Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoşgeldin şekercim takımımıza. Birazcık kendinden bahsedebilirmisin bize seni tanıyalım.

tatlışım secdenurun yüzdesi %77 olmayacak mı...
yoksa ben yanlış mı hesaplıyorum yüzdeleri..:26:
ben de sizin takımınıza üye oldum..
depresyondayım takılacak kanki arıyorum....

biz burdayız tatlışım takıl bize gitsin. bu arada tebrik ederim nasıl verdin o kadar kiloyu şeker:97:

oyyy oyy oyy kadayıflar baklavalar bu performansın aynısını yarında bekliyoruz senden şekercim

Günaydın günaydınn iyi hafta sonları herkese
Dün yürüyüşe bir çıktım o kadar çok sevdimki bir dahada dönemedim
şaka bir yana ama yürüyüşe çıkınca bir tel geldi eltim. yürüyüşe çıktım hemde balık alacam dedim, arkasında balık yemeğe:104::104: davet ettim onlarda gelecez dediler. yemek falan derken giremedim buraya, tam neyse sofrayı kaldırıp mutfağı toplarkenn başka bir misafir daha çıktı. çoluk çocuk kalabalık bir akşamdı yaniii. gece 1 gibi yattım. yoğun ama güzel bir gündü:119::119::119:

unutmadan dünkü menümüde yazayım;
Sabah - Limonlu Sıcak Su
Sabah - 1 Dilim Tam Buğday Ekmeği ve 1 Açık Çayla beraber peynir, zeytin, yahin pekmez vss
Ara - Yok
Öğle - Yarım Tavuk Dürüm
Ara - Yok
Akşam - Fırında Folyoda Balık, Bol Salata
Ara - 1 Tatlı Kaşığı Dondurma:131::131:

2 Bitki Çayı, 2 litre gibi Su

40 dk Plates
90 dk Yürüyüş

Menümde yoğurt ve meyve eksikliği var farkındayım

Bugün hava güzel ve güneşli değil bulanık. Yürüyüşe çıkamayabilirim ama platesimi yapacam. evdede birazcık yürürüm inşaallah. neyse ben kaçtım oğluşum durmuyor

Günaydınlar herkese

Bugun kahvaltımda domates, sosis, peynir ve biraz reçel vardı.

Şimdi bir sınava gidiyorum bana şans dileyin :18::18:

çikolata ve kola mı, cıss onlar cıss. ama bende severim maalesef :83:ve hala arada bir kaçamak yapıyorum. :83:
yaza tombul gelin değil fıstık gelin olacan inşaallah canımcım, burası gerçekten çok iyi motivasyon sağlıyor. zaman zaman yaa yeter artık deyip diyete bırakma durumuna gelebiliyor insan ama açıp burayı okuyunca hayıııırrr diyorsun devam devam diye motivasyonu arttırıyorsun. İnsan yanında destek olan birilerini arıyor, bunuda bu takımda buluyorum ben.
Göğüs küçültme operasyonu mu hımmm:26:inşaallah iyi olur tatlışım. zor bir operasyon mu buu:26:
bir kaç soru daha sorayım sana bariiboy ve yaş ve ne iş yapıyorsun
Günaydınlar herkese

Bugun kahvaltımda domates, sosis, peynir ve biraz reçel vardı.

Şimdi bir sınava gidiyorum bana şans dileyin :18::18:

Allah yardımcın olsun canımcım, inşaallah iyi sonuçlarla gelirsin

Son düzenleme:

Bazen benimde aklıma gelmiyor değil ya, ne yaparsan yap doğum ve emzirmeden sonra sarkma ve yumuşamalara engel olamıyorsun. tabii birazda genetikle alakalı ama. arkadaşın memnun kaldımı operasyondan acaba:26:

Son düzenleme:
kayınvalidemle kızımıda gönderdim akşam eltime. haftasonu orada dışarda oynayabilir diye gönderdim ama hava bulanıklaştı şansına. binaların bahçesi dışarda oynamaya çok müsait ve kayınvalidemde yanlarında oluyor. çocuklarda bunaldı evde durmaktan, bende göndereyim dedim her zaman böyle fırsat bulamıyorum.
evi süpürüp silmem lazım beniimmm, dün battı heryer, her tarafa bişeyler dökmüşler çocuklar. eşim gelince yapabilirim ancak. o oğluşuma baksın ben ev temizleyim. bugün yarım gün çalışıyor erken gelir.

teşekkür eder,m canım evet o memnun kaldı
ama evlenmeden önce çıtır hatun olmak istiyorum hiç istediğim bi model sütyen takamıyorum ya içine giremiyorum yada askıları 2 giyimde kopacakmış gibi oluyor çok kötü bir görüntüm var aynayabile bakmak istemiyorum bide göbek cabası tabi
diyetede yeni başladım umarım veririm çok fazla ekmek tüketmiyorum fazlada yemek yemiyorum ama işten akşam 7:30 da çıkıyorum eve git yemek yap ye saat 9 oluyor tabi o kadar geç yiyince bide kola ve çikolata şekerli şeylere dayanamıyorum ama niyetliyim bakalım hele bide haftaya cuma ya zayıflarsam dahada azmim artacak

yaşım 28 boyum 1.55 olunca 57:800 kilo kötü oluyor kısa ve hımbıl gözüküyorum bi firmada muhasebe personeliyim malum akşama kadar habire oturup duruyorum
böylece daha bi şişiyorum

Secdenurcumm bizimle yarışa katılmıyormusun şekercim, senden hedef bekliyorum ben. ve menülerinii
bu hafta yarış halindeyiz sen, ben ve zülaleyaslında yarışın sonucu belli, galibi benn
sonuncusuda galiba zülaleykadayıflar baklavalar

Son düzenleme:

verirsin canımcım verirsin..doğru söylüyorsun kiloyu verdikçe azminde artıyor. sen yalnızmı kalıyorsun ki canımcım.
sen öncelikle hergün yeşil çay içmelisin. ve içinede tarçın çubuğu koyarsan tatlı krizlernin önüne geçebilirsin. ve 6 öğün beslenme çok iyi oluyor. o zaman akşam şekerli şeylerle mücadelen daha kolay oluyor. tarçınlı süt gibi şeylerde tatlı krizlerine iyi geliyor. yanii şekerli şeylerin daha masum olanlarını seçerek bu sorunu çözebilirsin. birde kurabiye, çikolata, kek, börek gibi şeyleri sabah ve öğle saatlerinde tüketirsen zararı olmaz. akşama bırakmamalısın.

ben bir şeyi unuttummm 1 mayıs hedefimiiii
Bu ay bende hedefimi düşük tutacağım, artık verilecek kilolar kolay gidecek kilolardan değil oturmuş olan kilolardan.
1 MAYIS HEDEFİM 60 !!!

Arkadaşlar herkes 1 Mayıs hedefini yazsa, hatta bu aydan itibaren her ay belirlenen hedefler ve ulaşılıp ulaşılmadığı bir tablo halinde yapılsa sizce iyi olmazmı acaba:26::26: bununla birlikte beden ölçüleri içinde aynı şeyi yapabiliriz. hem beden ölçlerimizi veririz hemde 1 ayda elde ettiğimiz farklılıkları belirtiriz.
Yapalım derseniz bunu ben yapabilirim. matematik ve tablolarla aram iyidir Akrep kaptan ne dersin:26::26:

bende 1 mayıs için 55 kilo desem acaba verebilirmiyim 1 ayda o kadar benim kiloların hepsi oturuk kendimi bildim bileli hep 59-60 arasıydım.....
bu haftaki yarışa bende geleyimmi az önce öğle yemeği yarım pideyi yuttum benim gibi yarışmacı arkadaşınız olursa şansınız artar ..

valla bu gün benim de aklımdan geçti ama tablo filan yapmaktan hiç hoşlanmadığım için teklif edemedim.bence süper olur.hemen ölçü ve kilomu yazayım .
başlama tarihi 3 aralık 2010
ilk ölçüler 25 nisan
göğüs 105 - 95
bel 95 -85
kalça 115 -99
kilo 80 -67.5
diğer arkadaşlar yazdıkça eklersin güzelim...şimdiden teşekkürler...

evet yanlız kalıyorum gerçi annem ayda 1 gelip bir ay kalıyor o gelince daha kötü yemeyince darılıyor ona göre bi deri bi kemikmişim
yanlız oluncada atıştırma yapıyorum işten eve giderken cips kola kek böyle ama artık 1 haftadır çok azalttım hala kola ve tatlı krizlerim tutuyor bakim tarçında alayım pazartesi daha bi sıkı sarılacam
bu arada limonlu yeşil çay aldım bide formun zayıflama çayını içine bazen ada çayı atıp içiyorum
tavsiye ederim 2 günde 1 lavobaya giden ben sabah akşam bi güzel rahatlıyorum işe yarıyomuş sevmezdim aslında artık tadıda güzel gelmeye başladı

eve abur cubur yerine meyve alırsan mecbur meyve yersin.kekini kendin yap şöyle meyvesi bol.cips tamamen hata zaten de haftada 1 küçük paket yesen çok ta zararı dokunmaz gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…