Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım yaaa çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
ne ögretmenmiş ama acıyo demesede sizi aramalıydı

hayırlı geceler kızlar yarın geç gelirim oglumun yıllık kontrolü var kızımıda kulakları için götürücem inşallah hayırlı haberlerle gelirim hastane lafı bile beni geriyo rabbim ne muhtaç nede eksik etsin

ayyy kolkola takılır beklermişsiniz turabı elinizde çiçeklerle
kıs turab öldürdün beni gülmekten amacın bu değil demii. oldu olacak spor salonu olsun en azından seni beklerken yağ yakarlar
cok iyi fikir.
zulaley spor ayakkabilarinla gel sen sahilde yuruyus yapalim nasil fikir?
secdenur olsa elinde orguleri ile gelirdi kesin

evet kızlar aliim hepinizin doğum gününü..yıl önemli değil ay ve gün yeterli..
süprüsüm var çok güzel zulaleyim aldım canım 3 mart ..koçum benim
supruslere bayilirim. 13 eylul. hadi ne zaman yapacaksin?
amin zulaleyim hadi guzel haberlerle gel emi.

banusultancim gecmis olsun. keyfiniz kacmasin, Allah baska dert vermesin. ogretmenin sizi bilgilendirmesi gerekirdi
kizlar menumu yazmaya utaniyorum. :83: bugunluk yazmayayim. kendime yeni bir beslenme duzeni kurmam lazim cunku sira kalmis kilolara geldi. bunlar eski beslenme sekli ile gitmiyorlar.
bu aksam ogretmen arkadaslarla bulustuk bugunluk neler yediklerimi yazamayacagim.
kizimin odasini ayirdim bugun. 9,5 aylik kendisi sizce dogru mu yaptim? sizinkiler nerde yatiyorlar kizlar ( yani bizim akranlar? ) aksama kadar temizlikle ugrastim tek bir odam kaldi onuda yarin halledecegim. iyi geceler herkese

selam kızlar....yazamadım birkaç gündür oğlum hasta ateşi bir çıkıp bir düşüyor..yorgunum(( ..

bu tempoda bu yorgunlukta bu uykusuzlukta bu kilolar neden gitmiyor anlamıyorum...bu arada benim deneme sürem bittimi bilmiyorum durum nedir şekerlerim...

menümü de yazayım:))

sabah 08.00 mate çayım
20 dk sonra eşime yalvar yakar aldırdığım spor bisikletimle 30 dk spor
09:30 sabah kahvaltım zeytin,peynir,söğüş,1 dilim ekmek portakal suyu
ara elma
ara mate çayım
13:00 rokalı salatam,yarım tabak bulgur pilavı,1 kase sebze çorbası
ara,elma
ara,mate çayım
17.30 bir tabak ıspanak yemeğim,1kase yoğurt..
bol bol suuu..sanırım 2 litre içtim sabahtan beri toplamda
acıktığımda meyve yedim
mate çayım sondur:)))

en doğrusunu yapmışın tatlım,,o hataya ben düştüm 4 yaşında oğlum var benimle uyumaya alıştığı için hala bizimle uyuyor(( genç odası aldık ona ama malesef o odada eşim yatıyor :

çünkü oğlumuyuyunca odasına götürüyoruz ama nasıl olur anlamıyorum uyanıp geri yanımıza geliyor...
sen en doğrusunu yapmışsın...tebrik ediyorum,,bakalım benimoğlanı ne yapıcaz,,,

evet canım allah ne muhtaç etsin nede eksik etsin,,geçmiş olsun şimidedn meleklerine,,benim oğluşlarımda hasta gecem gündüzüm birbirine girdi(( onlar hasta oldukça uyku uyuyamıyorum sürekli ateşlerini ölçüyorum aklım gidiyor bişey olacak diye,,,ateşlerinin çıkmasından çok korkuyorum(( allah meleklerimize sağlık versin.

iyi haberlerle gelirsin inşallah.kızının nesi var kulaklarında...

geçmiş olsun yavruna nur cum.bu kış hastalanmayan bebek kalmadı nerdeyse.yaz gelse de rahatlasak..

dun cok guzel gecti, odasinda uyudu sanki bir gecede olgunlasti buyudu gibime geldi. bebekler cok kolay aliskanlik kazaniyorlar bunun avantajlari ve dezavantajlari var. hic alistirmamak lazim. bazi guvendigim sitelerden arastiriyorumda ikinci aydan itibaren ayrilmali diyorlar.

Günaydınn, güzel sıcak bir gün ama şimdide ben hastayım boğazım şişmiş iyicene akşam 9 a doğru geldik hemencecik yattım. sabahta geç kalktım, Çok şükür oğlumda uyudu benimle beraber. kayın validemmide getirdik o da uyumuş. 10 gibi kalkabildik ancakDün temizliğim yarım kalmıştı tamamlayım istiyorum bakalım yapabilirsem. kayınvalidem buradayken oğluma bakarken şu işleri bitireyim istiyorum. Bu halszilikle nasıl yaparsam tabii:44::44:

evet kızlar aliim hepinizin doğum gününü..yıl önemli değil ay ve gün yeterli..
süprüsüm var çok güzel zulaleyim aldım canım 3 mart ..koçum benim

Benimkisi 17 Eylül. Merak ettim nedir ki sürpriz acep:44:

Geçmiş olsun canımcım. Nasıl bir öğretmenmiş o yahu. Böyle önemli bir olayda hala bu ne sakinliktir. Ben bilirim o ön diş kırılmasının nasıl olduğunu yaşamış biri olaraktan. Allah daha beterinden korusun.

Hayırlı haberlerle bekliyoruz inşaallah güzelim.

Ben ayırmadım odasını henüz. Yazın taşınacaz biz o zaman ayırırım diyorum. şimdi uğraşmak istemiyorum açıkcası. Beşiğimizde kocaman bişey hemen taşınacak gibi değil. sökülüp takılması lazım.

Geçmiş olsun canımcım. İnşaallah bir anöc iyileşirler.

geçmiş olsun yavruna nur cum.bu kış hastalanmayan bebek kalmadı nerdeyse.yaz gelse de rahatlasak..

Bende dört gözle bekliyorum şu yazın gelmesini. Bir hastalık daha görmeden gelseydi.

tamam şeker sporlarımla gelirimm

ah kızlar benimkız 5 yaşında 6 aylıkken odasını ayırmıştım ama hala gece uyanıp yanımıza geliyor
konuşuyorum anlatıyorum yok anlamak istemiyor

iyi haberlerle gelirsin inşallah.kızının nesi var kulaklarında...

geldim kızlar banucum kızımı sık sık kulakları agrıyor
oglumun sol böbregi büyük 6 aylıktan beri götürüyoruz artık yılda 1 gidicez kontrole kötü bişi yok allaha şükür
kızımda önemli bişiyokmuş ilaç yazdı okula başladıgı için normal diyor doktor seneye daha rahat olur diyor bakalım
eşimde okula göndermeyelim diyor napıcam bilmiyorum kızım çok seviyor okulunu

yok canım bizim takım yine duraklama devresine girdi.eskilerden kaç kişiyiz şimdi.akrep,turab,ben,meden,zulaley,secdenur,hindirella.ettik 7 [nurceng te ayrıldı zannımca]2 de denemede arkadaşımız var ama katılımları bana pek yeterli gelmiyor açıkçası.total 9 ettik.akrep çim bize sağlam arkadaşlar bulsan paylaşımı kuvvetli.gün içinde uğramasına manisi olmayan.ben bilsem tanıdıklardan çağıracağım ama benimkiler tembel.hapla falan zayıflamaya çalışıyorlar..neyse sayımız 12 olsa iyi olur gibime geliyor.kalabalıkla daha bir şevke geliriz belki.bir ara okumaya yetişemiyorduk sayfaları,şimdi ite kaka gidiyor...

sana katiliyorum Banucum biraz sayimizi arttirirsak paylasimda artar tabi. ben katilmak isteyenlerin topigine bakarak olayim olmazsa kaptana haber ederim.

o nasıl bir öğretmenmiş öyle yaa gerizekalımıymış o kadar..ayy kızlar kusura bakmayın okuyunca çok sinir oldum..çocuklara asla dayanamam ben okurken kötü oldum banucum senin durumunu düşünemiyorum bile Allahım beterinden korusun..çok geçmiş olsun..
hayır herşey bizim için tabii..ama yapılması gerekeni yapmayanlar yüzüne daha kötü olur sonuçlar..
Allahım kazadan beladan ve bu akılsız insanlardan korusun tüm yavrularımızı ve bizleri.. amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…