- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
su 800 gr gitsin sozyaa ben 5,5 6 kiloyu ne kadar zamanda bitirebilirim acaba 1 haziran doğumgünüm ve zayıf olarak girmek istiyorum 20 yaşıma:26:bide turabcım fotoğraflarını 4 gözle bekliyoruz:82:
bende mi katilsam yoksakızlar miss turkeyi izliyomusunuz her sabah 11,15 de foxda başlıyo zayıflıyım seneye bende giricem:90::90:
selam :80:selam kızlarnasılsınız
kolay gelsin sana canımBen temizlik yapmaya gidiyorum şekerler ara ara uğrarı yine. Çok işim var, kaç gündür temizlik yapamıyorum. Aslında şöyle bahar temizliği yapayım diyorum ama havalar biraz daha ısınsın diye bekliyorum.
bravo oldukça bilinçli grdüm seni
Aynı şey benimde başıma geldi 73 ten 70 e bir anda düştüm ama şimdi haftada bir kilo verdim geçen hafta bakalım bu hafta ne olacak ama özel günümde olmuş olmamın verdiği bir şişkinlik var üzerimde o yüzden fazla moralimi bozmamaya çalışıyorum
tatlım en güzel incelici egzersiz..sen tarçınlı kayısını iç egzersizlerini düzenli yap süper incecik olursun şekerciksoğan suyu 3 cm incelttiyse o zaman ben niveanın inceltici kremini kullanayım oda 3-4 cm inceltiyomuş ayda. 36 bedene sığıyorum ama rahat rahat olması için 3 4 kilo daha vermem lazım belden oturuyor ama kalçalarımdan sıkıyor. bide benim kemik yapımdan dolayı 4 5 kilo daha az gösteriyorum beni görenler 56,57 falan sanıyo bi resmimi koymuştum önceden hatırlıyorsanız
yok tatlışm dkülmedik bak hala burda ve çıtır şekerlerizmeencim hemen kendimize gelmemiz lazım bahar bahar diyorduk bahargeldi biz döküldük ama durmak yok yoladevammmmm
bugün yürüyüşe başlicam hava biraz bulutlu gibi
hayırlı olsun çizelgeniz efemBu alandaki çizelge yazılımınız doğru değildir diye hata veriyor sürekli:S
Çokk Teşekkür ederim sonunda başardım
Şimdi güzel az kalorili bir kahvaltıya :d
hoşgeldin canımBende çizelge istiyorummmm
Sanırım ben hallettim sanada yardımcı olabilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Burda anlatılmış herşey kuzucukk
kızlar miss turkeyi izliyomusunuz her sabah 11,15 de foxda başlıyo zayıflıyım seneye bende giricem:90::90:
meencim hemen kendimize gelmemiz lazım bahar bahar diyorduk bahargeldi biz döküldük ama durmak yok yoladevammmmm
bugün yürüyüşe başlicam hava biraz bulutlu gibi
tünaydın şekerler
ayy çok mutluyum çok neşeliyim sabah size haber veremedim kızımın dersleriyle ilgilendim boş zamanlarımda..
kızlar bugün 40 beden pantolonumu giydim..hiç zorlanmadan..tam 7 yıl olmuştu ve etiketini bile çıkaramamıştım olmayınca sabah giymek istedim hoopp süper oldu..daha geçen hafta acıcık kalmıştı düğmelere :92::92::92::92::92::92::92: yaza kadar çıtır şekerler olucaz süper yaaa..düşünün kendi kıyafetlerimi ütüleyemiyordum bile..hiç bi gömleğim pantolonum eteğim takımlarım olmuyordu...tulum gibi kışın kadife yazın kotumu üzerine de kısıtlı sayıda kazak hırka giyerdim hepp..
çok şükür tüm gmleklerimi giyebiliyorum..takımlarımın ceketlerini kollarımın kalınlığından giyemiyordum ne şişkolukmuş yaa..iğrenç bişii kilolu olmak yaa..aynalardan uzak kalmak istiyordum hep..
oyyy ne büyük mutlulukmuş olmayan kıyafetleri giyebilmek
bu gazla 1 mayıs hedefimi de veriim ben :92::92: 62 olsun şekercikler:92::92:
aynen katiliyorum, yani cekistirmek gibi olmasin ama diyetlerle zayiflansa 4. takim her hafta birinci olurduen guzeli doyunca yemeyi birakalim biz . nasil olsa gidecek o kilolar, varmi baska alternatifleri.
Bende çizelge istiyorummmm
secdenur du canım
ask olsun biz senle bunu konusmustuk unutmussun
izmirliyim ya kiz ben. hatta biri daha vardi 3 kisi izmirde bulusacaktik diye hatirliyorum. cuma gunu geliyorum ya ozledim izmirimi.
tatlm mısırı da evde patlatsana enfes oluyor..tuzsuz ve yağsız yapıyorum ben süper oluyorgünaydınlar 2. takım güzelleri.
turabçım çok haklısın katkı maddeli gıdaları eve sokmamak lazım.ama inan ki ne bisküvi,ne kek,ne cips,ne boyalı içecekler girmiyor bizim eve.çocukların her şeyini de ben yapıyorum.sadece bu mısır patlağı.bir de içindeki maddeleri araştırırım hep.siz de pakete bakarak içeriğindeki maddelerin ne olduğunu öğrenebilirsiniz.ne kadar doğru yazıyorlarsa artık.
hatırlamışsın şekercikgünaydın kızlar
dün işim çoktu anlatmıştım ne yemek yapayım şaştım eşimi aradım yufga getirdi eeee yorgunluk ve açlık yedim işte
kız şimdi hatırladım pardon şeker kusura bakma secdede gelecekti izmire 3 müz buluşacaktık kız negüzel
zulaley izmirde herkes YKM nin onunde bulusur, yada saat kulesinin altinda
seni cumartesi saat 12.00'de saat kulesinin onunde bekliyor olacagim.
gozumde :82: gozluk yakamda bir karanfille
kız ciddimisin bak gelirim saat kuleyi olsun ykm kalabalık olur bulamam seni
tamam şöööyle bir etrafına bakarsın uzunboylu fıstık gibi bi hatun gördünmü hhıııhhhh işte o benimmmmmmmmm
kimsenin emegine saygisizlik ettigimi dusunmuyorum gercek hayatta yapmadigim birseyi buradada yapmam. bir mesaji bu kadar kisilestirmene gerek yok meyvenull, burasi sanal alem ve biz burada egleniyoruz. fikirlerimide rahatca dile getirebilirim. bu benim fikrim sizi yargilamiyorum "sunu yapin yada bunu yapmayin" demiyorum. boyle dusunmemde hata olamaz. size herhangi bir mudahalem olmadi. belki uslubum seni rahatsiz etti ozur dilerim kirdiysam. sizinle alay etmiyorum bunu yapabilmem icin herbir bireyi yakindan tanimam gerekir, benim karsi oldugum diyetlerle zayiflanmaya calisilmasi. ve bu benim fikrim.2. takım öncelikle hepinize merhaba..
turapcım kimsenin yaptığı diyet kimseyi ilgilendirmez. alay edercesine dizilmiş bir cümlede 4. takımın diyet konusunu dile getirmek gibi bir durumun olduğunu sanmıyorum.verilir yada verilmez bu kişiseldir ister şok diyet yapar ister diyetisyen listesi uygular isterse adım atamayacak duruma gelene kadar spor yapar bunu yargılama hakkına ne sen ne de ben sahibiz ki bu baska bir takım için hiç yapılamaz.
her kez zayıflamak için burda alay edemezsin kimsenin bu konudaki uygulamasıyla sonucda bu iş için caba sarfediyor herkes önce emeğine saygısızlıkdır bu mesaj.herkes önce kendinden sonra takımından sorumludur diye düşünüyorum ve baska takımlarla asla alay etme hakkına sahip değildir.
akrep ablacım kusura bakma ama seninde uyarman gerekirdi bu mesaj 4. takımla alay edildiğini gösteriyor bi kaptan olarak senden uyarı mesajı görmek isterdim.
secdenur du canım
tatlm mısırı da evde patlatsana enfes oluyor..tuzsuz ve yağsız yapıyorum ben süper oluyor
hatırlamışsın şekercik
ayy hababam sınıfı gibii orda da vardı byle bir kare
merhaba, sende aramiza mi katiliyorsun? cizelge icin baslangic, simdiki ve hedef kilon lazim.
kimsenin emegine saygisizlik ettigimi dusunmuyorum gercek hayatta yapmadigim birseyi buradada yapmam. bir mesaji bu kadar kisilestirmene gerek yok meyvenull, burasi sanal alem ve biz burada egleniyoruz. fikirlerimide rahatca dile getirebilirim. bu benim fikrim sizi yargilamiyorum "sunu yapin yada bunu yapmayin" demiyorum. boyle dusunmemde hata olamaz. size herhangi bir mudahalem olmadi. belki uslubum seni rahatsiz etti ozur dilerim kirdiysam. sizinle alay etmiyorum bunu yapabilmem icin herbir bireyi yakindan tanimam gerekir, benim karsi oldugum diyetlerle zayiflanmaya calisilmasi. ve bu benim fikrim.
sizede iyi zayiflamalar meyvenulcum. herkesin akli kendine.konuyu uzatmak istemiyorum sadece ifadeden rahatsız olduğumuzu dile getirdim karsı olabilirsin bu diyetlere ama 4. takım ifadesini kullanmanı uygun bulmıyoruz .
herkese ii zayıflamalar.
peki boyun kac, ticker in hazir olmak uzere.kilom şuanda 57 sadece 7 kilo vermek istiyorum
ben bu hafta beslenmiyom şokluyom kendimi...selam :80:
iyiyiz maibeyaz. sizde durumlar nasil? insaallah iyi besleniyorsunuzdur
tünaydın şekerler
ayy çok mutluyum çok neşeliyim sabah size haber veremedim kızımın dersleriyle ilgilendim boş zamanlarımda..
kızlar bugün 40 beden pantolonumu giydim..hiç zorlanmadan..tam 7 yıl olmuştu ve etiketini bile çıkaramamıştım olmayınca sabah giymek istedim hoopp süper oldu..daha geçen hafta acıcık kalmıştı düğmelere :92::92::92::92::92::92::92: yaza kadar çıtır şekerler olucaz süper yaaa..düşünün kendi kıyafetlerimi ütüleyemiyordum bile..hiç bi gömleğim pantolonum eteğim takımlarım olmuyordu...tulum gibi kışın kadife yazın kotumu üzerine de kısıtlı sayıda kazak hırka giyerdim hepp..
çok şükür tüm gmleklerimi giyebiliyorum..takımlarımın ceketlerini kollarımın kalınlığından giyemiyordum ne şişkolukmuş yaa..iğrenç bişii kilolu olmak yaa..aynalardan uzak kalmak istiyordum hep..
oyyy ne büyük mutlulukmuş olmayan kıyafetleri giyebilmek
bu gazla 1 mayıs hedefimi de veriim ben :92::92: 62 olsun şekercikler:92::92:
yaa aynen öyle oldu. canlanmak gerekte nasıl. eşimle konuştum telefonda birza önce köye gidip gelelim diyor. 3 gibi çıkıcaz 7-8 gibi gelecez inşaallah. ben aslında benim moralim yok gitmek istemiyorum dedim. ama yinede gidecez.Ben senin moralini yerine getiririm diyor. Şimdi konuşurda konuşur güldürür beni kesinn
Harikasın yaamaşalllah. kısa zamanda 38 e de düşersin sen kesinn.:13:
evet hatirladim simdi bir kiz en az alti erkege randevu vermisti. varmi baska izmire gelen
secdenur simdi yurt disinda ama onunla bir dahaki sefere insaallah
ay gozumun onune geldikce guluyorum zaten dunden beri. ama en iyisi biz saat kulesini unutalim. ben izmire varayim sana ozelden ulasirim. mekanimizi belirleriz. buyuk ihtimal bir salatacida bulusuruzmaaşallah akrebim
hadi şeker morel bozmakyok haftaya seninle yarışalımmm
tamam şeker ben nasıl olsa burdayım secdeyide beklerim senide elimde birdemet gülle bak beni saat kulesinin orada agaç etmeyinnnnnn
o zaman tam yerindesin güzelimO zaman ben başlıyorum yavaş yavaş anlatmaya
Geçen yıl ocak gibi yemek yemekten en az benim kadar zevk alan erkek arkadaşımla tanışmış olmam bana tam 13 kiloya mal oldu hemde sadece bir yılda :95:
Şimdi de bukadar kiloyu nasıl vereceğim diye kara kara düşünmekten saçlarım ağardı
Nasıl darlardayım anlatamam sizlere, giydiğim hiç bir şey yakışmıyor, alışverişe çıkmak istemiyorum artık, birde aslında en önemlisi kendimi çok hantal hissediyorum nefes almakta zorlandığımı hissediyorum ara ara....
Sadede geliyorum
1.68 boyunda ve 69 kiloyum ve elbette eklemem gereken en önemli husus öğrenciyim (Düzenli yemek yiyebilmem çok zor :44:)
Hedeflerim var çok fena gazdayım bu aralar ama yol arkadaşlarım olmalı yoksaa pes etme ihtimalim çok yüksek
tatlım ekmek yerine ol salata hazırlasaydın kendine bir de ayran..herkese iyi akşamlar.menümü yazayım...
sabah 500 ml su
kahvaltı 1 kase müsli
ara 1 elma
öğle 10 adet merc.köftesi[havası alınmış kapta muhafaza edilmiş]
ara 1 kase yoğurt
akşam 3 kaşık yoğurt,1 paket mısır patlağı.[spora gideceğim son anda belli olunca yemek ağır gelir diye onu atıştırdım.]
ama gelince de 1 dilim köy ekmeği ve buharda karışık sebze 1 porsiyon yedim.
ilk kez spordan sonra geç satte yemiş oldum yani...:26::26::26::26:
evvvet canlarım menümmmmmmmmm
sabah 2 barsu
kahvaltı annemden getirdigim 1 katmer perir zeytin
ara yok
ögle 1 ks yogurt 10 adet yaprak sarma
ara koca birdilim yaz helvası
akşam 4 dl börek 1 ks mercimek çorbası
2 lt su 4 fincan yeşilçay
spor yok akşama kadar ev işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?