Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben geldim geç oldu üzgünüm canlarım,,sabah saat 05.30 gibi oğlumun ateşi çıktı birden ateşini düşürmeye çalıştık eşimle ilaçlarını falan içirdik allaha şükür düşütü şimdi gayet iyi.

menümü akşam yazıcam...şimdi spor bisikletimi kullanıcam..planım 40 dk ama bakalım ne kadar yapıcam küçük paşam uyanmadan

olursun canım olursun.ben de doğumdan sonra 83 kiloydum.şu an nerdeyse 67..değişime ben bile inanamıyorum.genç yaşta doğurup bitirmişsin işini.bir de kilo verdin mi eski halinle aranda ne engel kalır ki....
inşallah erkenden doğurup bitirdim işi...fakat 3.yüde yapıcam 5 yıl sonra 3.inşallah kız olacak

inşallah canım benim..birde şey sorucam size ben şimdi mate çayını içiyorum..yağ yakma özeliği varmış,,başka hangi çaylardan içebilirim..yağ yakma özelliği olan bitkileri araştırdım ama sizin kullanıp memnun kaldığınız bitki çayları varsa onlardan kullanmak istiyorum...

bu arada hürremi söylemek hiç aklıma gelmedi...
keşke geleseydi 7 kocalı hürmüzü izlemek zorunda kaldım

güle güle git...bende çok özledim annemi
keşke yakın olsam hep gitsem yanına..önceden sık sık gidiyordum ama çocuklar küçük diye gidemiyorum....ah benim canım anacım,,sırdaşım,kızkardeşim,ablam,en yakın arkadaşım,herşeyim,,çok özledimhavalar ısınınca ilk işimona koşmak....

bu arada çok güldüm annemin kalorili yiyeceklerinden koru..

inşallah erkenden doğurup bitirdim işi...fakat 3.yüde yapıcam 5 yıl sonra 3.inşallah kız olacak

çok geçmiş olsun bebişlerin bir an önce igleşir inşellah

şekercim biz takım olarak genelde yeşil çay içiyoruz mateyi hiç denemedim ama yeşil çayı tavsiye edebilirim
ben demleme içiyorum salama çayla tadı çok farklı bazen içine karanfil bazende tarçın atıyorum çok güzel oluyor özellikle tatlı kırizim tutunca tarçınlı içiyorum tavsiye ederim

menüm
sabah 2 bar su
kahvaltı
ara 2 kurabiye kızımın toplantısı vardı orada ikram ettiler
ögle 6 köfte damates salatalık
arayok
akşam 3 kaşık nohut yemegi 3 kaşık pirinç pilavı bol salata
2 lt su
40 dk yürüyüş

ne yedim...
500 ml su
1 kase meyveli müsli
ara 1 elma
öğle dom.,salatalık,1 kk lor peyniri,zeytin,
2 dilim kepek ekmeği,çay.
ara yok
akşam 1 pors.çıtır kızarrmış patates[4 aydan sonra ilkkk]
5 orta boy köfte
domates sosu
1.5 dilim kepek ekmeği...
valla akşam ağır kaçtı ama bir aydır güne gidemedim.o yüzden gün kaçamağına saydım bunu.

ben bugün fena bozuğum..tüm mesajları okudum kızlar..ama cevap vricek beyin gücüm yok

nurtuanna için ne düşünüyorsunuz şekerler..bizden olsunmu..çabuk bir oylama bekliyorum..
cok demokratik gordum seni
evet ben oyumu kullaniyorum EVET
Neyin var Akrepcigim? insaallah sabaha musmutlu gelirsin takima, guzel resimli, sicak bir gunaydin dersin bize Akrep bir kac gundur soylemek istedigim birsey var, sen tanidigim en iyi kaptansin.

Zulaleyinde soyledigi gibi biz hem ince hem saglikli olabilmek icin yan etkisi olabilecek seylerden kaciniyoruz. takimcak yesil cay iciyoruz. ben cok faydasini gordum yesil cayin hem metabolizmayi hizlandiriyor hem odem attiriyor. bende yaprak yesil cayi porselen demlikte demleyerek tuketiyorum.

cok gecmis olsun canim. Aşı mı vurdurmuştunuz neden çıktı ki ateşisi

Son düzenleme:
elma sirkeli ilik su
09.00 kahvalti
ara bir elma
16.00 1 porsiyondan az kiymali makarna.buyuk 1 kase hosaf, 3 kasik kadar yogurt
21.00 1/2 burma kadayif, 1 dilim baklava ( bunu yemek icin ac bekledim) 2 normal 1 buyuk kupa yesil cay
2.5 lt su
45 dk tempolu yuruyus

tamamdır şekerlerim siz dersinizde ben içmem mi yeşil çay sabah pazara gidicem zaten aktara uğrayıp alırım,,kendim demleyip içerim..yuppiii

canım benim 2 tane oğlum var biri 4 yaşında diğeri 7 aylık,hasta olan büyük oğlum hafta sonu havalar çok güzeldi hani yazmıştım ya eltimde kalıcam diye sanırım o zaman üşüttü...babasın yanından ayrılmadı havalar soğuk diye evden çıkarmamıştık güneşi görünce çıkmak istedi üşüttü işte..neyseki şimdi iyi rabbime şükürler olsun..

hep geç yazıyorum çok özür dilerim..oğulcuklarımla ilgilenmekten kendime bile zaman ayıramıyorum,,,

evde 3 oğlanla baş etmek çok zor eşim ve 2 oğlum,,yoruluyorum ama şikayetci değilim onlar benim prenslerim

bugünki menümü yazayım

sabah hayal meyal matemi içtim
yarım saat sonra kahvaltı yaptım ama pek iştahım yoktu
1 domates 1 salatalık 1 dilim ekmek

ara:elma
ara:bolll su

öğle:dünden kalan ıspnak ve portkal suyu
ara:mate
ara:elma

akşamazı yemeği
10 adet hamsi
rokalı tuzsuz yağsız salata
1 dilim limanlu kek
bolll su
mate
bittiiiiiiiiiiii

kola yok,çikolata yok,helva yok,kahve yok,
başarıyorum sanırım

gunaydin bu haftaki kilom 64.2 gecen hafta 64.7dim bunada sukur haftaya yaris yapacak olan arkadaslar benide alin araniza nisan hedefim tutmadi mayis tutsun bari

gunaydin arkadaslar. yani ilk kez 200 gr icin bukadar sevindim.
hafta ici artilara ciktim indim. bugunku kilom 54.6 benim acil bir plana ihtiyacim var. opuyorum sizlari bir sonraki mesajim izmirden olacak

günaydın arkadaşlar.kilom aynı bu hafta.benim kalıcı yağlar biraz zor gidecek gibi duruyor.neyse meto yu küstürmeyelim.az da olsa gidiyorlar ya canım..

evet mayıs hedefimi belirledim.2.5 kilocuk.ama onun için bile dua modundayım şu anda.hayırlısı olsun.nisan hedefi yarım kiloyla kaçtı...

günaydın şekerler zülaleycim sonunda 73 e inmişsin
maalesef ben iyi haberler veremiycem üzgünüm kilom 61,9 bi daha arkadaşıma falan gitmiyorumnisan hedefimi tutturamadm 1,9 kilo ile kaybettm hedefine ulaşanları tebrik ediyorum ulaşamayanlara azim ve hızlı bir metobolizma diliyorum ben mayıs hedefimi 58,5 olarak belirliyorum bu hafta değil ama haftaya çok sıkı bir programa sokucam kendimi yanımda olduğnz için önerileriniz için herşey için hepinize tek tek teşekkür ederim resmen yemek yemeyi burda öğrendm
sanal alem olmasına karşılık burda takım içinde gerçekten çok güzel bi samimiyet var iyiki 2. TAKIMA girmişim

Günaydın arkadaşlar
68.4 oldummuşum bu hafta geçen hafta 69 dum
haftada bir kilo hedefimi yakalayamadım ama bunu kaçamaklarıma değil az spor yapmama bağlıyorum
kendime güzel bir çare bularak gelecek haftalarda hedefimden şaşmamayı planlıyorum
Hepimize geçmiş olsun

çareyi kendin bulmuşsun zaten canım spor:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…