okuyunca olduğum yerde kaldım şok şok şok...
bu kız ne yapmış böyle verdiklerini geri almaya uğraşıyor heralde sandım ilahi hindirella alt taki yazını okumasam hala şoku atlatmamış olacaktım süpersin şekerim 1 nisan şakasını bi sen yaptın
ustteki menune cok sasirdim naptinnnn sennnnnn diye yazayim diyecektimki alttaki menuyu gordum
hoşgeldin şeker
kız allah seni yuhhhh dedim 5 dilim baklava ama sonra gördüm
ayyy sonuncuyum yaaa2.TAKIM 200. ETAP
takım içi dereceleri
1.nur_tuanna( 73 / 72 / 1 / 1,37%)
2.clementineee( 69 / 68,4 / 0,6 / 0,87%)
3.secdenur( 64,7 / 64,2 / 0,5 / 0,77%)
4.zulaley( 74,2 / 73,7 / 0,5 / 0,67%)
5.akrep33 ( 64,3 / 63,9 / 0,4 / 0,62%)
6.turab571( 54,8 / 54,6 / 0,2 / 0,36%)
:13:7.banusultan( 67,5 / 67,5 / 0 / 0,0%)
:13:7.meden( 62 / 62 / 0 / 0,0%)
:13:7.ervamm( 83,5 / 83,5 / 0 / 0,0%)
8.hindirella( 61,5 / 61,9 / -0,4 / -0,65%)
ayyy sonuncuyum yaaa
clementine benimde 2 hafta boyunca vizelerim var bu hafta 9 sonraki hafta 2 tane var ayy acaba aynı okuldamıyızben marmara üniversitesindeyim.bu hafta atlattıktan sonra spor salonuna kaydımı yaptırcam yaz yaklaşıyor yumurta topuğa dayanmaya başladı ben bu hırsla 1 hazşiran gelmeden mezun olcam galiba ama şu sınavları sağ salim atlatayımda :86::86:
aaa bide clementinecim başarılar diliyorumaynen bnde senin gibi paylaşımlarımı azaltabilirim
öğle yemeğini biraz önce yedim, üzerinede yeşil çay demledim. malum pazar günü kahvaltı geç yapılıyor. bende öğle ile akşam yemeğini birşeltiriyorum. banada iyi oluyor tek öğün yemek pişiriyorum
dışarda bir rüzgar bir rüzgar hiç sormayın ben galiba yürüyüşe çıkamayacağım
biraz sonra kızımı almaya gidecez, orada yürürsem yürürüm yoksa bugün dışarda yürüyüş başka bir bahara kalacak
hımmm şekercim yarış zülaley ve benim aramdaydı, secdenur katılacakmı bir bilgi vermedi. senide alabiliriz tabiiki. öncelikle bu hafta kaç kilo vermek istediğini bildirmelisin. ben 1000 gr zülaley 700 gr vermeyi hedefledik. yarışı kaybedene ağırlaştırılmış cezalar var ona göre.hala katılmak istiyormusun şeker
Secdenurcumm bizimle yarışa katılmıyormusun şekercim, senden hedef bekliyorum ben. ve menülerinii
bu hafta yarış halindeyiz sen, ben ve zülaleyaslında yarışın sonucu belli , galibi benn
sonuncusuda galiba zülaleykadayıflar baklavalar
clementine benimde 2 hafta boyunca vizelerim var bu hafta 9 sonraki hafta 2 tane var ayy acaba aynı okuldamıyızben marmara üniversitesindeyim.bu hafta atlattıktan sonra spor salonuna kaydımı yaptırcam yaz yaklaşıyor yumurta topuğa dayanmaya başladı ben bu hırsla 1 hazşiran gelmeden mezun olcam galiba ama şu sınavları sağ salim atlatayımda :86::86:
aaa bide clementinecim başarılar diliyorumaynen bnde senin gibi paylaşımlarımı azaltabilirim
olmadı o waffle hemide akşam akşam sana ceza vermek lazım şekercik. zaten sporda yokk. sana spor cezası verelim bizz en iyisi bugün yürüyüş + egzersiz toplamda 90 dk sporrr nasıl ama
:
buradada hava felaket bugün yürürüm diyordum ama sende yürümedigin için vazgeçtimm
kız ben gittigimden beri secde hiç ugramamış niyeki acep iyidir inşallah
kızzıııımmmmm 1gün cozuttum okadar şimdi evimdeyim eh anneme gittim kolaymı anne yemekleri kadın döktürdü valla bu sabahda erkenden kalkıp kete yapmışş
Neyseki şimdi okudum mesajını Medencim
Yaptım yarım saat egzersiz ama dışarı çıkamadım yarın vizem var çalışmam gerek çook çalışmam
Baş üstüne Medencim
Kendimi vize sonrasına saklıyorum zaten tabi bu sürede kilo almamayı başarmak en yüksek notum olacak
Bugün ki menümü yazmak istiyorum:
Kahvaltı : Özenle hazırlanmış bir pazar kahvaltısı yaptım ama kendime hakim olduğuma emin olabilirsiniz
Ara: Bir aktivia
Öğle : iki- üç kaşık kısır bol bol sebze (bugün ev arkadaşlarım hamarattılar anlıycagınız)
Ara:Bir elma
Akşam : Pırasa yemeği -yoğurt
Bugünlük bu kadar daha da yeme içme yok
Artık ben kendime ceza veriyorum ve kendime 4 saatlik Pc kapatma cezazı verip ders çalışmaya odaklıyorum 12 gibi görüşürüz
iyi akşamlar kızlar evimdeyim anneme gitmek bana çok iyi geliyor 2 gün gezdim diyet hariç herşey süperdi
menümüde yazayım
sabah 2 barsu
kahvaltı 1 kete peynir zeytin
ögle 1 armut
akşam biraz menemen 1 ks makarna 1 dl kp ekmegi
sporyok 2 lt su 3 kupa yeşil çayy
Girmişken menümüde yazayım;
Sabah - Lİmonlu Sıcak Su
Sabah - 2 Dilik Tam Buğday Ekmeği ve 2 bardak çay ile kırmızı ve yeşil biber, tahin pekmez, omlet vs
Ara - 1 Küçük Parça Dondurma
Öğle - 1 Tabak S.Yoğurtlu Karalahanalı Makarna Salatası
Ara - 1 Lokma mercimek Köftesi
Akşam - 1 Kase taze naneli Yoğurt, 7 Adet Parmak Kepekli Galeta (1 tanesi 11 kalori)
2 bardak bitki çayı, 2-2,5 litre su
75 dk Yürüyüş
akşam 1 bardak bitki çayı içerim.
hangi kampüstesiniz bakalım benim evim göztepedekine çok yakınBende marmaradayım
Hangi bölümdesin cnm sen??
evet kızımı almaya gittim ve geldim. Orada eltimide ayarttım bir güzel beraberce rüzgarlı havada yürüdük. Dün plates yapamamıştım, bugün yapabilirmiyim ki acaba. Birileri beynime bir taraftan hadi kalk plates yap diyor bir taraftanda boşver yat gitsin diyor.
hoşgeldin canım.haydi yarışmada bol şans...
bende marmaradayım
Hangi bölümdesin cnm sen??
neyseki şimdi okudum mesajını medencim
Yaptım yarım saat egzersiz ama dışarı çıkamadım yarın vizem var çalışmam gerek çook çalışmam
herkese gunaydınlar.
bugün buralar biraz duruldu kızımda uyuyorken geçmişe bir göz atma zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?