Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yaparız tabi canım..öncesinde tanıt bakalım kendini şekercik..
tanışalım kaynaşalım dimii:13:

O zaman ben başlıyorum yavaş yavaş anlatmaya
Geçen yıl ocak gibi yemek yemekten en az benim kadar zevk alan erkek arkadaşımla tanışmış olmam bana tam 13 kiloya mal oldu hemde sadece bir yılda :95:
Şimdi de bukadar kiloyu nasıl vereceğim diye kara kara düşünmekten saçlarım ağardı
Nasıl darlardayım anlatamam sizlere, giydiğim hiç bir şey yakışmıyor, alışverişe çıkmak istemiyorum artık, birde aslında en önemlisi kendimi çok hantal hissediyorum nefes almakta zorlandığımı hissediyorum ara ara....
Sadede geliyorum
1.68 boyunda ve 69 kiloyum ve elbette eklemem gereken en önemli husus öğrenciyim (Düzenli yemek yiyebilmem çok zor :44:)
Hedeflerim var çok fena gazdayım bu aralar ama yol arkadaşlarım olmalı yoksaa pes etme ihtimalim çok yüksek

herkese iyi akşamlar.menümü yazayım...
sabah 500 ml su
kahvaltı 1 kase müsli
ara 1 elma
öğle 10 adet merc.köftesi[havası alınmış kapta muhafaza edilmiş]
ara 1 kase yoğurt
akşam 3 kaşık yoğurt,1 paket mısır patlağı.[spora gideceğim son anda belli olunca yemek ağır gelir diye onu atıştırdım.]
ama gelince de 1 dilim köy ekmeği ve buharda karışık sebze 1 porsiyon yedim.
ilk kez spordan sonra geç satte yemiş oldum yani...:26::26::26::26:

bizim bir kızımız daha var okullu.sen de ikincimiz olursun güzelim.hiç merak etme seni motivasyon bombardımanına tutarız biz.yaza incecik girersin.hoş geldin canım...

ooohhh maaşallah kız bizim saatler alındı oradada varmı bu uygulama
havalar artıkım geç kararıyo benimkilerde yemekten sonra biraz parka indiler şimdi 3 de ders başında

o olaydan sonra bir gözün de çocuklardadır parka gönderince...

of kızlar çocuklar deyince kayserideki yavrulara gitti aklım.allah o anne babaların yardımcısı olsun.rabbim kimseyi evlatla sınamasın.acıları içime oturdu.bahsetmeyeyim dedim ama duramadım...

hadi bakalım bol paylaşım bekliyoruz takımda hindirella hariç hepimiz ablan sayılırız sıloganımız gitsin kara yaglar

o olaydan sonra bir gözün de çocuklardadır parka gönderince...

evet canım ya eşimde evdeydi çocuklar yukarı çıkana kadar sırayla balkonda nöbet tuttuk
tabi biz tetbiri alıcaz takdir allahın rabbim hepimizin evlatlarını korusun
of kızlar çocuklar deyince kayserideki yavrulara gitti aklım.allah o anne babaların yardımcısı olsun.rabbim kimseyi evlatla sınamasın.acıları içime oturdu.bahsetmeyeyim dedim ama duramadım...

rabbim sabır versin izledim bende insanın içi parçalanıyo

kız bende merakla bekliyom banu neyedi aceba diye sen benimkini okuda gör menüyü

evvvet canlarım menümmmmmmmmm
sabah 2 barsu
kahvaltı annemden getirdigim 1 katmer perir zeytin
ara yok
ögle 1 ks yogurt 10 adet yaprak sarma
ara koca birdilim yaz helvası
akşam 4 dl börek 1 ks mercimek çorbası
2 lt su 4 fincan yeşilçay
spor yok akşama kadar ev işi

aksam 4 dl borek
afiyet olsun diyorum baskada bir sey demiyorum
73 u gormek isteyen mi sendin 83 umu :44:

aksam spordan geldikten sonraki yediklerin tamam ama banucum ben su senin misir patlaklarina takiliyorum. iclerindeki kimyasallardan dolayi paketlenmis gida tuketmemeliyiz. onlari hayatimdan bir cikarsam ah ben.

hos geldin sevgili clementine, dogru yerdesin. nerde ogrencisin hangi bolum?

ooooo secdenurumda teşrif etmiş turap senide gördüm nasılsınız bakalım kızlar secde kuzuları uyuttunmu turap izmire geliyorsunha akrabalarmı var yoksam sendemi izmirlisin :44: :44:
ask olsun biz senle bunu konusmustuk unutmussun
izmirliyim ya kiz ben. hatta biri daha vardi 3 kisi izmirde bulusacaktik diye hatirliyorum. cuma gunu geliyorum ya ozledim izmirimi.

Son düzenleme:
Teşekkürler
çevre müh. okuyorum istanbuldayım.
Ayrıca benim hala şu kilo çizelgesinden yok bende istiyorumm

günaydınlar 2. takım güzelleri.
turabçım çok haklısın katkı maddeli gıdaları eve sokmamak lazım.ama inan ki ne bisküvi,ne kek,ne cips,ne boyalı içecekler girmiyor bizim eve.çocukların her şeyini de ben yapıyorum.sadece bu mısır patlağı.bir de içindeki maddeleri araştırırım hep.siz de pakete bakarak içeriğindeki maddelerin ne olduğunu öğrenebilirsiniz.ne kadar doğru yazıyorlarsa artık.

Teşekkürler
çevre müh. okuyorum istanbuldayım.
Ayrıca benim hala şu kilo çizelgesinden yok bende istiyorumm
aslinda kesin cozum diyet gruplari basliginda. orada anlatilmis kilo cizelgesi nasil yapilir. cunku her kilo verisinde yine birinden yardim alman gerekecek. dilersen hedef kilonu soyle ben yapyim sana cizelge

günaydın kızlar
dün işim çoktu anlatmıştım ne yemek yapayım şaştım eşimi aradım yufga getirdi eeee yorgunluk ve açlık yedim işte
kız şimdi hatırladım pardon şeker kusura bakma secdede gelecekti izmire 3 müz buluşacaktık kız negüzel

zulaley izmirde herkes YKM nin onunde bulusur, yada saat kulesinin altinda
seni cumartesi saat 12.00'de saat kulesinin onunde bekliyor olacagim.
gozumde :82: gozluk yakamda bir karanfille

zulaley izmirde herkes YKM nin onunde bulusur, yada saat kulesinin altinda
seni cumartesi saat 12.00'de saat kulesinin onunde bekliyor olacagim.
gozumde :82: gozluk yakamda bir karanfille

kız ciddimisin bak gelirim saat kuleyi olsun ykm kalabalık olur bulamam seni
tamam şöööyle bir etrafına bakarsın uzunboylu fıstık gibi bi hatun gördünmü hhıııhhhh işte o benimmmmmmmmm

Günaydın herkese,
kaç dakikadır bir mesaj yazmaya çalışıyorum ama oğlumdan yazamadım. bir geçmişi okuyayım da geleyim

aslinda kesin cozum diyet gruplari basliginda. orada anlatilmis kilo cizelgesi nasil yapilir. cunku her kilo verisinde yine birinden yardim alman gerekecek. dilersen hedef kilonu soyle ben yapyim sana cizelge

Çok sevinirim
Baktım araştırdım biraz ama bulamadım eğer sen gelmeden bulursam yapmış olurum çoktan
69 kiloyum hedefim 58 olmak

günaydıııınlaaar
yuppiiii bana bi akran gelmiş hoş gelmiş
bnde aynen senin gibi 69 kiloyla gelmiştm buraya canım şu an 61,5 kilodayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…