Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ııımmmm evet menü çok güzel bende her hafta yapardım ama bıktılar artık yemiyorlar

boyum 1.58 canım senelerdir hiç uzamıyor

eşim bazen takılıyor bana boyun kadar konuş..bende birbuçuk metre diyorum

eşimle aramızda tam 30 cm var o 1.85 ben 1.58 zor oluyo ama idare ediyoruz

kız boyun iyi maşşalah benim annem 150 canım benim hep dalga geçerdik 1,5 metresin diye bende fazla uzun sayılmam ama eşimle aramızda 4 santim var ben 168 topuklu falan giyemiyorum aynıyız hemen hemen

kızlar ben kaçtım kızımı okula götürücemm
hııı bu arada ölçülerim nasıl degerlendirme bekliyorum :87:

ben 2 oğlumdada 85 kilo ile doğuma girdim,,büyük oğluma 60 kg hamile kaldım 85 le doğum yaptım
2.oğluma 57 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğumyaptım,, yani ilk doğumdan sonra 85 ten 57 ye düşmüştüm..oğlum emmişte ama şimdi öyle değil..çok istiyorum emsin hem benim için hem onun için ama sadece sabahları istiyor sonra istemiyor sürekli emziremiyorum deniyorum ama olmuyo
keşke sürekli emzirebilseydim zaten 6 ayda 85 ten 70 e düşmüştüm 6 ayı doldu ek besinlere başladık beni bıraktı bende daha 2 haftada 3 kilo aldım oldum 73

olsun canım üzülme genede emmiş bebegin sende verirsin o kara yagları bir an önce inşallah

Evet şimci ölçü verme sırası
Öncelikle 2 aydır yaptığım gibi sadece aylık olarak elde ettiğim sonuçları yazacam sonrada ölçüm bilgisi verecem.
1 marta göre azalmalar şöyle;

Kilo = 2 kg

Bel = 2 cm
Göbek = 2,5 cm
Kalça = 2,5 cm
Üst Bacak = 1 cm (ikisi 2 cm)

her ay bölgelerin incelme oranı farklı oluyor:26::26:

Beden ölçülerim;
1 Ocak - 1 Nisan
Kilo : 70,3 kg --- 62 kg (8,3)
Bel : 75,5 cm --- 70 cm (5,5)
Göbek : 99 cm --- 90 cm (9)
Kalça : 106,5 cm --- 98 cm (8,5)
Bacak : 63,5 cm --- 59 cm (4,5)

Ben ilk ölçümlerimi 1 ocakta almıştım, diyete ise 12 aralıkta başlamıştım yani bu incelmeye ilaveten 3,7 kg lik bir incelme daha oldu. yaa benim bel ince kalça büyükk, şu kalçaya gıcık oluyorum.

Son düzenleme:
merhaba kızlar
kusura bakmayın ancak gelebildim dışardaydım şimdiye kadar..koşa koşa geldim resmen geç kaldım diye..
ben bugün 63 ü gördüm çok şükür kıyısından da olsa 63,9 çıktım sabah..hemen kiloları toparlıyorum..
diğer bilgisayardanda hesaplamaya bakıcam

clementineee ı da alalımmı kızlar..hemen hemen bir haftadır bizlerle..yalnız paylaşımı biraz daha fazlalaştırırlarsa süper olucak..nurtuanna bu lafım sana da şekercim

yaa çok duygulandım şimdiicanım benim

neese liste zamanıı

Son düzenleme:
maibeyaz (60,1/57,5/2,6/4,33%)
kızlar maibeyaz tek başına almış yürümüş takımda maaşallah
lem bizim hepimizin toplam verdiği kilo kadar

**2.TAKIM 200. ETAP**

akrep33 ( 64,3 / 63,9 / 0,4 / 0,62%)
banusultan( 67,5 / 67,5 / 0 / 0,0%)
turab571( 54,8 / 54,6 / 0,2 / 0,36%)
nurceng( 57,4 / )kendi isteği ile ayrıldı
meden( 62 / 62 / 0 / 0,0%)
hindirella( 61,5 / 61,9 / -0,4 / -0,65%)
secdenur( 64,7 / 64,2 / 0,5 / 0,67%)
ervamm( 83,5 / 83,5 / 0 / 0,0%)
zulaley( 74,2 / 73,7 / 0,5 / 0,67%)
nur_tuanna( 73 / 72 / 1 / 1,37%)yeni üye
clementineee( 69 / 68,4 / 0,6 / 1,37%)yeni üye

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 674,5 / 671,7 / 2,8 / 0,42% )

son halimiz kızlar

Son düzenleme:
ervam canım bu sana son uyarım..kilo bildirimine gelmediğinde diskalifiye olucaksn..
son hakkını da kullandın maalesef

clementineee ı da alalımmı kızlar..hemen hemen bir haftadır bizlerle..yalnız paylaşımı biraz daha fazlalaştırırlarsa süper olucak..nurtuanna bu lafım sana da şekercim

hoş geldin akrebim gözüm yollarda kaldı
bence katılsın clementine ögrenci oldugu içindir bence az paylaşımı

kızlar ben gidiyorum anneme pazartesi görüşürüz inşallah annemde net var ama erkek kardeşimi kaldıra bilirsem menümü yazarım

hoş geldin akrebim gözüm yollarda kaldı
bence katılsın clementine ögrenci oldugu içindir bence az paylaşımı
kattım zaten şekercim
kızlar ben gidiyorum anneme pazartesi görüşürüz inşallah annemde net var ama erkek kardeşimi kaldıra bilirsem menümü yazarım

ayy çizelgemiz aynı olmuş kııss az önce uğur böceği vardı değiştim kelebek yaptıım pişti olduk
olsun senle aynı çizelgemiz olsun bu hafta..mor menekşe dolsun takımımıza

öncelikle akrep cim çok teşekkürler
slm kızlar bende geldim nihayet bi gruba kabul edilmenin mutluluğunu yaşıyorum yuppiiii
58.700 le başlasam bu hafta önümüzdeki cumaya kısmet bakalım ay şimdiden heyecanlandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…