SONUNDA RESIMLERIMI YUKLEYEBILDIM. GECIKME ICIN OZUR DILIYORUM.
gormek isteyen arkadaslar beni irtibat listelerine ekleyip bakabilirler.
before&after adli albumum çıktıtey tey tey
albümün içeriğinde bir hamilelik bir hamilelik sonrası fotoğrafım ve bugün çektiğim son hallerimi gösteren birkaç foto daha var.
albümün içeriğinde bir hamilelik bir hamilelik sonrası fotoğrafım ve bugün çektiğim son hallerimi gösteren birkaç foto daha var.
seni cok iyi anliyorum canim. yurtdisinda istedigin zaman guzel tatli bulamiyorsun o yuzden kermeslerde gorunce bi daha bulamicam boyle ev yapimi diye atliyor insan hele bi de turkiyeden geliyorsa altin degerinde :26:
sen nerde yasiyorsun secdenur ben isvicredeyim.
2.5 kilo verdigi icin sukranbursayi tebrik ediyorum ama sukrancim aklinda bulunsun takima ilk girenler herzaman ilk hafta fazla kilo verebilirler ama sonraki hafralar daha az kilo verirler o yuzden sonraki hafta hedefini bu kadar yuksek tutmasan da olur
clementinee ve medeni de 1 er kilo verebildikleri icin cok tebrik ediyorum
ve sirasiyla Turab, Banusultan, Zulaley, Akrep ve Hindirella arkadaslarimizi da verdikleri kilolar icin tebrik ediyorum
Nurtuanna ve kendimi de kilo almadigimiz icin tebrik ediyorum
ve secdenur canim bosver madem yemisin neden kilo aldigini biliyorsun haftaya yemezsen verirsin ins. bazen insan yemiyor spor yapiyor yine de kilo aliyor o daha sinir bozucu bisey oluyor , haftaya kilo verecegini umid ediyorum
yeni albumun hayirli olsun turab, ben arkadas listende olmadigim icin mi gorememdim bilmiyorum.
kıs nasılyani irtibat listesine anlamadım anlayan varsa anlatsın
biz nasıl görcez azıcık ilham alsak sizden
Kizlar simdiye kadarki tabloya gore 1. yiz.
ne guzel geldigim hafta birinci olduk ayagim ugurlu geldi
sukrancim ameliyat icin gecmis olsun ins. cok onemli bisey degildir.teşekkür ederim canım ama haziran sonu nişanım var bide ameliyat olacağım o yüzden haftada 1 kilo vermem lazım umarım olur
ama zaten sizin sayenizde başarırsam başarıcam
eşimin karnını doyurup uyuttum tam takıma geldim kızımı okuldan alma saati yaklaşmışgideyimde cadıyı getireyim yine ugrarım
ay bugün hayatımda bir ilk olacakkkakşama saadece kıymalı makarna yapıcam kocayı razı ettim bugün yemek pişirmicem için çok çok mutluyum
Kizlar simdiye kadarki tabloya gore 1. yiz.
ne guzel geldigim hafta birinci olduk ayagim ugurlu geldi
CANIM SÜPERSİN YAA.40 LI KİLOLARDA GİBİ GÖRÜNÜYORSUN.VEE YAŞINDAN DA KÜÇÜK DURUYORSUN.MAŞALLAH SANA.[KIZINDA ÇOK ŞEKER BU ARADA]
canım before after demişsin ama ikisi de zayıftı bana göre ....devam edip more after yaparsan ortadan kaybolacaksın ayoll...
tesekkur ederim banucum sira sizin resimlerde merakla bekliyorum.
tesekkur ederim banucum sira sizin resimlerde merakla bekliyorum.
maasallah Turab bebegine ve onun coraplarina bayildim
bi de gayet zayifsin sen gobek yok bel ince senin zayiflama topiginde ne isin var kiz, yakinda mezun olursun sen
canım before after demişsin ama ikisi de zayıftı bana göre ....devam edip more after yaparsan ortadan kaybolacaksın ayoll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?