günaydın arkadaşlar.hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallah....
evet benim ama resim düğün resmim :)))
onun üzerinden tarifi zor evrimler geçirdim
ama eski halime kesinlikle kavusucam
biraz geç oldu ama evdeki 3 oğlandan ancak fırsat bulabildim..
benim büyük çocuk zaten sürekli beni oyalıyor hiç birşey yapamıyorum (büyük oğlan benim kocacım)
sultan sülümanı izlicem sakın değiştirme dedim senin sülümanın benim diyor,,,isleyemedim muhteşem yüzyılı..
neyse 2 hafta önce biz fotoğrafcıda ailecek resim çekinmiştik onları almış fotoğrafcıdan..2 oğlum eşim ve ben...resmi görüe şok geçirdim,olamaz u benmiyim şişkoooooooo,pasaklıııııııı,çirkinnnnnnnnnnn
ne hale gelmişim..kendime hiç bakmamışım..kendimden korktumbu ben miyim...ama bunu değiştiricem
aminnnngünaydın kızlarrrr
inşallah banucum yarın neler olacak merak ediyorumm:18: :18: :18:
buhafta veremediysem furunbana dövün beni
cumada anneme gidiyorum canım benim şimdiden soruyo ne pişireyim diye :18:
allahım sennbeni annemin kalorili yiceklerinden koru :18: :18:
amin amin aminnnnnn
evet benim ama resim düğün resmim :)))
onun üzerinden tarifi zor evrimler geçirdim
ama eski halime kesinlikle kavusucam
biraz geç oldu ama evdeki 3 oğlandan ancak fırsat bulabildim..
benim büyük çocuk zaten sürekli beni oyalıyor hiç birşey yapamıyorum (büyük oğlan benim kocacım)
sultan sülümanı izlicem sakın değiştirme dedim senin sülümanın benim diyor,,,isleyemedim muhteşem yüzyılı..
neyse 2 hafta önce biz fotoğrafcıda ailecek resim çekinmiştik onları almış fotoğrafcıdan..2 oğlum eşim ve ben...resmi görüe şok geçirdim,olamaz u benmiyim şişkoooooooo,pasaklıııııııı,çirkinnnnnnnnnnn
ne hale gelmişim..kendime hiç bakmamışım..kendimden korktumbu ben miyim...ama bunu değiştiricem
günaydın kızlarrrr
inşallah banucum yarın neler olacak merak ediyorumm:18: :18: :18:
buhafta veremediysem furunbana dövün beni
cumada anneme gidiyorum canım benim şimdiden soruyo ne pişireyim diye :18:
allahım sennbeni annemin kalorili yiceklerinden koru :18: :18:
amin amin aminnnnnn
ben bir gunaydin deyip kacmak zorundayim. firsat bulursam gecmisi okuyacagim.
cok isim var yarin sabah ucuyorum.ozellikle esim icin evi hazirlamam lazim. en son gittigimde geldikten sonra 3 gun temizlik yapmam gerekmisti. meyve sikacaklarini falan saklamayi dusunuyorum. evde saklanacak cok esya var aslinda ben yokken hicbisey yapmamasi lazim
kizimda durmuyor zaten onu uyutayim. opucuklerr...
En doğrusunu yapıyorsun bencede. erkekler evi dağıtmak ve kirletmek konusunda kesinlikle uzmanlar. bunun için sanırım ekstra uzmanlık eğitimi alıyorlar
Ne güzel ailene memleketine kavuşacaksın. çok gzüel bir hafta seni bekliyor, iyi değerlendirirsin zannımca. bu arada dönüş ne zaman şekercim, tatil sırasında seni buralarda görebilecekmiyiz acaba:26:
ayy güldürdün beni yaa:90::90:ben bir gunaydin deyip kacmak zorundayim. firsat bulursam gecmisi okuyacagim.
cok isim var yarin sabah ucuyorum.ozellikle esim icin evi hazirlamam lazim. en son gittigimde geldikten sonra 3 gun temizlik yapmam gerekmisti. meyve sikacaklarini falan saklamayi dusunuyorum. evde saklanacak cok esya var aslinda ben yokken hicbisey yapmamasi lazim
oohh yürüyüşler pilatesler bitki çayları...bende gideyim artık tempolu bir yürüyüş yapmaya, hadi sizde gelin beraberce yürüyelimgelince görüşürüzz:80:
ben bugünkü menümü yazayım sabah erken çok erken kalktım
kalkar kalkmaz 3 bardak su
klasik kahvaltı 1 şekersiz çay bir bardak süt
12,30 2 dilim su böreği bir bardak ayran
dahada bişey yemiycem salata ve meyve dışında hee bide bol bol kahve
canım yaaa üzülme aksilikler peş peşe gelir zaten izmire gelecegin günleri düşün veeee mutlu ol :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:turabcim izmire gidiyormussun gecmisi okudum biraz benden selam soyle oralarageliyorum bende az kaldi bekle beni izmirrrrrr ya benim esim bir yere gidince tv bozulur pc bozulur dogal gaz gider butun aksilikler geliyor cok bunaldim evde hic birsey yapasim yok cocuklada oyle bugun disari cikaricam civcivlerimi guneslendireyim biraz
Günaydın, mutlu pozitif günler arkadaşlar
Bugün son 1,5 haftadır en pozitif günüme başladım. kendimi 1 haftalık bir kampa aldım. zaten yarında zülaleyimle bir yarış başlıyor. Kendimi ço çok iyi hissediyorum. Kötü haberler, kötü düşünceleri çıkardım hayatımdan beynimden. Zülaley kork benden bu hafta sana süper bir rakip geliyor. sen tabii annenin o güzel yemeklerini yerken ben sprlu ve süper menülü günler geçiyor olacağım
maşaallah çok güzel görünüyorsun tatlışım. bu resimdeki haline dönmen çok uzakta değil şekercm.
kararlı olman ve bizimle olman sonucunda çok güzel ve rahat bir şekilde ilerlersin Allah'ın izniyle...
Ben yarından umutlu değilim. kilo veremediğimi biliyorum. ama haftaya seninle beraber güzel bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. ahh pardon sen annenin o kalorili yiyeceklerinimi yiyecektin, o zaman zor şekerim senin güzel sonuç alman
platesimi yaptım çok şükür bugün. özlüyor insan ara verince. şimdi bir yeşil çay-rezene-tarçın ve ısırgan otu çayımı içicem. sonrada yürüyüşe çıkmayı planlıyorum. kızım gelince tabii. kayınvalidemin bizde olma nimetlerinden dolu dolu faydalanmam lazımoğluşumu bırakıp çıkıcam. :118:
ben bir gunaydin deyip kacmak zorundayim. firsat bulursam gecmisi okuyacagim.
ben bugün fena bozuğum..tüm mesajları okudum kızlar..ama cevap vricek beyin gücüm yok
nurtuanna için ne düşünüyorsunuz şekerler..bizden olsunmu..çabuk bir oylama bekliyorum..
ben bugün fena bozuğum..tüm mesajları okudum kızlar..ama cevap vricek beyin gücüm yok
nurtuanna için ne düşünüyorsunuz şekerler..bizden olsunmu..çabuk bir oylama bekliyorum..
ayy güldürdün beni yaa:90::90:
oohh yürüyüşler pilatesler bitki çayları...inşallah yarın emeklerinin ödülünü alırsın canım ben bu haftaya hırslı başladım ama devam ettiremedm sanırım nisan hedefime ulaşamıycm olsun 61 lerde olmakda güzel bişey tabi arkadaşımda kalmadan önce öyleydi bakalım yarın beni ne süprizler bekliyor :82:bozmıycam moralimi yoksa metabolizmam bana küser:13:
annemlerdende ugrarim ben takima insaallah. dolu dolu bir izmir gezisi beni bekliyor insaallah. hatta gidince alandan araba kiralamayi dusunuyorum :18: bir haftalik surucu olarak. endiselerime ragmen.
sen beni hiç düşünme şekerim ben dikkat ederim seninle yarışta olunca biraha takım takım dolaşmaya niyetim yokama veremessem benim cezam 10 gün plates olsun
tabi şeker birdaha bulamassın bu fırsatı bende anneme gidince bırakıcam kuzularımı yüricemmmmm
Şimdi yarın tartıldıktan sonra çizelgelerimizi güncelliyormuyuz?
Yoksa burdada paylaşımda da bulunuyormuyuz?
Malum yeniyim yardıma ihtiyacım var
Evet şekerim hem çizelgeler güncelleniyor hemde paylaşımda bulunuluyor.
vee ben 2 haftadır çizelgemi düzeltmemişim sensorunca farkettim:26::26:hemencecik yenileyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?