Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menümüde yazayım
sabah 6 da 2 barsu
7 de 1 pogaça
ara 1 elma hastaneye çantamda elma götürdüm
ögle 1 simir peynir zeytin domates salatalık yumurta
ara 1 elma
akşam 1 tabak yogurtlu makarna
acıkırsam kuru üzümve 2 tane kayısı yerim
80 dk yürüyüş bugün okadar çok merdiven inip çıktımki anlatamam
2 lt su 3 kupa yeşil çay

ne yedim bir bakalım...
sabah 500 ml su
1 kase meyveli müsli
ara 1 havuç
öğle 2 dilim ekmek
domates,salatalık,peynir,zeytin,çay,reçel.
ara 1 kase yoğurt
akşam 1 porsiyon pırasa,1 dilim ekmek...
yeşil çay,soda,su..

canım yaaa senin daha zor geçmiş ama dedigin gibi soradan laf edeck kimse yok biz baktık biz büyüttük diyemezler evet canım annem kalmazlarmı hiç ama zor senmi ona bakıcaksın omusana
olsun allaha şükür büyüttük rabbim kimseye muhtac etmesin
bazen eşime takılıyorum hiç lohusa yatmadım sırf bunun için 4. doguracam diyorum

Son düzenleme:

menün gayet başarılı.:81::81::81:cuma yaklaşınca insan daha dikkat ediyor değil mi...

eve profesyonel hemşire-bakıcı tutmadığın sürece durum aynı be güzelim..3 doğum yaptım 3 ünü de anlatsam sayfa yetmez.başıma gelmeyen kalmadı.ben çok nazara geldiğime inanıyorum.kem gözlere şiiiiş...:104::104::111::111:

merhaba çorbamı içtim yanındada kocaman bi tabak salata yedim yarın çook dikkat etmem lazım cuma artı çıkarsam yıkılırım

evet evet iki menüde süperr.

Sırada benim menüm var;
Sabah - 1 Büyük Bardak Limonlu Sıcak Su
Sabah - 1,5 dilim Tam Buğday Ekmeği ile peynr, zeytin, tahin pekmez, domates vs.
Ara - 1 Elmalı Kurabiye
Öğle - 1 Kase Yoğurtta Müsli
Ara - 1 Portakal
Akşam - 1 Tabağa biraz pilav biraz türlü, Yoğurtlu Kereviz Salatası, 1 Küçük Dilim Peynirli Börek

2 fincan Bitki Çayı, 2,5-3 Litre Su

Yatmadan yine bitki çayı içerim inşaallah.

öğle yemeğini ihmal etme canım...öğrencisin ders girmez aklına bikere
kıs sen beni yanlış anlamadın dimii güzelleş diye uyu demedim ben
bidaha böyle meyvesiz gelmek yok canım
ayyy benimde öğle yemeğim yok daha doğrusu kahvaltıyla birleşti bizim eli maşalı kaptan kızıcak
ne güzelde bilirmiş suçunu :82:

aynen öyle canım.zor ama ödülleri fazla bizim annelik görevimizin..
resimdeki fıstık sen misin kızz.öyleyse maşallah nazar değmesin...
ben sorucaktım
bende başlicam temizliğe sizlerden gazageldim iyice

ben acele yazıyorum yediklerimi hemen çıkıcam

sabah sıcak su

portakal

zeytin,tahinpekmez,fıstıklı helva,pide,yarım kupa mercimek çorba,maydanoz

portakal

az pide,salata

şimdi çıkıyorum..

menün gayet başarılı.:81::81::81:cuma yaklaşınca insan daha dikkat ediyor değil mi...

evet yaaa hep böyle beslensem her hafta 1 kilo veririm kesin

dogrusöze nedenir 10 tanede dogursam aynı ben vaz geçeyim en iyisi bende nazara inanırım eeee tabi becerikli oluca banusultanım göze geliyorsundur

süpersiniz kızlarrrrr
hadi bakalım son 1 gün kaldı tartı gününe tartılmadım yarında dayana bilirsem tartılmicam cumaya kadar

Son düzenleme:
Ne varki kıss ben hayalimde 1,55 boyunca 54 kilo güzel bir turab oluşturdum.

cok yakinda geliyor ozaman benim face.
buda benim menum
elma sirkeli su
07.30 ceyrek simit 2 dilim peynir, 2 zeytin, 2 sekersiz cay az findik ezmesi
ara bir mini magnum
13.30 1/2 porsiyon yogurtlu kiyma soslu makarna, 1kase mercimek corbasi
17.00 1 kase pilav, patlican salatasi, bir kac yagsiz kizarmis patates,1 kasik kiymali sos
1 fincan yesil cay
3 lt su
1 saat tempolu yuruyus.

biraz geç oldu ama evdeki 3 oğlandan ancak fırsat bulabildim..
benim büyük çocuk zaten sürekli beni oyalıyor hiç birşey yapamıyorum (büyük oğlan benim kocacım)

sultan sülümanı izlicem sakın değiştirme dedim senin sülümanın benim diyor,,,isleyemedim muhteşem yüzyılı..
neyse 2 hafta önce biz fotoğrafcıda ailecek resim çekinmiştik onları almış fotoğrafcıdan..2 oğlum eşim ve ben...resmi görüe şok geçirdim,olamaz u benmiyim şişkoooooooo,pasaklıııııııı,çirkinnnnnnnnnnn
ne hale gelmişim..kendime hiç bakmamışım..kendimden korktumbu ben miyim...ama bunu değiştiricem

offff hala resmin etkisindeyim bakıp bakıp kendime kızıyorum ne hale getirdim kendimi....
keinlikle bu akşam itibari ile bütün kilo yapacak şeyleri bırakıyorum...yaza inşallah 55 kilo ile giricem..

bugün ki menüm

sabah mate çayım
söğüş
biraz peynir
birazcık zeytin
((( helva çok fena yedim(
azıcık melemen

ara mate çayım 1 dilim kek
ara elma ve bolll su
öğle ıspanak yemeğim çorbam
ara su içtim
ara mate içtim
akşam ıspanak ve yoğur
fındık ve bolll su..

kararlıyım fıstıkkkk gibi olucam

olursun canım olursun.ben de doğumdan sonra 83 kiloydum.şu an nerdeyse 67..değişime ben bile inanamıyorum.genç yaşta doğurup bitirmişsin işini.bir de kilo verdin mi eski halinle aranda ne engel kalır ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…