Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlarim ikinci takimim canimim cuma sabahi izmire gidiyorum. kilomu paylasmayi unutmam ama. ve pazartesi sabahi ortaokul arkadaslarimla bulusuyoruz 14 senedir gormedigim arkadaslarimi gorecegim yani. bu haftayi platesle gecirsem yeridir yani. cok iyi bir nedenim var simdi.

yeşil çay arası verdim temizliğime, kayınvalidemle oğluşumuda uyuttum bu arada

sağol canım ya.bak bir arkadaşımın başına geleni anlatayım.d.bakır dayız.komşumun 10 yaşındaki oğlu teneffüste basket oynarken düşüyor.kolu şişiyor.öğretmene çok canım yanıyor eve yollayın ya da annemi çağırın diyor.adam inatla aynı bizim öğretmen gibi davranıyor.neyse öğlen eve gelince annesi apar topar hastaneye götürdü.ve kol kırık...kadın delirdi tabii.dava açmaktan zor vazgeçirdiler.ne yaparsın sen olsan o öğretmeni...

1 haftadır plates yapmıyorum bende varsa yoksa yürüyüş. yarın başlayacağım bende tekrardan.
ortaokulmunerden buldun onları şekercim. yani bu hafta iyi bir sonuç almazsan olmaz bencede

haydi canım iyi gezmeler..sağsalim git gel inşallah.annengil de torun sevsin.ne özlemişlerdir şimdi...

Nasıl vicdandır bu yaa, hakikaten şaşırıyorum.

amin canım..
iyi yapmışsn canım..ama senle birlikte yatmak istediinde ona sarılarak yat..en azından uyuyana kadar..anne kucağından mahrum etme bitaneni
çok geçmiş olsun tatlım..tatlım uykusuzluk ve aşırı yorgunluk kilo vermeyi önler..vücut hasta olmamak için direnç gösterir bu yüzden de yağları yakmaz..ehh güçlü olmak için hatta depo bile yapar fazladan..yani kilo alırsan hiç şaşma şekercik...
tatlım sabırla devam ediceksin..bence babası yatmasın onun yatağında..yanınıza gelse de sonradan akşam yatağına yatırmaya devam et..sonuçta küçük ve size ihtiyacı olduğunu gsteriyor yanınıza gelmesi..asla tersleyip kızmayın..aksine şefkatle sarılın olurmu..yatağına gtürüp uyuyana kadar yanında yatabiilirsiniz..çocuklar anne babalrının kucaklamalarında daha çok doyarlar sevgiye.. sevgiye doyan çocuklar ilerde daha başarılı ve sorunsuz olurlar tatlım
tatlım senin birtanemi iki tanemi oğlun var anlayamadım..az önce oğlum hasta deyince bir anladım ama :26:

1 haftadır plates yapmıyorum bende varsa yoksa yürüyüş. yarın başlayacağım bende tekrardan.
ortaokulmunerden buldun onları şekercim. yani bu hafta iyi bir sonuç almazsan olmaz bencede
facebook !!!
aralarinda hala bekar olanlar var. o gun evli cocuklu olarak ince ve guzel olmaliyim :89:

artık daha sık görelim seni medencim.özlettin valla..

İnşaallah buralardayım canımcım. bu hafta bir yerlerede çıkmamayı planlıyorum. kendimi 1 hafta kampa alacam yarından itibaren

facebook !!!
aralarinda hala bekar olanlar var. o gun evli cocuklu olarak ince ve guzel olmaliyim :89:

aradım ama ben bulamıyorum facebooktan kimseyi. zaten incesin güzelim artık sen. sadece dahada ,ncelmek istiyorsun o kadarcık.stres yapma kendine

böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum..korkuyorumda zaman değişiyor kötüleşiyor,,biz bakmaya kıyamıyoruz elalem hiç acımıyor..sanırım çocuklar okula başladıklarında sürekli kontrol halinde olurum...eşimle sohbet ederken büyüdüklerini hayal ediyoruz ben diyorum ki büyüyecekler arkadaşlarıyla halı saha maçı falan yaparlar ben yanlız gönderemem terler falan bende giderim formaları giyip ne olacak canım bende futboll oynarım oğlumla..eşimde diyoki inanamıyorum sana çocukta öyle o zamanı bekliyor büyüsemde annemle futboll oynasam

biliyorum ama çok takıntılı ve kıskanç bir anneyim ne yapcam ben ya offffffff

onlar büyüdükçe ben sevineceğim yerde korkuyorum,,,keşke küçük kalmanın imkanı olsada koynumda uyutsam,,hep sarıp sarmalasam....

faceee!!!! adres alabilermiyimm

bende istiyorum tubabcım özelden yazsana.
ben dün faceden tüm resimleri sildim. şu sapıktan sonra.
Akrebim bu arada sormayı hep unutuyorum, facedeki resmlerden hangisi sendin. benim tahminim siyah tşört ve kot pantolon giymiş olan.

tatlım seviyorsa okulunu devam etsin..erkekler hemen kolayına kaçmayı severler zaten..ne zamana kadar çözüm olacakki okuldan almak..asıl çzüm çocuklarımızı sağlıklı gıdalarla beslemek aslında..
hazır market ürünlerinden aburcuburdan ne kadar uzak olurlarsa o kadar sağlıklı ve dirençli oluyorlar..
kızımda deneyerek biliyorum..kızım devamlı rahatsızdı bu yıla kadar..bir farkettim ki o kadr çok hazır gıda tüketiyor ki şaştım kaldım inanın..hatta çocuğa ödül olarak bile çukulata alıyorduk..
tabii sonuç hep hasta ve dirençsiz..
şimdi kızımı da uzak tutuyorum elimden geldiğince o gıdalardan..evde yapıyorum beslenmesini..yanında süt mutlaka..ayranı beceremiyor üstüne dküyor..kuru kayısı incir üzüm kayuyorum ek olarak arada..sonra bazen ceviz badem ekliyorum..sabahları kahvaltı öncesi meyvemizi birlikte yiyoruz..hatta sabahları eğer uyanıksa sıcak suyumdan bile içiyor hoşuna gidiyor..tabii faydalarını da oyun biçimli anlatıyorum..miniğim çabucak kabız olurdu..şimdi o problemi kalmadı çok şükür..
Allahıma çok şükür bu yıl antibiyotik kullanmadım..kuşum geçen yıla kadar o kadar çok tüketti ki
oysa o kadar zarar ki minik vücutlarına ilk etapta böbrekleri mahvediyor Allah korusun..
bazen o da katılsın diye kısa süreli egzersiz yapıyorum..okulda basketbola gidiyor cumartesi 1 saat..
onların da ihtiyacı var harekete..apartman çocuklarının hareketsizlikten ve hazır gıda tüketmekten ilerde hastalıklı ve obez olma ihtimalleri çok yüksek oluyor maalesef..
evet tatlım..ama şikayet etmemek lazım..az olsun ama tam olsun..nurcngi ayırıcaz sanırım hiç uğramıyor artık..sanırım çok yoğun..
yeni üyeler içinde bakınıyorum tatlım..dediğin gibi gerçekten isteyen olursa alalım..yoksa şimdi al haftaya çıkart olmaz takımımız zedelenir..
yok canımya fırsatım olmadı başlayamadım

aslında bu cümlenin doğrusu
yok canım ya hiç canım istemedi olmalıydı

evet tatlım doğru tahmin..o da benim kot tulumum şişko halimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…