akrep hoşafı desem
hoşgeldin tatlım
oyy kuşum dayanamam
kıs yoksa takımın komple spor salonunamı gitti
hayırdır canım..problem yok dimii
hoşgeldin tatlım
oyy kuşum dayanamam
kıs yoksa takımın komple spor salonunamı gitti
kızlar netten 3 günlük bir diyet yazdım kararlıyım uygulicam bakalım cumaya ne olacak
sen bilirsin tatlım ama hiç tavsiye etmem
yaaaaaa
zararlı biliyorum ama neoldu bilmiyom inan dikkat ediyorum yediklerime ama yok 2 haftadır yerimde sayıyorummçok sinir oldum bugün bide eskisi gibi hergün tatılmıyorum pazartesi ve cuma
selam kızlar spora gitmeden uğrayayım dedim.
hoşgeldin canikom..neden olmasın..gel katıl aramıza
oleyyyy
Şimdi spora gidiyorum
Gelince banada çizelge yapalım
ben su sinav surecinde cok yemistim tasadan, duzen bir sasinca boyle oluyor. tekrardan alistirmam lazim midemi. acaba zayifladikca vucudun ihtiyaci azaliyor daha az mi yemek gerekiyor ya??hafta sonu ben de zulaley gibi coştum.camlar,perdeler,temizlik ,ütü.bir de perdelerimi de ütülüyorum ben.aslında evde ütülenmeyen bir şey yok ya..alışkanlık benimki...şu an yatıp uyumak istiyorum.ama spora gitmeliyim.eşim yine göreve gidecek.ben yine eve tıkılacağım.ne kadar gitsem kar yani.bir de kızlar ben iştah patlaması yaşıyorum resmen.akşam menümde görürsünüz.galiba turab da benim gibi bu aralar.havalarla mı ilgili acaba...
aynen katiliyorum, yani cekistirmek gibi olmasin ama diyetlerle zayiflansa 4. takim her hafta birinci olurdusen bilirsin tatlım ama hiç tavsiye etmem
zulaleyim doğum tarihin kaçtı senin..sadece gün ve ay tatlım..
hafta sonu ben de zulaley gibi coştum.camlar,perdeler,temizlik ,ütü.bir de perdelerimi de ütülüyorum ben.aslında evde ütülenmeyen bir şey yok ya..alışkanlık benimki...şu an yatıp uyumak istiyorum.ama spora gitmeliyim.eşim yine göreve gidecek.ben yine eve tıkılacağım.ne kadar gitsem kar yani.bir de kızlar ben iştah patlaması yaşıyorum resmen.akşam menümde görürsünüz.galiba turab da benim gibi bu aralar.havalarla mı ilgili acaba...
ben su sinav surecinde cok yemistim tasadan, duzen bir sasinca boyle oluyor. tekrardan alistirmam lazim midemi. acaba zayifladikca vucudun ihtiyaci azaliyor daha az mi yemek gerekiyor ya??
aynen katiliyorum, yani cekistirmek gibi olmasin ama diyetlerle zayiflansa 4. takim her hafta birinci olurduen guzeli doyunca yemeyi birakalim biz . nasil olsa gidecek o kilolar, varmi baska alternatifleri.
neden simdi sadece ve sadece zulaleyin dogum tarihini sordun sen
ben hazirlanayim bir disari cikayim, yuruyusumu yapayim, izmir biletimi alayimbankaya gideyim kpds basvuru ucretimi yatirayim.
zulaley ben izmire geliyorum kiz gel senle bulusak??ay hemen 53 olmaliyim
tatlım direnç gösteriyordur kilolar..demekki yakın zamanda aldıkların gitti şimdi kalıcı olanlarına geldi sıra..
sabırla devam ediceksin şekercim..böyle geçici diyetlerle vermiş gibi olursun..normal beslenme düzenine geçince hoop geri alırsın bu da tüm motivasyonunu tüketir..en başa dönersin.
sabır canım sabır...
zulaleyim doğum tarihin kaçtı senin..sadece gün ve ay tatlım..
oleyyyy
Şimdi spora gidiyorum
Gelince banada çizelge yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?