öncelikle akrep cim çok teşekkürler
slm kızlar bende geldim nihayet bi gruba kabul edilmenin mutluluğunu yaşıyorum yuppiiii
58.700 le başlasam bu hafta önümüzdeki cumaya kısmet bakalım ay şimdiden heyecanlandım valla
tatlışım secdenurun yüzdesi %77 olmayacak mı...
yoksa ben yanlış mı hesaplıyorum yüzdeleri..:26:
ben de sizin takımınıza üye oldum..
depresyondayım takılacak kanki arıyorum....
evet kızlar bu saatte hala ayaktayım teyze kızları geldi hala oturuyoruz
annemin yapıp benim yediklerim
sabah 2 bardak su
kahvaltı
ara kuru üzüm
ögle salata 1 ks nohut yemegi
ara 1 elma
evvetttt sıra akşamda
biraz yaprak sarma biraz pilav biraz köfte aşı biraz karnıyarık biraz yoğurt turşu biraz tavuk
akşam çayının yanında bir dilim muhallebili kadayıf bir dilim kadayıf burma bir dilim baklava
hindirellanın ki gibi keşke şaka olsaydı ama gerçek
2 litre su 40 dk yürüyüş 1 kupa yeşil çay
Hoşgeldin şekercim takımımıza.Birazcık kendinden bahsedebilirmisin bize seni tanıyalım.
teşekkürler canım ya napım işte akşama kadar işyerinde oturup duruyorum son bir yıldan beri kilo almışım çok farketmemiştim nişanlım benden çok sorun yapmaya başladı kısmetse seneye yaza düğün tombul gelin olcan dedi o söyledikçe bende huzursuzlanmaya başladım internette diyet zayıflama diye ararken burayı buldum hani derler ya birlikten güç doğar bende tek başıma irademe hakim olamıyorum 50 kilo olmam lazım yaklaşık bi 9 kilo vermem lazım biliyorum işim zor
yaza bide göğüslerimi küçülttürcem ve doktor ameliyattan önce zayıflarsan daha iyi olur deyince bende karar verdim yanlız ben çikolata ve kola hastasıyım yani son bir yıldır şişirdi beni iyice
Hoşgeldin şekercim takımımıza.Birazcık kendinden bahsedebilirmisin bize seni tanıyalım.
teşekkürler canım ya napım işte akşama kadar işyerinde oturup duruyorum son bir yıldan beri kilo almışım çok farketmemiştim nişanlım benden çok sorun yapmaya başladı kısmetse seneye yaza düğün tombul gelin olcan dedi o söyledikçe bende huzursuzlanmaya başladım internette diyet zayıflama diye ararken burayı buldum hani derler ya birlikten güç doğar bende tek başıma irademe hakim olamıyorum 50 kilo olmam lazım yaklaşık bi 9 kilo vermem lazım biliyorum işim zor
yaza bide göğüslerimi küçülttürcem ve doktor ameliyattan önce zayıflarsan daha iyi olur deyince bende karar verdim yanlız ben çikolata ve kola hastasıyım yani son bir yıldır şişirdi beni iyice
Şükrancım eğer önceden paylaşmışsan kaçırdım boyun kaç??
hoşgeldin şükran.haydi hayırlı olsun zayıflama kararın.9 kilo verilmeyecek bir rakam değil.ameliyattan bahsetmişsin.ben olsam doğumlardan sonra yaptırırdım.sen küçülttür onlar her doğumda büyüyor.sonrasında bir kerede kurtulurdun.bir arkadaşım öyle yaptırdı,hem emzirme sonrası şekilsizliği de halletmiş oldu.sen bilirsin tabii.
Günaydınlar herkese
Bugun kahvaltımda domates, sosis, peynir ve biraz reçel vardı.
Şimdi bir sınava gidiyorum bana şans dileyin :18::18:
hoşgeldin şükran.haydi hayırlı olsun zayıflama kararın.9 kilo verilmeyecek bir rakam değil.ameliyattan bahsetmişsin.ben olsam doğumlardan sonra yaptırırdım.sen küçülttür onlar her doğumda büyüyor.sonrasında bir kerede kurtulurdun.bir arkadaşım öyle yaptırdı,hem emzirme sonrası şekilsizliği de halletmiş oldu.sen bilirsin tabii.
teşekkür eder,m canım evet o memnun kaldı
ama evlenmeden önce çıtır hatun olmak istiyorum hiç istediğim bi model sütyen takamıyorum ya içine giremiyorum yada askıları 2 giyimde kopacakmış gibi oluyor çok kötü bir görüntüm var aynayabile bakmak istemiyorum bide göbek cabası tabi
diyetede yeni başladım umarım veririm çok fazla ekmek tüketmiyorum fazlada yemek yemiyorum ama işten akşam 7:30 da çıkıyorum eve git yemek yap ye saat 9 oluyor tabi o kadar geç yiyince bide kola ve çikolata şekerli şeylere dayanamıyorum ama niyetliyim bakalım hele bide haftaya cuma ya zayıflarsam dahada azmim artacak
valla bu gün benim de aklımdan geçti ama tablo filan yapmaktan hiç hoşlanmadığım için teklif edemedim.bence süper olur.hemen ölçü ve kilomu yazayım .ben bir şeyi unuttummm 1 mayıs hedefimiiii
Bu ay bende hedefimi düşük tutacağım, artık verilecek kilolar kolay gidecek kilolardan değil oturmuş olan kilolardan.
1 MAYIS HEDEFİM 60 !!!
Arkadaşlar herkes 1 Mayıs hedefini yazsa, hatta bu aydan itibaren her ay belirlenen hedefler ve ulaşılıp ulaşılmadığı bir tablo halinde yapılsa sizce iyi olmazmı acaba:26::26: bununla birlikte beden ölçüleri içinde aynı şeyi yapabiliriz. hem beden ölçlerimizi veririz hemde 1 ayda elde ettiğimiz farklılıkları belirtiriz.
Yapalım derseniz bunu ben yapabilirim. matematik ve tablolarla aram iyidirAkrep kaptan ne dersin:26::26:
evet yanlız kalıyorum gerçi annem ayda 1 gelip bir ay kalıyor o gelince daha kötü yemeyince darılıyor ona göre bi deri bi kemikmişimverirsin canımcım verirsin..doğru söylüyorsun kiloyu verdikçe azminde artıyor. sen yalnızmı kalıyorsun ki canımcım.
sen öncelikle hergün yeşil çay içmelisin. ve içinede tarçın çubuğu koyarsan tatlı krizlernin önüne geçebilirsin. ve 6 öğün beslenme çok iyi oluyor. o zaman akşam şekerli şeylerle mücadelen daha kolay oluyor. tarçınlı süt gibi şeylerde tatlı krizlerine iyi geliyor. yanii şekerli şeylerin daha masum olanlarını seçerek bu sorunu çözebilirsin. birde kurabiye, çikolata, kek, börek gibi şeyleri sabah ve öğle saatlerinde tüketirsen zararı olmaz. akşama bırakmamalısın.
eve abur cubur yerine meyve alırsan mecbur meyve yersin.kekini kendin yap şöyle meyvesi bol.cips tamamen hata zaten de haftada 1 küçük paket yesen çok ta zararı dokunmaz gibi..evet yanlız kalıyorum gerçi annem ayda 1 gelip bir ay kalıyor o gelince daha kötü yemeyince darılıyor ona göre bi deri bi kemikmişim
yanlız oluncada atıştırma yapıyorum işten eve giderken cips kola kek böyle ama artık 1 haftadır çok azalttım hala kola ve tatlı krizlerim tutuyor bakim tarçında alayım pazartesi daha bi sıkı sarılacam
bu arada limonlu yeşil çay aldım bide formun zayıflama çayını içine bazen ada çayı atıp içiyorum
tavsiye ederim 2 günde 1 lavobaya giden ben sabah akşam bi güzel rahatlıyorum işe yarıyomuş sevmezdim aslında artık tadıda güzel gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?