Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı akşamlar kızlar neler yaptınız bakalım bugün yine sakinmiş takım bende işlerimi anca hallettim çocukları yıkicam bide ütü Tüm evi temizliyeyim akşama kadar hiç üşenmem ama ütü deyince cinlerim tepeme çıkıyo

MENÜMÜDE UNUTMADAN YAZAYIM
sabah 2 bar su
7.00 1 dilim kp ekmegi biraz peynir
ara 1 elma
ögle kahvaltıdaydık annemde 1katmer peynir zeytin domates ve salatalık
ara domates ve salatalık
akşam 3 kaşık menemen 6 çatal makarna 1 ks cacık 1 dilim mısır ekmegi
suyu nekadar içtim hatırlamıyorum
spor yok leslile yürümeyi düşünüyorum yani aslında çok istiyorum

Son düzenleme:
hindirellacim seni yargilamadim mazeretin var ve az paylasimda bulnuyorsun. bir alinganlik seziyorum mesajinda. yogun zamanlarimizda hepimiz az paylasimda bulunmuyormuyuz.
hayirli aksamlar zulaleyim.
bizi canlandiracak yeni seyler bulmamiz lazim ya hadi kurtulalim su fazlaliklardan gaaaliii.
bende utu yaptim bugun :84: banada maalesef iskence gibi geliyor.

ah canım sende bendensin ama sen yapmışsın ütünü ben hala yapmadım oglum sarma istedi 1 tencere yaprak sardım çocukları duş yaptırıp yatırdım ama ütü hala duruyoooooo:84: :84: :84: :84:

69 kiloyum 1.68 boyum ve kocaman bir göbüşüm var
Bir haftadır diyet yapıyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum yol arkadaşlarına ihtiyacım var benide alın aranıza

Son düzenleme:
günaydın kızlar.çok yoğun ve yorucu bir hafta sonundan sonra dinlenme umudu içindeyim.

hadi kızlar canlanalım hafta sonu kaçamak yoktu annemin katmerinden başka ama tartıldım kilom sabit napsam metobolizba durdu resmenhaftalık diyetleremi başlasam bilmiyorum artık 73 olmak istiyorum
:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:

gunaydin hanimlar
ben haftadir yapamadigim sporuma geri donmum cok sukur 30dk.plates 2mile lesliyle yurudum ohhhh rahatladim spor yapmak cok guzel:118::118::118::118::118::118::118::118:

ayyyy simdi ticker ime gozum takildida turkiyeden geldigimde 73 kiloydum 10 kilo vermisim nerdeyse afferim bana :81:kendimi motive edeyim biraz 2 ay sonra oraya geldigimde cok sasiracaklar ozellikle kiz kardeslerim

gunaydin hanimlar
ben haftadir yapamadigim sporuma geri donmum cok sukur 30dk.plates 2mile lesliyle yurudum ohhhh rahatladim spor yapmak cok guzel:118::118::118::118::118::118::118::118:

ayyyy simdi ticker ime gozum takildida turkiyeden geldigimde 73 kiloydum 10 kilo vermisim nerdeyse afferim bana :81:kendimi motive edeyim biraz 2 ay sonra oraya geldigimde cok sasiracaklar ozellikle kiz kardeslerim

maaşallah tabi 10 kilo azdegil farketmemeleri münkünmü

bende hergun sabah tartiliyorum hergun ayni rakam 54.8 :44:
hergun yuruyus yapiyorum onuda yapmasam artida olurdum cunku fazla kaciriyorum bu aralar zararli seyleri, yok kurabiyeler kestaneler...

bende izmire gidecegim bu hafta ici, belkide cuma bilmiyorum bugun bilet bakacagim bakalim beni gorenler ne diyecek. bu hafta bana guzel bir sebep daha iste 53 kilo ile gitsem ne guzel olur..

Bir haftadır diyet yapıyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum yol arkadaşlarına ihtiyacım var benide alın aranıza
ay nickin bana caolliou yu hatirlatti.

alınganlık değil canım söyledim ya açıklama zorunluluğu..

günü birlik diyet yapabilirsin canım metabolizmanı şaşırtmak amaçlı pirinç lapasını öneririm gerçi ben devam ettiremedm ama

günaydın hepimize hava çok güzel bahar geldi artık

selam 2, takım nasılsınız...
ben 1. takımdan mai...
bu hafta yarıştayız malum...
gerçi bizizm takım ortada yok ama ben tek başıma yarışıyorum sizinle...

kızlar nerelerdesiniz bakemmm
ben delirdim gene sabah kalktım kahvaltıdan sonra cinlerim gelmiş gene niye geldilerse anlamadım
neyse tüm evin perdelerini çıkardım attım makinaya yani durdukyerde temizlik çıkardım kendime camları silicem işçok ama arada ugruyorum belki gelirsiniz diye

hoşgeldin canikom..neden olmasın..gel katıl aramıza

akrep hoşafı desem

selam 2, takım nasılsınız...
ben 1. takımdan mai...
bu hafta yarıştayız malum...
gerçi bizizm takım ortada yok ama ben tek başıma yarışıyorum sizinle...
hoşgeldin tatlım
oyy kuşum dayanamam
kıs yoksa takımın komple spor salonunamı gitti
hayırdır canım..problem yok dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…