bismillahirrahmanirrahim2. takım öncelikle hepinize merhaba..
turapcım kimsenin yaptığı diyet kimseyi ilgilendirmez. alay edercesine dizilmiş bir cümlede 4. takımın diyet konusunu dile getirmek gibi bir durumun olduğunu sanmıyorum.verilir yada verilmez bu kişiseldir ister şok diyet yapar ister diyetisyen listesi uygular isterse adım atamayacak duruma gelene kadar spor yapar bunu yargılama hakkına ne sen ne de ben sahibiz ki bu baska bir takım için hiç yapılamaz.
her kez zayıflamak için burda alay edemezsin kimsenin bu konudaki uygulamasıyla sonucda bu iş için caba sarfediyor herkes önce emeğine saygısızlıkdır bu mesaj.herkes önce kendinden sonra takımından sorumludur diye düşünüyorum ve baska takımlarla asla alay etme hakkına sahip değildir.
akrep ablacım kusura bakma ama seninde uyarman gerekirdi bu mesaj 4. takımla alay edildiğini gösteriyor bi kaptan olarak senden uyarı mesajı görmek isterdim.
maaşallah akrebim
hadi şeker morel bozmakyok haftaya seninle yarışalımmm
tamam şeker ben nasıl olsa burdayım secdeyide beklerim senide elimde birdemet gülle bak beni saat kulesinin orada agaç etmeyinnnnnn
ay gozumun onune geldikce guluyorum zaten dunden beri. ama en iyisi biz saat kulesini unutalim. ben izmire varayim sana ozelden ulasirim. mekanimizi belirleriz. buyuk ihtimal bir salatacida bulusuruz
aynen katiliyorum, yani cekistirmek gibi olmasin ama diyetlerle zayiflansa 4. takim her hafta birinci olurduen guzeli doyunca yemeyi birakalim biz . nasil olsa gidecek o kilolar, varmi baska alternatifleri.
evet hatirladim simdi bir kiz en az alti erkege randevu vermisti. varmi baska izmire gelen
secdenur simdi yurt disinda ama onunla bir dahaki sefere insaallah
tatlım sen bizim takıma katılmakmı istiyorsun..kilom şuanda 57 sadece 7 kilo vermek istiyorum
ahh tatlım o şoklama yüzüne ben epey bi şoklandım hastanelik olmuştum..hiç gerek yok şekercik..ben hedef kilo belirlerken haftalık 500 gr diyorum zaten..en güzeli bu..biz bu kiloları bir haftada almadık ki bir haftada verelim..bence sen boşver şok diyeti felan..karaciğerine yazık tatlım..şok diyetlerden en çok etkilnen organ çünkü..seni listene dn sporunu yap..süper olursun tatlışkomben bu hafta beslenmiyom şokluyom kendimi...
eşim bana çok kötü bişey dedi...ona hırs yaptım bu hafta
haklısınız aslında bende karşıyım şok diyete ama bu hafta denemek istedim...
diyetisyen listem de var uyarsam haftada en az 500 gidiyo ama işte insanoğluyuz doymuyoruz...
tamam şeker ben nasıl olsa burdayım secdeyide beklerim senide elimde birdemet gülle bak beni saat kulesinin orada agaç etmeyinnnnnn
kıs turab öldürdün beni gülmekten amacın bu değil demii.
ay gozumun onune geldikce guluyorum zaten dunden beri. ama en iyisi biz saat kulesini unutalim. ben izmire varayim sana ozelden ulasirim. mekanimizi belirleriz. buyuk ihtimal bir salatacida bulusuruz
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:şimdi buldum mesajı..
meyvemm bu mesajda uyarmam gereken bir durum göremiyorum çünkü gergin bir gözle bakmıyorum.
daha önce sürekli diyet yapıp hedefime ulaşan ama kısa sürede en başa dönen biri olarak takımımı sürekli kısıtlı diyetler yerine, sağlıklı beslenerek ve düzenli spor yaparak kilo vermeleri konusunda sürekli uyarırım..ben ve takımım bu şekilde emin ve sağlam adımlarla kilo veriyoruz çok şükür..
turab sizin takımdan bir arkadaşla yarış halindeydi daha önce..doğal olarak da samimiyet kurdu 4.takm daki arkadaşlarla..bu sözlerini de aradaki samimiyetten kaynaklandığını düşünsen benim gibi daha güzel olmazmı canım..ne gerek var başka birinin dolduruşuna gelip hışımla buraya mesaj yazıp kırıcı olmaya dimi şeker..senin mesajı okumadan 5 dk önce altta gördüm gaza getiren teknolojik arkadaşı..ve sen hemen akabinde taaa düne ait bir mesajı gündeme getirdinben bile zor buldum mesajı...
vee şekercim bir takım kaptanı olarak bu şekilde ikinci şahıslarn tesiri altında kalarak fevri tavırlar takınmamanı tam tersi daha pozitif ve barışçıl olmanı öneririm..
sonuç olarak bir çarpı işaretine basınca kapanan sanal bir alem burası..düşüncemiz farklı olduğu halde yazdıklarımız farklı anlaşılabilir tatlım..dünyanın her yerinden kilo verme yolunda birbirimize kuvvet verme amacıyla buluştuk..ve burda hiç bir takım kimsenin tekelinde değil ki bu tür uyarılar verelim..
tabiki diğer takımlara gidilir gelinir..güzel sözler hoş sohbetlerle kilo verme sürecini daha kısa hale getiririz canım..
sözün kısası ortada gönül koyucak birşey yok bana göre..
takımımdaki tüm arkadaşlar kendini bilen gayet pozitif süper insanlar..biz takım olarak tüm eksileri çıkardık beynimizden canım..şiddetle tavsiye ederim
evet kızlar aliim hepinizin doğum gününü..yıl önemli değil ay ve gün yeterli..
süprüsüm var çok güzelzulaleyim aldım canım 3 mart ..koçum benim
evet kızlar aliim hepinizin doğum gününü..yıl önemli değil ay ve gün yeterli..
kız ne koçu balık balıkkevet kızlar aliim hepinizin doğum gününü..yıl önemli değil ay ve gün yeterli..
şimdi buldum mesajı..
meyvemm bu mesajda uyarmam gereken bir durum göremiyorum çünkü gergin bir gözle bakmıyorum.
daha önce sürekli diyet yapıp hedefime ulaşan ama kısa sürede en başa dönen biri olarak takımımı sürekli kısıtlı diyetler yerine, sağlıklı beslenerek ve düzenli spor yaparak kilo vermeleri konusunda sürekli uyarırım..ben ve takımım bu şekilde emin ve sağlam adımlarla kilo veriyoruz çok şükür..
turab sizin takımdan bir arkadaşla yarış halindeydi daha önce..doğal olarak da samimiyet kurdu 4.takm daki arkadaşlarla..bu sözlerini de aradaki samimiyetten kaynaklandığını düşünsen benim gibi daha güzel olmazmı canım..ne gerek var başka birinin dolduruşuna gelip hışımla buraya mesaj yazıp kırıcı olmaya dimi şeker..senin mesajı okumadan 5 dk önce altta gördüm gaza getiren teknolojik arkadaşı..ve sen hemen akabinde taaa düne ait bir mesajı gündeme getirdinben bile zor buldum mesajı...
vee şekercim bir takım kaptanı olarak bu şekilde ikinci şahıslarn tesiri altında kalarak fevri tavırlar takınmamanı tam tersi daha pozitif ve barışçıl olmanı öneririm..
sonuç olarak bir çarpı işaretine basınca kapanan sanal bir alem burası..düşüncemiz farklı olduğu halde yazdıklarımız farklı anlaşılabilir tatlım..dünyanın her yerinden kilo verme yolunda birbirimize kuvvet verme amacıyla buluştuk..ve burda hiç bir takım kimsenin tekelinde değil ki bu tür uyarılar verelim..
tabiki diğer takımlara gidilir gelinir..güzel sözler hoş sohbetlerle kilo verme sürecini daha kısa hale getiririz canım..
sözün kısası ortada gönül koyucak birşey yok bana göre..
takımımdaki tüm arkadaşlar kendini bilen gayet pozitif süper insanlar..biz takım olarak tüm eksileri çıkardık beynimizden canım..şiddetle tavsiye ederim
tatlım sen bizim takıma katılmakmı istiyorsun..
ahh tatlım o şoklama yüzüne ben epey bi şoklandım hastanelik olmuştum..hiç gerek yok şekercik..ben hedef kilo belirlerken haftalık 500 gr diyorum zaten..en güzeli bu..biz bu kiloları bir haftada almadık ki bir haftada verelim..bence sen boşver şok diyeti felan..karaciğerine yazık tatlım..şok diyetlerden en çok etkilnen organ çünkü..seni listene dn sporunu yap..süper olursun tatlışkom
ayyy kolkola takılır beklermişsiniz turabı elinizde çiçeklerle
kıs turab öldürdün beni gülmekten amacın bu değil demii.oldu olacak spor salonu olsun en azından seni beklerken yağ yakarlar
yaz şekercim yaz tabiikii
ben de 7 nisan doğumluyum akrepçim.koçun benim yani...
kız ne koçu balık balıkk
ayyy kıs sendemi bndensinayyy cnm benim bana da süprüss yapcek...çok sağol cnm benim... süprüs ne merak ettim...
doğum günüm 9 kasım 1987
ben de 7 nisan doğumluyum akrepçim.koçun benim yani...
kuşum ye tabii ğlen olduktan sonra..ama yanında koca bir kase salata yapsaydın kendine bir bardak da ayran..breğin yağ yapan kısımlarını vücuttan hemen atılmasını sağlardın..ve sende ağırlık yapmadı..yemeklerin yanında çiğ sebzenin önemi sindirimi ve metoyu hızlandırması şekercikler..oturup kalmaz gıdalar midede..ziyaretin en makbulü kısa olanı tabiisabah 2 bardaksu
kahvaltı
ara 1 avuç fındık 2 tane kuru kayısı
ögle 2 dilim börekdayanamadım yedim gene
ara 1 bardak greyfurt suyu evde hazırlanmış
akşam pek acıkmamıştım 3 çatal makarna 3 kaşık bezelye yemegi
3 lt su 3 kupa yeşil çayy
spor 130 dakika yürüyüş hepsi bir anda degil ben yürüyüp gelmiştim 2 saatsonra eşim aradı yürüyelim diye 1 saatte onunla yürüdük
ilerleyen saatlerde acıkırsam 1 elma yerim
evet sensin koçu
nasılsın banucum pek görünmedin bugün iyisin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?