arkadaşlar hayatımdan bazı kilo verici şeyleri çıkardım.kola vazgeçilmezimdi vazgeçtim,çikolatadan vaz geçtim..ama şu şekerli türk kahvesi ve helvadan vazgeçemiyorum ne yapıcam ben yaa(( 43:
bravobir de helvaya elvada desen.
etmem teyzesi. gece onunda tuhafina gitti kendi kendine konusuyordu.
iyi yapmışsn canım..ama senle birlikte yatmak istediinde ona sarılarak yat..en azından uyuyana kadar..anne kucağından mahrum etme bitaneni
hadi bakalım tatlım güle git güle gelkizlarim ikinci takimim canimim cuma sabahi izmire gidiyorum. kilomu paylasmayi unutmam ama. ve pazartesi sabahi ortaokul arkadaslarimla bulusuyoruz14 senedir gormedigim arkadaslarimi gorecegim yani. bu haftayi platesle gecirsem yeridir yani. cok iyi bir nedenim var simdi.
yeşil çay arası verdim temizliğime, kayınvalidemle oğluşumuda uyuttum bu arada
kızlar kaynatalım dedim ama eşim geldi çıkmam lazım
ayy neden dava açmamışki yaa..ben kesin döverdimsağol canım ya.bak bir arkadaşımın başına geleni anlatayım.d.bakır dayız.komşumun 10 yaşındaki oğlu teneffüste basket oynarken düşüyor.kolu şişiyor.öğretmene çok canım yanıyor eve yollayın ya da annemi çağırın diyor.adam inatla aynı bizim öğretmen gibi davranıyor.neyse öğlen eve gelince annesi apar topar hastaneye götürdü.ve kol kırık...kadın delirdi tabii.dava açmaktan zor vazgeçirdiler.ne yaparsın sen olsan o öğretmeni...
http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=18431018&noquote=1
akrebim bu arkadasi aramiza cagiralim mi?
faceee!!!! adres alabilermiyimm
:83: ay ciddimiziniz? resimlerimi gormeye hazirmisiniz?bende istiyorum tubabcım özelden yazsana.
ben dün faceden tüm resimleri sildim. şu sapıktan sonra.
Akrebim bu arada sormayı hep unutuyorum, facedeki resmlerden hangisi sendin. benim tahminim siyah tşört ve kot pantolon giymiş olan.
ahhh keşke canım bebeğimi emziriyorum bazen sütüm yetmiyordu başlarda kompostlu iç helva ye sütün artar dediler artsın diye içtimde içtim yedimde yedim helvayı helvayı şimdide bırakamıyorum bu sabah tutamadım kendimi gene yedim ama karar verdim bu sondur yemicem birdaha inşallah
senin tavsiyelerinide uyguluyorum,,pek düzenli bir yaşantım yok uyku düzeni problemim var çocuklar geç uyuyolar sonra yatıyorum küçük oğlum daha 7 aylık gece uyandımı birdaha uyumuyor saat 4 e 5 e kadar..sabah erken kalkmaya çalışıyorum..şu uyku düzenin bir rayına otursa herşeyin daha mükemmel olacağından eminim..inşallah bir düzene girer yoksa dayanacak takatimkalmadıuykusuz uykusuz ayakta robot gibi dolanıyorum...bir başıma kimsede yardımcı olmuyor yardımcı olacak kimsede yok zaten..5 günlük doğum yapmışken 1 başıma kaldım,,2 çocukla hala daha bir başımayım eşim işte geç geliyor,,,kimsede bu kadın ne yapıyor bi başına gidelimde bi kaçgün dinlendirelim demiyor.....zor gerçekten çok zor
ama meleklerim sağlıklı sıhatli olsunda ne yapayım dayanıcam..
böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum..korkuyorumda zaman değişiyor kötüleşiyor,,biz bakmaya kıyamıyoruz elalem hiç acımıyor..sanırım çocuklar okula başladıklarında sürekli kontrol halinde olurum...eşimle sohbet ederken büyüdüklerini hayal ediyoruz ben diyorum ki büyüyecekler arkadaşlarıyla halı saha maçı falan yaparlar ben yanlız gönderemem terler falan bende giderim formaları giyip ne olacak canım bende futboll oynarım oğlumla..eşimde diyoki inanamıyorum sana çocukta öyle o zamanı bekliyor büyüsemde annemle futboll oynasam
biliyorum ama çok takıntılı ve kıskanç bir anneyim ne yapcam ben ya offffffff
onlar büyüdükçe ben sevineceğim yerde korkuyorum,,,keşke küçük kalmanın imkanı olsada koynumda uyutsam,,hep sarıp sarmalasam....
hmmm..arkadaşlar hayatımdan bazı kilo verici şeyleri çıkardım.kola vazgeçilmezimdi vazgeçtim,çikolatadan vaz geçtim..ama şu şekerli türk kahvesi ve helvadan vazgeçemiyorum ne yapıcam ben yaa(( 43:
tatlım dur noluyosun arabeske bağlamışsın iyiceahhh keşke canım bebeğimi emziriyorum bazen sütüm yetmiyordu başlarda kompostlu iç helva ye sütün artar dediler artsın diye içtimde içtim yedimde yedim helvayı helvayı şimdide bırakamıyorum bu sabah tutamadım kendimi gene yedim ama karar verdim bu sondur yemicem birdaha inşallah
senin tavsiyelerinide uyguluyorum,,pek düzenli bir yaşantım yok uyku düzeni problemim var çocuklar geç uyuyolar sonra yatıyorum küçük oğlum daha 7 aylık gece uyandımı birdaha uyumuyor saat 4 e 5 e kadar..sabah erken kalkmaya çalışıyorum..şu uyku düzenin bir rayına otursa herşeyin daha mükemmel olacağından eminim..inşallah bir düzene girer yoksa dayanacak takatimkalmadıuykusuz uykusuz ayakta robot gibi dolanıyorum...bir başıma kimsede yardımcı olmuyor yardımcı olacak kimsede yok zaten..5 günlük doğum yapmışken 1 başıma kaldım,,2 çocukla hala daha bir başımayım eşim işte geç geliyor,,,kimsede bu kadın ne yapıyor bi başına gidelimde bi kaçgün dinlendirelim demiyor.....zor gerçekten çok zor
canım benim kıyamam yaa
etmem teyzesi. gece onunda tuhafina gitti kendi kendine konusuyordu.
gece sute kalkiyoruz hala zati.
kııs yoksa ünlü birisinde süprüsmü olcek hıı desene biii
:83: ay ciddimiziniz? resimlerimi gormeye hazirmisiniz?
insan hayalinde bir tablo olusturuyor ya ister istemez
karsiniza ne cikacak biliyormusunuzheyecan yaptim simdi
sağol canımBu halin hiçte 65 göstermiyor demekki sıkı bir vucudun var
çok sevindm seenin adınatünaydın şekerler
ayy çok mutluyum çok neşeliyim sabah size haber veremedim kızımın dersleriyle ilgilendim boş zamanlarımda..
kızlar bugün 40 beden pantolonumu giydim..hiç zorlanmadan..tam 7 yıl olmuştu ve etiketini bile çıkaramamıştım olmayınca sabah giymek istedim hoopp süper oldu..daha geçen hafta acıcık kalmıştı düğmelere :92::92::92::92::92::92::92: yaza kadar çıtır şekerler olucaz süper yaaa..düşünün kendi kıyafetlerimi ütüleyemiyordum bile..hiç bi gömleğim pantolonum eteğim takımlarım olmuyordu...tulum gibi kışın kadife yazın kotumu üzerine de kısıtlı sayıda kazak hırka giyerdim hepp..
çok şükür tüm gmleklerimi giyebiliyorum..takımlarımın ceketlerini kollarımın kalınlığından giyemiyordum ne şişkolukmuş yaa..iğrenç bişii kilolu olmak yaa..aynalardan uzak kalmak istiyordum hep..
oyyy ne büyük mutlulukmuş olmayan kıyafetleri giyebilmek
bu gazla 1 mayıs hedefimi de veriim ben :92::92: 62 olsun şekercikler:92::92:
1 haziran bnde çook merak ettim süprizievet kızlar aliim hepinizin doğum gününü..yıl önemli değil ay ve gün yeterli..
süprüsüm var çok güzelzulaleyim aldım canım 3 mart ..koçum benim
ben facebook kullanmıyorum ama burdaki profilime koyabilirim resmimi
ayyy benimde öğle yemeğim yok daha doğrusu kahvaltıyla birleştiSabah 8 de başlayan ve azönce eve girişimle sonlanan bir gün ne yorucuydu....
İşte bugunkü menüm;
Sabah
uyanır uyanmaz bir bardak ılık su
bir -birbuçuk saat sonra kepek ekmeğinde bir tost
ÖĞLE YEMEĞİ YOK
öğleden sonra bir elma
az önce bir bitki çayı
Akşama da kendime güzel bir roka salata yapıp yanında da hoş bi sebze yemeği planlıyorum
Bugun çok kötü beslendim farkındayım....
haklısın annelik bize en büyük ödül şükürler olsun rabbime...
şimdi güzelleşmeye başlıyorum..
oğulcuklarımı uyuttum biraz şekerleme yapayım bende seviyorum sizi...burda olmak bana çok iyi geliyor..iyiki bulmuşum sizi...iyiki burdayım
böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum..korkuyorumda zaman değişiyor kötüleşiyor,,biz bakmaya kıyamıyoruz elalem hiç acımıyor..sanırım çocuklar okula başladıklarında sürekli kontrol halinde olurum...eşimle sohbet ederken büyüdüklerini hayal ediyoruz ben diyorum ki büyüyecekler arkadaşlarıyla halı saha maçı falan yaparlar ben yanlız gönderemem terler falan bende giderim formaları giyip ne olacak canım bende futboll oynarım oğlumla..eşimde diyoki inanamıyorum sana çocukta öyle o zamanı bekliyor büyüsemde annemle futboll oynasam
biliyorum ama çok takıntılı ve kıskanç bir anneyim ne yapcam ben ya offffffff
onlar büyüdükçe ben sevineceğim yerde korkuyorum,,,keşke küçük kalmanın imkanı olsada koynumda uyutsam,,hep sarıp sarmalasam....
tatlım seviyorsa okulunu devam etsin..erkekler hemen kolayına kaçmayı severler zaten..ne zamana kadar çözüm olacakki okuldan almak..asıl çzüm çocuklarımızı sağlıklı gıdalarla beslemek aslında..
hazır market ürünlerinden aburcuburdan ne kadar uzak olurlarsa o kadar sağlıklı ve dirençli oluyorlar..
kızımda deneyerek biliyorum..kızım devamlı rahatsızdı bu yıla kadar..bir farkettim ki o kadr çok hazır gıda tüketiyor kişaştım kaldım inanın..hatta çocuğa ödül olarak bile çukulata alıyorduk..
tabii sonuç hep hasta ve dirençsiz..
şimdi kızımı da uzak tutuyorum elimden geldiğince o gıdalardan..evde yapıyorum beslenmesini..yanında süt mutlaka..ayranı beceremiyor üstüne dküyor..kuru kayısı incir üzüm kayuyorum ek olarak arada..sonra bazen ceviz badem ekliyorum..sabahları kahvaltı öncesi meyvemizi birlikte yiyoruz..hatta sabahları eğer uyanıksa sıcak suyumdan bile içiyor hoşuna gidiyor..tabii faydalarını da oyun biçimli anlatıyorum..miniğim çabucak kabız olurdu..şimdi o problemi kalmadı çok şükür..
Allahıma çok şükür bu yıl antibiyotik kullanmadım..kuşum geçen yıla kadar o kadar çok tüketti ki
oysa o kadar zarar ki minik vücutlarınailk etapta böbrekleri mahvediyor Allah korusun..
bazen o da katılsın diye kısa süreli egzersiz yapıyorum..okulda basketbola gidiyor cumartesi 1 saat..
onların da ihtiyacı var harekete..apartman çocuklarının hareketsizlikten ve hazır gıda tüketmekten ilerde hastalıklı ve obez olma ihtimalleri çok yüksek oluyor maalesef..
evet tatlım..ama şikayet etmemek lazım..az olsun ama tam olsun..nurcngi ayırıcaz sanırım hiç uğramıyor artık..sanırım çok yoğun..
yeni üyeler içinde bakınıyorum tatlım..dediğin gibi gerçekten isteyen olursa alalım..yoksa şimdi al haftaya çıkart olmaz takımımız zedelenir..
aslında bu cümlenin doğrusu
yok canım ya hiç canım istemedi olmalıydı
canım eşin ve çocukların seviyorsa bilmem ama sevmiyorlarsa alma eve olunca dayanamassınahhh keşke canım bebeğimi emziriyorum bazen sütüm yetmiyordu başlarda kompostlu iç helva ye sütün artar dediler artsın diye içtimde içtim yedimde yedim helvayı helvayı şimdide bırakamıyorum bu sabah tutamadım kendimi gene yedim ama karar verdim bu sondur yemicem birdaha inşallah
nerede biz de öyle şans..nerede 1 hafta yatılan lohusa yatakları,nerede yardıma koşan hısım akraba.ihtiyacı olmayanın dolu olur sağı solu.biz arasak kimse yok.bak ben de dertliymişim bundan.benim hastane de bile eşim kaldı yanımda.o 5 günü bile aradım yani canım.doğum sabahı dolma doldurdum sabahın beşinde.5 çeşit yemek hazırladım.kekimi böreğimi ,lohusa şerbetimi- lohusa yatağımı ,tüm temizliklerimi hep yalnız yaptım.hastaneye gitmeden ancak kuranımı okuyacak kadar vaktim kalmıştı,kızımla zor helalleştim koşturmaktan.hatta eşime şaka yaptım ameliyet sonrası 1 gün olsun sırtım yatak görecek diye...ee alem sözüm ona torun sahibi oluyor ama nasıl oldun diyen yok.velhasıl canım kendi işini kendi görene laf gelmiyor sonradan tek artısı bu.çocuklar bir şekilde büyüyor.
haklısın annelik bize en büyük ödül şükürler olsun rabbime...
şimdi güzelleşmeye başlıyorum..
oğulcuklarımı uyuttum biraz şekerleme yapayım bende seviyorum sizi...burda olmak bana çok iyi geliyor..iyiki bulmuşum sizi...iyiki burdayım
medencim geçmiş olsun canım daha iyisindir inşallah
evet kaynatalım dedim sizler iyi kaynatmış sınız bensizz
çok güldüm yaaa kaynananı nasıll uyuttun yoksam onudamı ayagında salladınnn
kız kaynanayı bulmuşken bitir bütün temizligi
ayyy benimde öğle yemeğim yok daha doğrusu kahvaltıyla birleştibizim eli maşalı kaptan kızıcak
canım zorlanmamızın nedeni zaten annelerimizin hastalığı.yoksa ele güne muhtaç ederler mi bizi.40 gün kaldırmazdı valla.ama çağırsam ona da ben bakmak zorunda kalacağımdan misafir gibi gelmek zorunda kaldı annecim.zaten 9 günlükken evimiz tadilata girdi.lohusa halimle bir de ev taşıdım yalnız...ama allahım bir kuvvet verdi hayırsızlara muhtaç etmedi.çok şükür...süpersin yaaabenden önce akreim davranmış kız sen nasıl kaynana olucan
akrebim çok haklısın aslında fesfot yedirmiyorum herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum ama çikolata cips yiyorlar işteengel olamıyorum
canım eşin ve çocukların seviyorsa bilmem ama sevmiyorlarsa alma eve olunca dayanamassın
evet evet görmek istiyoruz
aaahhhh kızlar sizde bendensiniz haa bende hiç lohusa yatagı görmedim ilkinde annem kaldı ama o da hastaydı çok zorbir dogumdu 20 gün kendime gelememiştim oglum aglayınca elim ayagıma dolaşıyordu ama son 2 si daha rahattı tabi artık ben tecrübeliydim 3 çünüde tek başıma büyüttüm eşimin iş dolayısıyla oda yardımcı olamadı şimdi yakınlarımız diyor maaşallah büyüttün 3 çü nüde allaha şükür küçüktüm vakit yıllar nasıl geçti anlamadım 13 yıl oldu ama yeni evli gibi hissediyorum çocuklara bakınca vaybe benmi dogurdum benmi büyüttüm diyorumm
tabikiiii rabbimin yardımı ve izniylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?