Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

SONUNDA RESIMLERIMI YUKLEYEBILDIM. GECIKME ICIN OZUR DILIYORUM.
gormek isteyen arkadaslar beni irtibat listelerine ekleyip bakabilirler.
before&after adli albumum çıktı tey tey tey
albümün içeriğinde bir hamilelik bir hamilelik sonrası fotoğrafım ve bugün çektiğim son hallerimi gösteren birkaç foto daha var.

yeni albumun hayirli olsun turab, ben arkadas listende olmadigim icin mi gorememdim bilmiyorum.

Son düzenleme:

kıs nasılyani irtibat listesine anlamadım anlayan varsa anlatsın

teşekkür ederim canım ama haziran sonu nişanım var bide ameliyat olacağım o yüzden haftada 1 kilo vermem lazım umarım olur

ama zaten sizin sayenizde başarırsam başarıcam

biz nasıl görcez azıcık ilham alsak sizden

eşimin karnını doyurup uyuttum tam takıma geldim kızımı okuldan alma saati yaklaşmış gideyimde cadıyı getireyim yine ugrarım

ay bugün hayatımda bir ilk olacakkk akşama saadece kıymalı makarna yapıcam kocayı razı ettim bugün yemek pişirmicem için çok çok mutluyum

Kizlar simdiye kadarki tabloya gore 1. yiz.

ne guzel geldigim hafta birinci olduk ayagim ugurlu geldi

teşekkür ederim canım ama haziran sonu nişanım var bide ameliyat olacağım o yüzden haftada 1 kilo vermem lazım umarım olur

ama zaten sizin sayenizde başarırsam başarıcam
sukrancim ameliyat icin gecmis olsun ins. cok onemli bisey degildir.
Nisan icin de hayili olsun Allah tamamina erdirsin ins.
haftada 1 kilo hedef iyidir zaten

hadi al bakalim cadiyi okuldan, ay bu erkekler makarnayi yemektensaymiyorlar ben de aksama tavuk yapicam yanina corba pilav tamamdir ama ben pilavdan yemicem cok kalorili oldugu icin

Kizlar simdiye kadarki tabloya gore 1. yiz.

ne guzel geldigim hafta birinci olduk ayagim ugurlu geldi

ugurlu geldin şekerim igikide geldin yeni arkadaşlarla birlikte takıma can geldi hepimizi tebrik ediyorum

turabcım gördüm resimlerini kız saat kulesine bensiz gittin ha alacagın olsun

şaka bir yana süpersin ve çok güzel bir hatunsun bebişinde çok tatlı

CANIM SÜPERSİN YAA.40 LI KİLOLARDA GİBİ GÖRÜNÜYORSUN.VEE YAŞINDAN DA KÜÇÜK DURUYORSUN.MAŞALLAH SANA.[KIZINDA ÇOK ŞEKER BU ARADA]

maasallah Turab bebegine ve onun coraplarina bayildim

bi de gayet zayifsin sen gobek yok bel ince senin zayiflama topiginde ne isin var kiz, yakinda mezun olursun sen

Ben de 60 ı göreyim ya da yaklaşayım koyuyorum resimlerimi.ama before ları koysam şok olursunuz ben bile baktıkça inanamıyorum.hele 88 kiloluk hamilelik fotolarımmmm....:18::18::18::18:neyse akşam günüm var....o yüzden akşam yemeğimi meyveyle geçiştirdim..menümü yazayım belki spordan sonra fırsat bulamam.
Sabah 500 ml su
1 kase nesfit
ara 1 dilim doğum günü pastası
öğle 1 tabak bulgur pilavı
ara 1 yeşil çay
akşam 1 büyük elma.
Günde allah ne verdiyse......
90 dakika spor.[30 u yapıldı,60 ı için saati bekleniyor..]

tebrik ederim arkadaşlar 1. liğiniz için... harikasınız...
şükranbursa seni ayrıyeten tebrik ederim bomba gibi başladın...

maasallah Turab bebegine ve onun coraplarina bayildim

bi de gayet zayifsin sen gobek yok bel ince senin zayiflama topiginde ne isin var kiz, yakinda mezun olursun sen
agzindan bal damliyor senin. bundan sonrasi icin kaygilanmiyorum haftada 400 500 ne verirsem artik. asil hedefim 54 u. hedefi aaaliii tutmak lazim felsefesi ile 50 dedim. bir nevi koruma olur bundan sonrasi benim icin.

canım before after demişsin ama ikisi de zayıftı bana göre ....devam edip more after yaparsan ortadan kaybolacaksın ayoll...

simdi bunlari duymak bana dahada gaz verir, haftaya geliyor bak benden bir kilo daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…