Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet mayıs hedefimi belirledim.2.5 kilocuk.ama onun için bile dua modundayım şu anda.hayırlısı olsun.nisan hedefi yarım kiloyla kaçtı...

üzülme şekercim bende 700 gr ulaşamadım nisan hedefine azimli olucaz vericez inşallah aslında üzülmemize gerek yok yavaş yavaş veriyoruz ama saglama baglıyoruz geri almamak için

evet şeker hiç umudum yoktu ama gördün en sonunda ucundanda olsa

iyi vermişsin canım sporada başlarsan kesin haftada 1 kilo verirsin

bende spor salonu araştırıyorum uygun bir yer bulayım başlıycam inşallah
hadibakalım seni bu hafta çok azimli gördüm üzülüp morel bozmak yok ya vericez yada vericez girdik buyola dönüş yokkk

slm herkese... nasılsınız...
tartı günü sizi yoklamaya geldim...

çareyi kendin bulmuşsun zaten canım spor:81:

Öyle çaremin farkındayım hindirellacım ama ben salon sevmiyorum yoksa okulumuzun salonunu kullanabiliyoruz gidiyorumda haftada iki kere felan ama beni boğuyor , havalarda bi düzelmedi gitti ,şöyle temiz havada koşmak gibisi varmı ?? Bir an önce havalar açılsın ki bende başlayabileyim.

Günaydın beimde kilom sabit bu hafta. 62....
birazdan vucut ölçülerimi alacam, önce kahvaltı sofrasını kaldırayımda.

peki ne zamana kadar yapalım bunu yani malum yarışma bu ne zaman değerlendiriliyor?

sonuçlar en son 16.30 da teslim ediliyor. yani en geçç 15.30 falan diyebiliriz. ama sen mümkün olduğunca erken vermelisinki sıkıntı olmasın. en iyisi öğlene kadar paylaşımda bulunmak.

evet canımcım mate çayının çok faydası var, mateyi içmeye devam et bence. bunun yanında yeşil çay mutlaka içilmeli. rezene, funda yaprağı, kekik, biberiye ve kiraz sapıda zayıflamaya yardımcı bitkilerdendir. özellikle rezene çok faydalı, bebeğinede yararlı. rezeneyi yeşilçayınla birlikte demleyip iç içinede tarçın çubuğu koyarsan tatlı krizlerininde önüne geçebilirsin. böylelikle yeşilçayın acısıda kalmıyor.

Dünkü menümüde yazayımda, akşam yazamadım;
sabah - limonlu sıcak su
sabah - 1 dilim Tam Buğday Ekmeği ile Yumurta, peynir, zeytin vss
ara - 9-10 adet patlamış mısır
öğle - 1/3 tavuk dürüm
ara - 1 kase müsli
akşam - 1 kase kırmızı pancar çorbası, salata
akşam gezmesinde patlamış mısır, kek ve kurabiye yedim maalesef:78::83::83:

2,5 litreye yakın su, 2 bitki çayı

40 dk plates
90 dk yürüyüş

agfiyet bal şeker olsun cannımmmm

evet medencim benim hedefim 73 yani 700 gr vericem anneme ragmen hadi bakalım özlemişim seninle kapışmayıııııııııııı annemde yürüyüş yapmayı düşünüyorum yediklerimi yakmak için
veremssem söz 10 gün pilates yapıcammm :26: :26:
hııı bu arada secdecim gelsende 3 müz yarışalım yarış istemişsin alsana yarışşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

tamam canımcım bende 1000 gram diyorum 61 olacam inşaallah. yarış başllasınnn düdttt düdüdtt:92:

evettttttttttttttt ben geldimmm,,tartıldım geldimmm

72.000 çok şükür yarabb ben hiç gr oynamayacak sanıyordum..2 haftada 1 kilo aslında haftada 1 kiloydu düşüncem ama yinede mutluyummm

kadere inanırım olacak olacak

evet kızlar ölçülerinizi bekliyorum hala yazmayanlar var.öyle kaç cm inceldim ile olmaz.güncel ölçüler yazılacak...

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için,,,rezeneyi yeşil çayımla birlikte demleyip içicem,,,inşallah faydalı olacak

akşama bende gidip balık alayım bari hem yürüyüşümü yaparım hemde balık alırım. yanınada bol yeşillikli salata ohhh süper bir menü benim için, tabii tatlıda alacam ama ondan yemek yokkk, kayınvalidemin ok sevdiği fıstıklı kadayıf sarmasından alacam az alayımki hepsi bitmez bana kalır yoksa:18:

tamam canımcım bende 1000 gram diyorum 61 olacam inşaallah. yarış başllasınnn düdttt düdüdtt:92:

tamam tamam başlasın yarış secdede belirlesin hedefini tabi hergün menü yazıcaz yazmaya yarış dışı buda secdenin cezası olsun
bıravo şekercik tuannacım sorucam hep unutuyorum bebegini emziriyormusun

aynen şekerim.zor gidenler bir daha gelmiyor,az gitsin tam gitsin kilolar..boyun kaçtı senin canım.yazdınsa bile ben kaçırdım herhalde.

bıravo şekercik tuannacım sorucam hep unutuyorum bebegini emziriyormusun

6 ayına kadar sadece emzirdim,,ama şimdi sadece sabahları emiyor..sonrasında kahvaltı,çorba,meyve püresi.ve devam maması içiyor..bende zorlamıyorum,,allaha şükür ilk 6 ay emzire bildim

daha uzun süre emzirmek istiyordum ama malsef oğulcum sürekli emmiyor..zaten o yüzden sürekli bitki çayı içemiyorum,,biberiye içemiyorum anne sütüne zararlı,,yeşil çayda içmedim,,funda yaprağı,mate birde rezene içiyorum hem rezene çok iyi geliyor bebeğime..böyle yuvarlanıp gidiyoruz

bebek emziriken kilo vermek çok kolay ben 3 dede eski kiloma saadece emzirerek dönmüştüm kızımdan 5 kilo kalmıştı saadece ve kızımda tam 100 kilo olmuştum ogullarımdada 95 zaten kızımda diyordum hep eşime hedef 100 gerçektende 100 olmuştum

aynen şekerim.zor gidenler bir daha gelmiyor,az gitsin tam gitsin kilolar..boyun kaçtı senin canım.yazdınsa bile ben kaçırdım herhalde.

boyum 1.58 canım senelerdir hiç uzamıyor

eşim bazen takılıyor bana boyun kadar konuş..bende birbuçuk metre diyorum

eşimle aramızda tam 30 cm var o 1.85 ben 1.58 zor oluyo ama idare ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…