Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep hoşafı desem

hoşgeldin tatlım
oyy kuşum dayanamam
kıs yoksa takımın komple spor salonunamı gitti

hayırdır canım..problem yok dimii

evet bir an önce mazemeleri alıp yapayım
yok şeker yok allaha şükür halledemicemiz bir problem ama ben arada çıldırıyorum :84: :84: :84:

ben hazirlanayim bir disari cikayim, yuruyusumu yapayim, izmir biletimi alayim bankaya gideyim kpds basvuru ucretimi yatirayim.
zulaley ben izmire geliyorum kiz gel senle bulusak?? ay hemen 53 olmaliyim

yaaaaaa
zararlı biliyorum ama neoldu bilmiyom inan dikkat ediyorum yediklerime ama yok 2 haftadır yerimde sayıyorumm çok sinir oldum bugün bide eskisi gibi hergün tatılmıyorum pazartesi ve cuma

tatlım direnç gösteriyordur kilolar..demekki yakın zamanda aldıkların gitti şimdi kalıcı olanlarına geldi sıra..
sabırla devam ediceksin şekercim..böyle geçici diyetlerle vermiş gibi olursun..normal beslenme düzenine geçince hoop geri alırsın bu da tüm motivasyonunu tüketir..en başa dönersin.
sabır canım sabır...

zulaleyim doğum tarihin kaçtı senin..sadece gün ve ay tatlım..

hafta sonu ben de zulaley gibi coştum.camlar,perdeler,temizlik ,ütü.bir de perdelerimi de ütülüyorum ben.aslında evde ütülenmeyen bir şey yok ya..alışkanlık benimki...şu an yatıp uyumak istiyorum.ama spora gitmeliyim.eşim yine göreve gidecek.ben yine eve tıkılacağım.ne kadar gitsem kar yani.bir de kızlar ben iştah patlaması yaşıyorum resmen.akşam menümde görürsünüz.galiba turab da benim gibi bu aralar.havalarla mı ilgili acaba...

iyi akşamlar canlar bugünkü menüm
sabah 1 bardak süt 2 dilim ballı ekmek
öğlen 4 tane nugget
ara bir dilim kek 1 çay
akşam bir avuç badem
yarım saat yürüyüş
hiç yeşilçay içmedm içicem şimdiye kadar 2 ltre su içtim dahada içerim bu cuma 60 olmalıyım

Son düzenleme:
ben bu belimi nasıl incelticem yaa 10 cm falan incelmesi lazım ervam sen soğan suyu içiyodun faydasını görmüşmüydün

ben su sinav surecinde cok yemistim tasadan, duzen bir sasinca boyle oluyor. tekrardan alistirmam lazim midemi. acaba zayifladikca vucudun ihtiyaci azaliyor daha az mi yemek gerekiyor ya??

sen bilirsin tatlım ama hiç tavsiye etmem
aynen katiliyorum, yani cekistirmek gibi olmasin ama diyetlerle zayiflansa 4. takim her hafta birinci olurdu en guzeli doyunca yemeyi birakalim biz . nasil olsa gidecek o kilolar, varmi baska alternatifleri.

neden simdi sadece ve sadece zulaleyin dogum tarihini sordun sen

ah banucum tün evin altınıı üstüne getirdim ama ütü hala duruyo giyecek bişi kalmadı eşim mızırdanıp duruyo bu akşam halletmem lazım artıkım

yaaa bir kerecik deniyecektim gerçi turap haklı 4. takım hep diyet yapıyor
ben hazirlanayim bir disari cikayim, yuruyusumu yapayim, izmir biletimi alayim bankaya gideyim kpds basvuru ucretimi yatirayim.
zulaley ben izmire geliyorum kiz gel senle bulusak?? ay hemen 53 olmaliyim

amanın kız ciddimisin izmiremi geliyorsun valla buluşalım istersen süper olurrrrr

evet sabırrrrrrrrr sabırrrrrrrr
akrebim dogum tarihim 3.3.82
3 mart
kız merak ettim :44: :44: :44:

ooooo secdenurumda teşrif etmiş turap senide gördüm nasılsınız bakalım kızlar secde kuzuları uyuttunmu turap izmire geliyorsunha akrabalarmı var yoksam sendemi izmirlisin :44: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…