Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yaa ben 5,5 6 kiloyu ne kadar zamanda bitirebilirim acaba 1 haziran doğumgünüm ve zayıf olarak girmek istiyorum 20 yaşıma:26:bide turabcım fotoğraflarını 4 gözle bekliyoruz:82:
su 800 gr gitsin soz

kızlar miss turkeyi izliyomusunuz her sabah 11,15 de foxda başlıyo zayıflıyım seneye bende giricem:90::90:
bende mi katilsam yoksa cocuklulari alirlar mi? hic izlemedim ben izlayeyim birdaha ki bana ilham olsun.

tünaydın şekerler
ayy çok mutluyum çok neşeliyim sabah size haber veremedim kızımın dersleriyle ilgilendim boş zamanlarımda..
kızlar bugün 40 beden pantolonumu giydim..hiç zorlanmadan..tam 7 yıl olmuştu ve etiketini bile çıkaramamıştım olmayınca sabah giymek istedim hoopp süper oldu..daha geçen hafta acıcık kalmıştı düğmelere:92::92::92::92::92::92::92: yaza kadar çıtır şekerler olucaz süper yaaa..düşünün kendi kıyafetlerimi ütüleyemiyordum bile..hiç bi gömleğim pantolonum eteğim takımlarım olmuyordu...tulum gibi kışın kadife yazın kotumu üzerine de kısıtlı sayıda kazak hırka giyerdim hepp..
çok şükür tüm gmleklerimi giyebiliyorum..takımlarımın ceketlerini kollarımın kalınlığından giyemiyordum ne şişkolukmuş yaa..iğrenç bişii kilolu olmak yaa..aynalardan uzak kalmak istiyordum hep..
oyyy ne büyük mutlulukmuş olmayan kıyafetleri giyebilmek
bu gazla 1 mayıs hedefimi de veriim ben :92::92: 62 olsun şekercikler:92::92:

Son düzenleme:
kolay gelsin sana canım
bravo oldukça bilinçli grdüm seni
tatlım en güzel incelici egzersiz..sen tarçınlı kayısını iç egzersizlerini düzenli yap süper incecik olursun şekercik

meencim hemen kendimize gelmemiz lazım bahar bahar diyorduk bahargeldi biz döküldük ama durmak yok yoladevammmmm
bugün yürüyüşe başlicam hava biraz bulutlu gibi
yok tatlışm dkülmedik bak hala burda ve çıtır şekerleriz
Bu alandaki çizelge yazılımınız doğru değildir diye hata veriyor sürekli:S

Çokk Teşekkür ederim sonunda başardım

Şimdi güzel az kalorili bir kahvaltıya :d
hayırlı olsun çizelgeniz efem
Bende çizelge istiyorummmm
hoşgeldin canım
Sanırım ben hallettim sanada yardımcı olabilirim

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Burda anlatılmış herşey kuzucukk

oooo ğrenmişiz de yardımcı da olurmuşuz

meencim hemen kendimize gelmemiz lazım bahar bahar diyorduk bahargeldi biz döküldük ama durmak yok yoladevammmmm
bugün yürüyüşe başlicam hava biraz bulutlu gibi

yaa aynen öyle oldu. canlanmak gerekte nasıl. eşimle konuştum telefonda birza önce köye gidip gelelim diyor. 3 gibi çıkıcaz 7-8 gibi gelecez inşaallah. ben aslında benim moralim yok gitmek istemiyorum dedim. ama yinede gidecez.Ben senin moralini yerine getiririm diyor. Şimdi konuşurda konuşur güldürür beni kesinn

Harikasın yaamaşalllah. kısa zamanda 38 e de düşersin sen kesinn.:13:

aynen katiliyorum, yani cekistirmek gibi olmasin ama diyetlerle zayiflansa 4. takim her hafta birinci olurdu en guzeli doyunca yemeyi birakalim biz . nasil olsa gidecek o kilolar, varmi baska alternatifleri.

2. takım öncelikle hepinize merhaba..

turapcım kimsenin yaptığı diyet kimseyi ilgilendirmez. alay edercesine dizilmiş bir cümlede 4. takımın diyet konusunu dile getirmek gibi bir durumun olduğunu sanmıyorum.verilir yada verilmez bu kişiseldir ister şok diyet yapar ister diyetisyen listesi uygular isterse adım atamayacak duruma gelene kadar spor yapar bunu yargılama hakkına ne sen ne de ben sahibiz ki bu baska bir takım için hiç yapılamaz.
her kez zayıflamak için burda alay edemezsin kimsenin bu konudaki uygulamasıyla sonucda bu iş için caba sarfediyor herkes önce emeğine saygısızlıkdır bu mesaj.herkes önce kendinden sonra takımından sorumludur diye düşünüyorum ve baska takımlarla asla alay etme hakkına sahip değildir.

akrep ablacım kusura bakma ama seninde uyarman gerekirdi bu mesaj 4. takımla alay edildiğini gösteriyor bi kaptan olarak senden uyarı mesajı görmek isterdim.

Son düzenleme:

ask olsun biz senle bunu konusmustuk unutmussun
izmirliyim ya kiz ben. hatta biri daha vardi 3 kisi izmirde bulusacaktik diye hatirliyorum. cuma gunu geliyorum ya ozledim izmirimi.

secdenur du canım
tatlm mısırı da evde patlatsana enfes oluyor..tuzsuz ve yağsız yapıyorum ben süper oluyor
hatırlamışsın şekercik

zulaley izmirde herkes YKM nin onunde bulusur, yada saat kulesinin altinda
seni cumartesi saat 12.00'de saat kulesinin onunde bekliyor olacagim.
gozumde :82: gozluk yakamda bir karanfille

ayy hababam sınıfı gibiiorda da vardı byle bir kare

kimsenin emegine saygisizlik ettigimi dusunmuyorum gercek hayatta yapmadigim birseyi buradada yapmam. bir mesaji bu kadar kisilestirmene gerek yok meyvenull, burasi sanal alem ve biz burada egleniyoruz. fikirlerimide rahatca dile getirebilirim. bu benim fikrim sizi yargilamiyorum "sunu yapin yada bunu yapmayin" demiyorum. boyle dusunmemde hata olamaz. size herhangi bir mudahalem olmadi. belki uslubum seni rahatsiz etti ozur dilerim kirdiysam. sizinle alay etmiyorum bunu yapabilmem icin herbir bireyi yakindan tanimam gerekir, benim karsi oldugum diyetlerle zayiflanmaya calisilmasi. ve bu benim fikrim.

secdenur du canım
tatlm mısırı da evde patlatsana enfes oluyor..tuzsuz ve yağsız yapıyorum ben süper oluyor
hatırlamışsın şekercik

ayy hababam sınıfı gibiiorda da vardı byle bir kare
evet hatirladim simdi bir kiz en az alti erkege randevu vermisti. varmi baska izmire gelen
secdenur simdi yurt disinda ama onunla bir dahaki sefere insaallah

konuyu uzatmak istemiyorum sadece ifadeden rahatsız olduğumuzu dile getirdim karsı olabilirsin bu diyetlere ama 4. takım ifadesini kullanmanı uygun bulmıyoruz .
herkese ii zayıflamalar.

konuyu uzatmak istemiyorum sadece ifadeden rahatsız olduğumuzu dile getirdim karsı olabilirsin bu diyetlere ama 4. takım ifadesini kullanmanı uygun bulmıyoruz .
herkese ii zayıflamalar.
sizede iyi zayiflamalar meyvenulcum. herkesin akli kendine.

kilom şuanda 57 sadece 7 kilo vermek istiyorum
peki boyun kac, ticker in hazir olmak uzere.

Son düzenleme:
selam :80:
iyiyiz maibeyaz. sizde durumlar nasil? insaallah iyi besleniyorsunuzdur
ben bu hafta beslenmiyom şokluyom kendimi...
eşim bana çok kötü bişey dedi...ona hırs yaptım bu hafta
haklısınız aslında bende karşıyım şok diyete ama bu hafta denemek istedim...
diyetisyen listem de var uyarsam haftada en az 500 gidiyo ama işte insanoğluyuz doymuyoruz...

maaşallah akrebim

hadi şeker morel bozmakyok haftaya seninle yarışalımmm

evet hatirladim simdi bir kiz en az alti erkege randevu vermisti. varmi baska izmire gelen
secdenur simdi yurt disinda ama onunla bir dahaki sefere insaallah

tamam şeker ben nasıl olsa burdayım secdeyide beklerim senide elimde birdemet gülle bak beni saat kulesinin orada agaç etmeyinnnnnn

ay gozumun onune geldikce guluyorum zaten dunden beri. ama en iyisi biz saat kulesini unutalim. ben izmire varayim sana ozelden ulasirim. mekanimizi belirleriz. buyuk ihtimal bir salatacida bulusuruz

o zaman tam yerindesin güzelim
tatlım ekmek yerine ol salata hazırlasaydın kendine bir de ayran..

tatlışş bak az kaldı 6 lı rakamları görmeye..
akşam yediğin ve yiyeceğin cısslar yüzüne kilo vermek yerine alıcaksın..önce düşün sonra yemek istersen ye..
aklıma gelmişken bundan sonra da metobolizmam durdu diye şikayet etmek yok.. seninkisi fazla yemek..sanırım gerginliğin nedeni de bu..suçunu biliyosun çünkü ..hedefine ulaşmakta tek engel yine sensin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…