Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ay akrepçim bana iyi hoş diyorsun da ben kendi menülerimden memnun değilim,başkasının kritiğini nasıl yapayım.olmazsa herkes cumartesi günü hafta içinde zararlı yiyeceklerini kendi yazsın.kendi kendini kınasın.en kötü yiyeni toptan kınayalım dermişim.hatta:111::111::111:

bunu yapmanin en pratik yolu nedir peki? herkesingecmisteki mesajlarini saymami beklemiyorsun degil mi? 1 , 2, 3,4, 5.....
paylasimi az olanlar belli zaten mesaj saymaya gerek yok ki.
kıs delirmee ne diyosun öylee
örnek:
turab-
pazartesi 2 paylaşım
salı 5
çarşamba 3

tüm hafta bu şekilde sonra da toplama bakıcaksn canikom

10 günmüüü
benim esimde suan turkiyede seytan bazen benide durtuyo allah korusun ya sakasi bile kotu

Öyle aslında ama benim eşimde çok espirili insandır bana takılır bende ona.
bizde de öyle olur tatlım ama gerçekten şakası bile fena :82:
bizimde ilk yillarda kazak almam lazim derdi bende anlamaz dim megerse kazak kiz demek istiyormus bende saf saf allll derdim
ayy öldüm gülmekten yeter kızlar yaa canım yaa öğrenince iin aslını çok sinir olmuşsundur eminim all haa
lem ben bi kritik yapiimde görün o zaman

iyi akşamlar kızlar nasılız bakalım bugün medenimde gelmiş
ben çok yoruldum şu haftasonları sözde tatil ama yok anacım daha çok yoruluyorum
yarında çamaşır ütü alış veriş anneme gidicem ayyy neyse hayırlısı

medencim başınız sagolsun

ve aleyküm selam canım.öncelikle başınız sağolsun.allah taksiratını affetsin.yavruna geçmiş olsun,eşine de sağ salim gelmek nasip olsun güzelim.yeniden aramızda olman çok iyi.hoşgeldin...

ay turab ömrümde hiiiiç kolumu ölçmemiştim.merak ettirdin ölçtüm.kiloma göre iyi herhalde 29 çıktı.senden iyi incelmem normal.kaybedilecek daha fazla yağım vardı..neyse ki yolu yarıladım,hatta yarıyı da geçtim.şükür rabbime.

asabi bir akrep göründü ufukta kaçıınnnnnnn...

menümü yazıp çıkayıom.kızım çok mızmızlanıyor.yine diş geliyor herhalde.
sabah ılık su
standart 2 dilim ekmekli kahvaltı
ara 1 dilim pasta
öğle
6 adet mercimek köftesi
ara 1 şişe maden suyu
akşam
1 kase pilav,1 porsiyon sebzeli tavuk
1 dilim ekmek
küçük kase ayçekirdeği
hepinize iyi geceler.....

iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah 2 barsu 1 .sirkeli
ara 1 elma
ögle tavuk sote 1 dl kp ekmegi
ara yok
akşam 1 tabak mantar soslu makarna 1 ks yogurt
2 lt su 3 kupa yeşil çay

buda benim menum
sabah guzel kahvalti
ara iki kurabiye 1 sekersiz cay
oglen 1 bardak ayran, buyuk bir tabak salata, 1 parca tavuk, 1 dl. kp ekmegi
aksam 17.00 4 kasik pilav, 1/tma, 2 pors. patlican oturtma
ara 1/2 havuc dilimi baklava
simdi elimde sicak cikolata var.
keyfim olmayinca yediklerimede dikkat edemiyorum
1 saat yuruyus
2,5 lt su

kıs delirmee ne diyosun öylee
örnek:
turab-
pazartesi 2 paylaşım
salı 5
çarşamba 3
tüm hafta bu şekilde sonra da toplama bakıcaksn canikom
akrepcim cok zor bu soyledigin, ben kendi mesajlarimi bile sayamam cok uzgunum ama kpds ye hazirlaniyorum. ben sana az paylasimda bulunanlari sayayim
secdenur hindirella adayimiz nurtuanna ..........

gunaydin arkadaslar. saat yedi bile olmamisti ciktim yuruyus yaptim. arabayi garajtan cikarmaya calisirken komsunun arabasinada hafifce surttum. allahtan birsey olmadi ama cok mutsuzum tabi cikmaktan vazgectim garaj cok kucuk ve araba dolu.

gunaydin arkadaslar. saat yedi bile olmamisti ciktim yuruyus yaptim. arabayi garajtan cikarmaya calisirken komsunun arabasinada hafifce surttum. allahtan birsey olmadi ama cok mutsuzum tabi cikmaktan vazgectim garaj cok kucuk ve araba dolu.

canımya geçmiş olsun

kızlar bugün anneme kahvaltıya gidiyorum katmerleri yapmış bizi bekliyo
sabah 7 de 1 dilim ekmekle peynir yemiştim allahtan bizimki kahvaltı degil ögle yemegi olucak bu gidişle oglumun sınavı vardı onun gelmesini bekliyoruz

günaydın. ben az paylaşım bulunmamla ilgili bahanemi değil mazaretimibildirmiştim akrebe istersen 2 hafta izin ver istersen 2 hafta az paylaşımda bulunayım diye teklif ettim o 2. sini seçti. Tekrar açıklama yapma zorunluluğu hissettim.

bedenimi ölçtüm
göğüs 91
bel 72
kalça 102

bel ve kalçayı eritmem lazım. bide artık inşallah spora başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…