Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

arkadaşlar hayatımdan bazı kilo verici şeyleri çıkardım.kola vazgeçilmezimdi vazgeçtim,çikolatadan vaz geçtim..ama şu şekerli türk kahvesi ve helvadan vazgeçemiyorum ne yapıcam ben yaa((43:

bravobir de helvaya elvada desen.

ahhh keşke canım bebeğimi emziriyorum bazen sütüm yetmiyordu başlarda kompostlu iç helva ye sütün artar dediler artsın diye içtimde içtim yedimde yedim helvayı helvayı şimdide bırakamıyorum bu sabah tutamadım kendimi gene yedim ama karar verdim bu sondur yemicem birdaha inşallah

senin tavsiyelerinide uyguluyorum,,pek düzenli bir yaşantım yok uyku düzeni problemim var çocuklar geç uyuyolar sonra yatıyorum küçük oğlum daha 7 aylık gece uyandımı birdaha uyumuyor saat 4 e 5 e kadar..sabah erken kalkmaya çalışıyorum..şu uyku düzenin bir rayına otursa herşeyin daha mükemmel olacağından eminim..inşallah bir düzene girer yoksa dayanacak takatimkalmadı uykusuz uykusuz ayakta robot gibi dolanıyorum...bir başıma kimsede yardımcı olmuyor yardımcı olacak kimsede yok zaten..5 günlük doğum yapmışken 1 başıma kaldım,,2 çocukla hala daha bir başımayım eşim işte geç geliyor,,,kimsede bu kadın ne yapıyor bi başına gidelimde bi kaçgün dinlendirelim demiyor.....zor gerçekten çok zor

ama meleklerim sağlıklı sıhatli olsunda ne yapayım dayanıcam..

hadi bakalım tatlım güle git güle gel
yeşil çay arası verdim temizliğime, kayınvalidemle oğluşumuda uyuttum bu arada
ilahii kayınvalideni de uyuttun öylemii
kızlar kaynatalım dedim ama eşim geldi çıkmam lazım

ayy neden dava açmamışki yaa..ben kesin döverdim

ben gremiyorum canım bu adreste topiği söylermisin:26:

faceee!!!! adres alabilermiyimm

:83: ay ciddimiziniz? resimlerimi gormeye hazirmisiniz?
insan hayalinde bir tablo olusturuyor ya ister istemez
karsiniza ne cikacak biliyormusunuz heyecan yaptim simdi

nerede biz de öyle şans..nerede 1 hafta yatılan lohusa yatakları,nerede yardıma koşan hısım akraba.ihtiyacı olmayanın dolu olur sağı solu.biz arasak kimse yok.bak ben de dertliymişim bundan.benim hastane de bile eşim kaldı yanımda.o 5 günü bile aradım yani canım.doğum sabahı dolma doldurdum sabahın beşinde.5 çeşit yemek hazırladım.kekimi böreğimi ,lohusa şerbetimi- lohusa yatağımı ,tüm temizliklerimi hep yalnız yaptım.hastaneye gitmeden ancak kuranımı okuyacak kadar vaktim kalmıştı,kızımla zor helalleştim koşturmaktan.hatta eşime şaka yaptım ameliyet sonrası 1 gün olsun sırtım yatak görecek diye...ee alem sözüm ona torun sahibi oluyor ama nasıl oldun diyen yok.velhasıl canım kendi işini kendi görene laf gelmiyor sonradan tek artısı bu.çocuklar bir şekilde büyüyor.

oyy çok güldüm yaa tabi kii çocukların tek hayali ilerde anneleriyle futbol oynamaktır ayy kıız gelinlerine şimdiden acıdım vallahii
arkadaşlar hayatımdan bazı kilo verici şeyleri çıkardım.kola vazgeçilmezimdi vazgeçtim,çikolatadan vaz geçtim..ama şu şekerli türk kahvesi ve helvadan vazgeçemiyorum ne yapıcam ben yaa((43:
hmmm..
tatlım kahve üstelik şekerli kahve kesinlikle çıkar şekercim hayatından..hem dem yapar hem de yağların yanmasına engel olur..
ama helvayı bırakmana gerek yok şekercik..bu bildiğimiz susamdan olan dimii..sabahları yiyebilirsin canım..ben de bu sabah yedim mesela
tatlım dur noluyosun arabeske bağlamışsın iyice belli oluyor neden kilolar verilemiyor
birkere sanmıyorum ki burda kimse elbebek gül bebek değil şekerim:97:
mesela ben zor bir ameliyat sonrası (mucize bir kurtuluş olmuş benim için..3 torba kana az ama fazlasını vücut kabul etmez emiş dr.) 2. gün dr çıkartamam dediği halde imza atarak çıkmak zorunda kaldım..annem daha fazla kalamam dedi..kan düzeyim 10 bile değilken,çok taze dikişlerle 4 katı çıkmak zorunda kaldım..her katta bayılacak gibi oluyordum..son 2 katı gözlerim karardığı için grerek çıkmadım zaten destekle çıktım işte..
her neyse tatlım ben daha fazla girmek istemiyorum ayrıntıya kötü oldum çünkü..
güzel olan kötü şeyler tecrübe defterini kalınlaştırıyor canım..önemli olan bu zamanlarda ayakta kalabilmek, iyi anları herkes yaşar zaten..
unutma Yüce Rabbim dağına göre verirmiş karı..
hadi bakalım daha fazla söylenip sızlanma silkelen kendine gel..bizler güçlüyüz çünkü anneyiz..
annelik bize en büyük bir ödül zaten..
tüm kötü düşüncelerden arındır beynini..güzel şeylerle doldur..pozitif ol..güzel bakarsan güzel görürsün şekercim..güzel görmekse önce kendini sonra çevreni güzelleştirmek demeki..
hemen şimdi başla....güzelleşmeye

etmem teyzesi. gece onunda tuhafina gitti kendi kendine konusuyordu.
gece sute kalkiyoruz hala zati.

canım benim kıyamam yaa

kııs yoksa ünlü birisinde süprüsmü olcek hıı desene biii

Ne varki kıss ben hayalimde 1,55 boyunca 54 kilo güzel bir turab oluşturdum.

Sabah 8 de başlayan ve azönce eve girişimle sonlanan bir gün ne yorucuydu....
İşte bugunkü menüm;

Sabah
uyanır uyanmaz bir bardak ılık su
bir -birbuçuk saat sonra kepek ekmeğinde bir tost
ÖĞLE YEMEĞİ YOK
öğleden sonra bir elma
az önce bir bitki çayı
Akşama da kendime güzel bir roka salata yapıp yanında da hoş bi sebze yemeği planlıyorum

Bugun çok kötü beslendim farkındayım....

haklısın annelik bize en büyük ödül şükürler olsun rabbime...
şimdi güzelleşmeye başlıyorum..
oğulcuklarımı uyuttum biraz şekerleme yapayım bende seviyorum sizi...burda olmak bana çok iyi geliyor..iyiki bulmuşum sizi...iyiki burdayım

Son düzenleme:
Bu halin hiçte 65 göstermiyor demekki sıkı bir vucudun var
sağol canım
çok sevindm seenin adına
evet kızlar aliim hepinizin doğum gününü..yıl önemli değil ay ve gün yeterli..
süprüsüm var çok güzel zulaleyim aldım canım 3 mart ..koçum benim
1 haziran bnde çook merak ettim süprizi

ben facebook kullanmıyorum ama burdaki profilime koyabilirim resmimi

ayyy ne kaynatmışsınız oku oku anca bitirdim banusultan kızın için üzüldüm geçmiş olsun
ben dün gece arkadaşımda kaldım dünkü menümü yazsam beni soplalarla kovalarsınınıznyse bugün biraz dengeledim yarın da aynı şekilde devam edicem cumaya artı çıkmak istemiyorum
bugünkü menümü yazayım
12:30 da uzuuuun bir kahvaltı
16:00 yarım tabak türlü
saat 7 yi geçmedende bi tas çorba içmek istiyorum

Son düzenleme:
ayyy benimde öğle yemeğim yok daha doğrusu kahvaltıyla birleşti bizim eli maşalı kaptan kızıcak

süpersin yaaa benden önce akreim davranmış kız sen nasıl kaynana olucan

akrebim çok haklısın aslında fesfot yedirmiyorum herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum ama çikolata cips yiyorlar işte engel olamıyorum
canım eşin ve çocukların seviyorsa bilmem ama sevmiyorlarsa alma eve olunca dayanamassın

evet evet görmek istiyoruz

aaahhhh kızlar sizde bendensiniz haa bende hiç lohusa yatagı görmedim ilkinde annem kaldı ama o da hastaydı çok zorbir dogumdu 20 gün kendime gelememiştim oglum aglayınca elim ayagıma dolaşıyordu ama son 2 si daha rahattı tabi artık ben tecrübeliydim 3 çünüde tek başıma büyüttüm eşimin iş dolayısıyla oda yardımcı olamadı şimdi yakınlarımız diyor maaşallah büyüttün 3 çü nüde allaha şükür küçüktüm vakit yıllar nasıl geçti anlamadım 13 yıl oldu ama yeni evli gibi hissediyorum çocuklara bakınca vaybe benmi dogurdum benmi büyüttüm diyorumm
tabikiiii rabbimin yardımı ve izniylee

medencim geçmiş olsun canım daha iyisindir inşallah
evet kaynatalım dedim sizler iyi kaynatmış sınız bensizz
çok güldüm yaaa kaynananı nasıll uyuttun yoksam onudamı ayagında salladınnn
kız kaynanayı bulmuşken bitir bütün temizligi

aynen öyle canım.zor ama ödülleri fazla bizim annelik görevimizin..
resimdeki fıstık sen misin kızz.öyleyse maşallah nazar değmesin...

ilahi zülaley kayınvalidem maşallah uyumaya hazır. boş bir vakit bulunca hemencecik gider kıvrılı yatağa uyur. bu yaşta iyi uyuyor maşallah diyorum.
teşekkürler canımmm. bitirdim şükür temizliğimi. 2-3 haftadan büyük bir temizlik operasyonu yapacamda bakalımm.

canım zorlanmamızın nedeni zaten annelerimizin hastalığı.yoksa ele güne muhtaç ederler mi bizi.40 gün kaldırmazdı valla.ama çağırsam ona da ben bakmak zorunda kalacağımdan misafir gibi gelmek zorunda kaldı annecim.zaten 9 günlükken evimiz tadilata girdi.lohusa halimle bir de ev taşıdım yalnız...ama allahım bir kuvvet verdi hayırsızlara muhtaç etmedi.çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…