Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bismillahirrahmanirrahim
mesajı turabın alıntısında gördüm..geçmişi okuyup konulara cevap verirken.. canım ne alayı ne dalgası.. bu ne gerginlik.. ve turab kimseyle dalga geçmez...geçicek kadar cahil değildir zaten..
ben şu konuyu tam anlamak istiyorum..kii itham altında kalmışım dimii

Olur canımcım yarışalım haftaya, yoksa böyle olmuyor biraz hırslanmam lazım.

ay gozumun onune geldikce guluyorum zaten dunden beri. ama en iyisi biz saat kulesini unutalim. ben izmire varayim sana ozelden ulasirim. mekanimizi belirleriz. buyuk ihtimal bir salatacida bulusuruz

evet canım salatacı süper fikif ben hafta sonu anneme gidicem cuma cumartesi pazar oradayım inşallah çok sıkıldım biraz gezeyim

aynen katiliyorum, yani cekistirmek gibi olmasin ama diyetlerle zayiflansa 4. takim her hafta birinci olurdu en guzeli doyunca yemeyi birakalim biz . nasil olsa gidecek o kilolar, varmi baska alternatifleri.

şimdi buldum mesajı..
meyvemm bu mesajda uyarmam gereken bir durum göremiyorum çünkü gergin bir gözle bakmıyorum.
daha önce sürekli diyet yapıp hedefime ulaşan ama kısa sürede en başa dönen biri olarak takımımı sürekli kısıtlı diyetler yerine, sağlıklı beslenerek ve düzenli spor yaparak kilo vermeleri konusunda sürekli uyarırım..ben ve takımım bu şekilde emin ve sağlam adımlarla kilo veriyoruz çok şükür..
turab sizin takımdan bir arkadaşla yarış halindeydi daha önce..doğal olarak da samimiyet kurdu 4.takm daki arkadaşlarla..bu sözlerini de aradaki samimiyetten kaynaklandığını düşünsen benim gibi daha güzel olmazmı canım..ne gerek var başka birinin dolduruşuna gelip hışımla buraya mesaj yazıp kırıcı olmaya dimi şeker..senin mesajı okumadan 5 dk önce altta gördüm gaza getiren teknolojik arkadaşı..ve sen hemen akabinde taaa düne ait bir mesajı gündeme getirdin ben bile zor buldum mesajı...
vee şekercim bir takım kaptanı olarak bu şekilde ikinci şahıslarn tesiri altında kalarak fevri tavırlar takınmamanı tam tersi daha pozitif ve barışçıl olmanı öneririm..
sonuç olarak bir çarpı işaretine basınca kapanan sanal bir alem burası..düşüncemiz farklı olduğu halde yazdıklarımız farklı anlaşılabilir tatlım..dünyanın her yerinden kilo verme yolunda birbirimize kuvvet verme amacıyla buluştuk..ve burda hiç bir takım kimsenin tekelinde değil ki bu tür uyarılar verelim..
tabiki diğer takımlara gidilir gelinir..güzel sözler hoş sohbetlerle kilo verme sürecini daha kısa hale getiririz canım..
sözün kısası ortada gönül koyucak birşey yok bana göre..
takımımdaki tüm arkadaşlar kendini bilen gayet pozitif süper insanlar..biz takım olarak tüm eksileri çıkardık beynimizden canım..şiddetle tavsiye ederim

evet hatirladim simdi bir kiz en az alti erkege randevu vermisti. varmi baska izmire gelen
secdenur simdi yurt disinda ama onunla bir dahaki sefere insaallah

kilom şuanda 57 sadece 7 kilo vermek istiyorum
tatlım sen bizim takıma katılmakmı istiyorsun..
ahh tatlım o şoklama yüzüne ben epey bi şoklandım hastanelik olmuştum..hiç gerek yok şekercik..ben hedef kilo belirlerken haftalık 500 gr diyorum zaten..en güzeli bu..biz bu kiloları bir haftada almadık ki bir haftada verelim..bence sen boşver şok diyeti felan..karaciğerine yazık tatlım..şok diyetlerden en çok etkilnen organ çünkü..seni listene dn sporunu yap..süper olursun tatlışkom
tamam şeker ben nasıl olsa burdayım secdeyide beklerim senide elimde birdemet gülle bak beni saat kulesinin orada agaç etmeyinnnnnn
ayyy kolkola takılır beklermişsiniz turabı elinizde çiçeklerle

ay gozumun onune geldikce guluyorum zaten dunden beri. ama en iyisi biz saat kulesini unutalim. ben izmire varayim sana ozelden ulasirim. mekanimizi belirleriz. buyuk ihtimal bir salatacida bulusuruz
kıs turab öldürdün beni gülmekten amacın bu değil demii. oldu olacak spor salonu olsun en azından seni beklerken yağ yakarlar

evet kızlar aliim hepinizin doğum gününü..yıl önemli değil ay ve gün yeterli..
süprüsüm var çok güzel zulaleyim aldım canım 3 mart ..koçum benim

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

02.05.1980

kız ne koçu balık balıkk

işte bizim kaptanımız

akrebim valla turab ciddi ciddi benimle buluşmak istiyo kız beni görüpte ne şişkoymuşsundiye sonradan takıma gelince dalga geçermi acep
tamam buldum ben beden küçültücü korse alayım bariii

selam kızlar.canım sıkkındı,size uğrayayım dedim,burada da gereksiz alınganlıktan gerginlik olmuş.ee biraz yaşla da alakalı herhalde.insan yaş aldıkça daha ılıman bakabiliyor ve lafın altında başka anlamlar aramıyor tabii...

sabah 2 bardaksu
kahvaltı
ara 1 avuç fındık 2 tane kuru kayısı
ögle 2 dilim börek dayanamadım yedim gene
ara 1 bardak greyfurt suyu evde hazırlanmış
akşam pek acıkmamıştım 3 çatal makarna 3 kaşık bezelye yemegi
3 lt su 3 kupa yeşil çayy
spor 130 dakika yürüyüş hepsi bir anda degil ben yürüyüp gelmiştim 2 saatsonra eşim aradı yürüyelim diye 1 saatte onunla yürüdük
ilerleyen saatlerde acıkırsam 1 elma yerim

Son düzenleme:
kız ne koçu balık balıkk
haklısın kız balığı koç yapmışım resmen akıl başka yerde olunca
ayyy cnm benim bana da süprüss yapcek...çok sağol cnm benim... süprüs ne merak ettim...
doğum günüm 9 kasım 1987
ayyy kıs sendemi bndensin akrebim benimmm
ben de 7 nisan doğumluyum akrepçim.koçun benim yani...

kuşum ye tabii ğlen olduktan sonra..ama yanında koca bir kase salata yapsaydın kendine bir bardak da ayran..breğin yağ yapan kısımlarını vücuttan hemen atılmasını sağlardın..ve sende ağırlık yapmadı..yemeklerin yanında çiğ sebzenin önemi sindirimi ve metoyu hızlandırması şekercikler..oturup kalmaz gıdalar midede..ziyaretin en makbulü kısa olanı tabii

evet sensin koçu
nasılsın banucum pek görünmedin bugün iyisin inşallah

sağol canım.iyi diyelim iyi olalım.benim büyük kız[elif nur]okulda merdivende düşmüş.kalıcı olan ön dişi ortasından kırılmış.dudağı patlamış.öğretmen eve göndermeyi bırak çocuğu bir ders boyunca okulda tuttuğu gibi bizi de bilgilendirmedi.çocuk eve gelince aklım uğradı yerinden.babası hemen dişçiye götürdü ben öğretmeni aradım.işte bir şey olmazmış,canım çok acımıyor demiş gibisinden konuşunca benimle çileden çıktım.adamın ağzından girdim burnundan çıktım.nasıl özür dileyip,alttan alacağını bilemedi.dişçi de o kadar süre nasıl dayandı bu çocuk deyince düşünün kızgınlığımızın boyutunu...neyse dolgu yapıldı,bir süre takip edilecek...hiç yoktan sorunlar çıkıveriyor hayatta allahım beterinden saklasın ne diyeyim...

gelmişken menümü de yazayım.
sabah 500 ml su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara yarım elma
öğle 1 kase nar ekşili mısır
ara 1 kase yoğurt,1 büyük havuç
akşam1.5 porsiyon peynirli makarna,meyve suyu...
maden suyu,yeşil çay...
haydi kızlar iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…