Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ve aleyküm selam canım.öncelikle başınız sağolsun.allah taksiratını affetsin.yavruna geçmiş olsun,eşine de sağ salim gelmek nasip olsun güzelim.yeniden aramızda olman çok iyi.hoşgeldin...

teşekkür ederim canlarım, bende burayı çok özlüyorum gerçekten. buradan ayrı olmak bana yaramıyor.

gunaydin arkadaslar. saat yedi bile olmamisti ciktim yuruyus yaptim. arabayi garajtan cikarmaya calisirken komsunun arabasinada hafifce surttum. allahtan birsey olmadi ama cok mutsuzum tabi cikmaktan vazgectim garaj cok kucuk ve araba dolu.

Geçmiş olsun canımcım. ama olur böyle ufacık kazalar. pes etme sakın. sonuçta sen daha profesyonel şoför değilsin alışacaksın zamanla. :132::129:

Hindirellam ya bende kalçadan müzdaribim. eritmem lazım kalçayı yaa, gıcık oluyorum.:88::95::95:

ayyyy simdi ticker ime gozum takildida turkiyeden geldigimde 73 kiloydum 10 kilo vermisim nerdeyse afferim bana :81:kendimi motive edeyim biraz 2 ay sonra oraya geldigimde cok sasiracaklar ozellikle kiz kardeslerim

maşallah canımcım. seninde hedefine az kaldı. 2 aya kadar seni mezun ederiz kesin.

ne oluyor bize böyle zülalyim yaa. pazar akşamından bu tarafa benimde moral motivasyon sıfır. biri dokunsa patlayacağm resmen.halada kendimde değilim.

ben bu belimi nasıl incelticem yaa 10 cm falan incelmesi lazım ervam sen soğan suyu içiyodun faydasını görmüşmüydün

Canımcım erwam soğan suyunu denemişti ama fazla işe yaramadı diye biliyorum. o eziyetten sonra 3 cm incelme olmuştu ama bence o incelme soğan suyundan değil zayıflama ve spordandır. sen bilirsin istersen yinede dene.

Bende rehavete kapıldım galiba. nasılsa eski kiloma döndüm diye. bir an önce toparlamam lazım kendimi. pufff püfff kendimede sinir oluyorum bazen. ben bu ara psikolojik olarak kendimi kaybettim bu da diyetime yansıyor herhal.Tabii ben anladım nedenini "burdan uzak kalmak"

Hoşgeldin canımcım aramıza. Çk doğru düşünmüşsün hakikaten öyle zamanlar geliyorki pes edeceksin ama bu takım sayesinde o anlardan kurtuluyorsun şekercim. yanii doğru yerdesin

of kızlar çocuklar deyince kayserideki yavrulara gitti aklım.allah o anne babaların yardımcısı olsun.rabbim kimseyi evlatla sınamasın.acıları içime oturdu.bahsetmeyeyim dedim ama duramadım...

Ahh ahh varya kaç gündür aklımdan çıkmıyor. Allah sabır versin ailelerine. annmegilde o bölgede oturuyor, öyle nezih bir yerki aslında orası böyle bir olayın orada yakınımızda olması dahada can sıkıyor.

yaa ben 5,5 6 kiloyu ne kadar zamanda bitirebilirim acaba 1 haziran doğumgünüm ve zayıf olarak girmek istiyorum 20 yaşıma:26:bide turabcım fotoğraflarını 4 gözle bekliyoruz:82:

günaydıııınlaaar

yuppiiii bana bi akran gelmiş hoş gelmiş
bnde aynen senin gibi 69 kiloyla gelmiştm buraya canım şu an 61,5 kilodayım

Gerçektenmi
Bana ip uçlarını ver
Nekadar zamanda verdin ? İnan senin adına çok sevindim bana umut ışığı oldun bir anda

Ben temizlik yapmaya gidiyorum şekerler ara ara uğrarı yine. Çok işim var, kaç gündür temizlik yapamıyorum. Aslında şöyle bahar temizliği yapayım diyorum ama havalar biraz daha ısınsın diye bekliyorum.

sağol canım diyete ilk başladğm hafta çok vermiştim herhalde ödemdi ilk gidenler. sanırım aralık sonlarında takıma katılmıştım

Aynı şey benimde başıma geldi 73 ten 70 e bir anda düştüm ama şimdi haftada bir kilo verdim geçen hafta bakalım bu hafta ne olacak ama özel günümde olmuş olmamın verdiği bir şişkinlik var üzerimde o yüzden fazla moralimi bozmamaya çalışıyorum

soğan suyu 3 cm incelttiyse o zaman ben niveanın inceltici kremini kullanayım oda 3-4 cm inceltiyomuş ayda. 36 bedene sığıyorum ama rahat rahat olması için 3 4 kilo daha vermem lazım belden oturuyor ama kalçalarımdan sıkıyor. bide benim kemik yapımdan dolayı 4 5 kilo daha az gösteriyorum beni görenler 56,57 falan sanıyo bi resmimi koymuştum önceden hatırlıyorsanız

meencim hemen kendimize gelmemiz lazım bahar bahar diyorduk bahargeldi biz döküldük ama durmak yok yoladevammmmm
bugün yürüyüşe başlicam hava biraz bulutlu gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…