- 15 Şubat 2011
- 92
- 34
- 53
sizleri ekledim arkadasim olarak arkadaslik teklifimikabul ederseniz gorebileceksiniz
amanin yandaaaaan
ikinci takimikinci takim ikinci takim
herkaze günaydınnnnnnnnnn
kızlar gerçi geçen hafta kabızlık sorunum vardı çok şükür bu sabah atlattım onu
kilo 56:200 çıktı inanamadım yupppppiiiiiiiii
tartıyı evin heryerine görüp orda tartıldım acaba yanlışmı diye hayır değilmiş
dünkü menüm
sabah elma sirkeli ılık ballı su bu su beni mahfediyo kahvaltı yapamıyorum onu içince
ara ülker 9 kat tadın kalanları yeşil çay 1 fincan kahve 1 fincan çay
öğle mercimek çorbası yarım kase kıymalı pateses yemeği yarım porsiyon malum yarın tartı günü
ara yeşil çay doğa form çayı kahve çay
akşam eve gidene kadar çok geç olur diye saat 17.:00 de işyerinde 1.5 domatesi dilimledim peynirle yedim ekmek yok ve 3 adet kepekli bisküvi
su belki 4 litreye yakın içtim
spor 100 tane mekik 1 saat yürüyüş gecede limonlu yeşil çay ve bol su
kızlar neyi farkettim biliyomusunuz zaten çok yemiyordum sadece akşam yemeklerini geç ve ana yemeklerden yiyordum bu hafta işten çıkmadan saat 6 gibi hafif bişeyler yiyeceğim
galiba bu gün tartıda beni hafif gösteren o oldu
kızmakmıı kuzum resmen evrim değiştiriyor adamnasilyani kizarmi namaz kilmana
ama olmuyor olmicakda..canım benim ya allah kolaylık versin
ay bu erkekler hep kendi istedikleri olsun diyolar
kuşum nurtuannakilo bildirimi yapmadı ve ilk uyarıyı aldıseni cok iyi anliyorum canim. yurtdisinda istedigin zaman guzel tatli bulamiyorsun o yuzden kermeslerde gorunce bi daha bulamicam boyle ev yapimi diye atliyor insan hele bi de turkiyeden geliyorsa altin degerinde :26:
sen nerde yasiyorsun secdenur ben isvicredeyim.
2.5 kilo verdigi icin sukranbursayi tebrik ediyorum ama sukrancim aklinda bulunsun takima ilk girenler herzaman ilk hafta fazla kilo verebilirler ama sonraki hafralar daha az kilo verirler o yuzden sonraki hafta hedefini bu kadar yuksek tutmasan da olur
clementinee ve medeni de 1 er kilo verebildikleri icin cok tebrik ediyorum
ve sirasiyla Turab, Banusultan, Zulaley, Akrep ve Hindirella arkadaslarimizi da verdikleri kilolar icin tebrik ediyorum
Nurtuanna ve kendimi de kilo almadigimiz icin tebrik ediyorum
ve secdenur canim bosver madem yemisin neden kilo aldigini biliyorsun haftaya yemezsen verirsin ins. bazen insan yemiyor spor yapiyor yine de kilo aliyor o daha sinir bozucu bisey oluyor , haftaya kilo verecegini umid ediyorum
işte bu koptuğum aneşimin karnını doyurup uyuttum tam takıma geldim kızımı okuldan alma saati yaklaşmışgideyimde cadıyı getireyim yine ugrarım
ay bugün hayatımda bir ilk olacakkkakşama saadece kıymalı makarna yapıcam kocayı razı ettim bugün yemek pişirmicem için çok çok mutluyum
kuşum siz görüştünüzmü..ugurlu geldin şekerim igikide geldin yeni arkadaşlarla birlikte takıma can geldi hepimizi tebrik ediyorum
turabcım gördüm resimlerini kız saat kulesine bensiz gittin ha alacagın olsun
şaka bir yana süpersin ve çok güzel bir hatunsun bebişinde çok tatlı
canım ben de merak ettim beni de ekler misin:26:
kızmakmıı kuzum resmen evrim değiştiriyor adam
ama olmuyor olmicakda..
ben Allah tan başkasına kulluk etmem..Allah tan başka otorite tanımam..
kuşum nurtuannakilo bildirimi yapmadı ve ilk uyarıyı aldı
işte bu koptuğum ankayınvalideden sonra eşte uyutuluyor bizi takımda
kuşum siz görüştünüzmü..
vayy kimler gelmiş sen nerelerdesin bakiim..meraklım benimm..
Baba Oğul Hikayesi
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çiktiginda, üç yasinda...ki oglunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasini mahvettigini görmüs. Hemen oglunun yanina kosmus ve çocugun eline çekiçle vurmaya başlamis. Biraz sakinlesince oglunu hemen hastaneye götürmüs. doktor, çocugun kirilan kemiklerini kurtarmaya çalistiysa da elinden bir sey gelmemis ve çocugun iki elinin parmaklarini kesmek zorunda kalmis.Çocuk ameliyattan çikip gözlerini açtiginda,bandajli ellerini fark etmis ve gayet masum bir ifadeyle,
"Babacigim,kamyonuna zarar verdigim için çok üzgünüm." demis ve sonra babasina su soruyu sormus:
"Parmaklarim ne zaman yeniden çikacak?" Babasi eve dönmüs
ve hayatına son vermis...Birisi masaya süt döktügünde ya da bir bebegin agladigini isittiginizde bu öyküyü hatirlayin. Çok sevdiğiniz birine karsi sabrinizi yitirdiginizi anladiginizda,önce biraz düsünün. Kamyonlar onarilabilir, ama kirilan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarilamaz; genellikle kisiyle
performansi arasindaki farki göremeyiz. Insan hata yapar. Hepimiz hata yapariz. Fakat öfkeyle ve düsünmeden yapilan seyler ,insani sonsuza kadar rahatsiz eder.
Harekete geçmeden önce durun ve düsünün. Sabirli olun. Anlayis gösterin ve sevin.
alıntı...
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 201. ETAP SONUC LİSTELERİ
01 NİSAN - 8 NİSAN
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ .................2. TAKIM
İKİNCİ ...................3. TAKIM
ÜÇÜNCÜ ................14. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ 13. TAKIM emvacilbihar (55.4 / 53.0 /2.4 /4.33%)
İKİNCİ 2. TAKIM SUKRANbursa(58,7 / 56,2 / 2,5 / 4,26%)
ÜÇÜNCÜ 3. TAKIM Krakker( 78/76.1/1.9/2.43%)
Benide ekle turabcım merak ediyorum bende çok
Yuppii
Şükrancım çok tebrik ediyorum:81::81: seni kendime rakip ilan ettim şu dakika itibariyle
bu kadar uzulme tuannacim biz kimseyi elinde olmadan nedenlerden dolayi paylasim yapmiyor diye takimdan atmiyoruz. hatta nedensiz paylasim yapmayanlara bile cok uzun sureler tanindi bu takimda. burada ister istemez insan bir yakinlik hissediyor birseyler paylasiyoruz nasil hemen silip atabiliriz.selam arkadaşlar inanın sizi çok özledim,,hep aklımdasınız burası ve sizler,,çok sinirli ama bir okadar da üzgünüm..şuan eltimdeyim ve onların bilgisayarından yazıyorum..gerçekten çok moralim bozuk..ben evime taşınalı yani yeni ev alalı daha 1 yıl olmadı yazın taşındım..o günden bu güne halledemediğimiz bir telefon bağlatma problemimiz var ve bu yüzden netede bağlanamıyordum sonra bizim altta bilgisayarcı var o ayda belli bir ücretle kesintisiz 24 saat internete bağlanıyordum kablosuz olarak,,benim gibi apartmanda 10 kişi var kablosuz neti kullanan,,,bazen internet gidiyordu ve yapıcaz sizi madur etmeyeceğiz diyordu vatandaş,,malesef cuma günü buraya kilo bildirimini yaptıktan ve bir arkadaşımın mesajına yorum yaptıktan sonra yattım..ve sabah nete bir baktim gene gitmiş bağlantı..bu seferde modemi bozulmuş öyle diyor en kısa zamanda yapıcam dedi üzerinden bir hafta geçti..inanın benden kaynaklanan bir problem değil..evdeyim bilgisayarım karşımda ama internet yok..bilerek isteyerek bir yazmayış değil bu elimde olmayan nedenlerden dolayı..bu konuda beni anlamanızı ve guruptan atmamanızı istiyorum tam herşey yoluna girmişti hatta aylardır veremediğim kiloyu bile vermeye başlamıştım..inanın sinirden yemek istiyorum ama kendime ve size söz verdim zayıflayacağım o yüzden aranızdayım zaten...sizi sohbetlerimizi çok özledim..buraya alışan bilir kopmak kolay değil hergün belkide 20 defa gurubumuza bakıyordum..internetim yokkende aklım hep sizdeydi son yazdığım günden bu güne kadar bütün yorumları okudum...çokkk özledim sizi..lütfen anlayın beni netin sahibine baskı yapıyorum çabuk hallet şunu diye pazartesi yeni modem almaya gidecekti güya 2.pazartesi olacak hala halletmedi...ama söz verdi halledecek ayın 15 ine kadar mutlaka yapıcam düzelticem dedi...ne olur beni anlayın,,isteyerek yada umursamayarak aman boşver diyerek girmemezlik yapmıyorum aklımdasınız..sizi özlüyor ve merak ediyorum..diyete devam ediyorum eltimdeyim daha tartılmadım ne kadar verdim bilmiyorum...ama en kısa zamanda aranıza bomba gibi dönücem SİZİ SEVİYORUM...NE OLUR ANLAYIN BENİ...
teşekkür ederim canım...en güzel sözü söylemişsin tatlım..Allahın yardımından başka yardımları istemem zaten..akrepcim allah yardimcin olsun diyecek bisey bulamiyorum
iyi ettin hoş geldin canım..çok teşekkürler..her zaman bekleriziyi aksam kizlar...sonuc listesine daha yeni bakma firsatim oldu...tebrik ediyorum birinciliginizi..insallah hep boyle devam edersiniz
ve SUKRANbursacim senide ayriyetten tebrik ediyorum, bireyseldeki basarini
akrep ablacim sen nasilsin, nezamandir ugrayamiyorum sizin takima, isler malesef bir anda yogunlasti, nete girmeye zor yetisiyorum, aksam eve gelincede laptop basina gececek halim kalmiyor..oyuzden dedim simdi firsat bulmusken hem sizi tebrik edim hemde nasilsiniz bir sorim dedim
sağolasın canım..hosgeldın kırmızıgul tebrıgın ıcın tesekkur ederIZ takımcanak
Akrepcım Allah sana sabır ve guc versın canım
bugun yedıklerım
sabah saat 11.30 (oglum gec kalkınca ben de gec kahvaltı ettım)
peynır zeytın pekmezle bıraz tereyag salatalık 2 fıncan yesıl cay bıraz ekmek
ara bır paket peynırlı kraker
ogle yemegı yok cunku gec kahvaltı etmıstım hemen aksam oldu
aksam 1 tane tavuk budu ve bol salata
2 avuc cekırdekle 2 bardak yesıl cay.
3,4 tane cilek ve bir armut
spor sabah kahvaltıdan once ebru sallının plateısnden kalca gununu acıp yaptım.
ogleden sonra yusufu gezdırmeye cıkardım bıraz yurudum.
yaklasık 6 bardak su ıctım galıba
tatlım çantana kuru incir fındık lebleblebi türü koysaydın ya..yerdin sabah..aç kalmak yok canım..hem kan da vermişsin..yazık etme kendine..Bugun ki menüm
Sabah kahvaltı yok :Tahlil yaptırcağım için
Öğlen Izgara tavuk , salata
Ara aktivia
Akşam Ispanak yemeği, yoğurt
Spor yok
Ama bugün okadar çok hareket ettim ki zaten spor yapsam bukadar enerji harcardım diye kendimi teselli ediyorum
kızlarrrrgünaydınn
meden duymasın kilom 73.3 yani300 gr la kaybettim yarışı yaf ben nasıl yapıcam 1 hafta pilates
ay canım arkadaşım ne kadar harika bir menü olmuş favorimsin benim
agzindan bal damliyor senin. bundan sonrasi icin kaygilanmiyorum haftada 400 500 ne verirsem artik. asil hedefim 54 u. hedefi aaaliii tutmak lazim felsefesi ile 50 dedim. bir nevi koruma olur bundan sonrasi benim icin.
simdi bunlari duymak bana dahada gaz verir, haftaya geliyor bak benden bir kilo daha.
selam arkadaşlar inanın sizi çok özledim,,hep aklımdasınız burası ve sizler,,çok sinirli ama bir okadar da üzgünüm..şuan eltimdeyim ve onların bilgisayarından yazıyorum..gerçekten çok moralim bozuk..ben evime taşınalı yani yeni ev alalı daha 1 yıl olmadı yazın taşındım..o günden bu güne halledemediğimiz bir telefon bağlatma problemimiz var ve bu yüzden netede bağlanamıyordum sonra bizim altta bilgisayarcı var o ayda belli bir ücretle kesintisiz 24 saat internete bağlanıyordum kablosuz olarak,,benim gibi apartmanda 10 kişi var kablosuz neti kullanan,,,bazen internet gidiyordu ve yapıcaz sizi madur etmeyeceğiz diyordu vatandaş,,malesef cuma günü buraya kilo bildirimini yaptıktan ve bir arkadaşımın mesajına yorum yaptıktan sonra yattım..ve sabah nete bir baktim gene gitmiş bağlantı..bu seferde modemi bozulmuş öyle diyor en kısa zamanda yapıcam dedi üzerinden bir hafta geçti..inanın benden kaynaklanan bir problem değil..evdeyim bilgisayarım karşımda ama internet yok..bilerek isteyerek bir yazmayış değil bu elimde olmayan nedenlerden dolayı..bu konuda beni anlamanızı ve guruptan atmamanızı istiyorum tam herşey yoluna girmişti hatta aylardır veremediğim kiloyu bile vermeye başlamıştım..inanın sinirden yemek istiyorum ama kendime ve size söz verdim zayıflayacağım o yüzden aranızdayım zaten...sizi sohbetlerimizi çok özledim..buraya alışan bilir kopmak kolay değil hergün belkide 20 defa gurubumuza bakıyordum..internetim yokkende aklım hep sizdeydi son yazdığım günden bu güne kadar bütün yorumları okudum...çokkk özledim sizi..lütfen anlayın beni netin sahibine baskı yapıyorum çabuk hallet şunu diye pazartesi yeni modem almaya gidecekti güya 2.pazartesi olacak hala halletmedi...ama söz verdi halledecek ayın 15 ine kadar mutlaka yapıcam düzelticem dedi...ne olur beni anlayın,,isteyerek yada umursamayarak aman boşver diyerek girmemezlik yapmıyorum aklımdasınız..sizi özlüyor ve merak ediyorum..diyete devam ediyorum eltimdeyim daha tartılmadım ne kadar verdim bilmiyorum...ama en kısa zamanda aranıza bomba gibi dönücem SİZİ SEVİYORUM...NE OLUR ANLAYIN BENİ...
zulaley beni agac ettin saat kulesinin onunde, sana demedimmi cumartesi 12 de saat kulesinin onunde bak ispatida son albumumde yer aliyor
bizim bulusma yaz kaldi insaallah. tum izmirliler bulusuyor
meden nerede ya. resimleri soruyordu goremedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?