Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çareyi kendin bulmuşsun zaten canım spor:81:
evvveet kesinlikle katılıyorum sadece yürüyüş yaparak bile kilo verebilir insan. hele birde sağlıklı dengli beslenirse kaymaklı ekmek kadayıfı...

tamam canımcım bende 1000 gram diyorum 61 olacam inşaallah. yarış başllasınnn düdttt düdüdtt:92:

oooo yarış başlıyor meden tam destek arkandayım hadi bakalım. bu hafta menülerini ben değerlendiriyorum

olacak nurtuannacım. çalışan kazanır elması kızarır.

clementineee ı da alalımmı kızlar..hemen hemen bir haftadır bizlerle..yalnız paylaşımı biraz daha fazlalaştırırlarsa süper olucak..nurtuanna bu lafım sana da şekercim
hoşgeldiniz arkadaşlar ozaman tekrar, bolll paylaşımlar diliyorum.

hoşgeldin canım. keyifle kurtulursun inş fazlalıklarından.

geçmişi henüz bitiremedim. kardeşimin okuluna gideceğiz şimdi annemle. dersleri ilk dönem zayıftı öğretmeni ile konuşalım diyoruz. görüşmek üzere

günaydın kızlar bu pazar günleri mahfediyor beni birde misafirlerim vardı poğaça börek e tabi dayanamayıp bende yedim
yeni bir hafta güzel olur dilerim 58.700 le start veriyorum cumaya bakalım kaç olacak
menüm sabah şahane 1 kahvaltı 2 dilim ekmek biraz peynir biraz zeytin tahinli pekmez ve bal
ara limonlu çay 2 adet galeta
öğle 1 porsiyon fasulye yarım porsiyon pilav ve yoğurt
ara kahve çay tatlandırıcı ile
akşam daha yemeğim hazır değil ama ekmek yok çorba ve salata olabilir

Haftasonu giremedim o yüzden cevap veremedim cuma 58.700 düm evet katılmayı çok istiyorum hatta falakaya bile yatırabilirsiniz gitsin artık bu kilolar

power plate 10 seans mı nedir ki bu acaba :26::26:
hani üzerine çıkınca heryerini titreten bi alet varya işte o ne güzel anlattım dimi spor salonlarında oluyor genelde şansım döndü bugün gidip görüşeyim bakalım ayrıca akşamları plates yapacak haftanın 3 günüde işten eve yürüyerek gidecek 50 dakika umarım zayıflarım

herkese gunaydınlar
bugün buralar biraz duruldu kızımda uyuyorken geçmişe bir göz atma zamanı.

hoşgeldin turabım nezaman dönüyorsun evine
günaydın 2. takım güzelleri.uyanamadık mı hala..
günaydın banucumm

canım hepimiz hemen hemen haftasonları kaçamaklı geçiyor ama kaçamagıda abartmicaz bide tatlandırıcı kullanmamaya çalış bence şekersiz içmeyi dene 3 günde alışırsın cumaya 58.0 görürsün inşallah

günaydın kızlarrrr
yeniden kış geldi hava okadar sogukki anlatamam çocuklarımmız hasta olmaz inşallah
bugün misafirlerim var yatılı teyze kızları gelecek
tamda medenle yarış haftası :18: annnemin yiceklerinden kaçtım ama olmadı şimdi mutfaga girip onlara ikram ve akşam yemegi hazırlicam :18: onlarıda razı edebilirsem yürüyüşe çıkarımm :18:

sana bol şanslar diliyorum canım misafir ağırlamak zor gerçekten helede bu süreçte insan dayanamayıp hepsini kendisi yemek istiyor en azından ben:26:

selam fıstıklarrrr
nasılsınız bakalım...

zulaleycim ben bu haftada nesfite başladım...bi de bunu deneyeyim... çok kötü bi tadı var bakalım becerebilirsem 14 gün devam edicem...inşallah da 14 gün sonra mezunum....

Günaydın canlarım, herkese sağlıklı zayıflamalı ve hayırlı haftalar diliyorum.
sabah 7 de kalkmıştım, kayınım vardı evde onun kalkmasını beklerken oğluşumun tekrar uykusu geldi. Onu uyuturken bende uyumuşum tekrardan şöyle 1 saat daha uyumuşum.
biraz öncede kayınım gitti, platesimi kaçırdım maalesef artık pc den geçmiş program yapacaz.
Belki annemle kızkardeşim gelir bugün. onlar gelmeden işlerimi bitirsem bari. Malum bugün haftasonundan çıktık güzel bir ev temizliği yapmanın zamanıdır.

Son düzenleme:

Bugünkü menün için gayet güzel bir menü bence.

Evveett güzel bir menü daha

akşam yemeklerini hafif tutuyoruz demek...kızlar biri iddialı geliyor ona göre.....

evet öyle oldu dün, kahvaltı ve öğle yemeğini geç saatlere kaldığı için geçiştirdim akşam yemeğini.bir maulubiyet yaşadım bir daha asla:18:

evet şeker yatgitsin diyen bendim Beni dinledin inşallah ben 2 gündür annemde saat gecenin 2 sine kadar oturunca bugün oturdugum yerde uyuya kalmışım şimddi kalktım

teşekkürler banucumm

ilahi zülaley kıs senmiydin beynime böyle sinyaller gönderiyon demek haa, acısını fena çıkartırım ona göre

teşekkürler canımcım. kıs ben başlarda iyi gdiyorum sonunda cozutuyom, inşaallah bu defa böyle bişey yapmam.:18:

Haftasonu giremedim o yüzden cevap veremedim cuma 58.700 düm evet katılmayı çok istiyorum hatta falakaya bile yatırabilirsiniz gitsin artık bu kilolar

kazanma şansınızda çok az aslında , benden söylemesi şakalarmıza gücenme tamammı şeker bunlar sizi gaza getirme yöntemleri.
ee o zaman yarış başladı şekerim. şimdi bu hafta ne kadar kilo vermeyi hedefliyorsun öncelikle onu söyle.

hımm anladığım kadarıyle sen bir spor salonunda 10 seans power plate le çalışacan öyle mi:26::26:
kıs ne gerek var boşver yürüyüşü platesi sen yorulma ben yaparım senin yerine

şimdiden bayrakları sallasam yeridir. he he he

hadi bakalım inşaallah mezun olursun az kalmış. neden sevmedinki tadıı ben çok seviyorum bayıla bayıla yiyorum.

daha ve diyetten çıktın mavibeyazım yapma etme saglıgınla oynama zayıflamak tamam ama saglıgımız daha önemli

ay çok üzüldüm yaaa kız meden bensenle yarışa başlayınca miafirlerim geliyor tabi çok mutluyum teyze kızlarıyla kardeş gibiyiz canlarım benim onlar bugün benim menü süperrr olucak ama genede pes etmiyorummm kork bendennnn

Ben işe başlamadan annem ve kızkardaşim geldi. yanlarında poğaça, kete vss getirmişler ama yemeyeceğim bir kısır yapayım hemencecik. kısır yerim bende.

Ben işe başlamadan annem ve kızkardaşim geldi. yanlarında poğaça, kete vss getirmişler ama yemeyeceğim bir kısır yapayım hemencecik. kısır yerim bende.

BEnde özledim annemi kız kardeşimi çok:84::84:

hangi kampüstesiniz bakalım benim evim göztepedekine çok yakın

Ben göztepe kampüsündeyim

Çokk çok saol Zulaleycim bugünkisınavımı başarıyla atlattım artık sıradakilere yoğunlaşma zamanı

ah canımmmm hoşgelmiş anacıgın iyikide gelmiş ben pogaça yerken sen yemesen olumu kuşum bensana kıyamam benim misafirlerim gelmediler hala bende kendime yagsız mantar kavurdum onu yiyorum şimdi
Bu haftaki 57.900 hedefim bakalım yapabilecekmiyim

hııııı hadi bakalım şeker çok koşmanızlazım bana yetişmek için
bugün kızımı bıraktıktan sonra 90 dk yürüyüş yaptımmm kızımı alırkende 20 dakika yürürümmmm ohhhh ohhh

ben geldiiim
ayy şimdi geldim işyerine..12 olmadan çıktım..çocuğun okulu,işyerinin kira deme işlemleri için avukat ufff zaten çok yoğundu sabahtan bu yanaa ayaklarıma kara sular indi bu saat oldu sabah kahvaltı öncesi yarım portakalla kahvaltı niyetine yarım sıkmayla duruyorum yaa
ve gece de 3 de yattım sabah 5 de ayaktaydım..halaa ayaktayım.....
lavaboya bile gitmiyorum inanın size iki satır yaziim merak etmişlerdir diye (feciii sıkıştımmm)

ben geldiiim
ayy şimdi geldim işyerine..12 olmadan çıktım..çocuğun okulu,işyerinin kira deme işlemleri için avukat ufff zaten çok yoğundu sabahtan bu yanaa ayaklarıma kara sular indi bu saat oldu sabah kahvaltı öncesi yarım portakalla kahvaltı niyetine yarım sıkmayla duruyorum yaa
ve gece de 3 de yattım sabah 5 de ayaktaydım..halaa ayaktayım.....
lavaboya bile gitmiyorum inanın size iki satır yaziim merak etmişlerdir diye (feciii sıkıştımmm)

:18::18::18:zaten senden tırsıyorum, allahtan anne ve teyze kızları çıktıda kazanma umudum arttı

Bu haftaki 57.900 hedefim bakalım yapabilecekmiyim

1000 gram diyosun yaniizor şekerim zor işin senin karşında güçlü bir rakip var. ben. bir de zayıf bir rakip var oda zülaleykıs zayıf dediysem yanlış anlama sakın

olmazdı tabii. şeyyy dedimki kendi kendime haksız rekabet olmasın o yerken ben de yiyeyim dedim.
acaba mazeretim inanılır oldumu ki
yuhh be bende bugün yerimde sayıyorum hemen harekete geçmek lazım

amanınn bu ne yoğunluk böylee, kıyamam sana cancazım
yorma kendini, bak zayıflarsın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…