Çok sevinirim
Baktım araştırdım biraz ama bulamadım eğer sen gelmeden bulursam yapmış olurum çoktan
69 kiloyum hedefim 58 olmak
iyi akşamlar kızlar nasılız bakalım bugün medenimde gelmiş
ben çok yoruldum şu haftasonları sözde tatil ama yok anacım daha çok yoruluyorum
yarında çamaşır ütü alış veriş anneme gidicem ayyy neyse hayırlısı
medencim başınız sagolsun
ve aleyküm selam canım.öncelikle başınız sağolsun.allah taksiratını affetsin.yavruna geçmiş olsun,eşine de sağ salim gelmek nasip olsun güzelim.yeniden aramızda olman çok iyi.hoşgeldin...
gunaydin arkadaslar. saat yedi bile olmamisti ciktim yuruyus yaptim. arabayi garajtan cikarmaya calisirken komsunun arabasinada hafifce surttum.allahtan birsey olmadi ama cok mutsuzum tabi cikmaktan vazgectim garaj cok kucuk ve araba dolu.
günaydın. ben az paylaşım bulunmamla ilgili bahanemi değil mazaretimibildirmiştim akrebe istersen 2 hafta izin ver istersen 2 hafta az paylaşımda bulunayım diye teklif ettim o 2. sini seçti. Tekrar açıklama yapma zorunluluğu hissettim.
bedenimi ölçtüm
göğüs 91
bel 72
kalça 102
bel ve kalçayı eritmem lazım. bide artık inşallah spora başlayacağım
ayyyy simdi ticker ime gozum takildida turkiyeden geldigimde 73 kiloydum 10 kilo vermisim nerdeyse afferim bana :81:kendimi motive edeyim biraz 2 ay sonra oraya geldigimde cok sasiracaklar ozellikle kiz kardeslerim
kızlar nerelerdesiniz bakemmm
ben delirdim gene sabah kalktım kahvaltıdan sonra cinlerim gelmiş gene niye geldilerse anlamadım
neyse tüm evin perdelerini çıkardım attım makinaya yani durdukyerde temizlik çıkardım kendime camları silicem işçok ama arada ugruyorum belki gelirsiniz diye
ben bu belimi nasıl incelticem yaa 10 cm falan incelmesi lazım ervam sen soğan suyu içiyodun faydasını görmüşmüydün
ben su sinav surecinde cok yemistim tasadan, duzen bir sasinca boyle oluyor. tekrardan alistirmam lazim midemi. acaba zayifladikca vucudun ihtiyaci azaliyor daha az mi yemek gerekiyor ya??
aynen katiliyorum, yani cekistirmek gibi olmasin ama diyetlerle zayiflansa 4. takim her hafta birinci olurduen guzeli doyunca yemeyi birakalim biz . nasil olsa gidecek o kilolar, varmi baska alternatifleri.
hadi kızlar canlanalım hafta sonu kaçamak yoktu annemin katmerinden başka ama tartıldım kilom sabit napsam metobolizba durdu resmenhaftalık diyetleremi başlasam bilmiyorum artık 73 olmak istiyorum
:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
O zaman ben başlıyorum yavaş yavaş anlatmaya
Geçen yıl ocak gibi yemek yemekten en az benim kadar zevk alan erkek arkadaşımla tanışmış olmam bana tam 13 kiloya mal oldu hemde sadece bir yılda :95:
Şimdi de bukadar kiloyu nasıl vereceğim diye kara kara düşünmekten saçlarım ağardı
Nasıl darlardayım anlatamam sizlere, giydiğim hiç bir şey yakışmıyor, alışverişe çıkmak istemiyorum artık, birde aslında en önemlisi kendimi çok hantal hissediyorum nefes almakta zorlandığımı hissediyorum ara ara....
Sadede geliyorum
1.68 boyunda ve 69 kiloyum ve elbette eklemem gereken en önemli husus öğrenciyim (Düzenli yemek yiyebilmem çok zor :44:)
Hedeflerim var çok fena gazdayım bu aralar ama yol arkadaşlarım olmalı yoksaa pes etme ihtimalim çok yüksek
of kızlar çocuklar deyince kayserideki yavrulara gitti aklım.allah o anne babaların yardımcısı olsun.rabbim kimseyi evlatla sınamasın.acıları içime oturdu.bahsetmeyeyim dedim ama duramadım...
Çok sevinirim
Baktım araştırdım biraz ama bulamadım eğer sen gelmeden bulursam yapmış olurum çoktan
69 kiloyum hedefim 58 olmak
medencim hoşgeldin şeker yeter artık yaaaaa özlettin aşagıda gördün seni :80: :80: :80: :80:
günaydıııınlaaar
yuppiiii bana bi akran gelmiş hoş gelmiş
bnde aynen senin gibi 69 kiloyla gelmiştm buraya canım şu an 61,5 kilodayım
Gerçektenmi
Bana ip uçlarını ver
Nekadar zamanda verdin ? İnan senin adına çok sevindim bana umut ışığı oldun bir anda
sağol canım diyete ilk başladğm hafta çok vermiştim herhalde ödemdi ilk gidenler. sanırım aralık sonlarında takıma katılmıştım
Ben temizlik yapmaya gidiyorum şekerler ara ara uğrarı yine. Çok işim var, kaç gündür temizlik yapamıyorum. Aslında şöyle bahar temizliği yapayım diyorum ama havalar biraz daha ısınsın diye bekliyorum.
Eki Görüntüle 169335 bööyle işte 65 kilodaki halim şmdi daha zayıfım
Ben temizlik yapmaya gidiyorum şekerler ara ara uğrarı yine. Çok işim var, kaç gündür temizlik yapamıyorum. Aslında şöyle bahar temizliği yapayım diyorum ama havalar biraz daha ısınsın diye bekliyorum.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wokO9Zg/weight.png bunu profilindeki cizelge kismina kopyala yapistir canim.
buda senin tickerin.
Bende çizelge istiyorummmm
Bende çizelge istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?