evet mayıs hedefimi belirledim.2.5 kilocuk.ama onun için bile dua modundayım şu anda.hayırlısı olsun.nisan hedefi yarım kiloyla kaçtı...
günaydın şekerler zülaleycim sonunda 73 e inmişsin
maalesef ben iyi haberler veremiycem üzgünüm kilom 61,9bi daha arkadaşıma falan gitmiyorum nisan hedefimi tutturamadm 1,9 kilo ile kaybettm hedefine ulaşanları tebrik ediyorum ulaşamayanlara azim ve hızlı bir metobolizma diliyorum ben mayıs hedefimi 58,5 olarak belirliyorum bu hafta değil ama haftaya çok sıkı bir programa sokucam kendimi yanımda olduğnz için önerileriniz için herşey için hepinize tek tek teşekkür ederim resmen yemek yemeyi burda öğrendm
sanal alem olmasına karşılık burda takım içinde gerçekten çok güzel bi samimiyet var iyiki 2. TAKIMA girmişim
Günaydın arkadaşlar
68.4 oldummuşum bu hafta geçen hafta 69 dum
haftada bir kilo hedefimi yakalayamadım ama bunu kaçamaklarıma değil az spor yapmama bağlıyorum
kendime güzel bir çare bularak gelecek haftalarda hedefimden şaşmamayı planlıyorum
Hepimize geçmiş olsun
hadibakalım seni bu hafta çok azimli gördüm üzülüp morel bozmak yok ya vericez yada vericez girdik buyola dönüş yokkkbende spor salonu araştırıyorum uygun bir yer bulayım başlıycam inşallah
çareyi kendin bulmuşsun zaten canım spor:81:
peki ne zamana kadar yapalım bunu yani malum yarışma bu ne zaman değerlendiriliyor?
inşallah canım benim..birde şey sorucam size ben şimdi mate çayını içiyorum..yağ yakma özeliği varmış,,başka hangi çaylardan içebilirim..yağ yakma özelliği olan bitkileri araştırdım ama sizin kullanıp memnun kaldığınız bitki çayları varsa onlardan kullanmak istiyorum...
bu arada hürremi söylemek hiç aklıma gelmedi...
keşke geleseydi 7 kocalı hürmüzü izlemek zorunda kaldım
agfiyet bal şeker olsun cannımmmmDünkü menümüde yazayımda, akşam yazamadım;
sabah - limonlu sıcak su
sabah - 1 dilim Tam Buğday Ekmeği ile Yumurta, peynir, zeytin vss
ara - 9-10 adet patlamış mısır
öğle - 1/3 tavuk dürüm
ara - 1 kase müsli
akşam - 1 kase kırmızı pancar çorbası, salata
akşam gezmesinde patlamış mısır, kek ve kurabiye yedim maalesef:78::83::83:
2,5 litreye yakın su, 2 bitki çayı
40 dk plates
90 dk yürüyüş
evet medencim benim hedefim 73 yani 700 gr vericem anneme ragmen hadi bakalım özlemişim seninle kapışmayııııııııııııannemde yürüyüş yapmayı düşünüyorum yediklerimi yakmak için
veremssem söz 10 gün pilates yapıcammm :26: :26:
hııı bu arada secdecim gelsende 3 müz yarışalım yarış istemişsin alsana yarışşşşşşşşşşşşşşşşşşş
evet canımcım mate çayının çok faydası var, mateyi içmeye devam et bence. bunun yanında yeşil çay mutlaka içilmeli. rezene, funda yaprağı, kekik, biberiye ve kiraz sapıda zayıflamaya yardımcı bitkilerdendir. özellikle rezene çok faydalı, bebeğinede yararlı. rezeneyi yeşilçayınla birlikte demleyip iç içinede tarçın çubuğu koyarsan tatlı krizlerininde önüne geçebilirsin. böylelikle yeşilçayın acısıda kalmıyor.
tamam canımcım bende 1000 gram diyorum 61 olacam inşaallah. yarış başllasınnn düdttt düdüdtt:92:
evettttttttttttttt ben geldimmm,,tartıldım geldimmm
72.000 çok şükür yarabb ben hiç gr oynamayacak sanıyordum..2 haftada 1 kilo aslında haftada 1 kiloydu düşüncem ama yinede mutluyummm
kadere inanırım olacak olacak
aynen şekerim.zor gidenler bir daha gelmiyor,az gitsin tam gitsin kilolar..boyun kaçtı senin canım.yazdınsa bile ben kaçırdım herhalde.evettttttttttttttt ben geldimmm,,tartıldım geldimmm
72.000 çok şükür yarabb ben hiç gr oynamayacak sanıyordum..2 haftada 1 kilo aslında haftada 1 kiloydu düşüncem ama yinede mutluyummm
kadere inanırım olacak olacak
evet kızlar ölçülerinizi bekliyorum hala yazmayanlar var.öyle kaç cm inceldim ile olmaz.güncel ölçüler yazılacak...
bıravo şekercik tuannacım sorucam hep unutuyorum bebegini emziriyormusun
6 ayına kadar sadece emzirdim,,ama şimdi sadece sabahları emiyor..sonrasında kahvaltı,çorba,meyve püresi.ve devam maması içiyor..bende zorlamıyorum,,allaha şükür ilk 6 ay emzire bildim
daha uzun süre emzirmek istiyordum ama malsef oğulcum sürekli emmiyor..zaten o yüzden sürekli bitki çayı içemiyorum,,biberiye içemiyorum anne sütüne zararlı,,yeşil çayda içmedim,,funda yaprağı,mate birde rezene içiyorum hem rezene çok iyi geliyor bebeğime..böyle yuvarlanıp gidiyoruz
aynen şekerim.zor gidenler bir daha gelmiyor,az gitsin tam gitsin kilolar..boyun kaçtı senin canım.yazdınsa bile ben kaçırdım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?