Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tebrikler şekerim. inşaallah böyle devam edersin. sanırım ilk zamanlar vucudunda birikmiş ödem ve toksinleri daha fazla atıyorsun, onun etkisi var biraz.

tebrikler şekerim. inşaallah böyle devam edersin. sanırım ilk zamanlar vucudunda birikmiş ödem ve toksinleri daha fazla atıyorsun, onun etkisi var biraz.

Büyük ihtimalle öyle ama kendimi hafiflemiş hissetmeye başlamak harika bir duygu

medencim hiç üzülme sen ben dün coz coz cozuttum akşam 8 de yediklerim yetmezmiş gibi saat 12 de çay demledik ve çerez yedik menüm malum yazmıyorum 110 dakika spor yaptım ama bugün acısını çıkarmamlazım hava bulutlu gene yürüye bilirim bugün

Sporumu erkenden yapıp bitirdim, birde duş aldım üzerine. şimdi öğle yemeği için harekete geçme zamanı. ne yesem acaba:26:spor yapacam diye ara öğünde yemedim bugün.
Dört gözle turabı bekliyorum ama ses seda yokk. yemekten sonra birazcık bilgisayarı kızıma teslm edecem. 3-4 gibi ancak görüşürüz:101::101:

ohhh içim ferahladı şekercimbende senin gibi bugün daha dikkatliyim. markete gitmem lazım meyve almalıyım ama hava soğuk dışarı çıkartmak istemiyorum oğluşumu.

tebrikler canım
uyanır uyanmaz
bu sirkeli ballı su beni mahfediyor ama içtim, yeşil çay da içtim

sabah: kıslar ya kahvaltıda kepek ekmeği diye 3 dilim yemişim biraz paynir biraz zeytin biraz bal
ara yok sabah ekmeği fazla kaçırdım ama 1 bardak neskafe 1 bardak çay 1 bardak yeşil çay içtim
öğle az önce yedim 1,5 kepçe domates çorbası yarım kepçe patates yemeği

kimseye çaktırmadan 25 mekik çektim toplantı odasında

evet dün yürüdüm o çikolatayı ve atomu yiyince mecbur kaldım ama bu gün sıkı tutuyorum sporda yapacam eve gidince 100 mekik 25 ini işte çaktırmadan çektim bilem

canım ya sayenizde gaza geldim teşekkürler size

Teşekkürler Canım Şu sirkeli ballı sunun sana bir yan etkisi oldumu? ben çok fena kabız oldum sebebininde onun olduğunu düşündüm.Normaldede olurum hep ama geçen hafta çok kötü oldum bıraktım o yüzden.

işte bu 2.takımın yan etkisi oluyor şekercimsana tavsiyem pilateste yapılan bir mekik var ben adını pilates mekiği koydum. onu yaparsan kısa zamanda çok etkili. denenmiş ve onaylanmıştır benim tarafımdanyanlış hatırlamıyorsam sen pilates yapıyordun dimi:44::44:

ben kabızlığının ballı elma sirkeli sudan olduğunu düşünmüyorum. kabızlığının arkasında daha farklı gizli nedenler olduğu kanaatindeyim Çünkü elma sirkeli suyun kabızlığı karşı iyi geldiğini internette okumuştum.eğer tadı seni etkilemiyorsa içebiliyorsan devam et. bir çok faydalı etkisi var çünküben tadını sevmiyorum maalesef

Gerçekten mi ?? Ozman tekrar başlayayım, temkinli olmalıyım ama bu sefer.
ben balsız bile içebiliyorum çok fazla etkilemiyor Allahtan tadı yoksa ağzıma bile sürmem ( Biraz boğazıma düşkünmüyüm ne)

evimizin yakınlarında bim var sadece diğer marketler uzak, bende bime gittim geldim şimdi, elma aldım. en azından elma yemiş olayım diye.
şimdi akşam yemeği yapacağım.
Bu arada kızlar hu hu nerelerdesiniz. şükran boş vakit bulduğunda bir yerlerde mekik falan mı çekiyor yoksa nedir. zülaleyde yürüyüş yapıyordur dünün acısını çıkartmak için.
Yaa aklıma gelmişken şöyle değişik pasta, poğaça, kek, kurabiye yani bilumum çeşitlerden değişik tarifleriniz varsa benimle paylaşırmızınız...benim değişik tariflere merakım vardır, denemeyide severim.
secdenr yok bu aralar. nerelerde acaa merak ettim:44::26:

birde şu hedefler ve ölçüler için yaptığım teklife henüz banusultan haricinde kimseden bir cevap alamadım

evet canım dogru tahminn 110 dakika yürüyüş nasıl ama birazdanda menümü yazarımm
akşam kayınvalideye gidicez eşim 2 saat önce ara dedi bana ama hala aramadım gitmemize yakın aricam bişiler hazırlayamasın bende yemiyim diye nasıl ama

birde şu hedefler ve ölçüler için yaptığım teklife henüz banusultan haricinde kimseden bir cevap alamadım

kız bende yazmıştımya ölçülerimi

evet canlarım işte menümm
sabah 2 bersu
kahvaltı
ara 1 elma
ögle 1 tabak tazefasülye yemegi salata
ara yarım armut
akşam 1 ks tavuk sote 1 ks cacık 3 kaşık pirinç pilavı
spor 110 dk yürüyüş
2 lt su

KIZ BENDE YAZMIŞTIM YA HATTA DALGA GEÇMİŞTİN YAFF
58.700 den 57.900 olacam demiştim bakalım ara ara mekik çekiyom 60 oldu evede yürücem
ama akşam yemeğim geçe kalıyor hep ya acaba yanıma getirip çıkmadan burdamı yesem
akşam yemeğimi yemediğim için yazmıyorum menümü

ben nasıl böyle bir hataya düştüm acaba, söylememeliydimtelafi etmeliyim ben bugünü. ama daha spor yapmadım benn:84:
sonunda o büyük an geldi diyosun yaniigörelim turabımız nasılmış:81:
evvet o zaman geldi incecik oldum ben yaa. belkide 52 de bırakırım. çünkü şuan gerçekten zayıf oldum sanki 600 gramdı bütün kilo gibi konuştum. sıra göbeği sıkılaştırmada ki yemek sonrası fırlamasın.

bende gündüz yemeyip gece yedim hep buaralar.

merhabalar ikinci takım inşaallah bende yakında geliyorum

kızlar sizi tanıştırayım buda benim kuzenim .
onuda bir takıma kaydetmeye çalışıyorum
sonra takım kaptanından durumunu sormaya gelir giderim şimdi biraz siteyi tanıttımda kendisine ilk mesajını bize yazdı.

Bugün ki menümü aktarıyorum
Sabah bir bardak ılık su
Kahvaltı domates salatalık sosis peynir ve iki dilim ekmek
Ara bir aktivia
Öğle ROKA SALATASI
Ara yok
Akşam yarım porsiyon kadar türlü

Ama tehlike çanları çalıyor benim için evden kurabiye kokuları yükseliyor :86::86:
Sanırım dayanamayıp bir tane yerim çayımla beraber

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…