inşallah erkenden doğurup bitirdim işi...fakat 3.yüde yapıcam 5 yıl sonra 3.inşallah kız olacakolursun canım olursun.ben de doğumdan sonra 83 kiloydum.şu an nerdeyse 67..değişime ben bile inanamıyorum.genç yaşta doğurup bitirmişsin işini.bir de kilo verdin mi eski halinle aranda ne engel kalır ki....
üzülme cancazım takımın gücünü kısa zamanda görürsün bir bakmışsın yavaş yavaş eriyorsun ve eski fıstık haline dönü vermişsin :87: :87: :87:
canım kendine o kadar hakaret etme bende 83 kiloydum ve hiç zayıflamayıda düşünmüyordum takıma gelene kadar ama şimdi 74 oldum bazen kendim bile inanamıyorum :89:
kız sülüman izlicem denirmi kocaya hürremi izlicem deseydin baknasıl açardı kanalı
günaydın kızlarrrr
inşallah banucum yarın neler olacak merak ediyorumm:18: :18: :18:
buhafta veremediysem furunbana dövün beni
cumada anneme gidiyorum canım benim şimdiden soruyo ne pişireyim diye :18:
allahım sennbeni annemin kalorili yiceklerinden koru :18: :18:
amin amin aminnnnnn
inşallah erkenden doğurup bitirdim işi...fakat 3.yüde yapıcam 5 yıl sonra 3.inşallah kız olacak
inşallah canım benim..birde şey sorucam size ben şimdi mate çayını içiyorum..yağ yakma özeliği varmış,,başka hangi çaylardan içebilirim..yağ yakma özelliği olan bitkileri araştırdım ama sizin kullanıp memnun kaldığınız bitki çayları varsa onlardan kullanmak istiyorum...
bu arada hürremi söylemek hiç aklıma gelmedi...
keşke geleseydi 7 kocalı hürmüzü izlemek zorunda kaldım
cok demokratik gordum seniben bugün fena bozuğum..tüm mesajları okudum kızlar..ama cevap vricek beyin gücüm yok
nurtuanna için ne düşünüyorsunuz şekerler..bizden olsunmu..çabuk bir oylama bekliyorum..
Zulaleyinde soyledigi gibi biz hem ince hem saglikli olabilmek icin yan etkisi olabilecek seylerden kaciniyoruz. takimcak yesil cay iciyoruz. ben cok faydasini gordum yesil cayin hem metabolizmayi hizlandiriyor hem odem attiriyor. bende yaprak yesil cayi porselen demlikte demleyerek tuketiyorum.inşallah canım benim..birde şey sorucam size ben şimdi mate çayını içiyorum..yağ yakma özeliği varmış,,başka hangi çaylardan içebilirim..yağ yakma özelliği olan bitkileri araştırdım ama sizin kullanıp memnun kaldığınız bitki çayları varsa onlardan kullanmak istiyorum...
bu arada hürremi söylemek hiç aklıma gelmedi...
keşke geleseydi 7 kocalı hürmüzü izlemek zorunda kaldım
cok gecmis olsun canim. Aşı mı vurdurmuştunuz neden çıktı ki ateşisiben geldim geç oldu üzgünüm canlarım,,sabah saat 05.30 gibi oğlumun ateşi çıktı birden ateşini düşürmeye çalıştık eşimle ilaçlarını falan içirdik allaha şükür düşütü şimdi gayet iyi.
menümü akşam yazıcam...şimdi spor bisikletimi kullanıcam..planım 40 dk ama bakalım ne kadar yapıcam küçük paşam uyanmadan
Zulaleyinde soyledigi gibi biz hem ince hem saglikli olabilmek icin yan etkisi olabilecek seylerden kaciniyoruz. takimcak yesil cay iciyoruz. ben cok faydasini gordum yesil cayin hem metabolizmayi hizlandiriyor hem odem attiriyor. bende yaprak yesil cayi porselen demlikte demleyerek tuketiyorum.
cok gecmis olsun canim. Aşı mı vurdurmuştunuz neden çıktı ki ateşisi
Günaydın arkadaşlar
68.4 oldummuşum bu hafta geçen hafta 69 dum
haftada bir kilo hedefimi yakalayamadım ama bunu kaçamaklarıma değil az spor yapmama bağlıyorum
kendime güzel bir çare bularak gelecek haftalarda hedefimden şaşmamayı planlıyorum
Hepimize geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?