Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende biraz önce annemleri gönderdim , hemencecik ev süpürüp sildim. şimdide yemek yapmam lazım. ama ne yapacağımı bilmiyorummmm:84::84::84:

hoşgeldin akrebim nasılsın bakalım

Bende biraz önce annemleri gönderdim , hemencecik ev süpürüp sildim. şimdide yemek yapmam lazım. ama ne yapacağımı bilmiyorummmm:84::84::84:

ah canım senin kocada çok seçiyo yoksa sana güzelbir menü yazardım yapı verirdin hemencecik
ohhh rahatladım hakgeçmesin bendaha yemedim ama yerimm yada yemesemmi sen yemişsinya dur ben yemiyim bari
yaaaa benim misafirler hala gelmedi beklemek sinir ediyor insanı

Son düzenleme:
iyi akşamlar hemen menümü yazıp çıkıcam çok çalışmam lazım ama inanılmz başım ağrıyo ah şu sinüzit!
sabah 1 dilim kep. ekmğ. peynr pekmez 3 çay salatalk
yeşilçay
öğlen yoğurtlu 2 katı yumurta
ara tarçınlı süt
az önce 7-8 tekirdağ köfte + domates salatalık yedim 2 lt su içtm 35 dk pilates
yatana kadar 1 yeşilçay 1 kahve içerim görüşmek üzere

Son düzenleme:
menüme ve spora şaşırmış olabilirsiniz açıklıyım sabah tartıldımki bide ne göreyim 62,4 hemen harekete geçmem lazımdı sınavların bitmesini bekleyemedm büyük ihtimal ödem olduğunu düşünüyorum benim bu haftaki hedefim 61,0 olmak

Son düzenleme:
selam kızlar.sporumu yaptım geldim.yediklerimi yazayım.
sabah 500 ml su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara 1 muz
öğle
2 dilim ekmek,domates,salatalık
peynir,zeytin,1 t.kaşığı reçel,çay
ara 10 çilek
1 küçük kase çerez
akşam 1 porsiyon kuru fasulye,1 dilim uno denge
spor sonrası 4 kaşık zerdeçallı yoğurt
1 yeşil çay....yansın yağlar....

yahu şekerim bu gün herkese sarmışsın,yani resmen bulaşmışsın,bir bana yok.beni rakipten saymıyor musun..begenmiyor musun...

Bugün ki menüm
Sabah uyanır uyanmaz bir bardak ılık su
kahvaltıda peynirli omlet domates salatalık
ara bir elma
öğle
ıspanak yemeği
akşam bir şey yemiyceğim öğlen çok geç yedim
bide aktivia yedim yemezsem sindiremem
bugünlük bukadar ama hiç spor yapamadım henüz bir yarım saat egzersiz yapmalıyım
ama onun öncesinde ben yine ders başına ders başına

kızlar ben annemlerde kilo verdim inanabiliyormusunuz
bu arabanın stresinden hiç birşey yiyemedim. birini ziyarete gittiğimizde bir öncekikullanımda yaptığım hatalar ve eve nasılgerı döneceğimi düşünmekten ikram edilenleride yiyemedim hiç. bugun yediklerimi parmakla sayabilirim. annemin tartısında 53.9 gösteriyorum. farklı birtartı ilede teyit ettim ben artık 53.9 kiloyum.
yarın çektiğim fotoları görmek isteyenlerle paylaşma zamanıdır artık
hoşgeldin turabım nezaman dönüyorsun evine
:

zulaleycim seninlede buluşamadık çok yoğungeçti günlerim yaa. benim daha uzun süreligelmem lazım izmire. inş. mayıs sonu tekrargeleceğim gerçekten görüşmek isterim.

ben nasıl böyle bir hataya düştüm acaba, söylememeliydimtelafi etmeliyim ben bugünü. ama daha spor yapmadım benn:84:

yahu şekerim bu gün herkese sarmışsın,yani resmen bulaşmışsın,bir bana yok.beni rakipten saymıyor musun..begenmiyor musun...

ilahi banucum beğenmemmi hiçç seni, sen benim ilk gözağrımsın ilk rakibemsin. bulaşacak bir fırsat bulduğum an hiç fırsatını kaçırmam. anında müdahele yanii deee şimdilik öyle bişey göremedim.

sonunda o büyük an geldi diyosun yaniigörelim turabımız nasılmış:81:

Bugünkü menüm;
Sabah - Limonlu SIcak Su
SAbah - 2 Dilim Tam Buğday Ekmeği ve 1 Çay ve peynr, zeytin vs
Ara - 3 Parmak Kepekli Galeta, 1 Ymurta
Öğle - 1 Dolu kase kısır, Yarım Poğaça, 1/8 Tahinli Kete, 2 Kurabiye
Ara - yok
Akşam - 1 Kase Makarna Salatası

2-2,5 litre su, 3 Bitki ÇAyı

Şimdi yeşil çayımı içerekten ezel izliyorum. bir taraftanda zülaleyin poğaça yediğini düşünüyorumama bugün beni geçti sporda yaptıyarına daha güzel bir gün geçirmeliyim.
Ay şükrancımda yürüdüyse bide:18::18: Birde bu kadar laf edipte sonuncu olurmuşum, ikisinide dillerinde kurtulamam o zaman:18::18:
yok yokk anacım ben son 3 günüme çok çokkk dikkat etmeliyim.
Neyse ben çıkıyorum artık yarın görüşmek üzere herkese hayırlı gecelerr

[Ay şükrancımda yürüdüyse bide:18::18: Birde bu kadar laf edipte sonuncu olurmuşum, ikisinide dillerinde kurtulamam o zaman:18::18:
yok yokk anacım ben son 3 günüme çok çokkk dikkat etmeliyim.

günaydın herkeze kıslar dün girip yazamadım dünkü menüm

sabah kırallara layık bir kahvaltı bir tane kocaman dilim odun ekmeği (bu hafta bir daha yok)
ara limonlu yeşil çay kahve ve normal çay
öğle yiyemedim ya bana yemek kalmamış müşteriler gitmedi
ara bol bol çay kahve
akşam saat 7 de bide toplantı var saat 21 de çıkacağız dediler saat 7 bi atom yedim
eve yürüdüm 50 dakika 100 mekik yüz sopalı hareket yaptım atomun cezası

sabahta kahvaltı yapıp çıktım evde 40 dakika işyerine yürüdüm

Günaydın canlarım, son 3 gün ve bugüne bomba gibi başladım, hareketliyim ve kararlıyım.

amanın akşa yetmiyormuş gibi sabahta yürümüş bide. bari zülaley bol kaçamaklı bir akşam geçirmiş olsaydı

Sabahleyin uyanınca içimden tartılmak geldi ve resmen bir kilo az çıktım nasıl sevindim anlatamam ama aslında çokta anlam veremdim cumadan bugüne 5 gün geçti ve ben bu hafta hiç spor felan yapmadım ama mutluluğu bana yetti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…