Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ustteki menune cok sasirdim naptinnnn sennnnnn diye yazayim diyecektimki alttaki menuyu gordum

hoşgeldin şeker

kız allah seni yuhhhh dedim 5 dilim baklava ama sonra gördüm

ayyy sonuncuyum yaaa

clementine benimde 2 hafta boyunca vizelerim var bu hafta 9 sonraki hafta 2 tane var ayy acaba aynı okuldamıyızben marmara üniversitesindeyim.bu hafta atlattıktan sonra spor salonuna kaydımı yaptırcam yaz yaklaşıyor yumurta topuğa dayanmaya başladı ben bu hırsla 1 hazşiran gelmeden mezun olcam galiba ama şu sınavları sağ salim atlatayımda :86::86:
aaa bide clementinecim başarılar diliyorum aynen bnde senin gibi paylaşımlarımı azaltabilirim

öğle yemeğini biraz önce yedim, üzerinede yeşil çay demledim. malum pazar günü kahvaltı geç yapılıyor. bende öğle ile akşam yemeğini birşeltiriyorum. banada iyi oluyor tek öğün yemek pişiriyorum
dışarda bir rüzgar bir rüzgar hiç sormayın ben galiba yürüyüşe çıkamayacağım
biraz sonra kızımı almaya gidecez, orada yürürsem yürürüm yoksa bugün dışarda yürüyüş başka bir bahara kalacak

1 hazarindan önce mezuniyet miiyok canım hiç sanmam galiba 1 temmuz yazacaktın elin sürçtü 1 haziran yazdınyuvarlak bir hesaplama yaparsan 15 günde 1 kilo vermişsin ve 5,5 kiloyu yaklaşık 80 günde ancak verirsin şekerimmm nasıl hesap ama!!!
seni gaza getireyim birazcıkkhe he he he

iyi akşamlar kızlar evimdeyim anneme gitmek bana çok iyi geliyor 2 gün gezdim diyet hariç herşey süperdi

menümüde yazayım
sabah 2 barsu
kahvaltı 1 kete peynir zeytin
ögle 1 armut
akşam biraz menemen 1 ks makarna 1 dl kp ekmegi
sporyok 2 lt su 3 kupa yeşil çayy

buradada hava felaket bugün yürürüm diyordum ama sende yürümedigin için vazgeçtimm

kız ben gittigimden beri secde hiç ugramamış niyeki acep iyidir inşallah

kızzıııımmmmm 1gün cozuttum okadar şimdi evimdeyim eh anneme gittim kolaymı anne yemekleri kadın döktürdü valla bu sabahda erkenden kalkıp kete yapmışş

Bende marmaradayım
Hangi bölümdesin cnm sen??

olmadı o waffle hemide akşam akşam sana ceza vermek lazım şekercik. zaten sporda yokk. sana spor cezası verelim bizz en iyisi bugün yürüyüş + egzersiz toplamda 90 dk sporrr nasıl ama

:

Neyseki şimdi okudum mesajını Medencim
Yaptım yarım saat egzersiz ama dışarı çıkamadım yarın vizem var çalışmam gerek çook çalışmam

vahh vahh yürüyemedinmi sen şimdi. nası üzüldüm nasıl bilemezsin:118:
evet bende merak ettim, yoksa yine tatil falan mı var acep kazakistanda
olsun bir gün bir gündür dimi yaa
anne işte evlat ne kadar büyürse büyüsün hala onun için çabalar durur.

Neyseki şimdi okudum mesajını Medencim
Yaptım yarım saat egzersiz ama dışarı çıkamadım yarın vizem var çalışmam gerek çook çalışmam

hımmm:26::26 zaman ben senin cezanı vize sonrasına erteleyim, önemli bir mazeretin var. 90 dk ama hepsini bir günde vizelerin bittikten sonra yapacan tımammı şekerimm. unutma ama sakııınnn, ben unutmam kesinlikle

Evet kızımı almaya gittim ve geldim. orada eltimide ayarttım bir güzel beraberce rüzgarlı havada yürüdük. dün plates yapamamıştım, bugün yapabilirmiyim ki acaba. birileri beynime bir taraftan hadi kalk plates yap diyor bir taraftanda boşver yat gitsin diyor.

Girmişken menümüde yazayım;
Sabah - Lİmonlu Sıcak Su
Sabah - 2 Dilik Tam Buğday Ekmeği ve 2 bardak çay ile kırmızı ve yeşil biber, tahin pekmez, omlet vs
Ara - 1 Küçük Parça Dondurma
Öğle - 1 Tabak S.Yoğurtlu Karalahanalı Makarna Salatası
Ara - 1 Lokma mercimek Köftesi
Akşam - 1 Kase taze naneli Yoğurt, 7 Adet Parmak Kepekli Galeta (1 tanesi 11 kalori)

2 bardak bitki çayı, 2-2,5 litre su

75 dk Yürüyüş

akşam 1 bardak bitki çayı içerim.

bakıyorum yarış startı verilmiş.bakalım bu haftanın galibi kim olacak.
yediklerime gelince.
sabah 1 bardak meyve suyu
kahvaltı 1 adet gözleme
zeytin,peynir,çay.
ara yeşil çay
öğle 1 kase patates salatası,yarım gözleme.
ara 1 avuç kuru yemiş
akşam
1 tabak fasulye,pilav,1.5 dilim ekmek.
yoğurdumu yeni mayaladım ondan yiyemedim bugün...
eksikliğini hemen hissediyorum.

hoşgeldin canım.haydi yarışmada bol şans...

akşam yemeklerini hafif tutuyoruz demek...kızlar biri iddialı geliyor ona göre.....

evet şeker yatgitsin diyen bendim Beni dinledin inşallah ben 2 gündür annemde saat gecenin 2 sine kadar oturunca bugün oturdugum yerde uyuya kalmışım şimddi kalktım
hoşgeldin canım.haydi yarışmada bol şans...

teşekkürler banucumm

bende marmaradayım
Hangi bölümdesin cnm sen??

kıslar aynısınıfta olmayasınız
neyseki şimdi okudum mesajını medencim

ohhhh sporumuzuda yapmışızz Allah zihin açıklıgı ders çalışma gücü vaersin kızlar ben büyük ogluma öyle dua ediyorum Yavrumun hiç çalışmaya yüzüyokdaa Zooorrrla hadi hadi diyerek çelıştırıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…