsa şu illetten.sigaraya hayıııırrrrr.....
gunaydin sevgili arkadaslar.
bugun 54 u gordumbunlar sevinc goz yaslari 54 benim icin cok onemliydi cunku dogum oncesi kilomdu.sukur secdesine kapanmak istedim o an ama banyodaydim
bnu kuyabiye duymasin sakin
secdenuuur :84: sen nerelerdesin yaw. seninlede yarisiyoruz unutmaa!!
acil 2. takım arenasına bekleniyorsunuzzzzz...
banucum ne güzel sporada başladın akşamlarımı gidi yorsun bebişi kim bakıyo
bizim yakınımızdavar ama çatlak koca göndermiyohemde onun işyerinin tam karşısında
yeni gördüm tatlım
ben nur 26 yaşındayım.samsunda yaşıyorum..laborantım fakat ev hanımıyım..:)))
2 tane oğlum var büyüğüm 4 yaşında küçük oğlum 7.ayını dolduruyor..
işte doğum kilolarını vermeye çalışıyorum inşallah da sizinde motivasyonunuzla vericem..hepinizi öpüyorum..:))
ben geçen yaz deli gibi yapıyordum çok faydasını gördüm topunu lastigini aldım sididen yapıyordum sidi 90 dk kadın 20 dakikası aralarda konuşmala geçiyo
sabahlarıda çocuklar evde olunca zor oluyo onlarla yeterince ilgilenemiyorum rahatsız oluyorum
bizim bilgisayar masa üstü laptop olsa diyorum salona götürüp yapardım çocuklar okuldayken
günaydin kizlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
artik benimde bi ehliyetim var darisi arabanin basinadüm aldim :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ervamcim hayirli ugurlu olsun Allah guzel gunlerde kullandirsin kazasiz belasiz.
bende bir haftadir direksiyon dersi aliyorum bugun son gunumuz park calisacagiz. bir ben eksiktim istanbul trafiginde bende eklendim
kızlar bugün inatçı koç burcu eşimin doğumgünü..akşam hayırlısıyla görevden dönecek.harika bir meyveli pasta yaptım.böreğim hazır.yanına mercimek köftesi yapayım diyorum.eşim ve kızım bayılıyor.bir kaç çeşit daha yapsam diyorum ama bu menüyle ne bağdaşır ki.bir yandan da abartmayayım,verdiğim 500 gramı geri alamayayım diyorum.fikirlerinizi bekliyorum.
kilom aynı malesef
o kadar umutlarla çıktım tartıya.ama kılomu aynı görünce tartımı kırmak geldi içimden
inanın bıktım artık.hakkınızı helal edin kızlar.ayrılıyorum takımdan hepinizi çok öpüyorum.dileğiniz kiloya inersiniz inş.
kızlar kardeş takımları yarışa davet ettim..7. takım ve 1. takım
gelen olursa karşılayın olurmu şekerler.acaip süper bir yarış olucak..startımız bugün şekercikler
2. takım kilo sıralaması
1....turab571..( 55,5 / 54,8 / 0,7 / 1,26%)
2....banusultan..( 68 / 67,5 / 0,5 / 0,74%)
3....hindirella..( 61,9 / 61,5 / 0,4 / 0,65%)
4....secdenur..( 65 / 64,7 / 0,3 / 0,46%)
5....meden..( 62,2 / 62 / 0,2 / 0,32%)
6....akrep33..:92: ( 64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%)
7....zulaley,ervamm,nurceng..(0,0%)
iyi aksamlar hanimlar turabcim tebrik ederim 1.olmussun:87:bu gun misafirim vardi burda okullar tatil ne zormus 3 cocukla misafir agirlamakokul buyuk bir nimetmis megerse yarinda misafirim var arkadaslar beni yanliz birakmiyorlar esim yok diye
dün akşam annemler geldi süpriz yaptılar banacanlarım benim tabi babam yorgunluktan hemen uyudu bizle annemle baya bi sohbet ettik kendime geldim biraz
bugün çocukları tiyatroya götürücez saat 1 de 4 gibi gelirim inşallah
hos geldin meden cim basiniz sag olsun benim esimde yozgatli hersene giderim yozgata :80:kolay gelsin esin gidiyormus allah kavustursun senideben şimdi bir markete gidecem, sonrasında da eşimin hazırlıklarını yapayım, akşam annemler gidecem. gidene kadar ara ara uğrarım.
hos geldin meden cim basiniz sag olsun benim esimde yozgatli hersene giderim yozgata :80:kolay gelsin esin gidiyormus allah kavustursun senide
benim esimde suan turkiyede seytan bazen benide durtuyo allah korusun ya sakasi bile kotusağol canım, benimde kayınvalidem yozgatın köyünden çerkezler. biraz önce eşime dedimki her yıl mart ayında istanula gidiyorsun, seminer, fuar vs diye. neden mart ayında acaba dedim. yoksa senede bir gün senede bir gün diye sözleştiğin biri mi var dedimde gülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?