yeşil çay arası verdim temizliğime, kayınvalidemle oğluşumuda uyuttum bu arada
o nasıl bir öğretmenmiş öyle yaa gerizekalımıymış o kadar..ayy kızlar kusura bakmayın okuyunca çok sinir oldum..çocuklara asla dayanamam ben okurken kötü oldum banucum senin durumunu düşünemiyorum bile Allahım beterinden korusun..çok geçmiş olsun..
hayır herşey bizim için tabii..ama yapılması gerekeni yapmayanlar yüzüne daha kötü olur sonuçlar..
Allahım kazadan beladan ve bu akılsız insanlardan korusun tüm yavrularımızı ve bizleri.. amin
kizlarim ikinci takimim canimim cuma sabahi izmire gidiyorum. kilomu paylasmayi unutmam ama. ve pazartesi sabahi ortaokul arkadaslarimla bulusuyoruz14 senedir gormedigim arkadaslarimi gorecegim yani. bu haftayi platesle gecirsem yeridir yani. cok iyi bir nedenim var simdi.
kizlarim ikinci takimim canimim cuma sabahi izmire gidiyorum. kilomu paylasmayi unutmam ama. ve pazartesi sabahi ortaokul arkadaslarimla bulusuyoruz14 senedir gormedigim arkadaslarimi gorecegim yani. bu haftayi platesle gecirsem yeridir yani. cok iyi bir nedenim var simdi.
sağol canım ya.bak bir arkadaşımın başına geleni anlatayım.d.bakır dayız.komşumun 10 yaşındaki oğlu teneffüste basket oynarken düşüyor.kolu şişiyor.öğretmene çok canım yanıyor eve yollayın ya da annemi çağırın diyor.adam inatla aynı bizim öğretmen gibi davranıyor.neyse öğlen eve gelince annesi apar topar hastaneye götürdü.ve kol kırık...kadın delirdi tabii.dava açmaktan zor vazgeçirdiler.ne yaparsın sen olsan o öğretmeni...
amin canım..hayırlı geceler kızlar yarın geç gelirim oglumun yıllık kontrolü var kızımıda kulakları için götürücem inşallah hayırlı haberlerle gelirim hastane lafı bile beni geriyo rabbim ne muhtaç nede eksik etsin
iyi yapmışsn canım..ama senle birlikte yatmak istediinde ona sarılarak yat..en azından uyuyana kadar..anne kucağından mahrum etme bitanenibanusultancim gecmis olsun. keyfiniz kacmasin, Allah baska dert vermesin. ogretmenin sizi bilgilendirmesi gerekirdi
kizlar menumu yazmaya utaniyorum. :83: bugunluk yazmayayim. kendime yeni bir beslenme duzeni kurmam lazim cunku sira kalmis kilolara geldi. bunlar eski beslenme sekli ile gitmiyorlar.
bu aksam ogretmen arkadaslarla bulustukbugunluk neler yediklerimi yazamayacagim.
kizimin odasini ayirdim bugun. 9,5 aylik kendisi sizce dogru mu yaptim? sizinkiler nerde yatiyorlar kizlar ( yani bizim akranlar?) aksama kadar temizlikle ugrastim tek bir odam kaldi onuda yarin halledecegim. iyi geceler herkese
çok geçmiş olsun tatlım..tatlım uykusuzluk ve aşırı yorgunluk kilo vermeyi önler..vücut hasta olmamak için direnç gösterir bu yüzden de yağları yakmaz..ehh güçlü olmak için hatta depo bile yapar fazladan..yani kilo alırsan hiç şaşma şekercik...selam kızlar....yazamadım birkaç gündür oğlum hasta ateşi bir çıkıp bir düşüyor..yorgunum(( ..
bu tempoda bu yorgunlukta bu uykusuzlukta bu kilolar neden gitmiyor anlamıyorum...bu arada benim deneme sürem bittimi bilmiyorum durum nedir şekerlerim...
menümü de yazayım:))
sabah 08.00 mate çayım
20 dk sonra eşime yalvar yakar aldırdığım spor bisikletimle 30 dk spor
09:30 sabah kahvaltım zeytin,peynir,söğüş,1 dilim ekmek portakal suyu
ara elma
ara mate çayım
13:00 rokalı salatam,yarım tabak bulgur pilavı,1 kase sebze çorbası
ara,elma
ara,mate çayım
17.30 bir tabak ıspanak yemeğim,1kase yoğurt..
bol bol suuu..sanırım 2 litre içtim sabahtan beri toplamda
acıktığımda meyve yedim
mate çayım sondur:)))
tatlım sabırla devam ediceksin..bence babası yatmasın onun yatağında..yanınıza gelse de sonradan akşam yatağına yatırmaya devam et..sonuçta küçük ve size ihtiyacı olduğunu gsteriyor yanınıza gelmesi..asla tersleyip kızmayın..aksine şefkatle sarılın olurmu..yatağına gtürüp uyuyana kadar yanında yatabiilirsiniz..çocuklar anne babalrının kucaklamalarında daha çok doyarlar sevgiye.. sevgiye doyan çocuklar ilerde daha başarılı ve sorunsuz olurlar tatlımen doğrusunu yapmışın tatlım,,o hataya ben düştüm 4 yaşında oğlum var benimle uyumaya alıştığı için hala bizimle uyuyor(( genç odası aldık ona ama malesef o odada eşim yatıyor :
çünkü oğlumuyuyunca odasına götürüyoruz ama nasıl olur anlamıyorum uyanıp geri yanımıza geliyor...
sen en doğrusunu yapmışsın...tebrik ediyorum,,bakalım benimoğlanı ne yapıcaz,,,
tatlım senin birtanemi iki tanemi oğlun varevet canım allah ne muhtaç etsin nede eksik etsin,,geçmiş olsun şimidedn meleklerine,,benim oğluşlarımda hasta gecem gündüzüm birbirine girdi(( onlar hasta oldukça uyku uyuyamıyorum sürekli ateşlerini ölçüyorum aklım gidiyor bişey olacak diye,,,ateşlerinin çıkmasından çok korkuyorum (( allah meleklerimize sağlık versin.
yeşil çay arası verdim temizliğime, kayınvalidemle oğluşumuda uyuttum bu arada
facebook !!!1 haftadır plates yapmıyorum bende varsa yoksa yürüyüş. yarın başlayacağım bende tekrardan.
ortaokulmunerden buldun onları şekercim. yani bu hafta iyi bir sonuç almazsan olmaz bencede
afiyet olsun medencim. aklima getirdin bende hemen bir yesil cay alayim.
facebook !!!
aralarinda hala bekar olanlar var. o gun evli cocuklu olarak ince ve guzel olmaliyim :89:
artık daha sık görelim seni medencim.özlettin valla..
facebook !!!
aralarinda hala bekar olanlar var. o gun evli cocuklu olarak ince ve guzel olmaliyim :89:
sağol canım ya.bak bir arkadaşımın başına geleni anlatayım.d.bakır dayız.komşumun 10 yaşındaki oğlu teneffüste basket oynarken düşüyor.kolu şişiyor.öğretmene çok canım yanıyor eve yollayın ya da annemi çağırın diyor.adam inatla aynı bizim öğretmen gibi davranıyor.neyse öğlen eve gelince annesi apar topar hastaneye götürdü.ve kol kırık...kadın delirdi tabii.dava açmaktan zor vazgeçirdiler.ne yaparsın sen olsan o öğretmeni...
faceee!!!! adres alabilermiyimm
tatlım seviyorsa okulunu devam etsin..erkekler hemen kolayına kaçmayı severler zaten..ne zamana kadar çözüm olacakki okuldan almak..asıl çzüm çocuklarımızı sağlıklı gıdalarla beslemek aslında..geldim kızlar banucum kızımı sık sık kulakları agrıyor
oglumun sol böbregi büyük 6 aylıktan beri götürüyoruz artık yılda 1 gidicez kontrole kötü bişi yok allaha şükür
kızımda önemli bişiyokmuş ilaç yazdı okula başladıgı için normal diyor doktor seneye daha rahat olur diyor bakalım
eşimde okula göndermeyelim diyor napıcam bilmiyorum kızım çok seviyor okulunu
evet tatlım..ama şikayet etmemek lazım..az olsun ama tam olsun..nurcngi ayırıcaz sanırım hiç uğramıyor artık..sanırım çok yoğun..yok canım bizim takım yine duraklama devresine girdi.eskilerden kaç kişiyiz şimdi.akrep,turab,ben,meden,zulaley,secdenur,hindirella.ettik 7 [nurceng te ayrıldı zannımca]2 de denemede arkadaşımız var ama katılımları bana pek yeterli gelmiyor açıkçası.total 9 ettik.akrep çim bize sağlam arkadaşlar bulsan paylaşımı kuvvetli.gün içinde uğramasına manisi olmayan.ben bilsem tanıdıklardan çağıracağım ama benimkiler tembel.hapla falan zayıflamaya çalışıyorlar..neyse sayımız 12 olsa iyi olur gibime geliyor.kalabalıkla daha bir şevke geliriz belki.bir ara okumaya yetişemiyorduk sayfaları,şimdi ite kaka gidiyor...
yok canımya fırsatım olmadı başlayamadım
bende istiyorum tubabcım özelden yazsana.
ben dün faceden tüm resimleri sildim. şu sapıktan sonra.
Akrebim bu arada sormayı hep unutuyorum, facedeki resmlerden hangisi sendin. benim tahminim siyah tşört ve kot pantolon giymiş olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?