6 ayına kadar sadece emzirdim,,ama şimdi sadece sabahları emiyor..sonrasında kahvaltı,çorba,meyve püresi.ve devam maması içiyor..bende zorlamıyorum,,allaha şükür ilk 6 ay emzire bildim
daha uzun süre emzirmek istiyordum ama malsef oğulcum sürekli emmiyor..zaten o yüzden sürekli bitki çayı içemiyorum,,biberiye içemiyorum anne sütüne zararlı,,yeşil çayda içmedim,,funda yaprağı,mate birde rezene içiyorum hem rezene çok iyi geliyor bebeğime..böyle yuvarlanıp gidiyoruz
akşama bende gidip balık alayım bari hem yürüyüşümü yaparım hemde balık alırım. yanınada bol yeşillikli salata ohhh süper bir menü benim için, tabii tatlıda alacam ama ondan yemek yokkk, kayınvalidemin ok sevdiği fıstıklı kadayıf sarmasından alacam az alayımki hepsi bitmez bana kalır yoksa:18:
boyum 1.58 canım senelerdir hiç uzamıyor
eşim bazen takılıyor bana boyun kadar konuş..bende birbuçuk metre diyorum
eşimle aramızda tam 30 cm var o 1.85 ben 1.58 zor oluyo ama idare ediyoruz
bebek emziriken kilo vermek çok kolay ben 3 dede eski kiloma saadece emzirerek dönmüştüm kızımdan 5 kilo kalmıştı saadece ve kızımda tam 100 kilo olmuştum ogullarımdada 95 zaten kızımda diyordum hep eşime hedef 100 gerçektende 100 olmuştum
ben 2 oğlumdada 85 kilo ile doğuma girdim,,büyük oğluma 60 kg hamile kaldım 85 le doğum yaptım
2.oğluma 57 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğumyaptım,, yani ilk doğumdan sonra 85 ten 57 ye düşmüştüm..oğlum emmişte ama şimdi öyle değil..çok istiyorum emsin hem benim için hem onun için ama sadece sabahları istiyor sonra istemiyor sürekli emziremiyorum deniyorum ama olmuyo
keşke sürekli emzirebilseydim zaten 6 ayda 85 ten 70 e düşmüştüm 6 ayı doldu ek besinlere başladık beni bıraktı bende daha 2 haftada 3 kilo aldım oldum 73
evet canlarımmmmm ölçülerimm
gögüs 100
bel 84
göbek 95
kalça 107
cok demokratik gordum seni
evet ben oyumu kullaniyorum EVET
Neyin var Akrepcigim? insaallah sabaha musmutlu gelirsin takima, guzel resimli, sicak bir gunaydin dersin bizeAkrep bir kac gundur soylemek istedigim birsey var, sen tanidigim en iyi kaptansin.
clementineee ı da alalımmı kızlar..hemen hemen bir haftadır bizlerle..yalnız paylaşımı biraz daha fazlalaştırırlarsa süper olucak..nurtuanna bu lafım sana da şekercim
kattım zaten şekercimhoş geldin akrebim gözüm yollarda kaldı
bence katılsın clementine ögrenci oldugu içindir bence az paylaşımı
kızlar ben gidiyorum anneme pazartesi görüşürüz inşallah annemde net var ama erkek kardeşimi kaldıra bilirsem menümü yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?