benim esimde suan turkiyede seytan bazen benide durtuyo allah korusun ya sakasi bile kotu
bizimde ilk yillarda kazak almam lazim derdi bende anlamaz dim megerse kazak kiz demek istiyormus bende saf saf allll derdimÖyle aslında ama benim eşimde çok espirili insandır bana takılır bende ona.
bizimde ilk yillarda kazak almam lazim derdi bende anlamaz dim megerse kazak kiz demek istiyormus bende saf saf allll derdim
kıs beni görmüyomusun
aaa görünmezdim demii
tatlım geçmişe dnük yoklama yaparmsn..geçen cumartesiden bu güne kim günde kaç defa gelmiş yada gelmemiş çizelge halinde yaparsan süper olur şekercik
tatlm menü yoklaması ve yorumu da senden..buna bende dahilim..takıldığın yerlerde yardım ederim..günlük yorum haftalık da bir mesajda toplarsan kilo verenin de veremeyeninde nedenini grürüz..kişi kişi yaparsın..atıyorum benim cumartesiden bu güne kadar menülerimi gün gün bir mesaj..herkesin byle..bilgisayarda ayrı dosya açıp kopyalayıp gün gün cumartesi de ordan yapıştırırsın kişilere göre
kıs delirmee
bunu yapmanin en pratik yolu nedir peki? herkesingecmisteki mesajlarini saymami beklemiyorsun degil mi? 1 , 2, 3,4, 5.....
paylasimi az olanlar belli zaten mesaj saymaya gerek yok ki.
sağol canım, benimde kayınvalidem yozgatın köyünden çerkezler. biraz önce eşime dedimki her yıl mart ayında istanula gidiyorsun, seminer, fuar vs diye. neden mart ayında acaba dedim. yoksa senede bir gün senede bir gün diye sözleştiğin biri mi var dedimde gülüyor.
10 günmüüümenum
sabah sirkeli ilik su
kahvalti 1 dilim makarna boregi 2 bardak cay sekerli
ara 1 kivi
ara dunku misafirden kalan pasta ve 1 bardak yesil cay
ogleden sonra 1 tabak etli sebzeli pilav bol salata yogurt
ara yine birazcik pasta
su sayamadim ama aklima geldikce iciyorum
aksam yasil cayimi icer yatarim
kac gundur spor yapamiyorum yaa su tatiller hic yaramiyor bana burda nevruz bayrami cok etkin bir sekilde kutlaniyor okullar 10 gun tatil
benim esimde suan turkiyede seytan bazen benide durtuyo allah korusun ya sakasi bile kotu
bizde de öyle olur tatlım ama gerçekten şakası bile fena :82:Öyle aslında ama benim eşimde çok espirili insandır bana takılır bende ona.
bizimde ilk yillarda kazak almam lazim derdi bende anlamaz dim megerse kazak kiz demek istiyormus bende saf saf allll derdim
lem ben bi kritik yapiimde görün o zamanay akrepçim bana iyi hoş diyorsun da ben kendi menülerimden memnun değilim,başkasının kritiğini nasıl yapayım.olmazsa herkes cumartesi günü hafta içinde zararlı yiyeceklerini kendi yazsın.kendi kendini kınasın.en kötü yiyeni toptan kınayalım dermişim.hatta:111::111::111:
ve aleyküm selam canım.öncelikle başınız sağolsun.allah taksiratını affetsin.yavruna geçmiş olsun,eşine de sağ salim gelmek nasip olsun güzelim.yeniden aramızda olman çok iyi.hoşgeldin...Selamün AleykümŞükürrr kavuşturana. özledim yahu sizlerii, olmuyor sizsiz bağımlılık olmuş 2.takım bana
Canlarım kusuruma bakmayın bilgisayardan kaynaklanan teknik sorunlar nedeniyle giremedim, abicim kısa vadeli çözmler yaptı ama uzun vadeli olarak bilgisayrımı yarın bakıma alacakabicimin 2 işi olduğu için hafta içi ilgilenemedi yoğunluktan. birde hafta içi eşimin dayısı vefat etti, yozgatta bir köye gidildi falan. oğluşum hala iyileşememişti üçüncü kez doktora götürdüm bu defa iğne verdi. Çok mutluyum bugün iğneler işe yaradı çok şükür. hırıltısı kesildi. ama diş çıkartıyor sanırım 3 gündür bir huysuz hiç sormayın.
Eşimi bugün istanbula gönderiyorum, seminer varmış oraya katılacak, pazartesi akşam dönecek. Bu arada benim evde yalnz kalmamı istemiyorr illa annemlere gitmemi istiyor. tam size kavuşmuşken yeniden ayrılacam anlayacağınız. ama bir taraftanda mecburen yarın bilgisayara baakacak abim gitmeliyim. annemlerin çok çok yakınındalar onlar. gitmişken o işide bitiririz.
Bende surumlar böyle şimdide sizde durumlar nasıl bir bakayım, özlemişmisiniz beni acaba
eşim gelmeden şu geçmişi doya doya okuyayım, muhtemelen uzun bir geçmiş okuyacağım için hemencecik başlayayım neler olmuş neler bitmiş, kimler gelmiş kimler gitmiş bir bakalım.
ay turab ömrümde hiiiiç kolumu ölçmemiştim.merak ettirdin ölçtüm.kiloma göre iyi herhalde 29 çıktı.senden iyi incelmem normal.kaybedilecek daha fazla yağım vardı..neyse ki yolu yarıladım,hatta yarıyı da geçtim.şükür rabbime.
sali gunu hem ben kurabiye yaptim hem gelen arkadaslardan biri almis gelmis harika kurabiyeler cesit cesit buzluga koymustum gozumun onunden kaldirmak icin, ise yaramadi
maasallah cok guzel incelmissin.
aklima getirdin bende hemen olculdum, sen benden iyi incelmissin.
28.12.2010-26/03/2011
gogus 92-84
kol 29-26
karin 90-77
kalca 99-88
bende metre var, marangozlarin kullandigi gibi. ben once iple olcup ipi olcuyorum sonra
asabi bir akrep göründü ufukta kaçıınnnnnnn...
kıs delirmeene diyosun öylee
örnek:
turab-
pazartesi 2 paylaşım
salı 5
çarşamba 3
tüm hafta bu şekilde sonra da toplama bakıcaksn canikom
10 günmüüü
bizde de öyle olur tatlım ama gerçekten şakası bile fena :82:
ayy öldüm gülmekten yeter kızlar yaa canım yaa öğrenince iin aslını çok sinir olmuşsundur eminim all haa
lem ben bi kritik yapiimde görün o zaman
akrepcim cok zor bu soyledigin, ben kendi mesajlarimi bile sayamam
kıs delirmeene diyosun öylee
örnek:
turab-
pazartesi 2 paylaşım
salı 5
çarşamba 3
tüm hafta bu şekilde sonra da toplama bakıcaksn canikom
akrepcim cok zor bu soyledigin, ben kendi mesajlarimi bile sayamamcok uzgunum ama kpds ye hazirlaniyorum. ben sana az paylasimda bulunanlari sayayim
secdenurhindirella adayimiz nurtuanna ..........
günaydın kızlarrrrrrr
gunaydin arkadaslar. saat yedi bile olmamisti ciktim yuruyus yaptim. arabayi garajtan cikarmaya calisirken komsunun arabasinada hafifce surttum.allahtan birsey olmadi ama cok mutsuzum tabi cikmaktan vazgectim garaj cok kucuk ve araba dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?