ah canım yaa..selam arkadaşlar inanın sizi çok özledim,,bu konuda beni anlamanızı ve guruptan atmamanızı istiyorum
yürek güzelliklerle doldukça hayat bulur canlanır güzelleşir..kötü şeylerle doldukça kararır, cansızlaşır, taşlaşır..okurken ağladığım bir yazı.çokkk teşekkür ederim canım yüreğimi sızlattığın için,,istemedende olsa bazen sinirlendiğimde oğluma bağıracağım zaman bu hikaye mutlaka aklıma gelecektir...sadece evlat için değil belki tüm hayatımız için ibret alınacak bir yazı...gerçekten çoookkkk teşekkür ederim ağlayarak yazıyorum,,yüreğimi acıtıyorum,,insanım diyorum ve rabbime şükrediyorum..RABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN KALBİMİ TAŞLAŞTIRMADIN ACIYOR,ÜZÜLÜYOR...kalbim hala yaşıyor..
çok yakında kavuşmak temennisiyleşuan burda kimse yok((((
ben eltimin pc sini bu gece rehin aldım:)) herkez uyudu ama ben size yazıyorum,,,
görüşmek üzere hoşçakalın canlarım....güzel rüyalar görün..
anlaşma yok canımtamam canım ayrıca teşekkürler haftaya bu kadar çok verememama en az bir kilo vercem
bi anlaşma yapalım ben bu akşam anneme gircem bana pasta börek hazırlıyohafta sonu yesek pazartesi tam gaz yapsak biliyorum ben kendimi dayanamayıp yerim gibi geliyor
gunaydinlar. :119:
herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum.
bu kadar uzulme tuannacim biz kimseyi elinde olmadan nedenlerden dolayi paylasim yapmiyor diye takimdan atmiyoruz. hatta nedensiz paylasim yapmayanlara bile cok uzun sureler tanindi bu takimda. burada ister istemez insan bir yakinlik hissediyor birseyler paylasiyoruz nasil hemen silip atabiliriz.
insaallah kisa zamanda internet problemin duzelir. bu en cok senin acindan iyi olur cunk yapilan paylasimla kilo verme dogru orantili. aylik listelerde incelendiginde bu cok net okunuyor. insaallah hedef kilona ulasirsin saglikla
zulaley beni agac ettin saat kulesinin onunde, sana demedimmi cumartesi 12 de saat kulesinin onunde bak ispatida son albumumde yer aliyor
bizim bulusma yaz kaldi insaallah. tum izmirliler bulusuyor
meden nerede ya. resimleri soruyordu goremedi.
ancak şimdi glebildim canım, akşam geldim eve sonrada durduk yere eşimle tartıştım, sinirden sıkıntıdan gittim yattım bende. ne gerek vardıysa tartışmaya işte, bazen bende tuhaflaşıyorum :26:neyse şimdi sinir sıkıntı kalmadı iyiyim şükür.
selam arkadaşlar inanın sizi çok özledim,,hep aklımdasınız burası ve sizler,,çok sinirli ama bir okadar da üzgünüm..şuan eltimdeyim ve onların bilgisayarından yazıyorum..gerçekten çok moralim bozuk..ben evime taşınalı yani yeni ev alalı daha 1 yıl olmadı yazın taşındım..o günden bu güne halledemediğimiz bir telefon bağlatma problemimiz var ve bu yüzden netede bağlanamıyordum sonra bizim altta bilgisayarcı var o ayda belli bir ücretle kesintisiz 24 saat internete bağlanıyordum kablosuz olarak,,benim gibi apartmanda 10 kişi var kablosuz neti kullanan,,,bazen internet gidiyordu ve yapıcaz sizi madur etmeyeceğiz diyordu vatandaş,,malesef cuma günü buraya kilo bildirimini yaptıktan ve bir arkadaşımın mesajına yorum yaptıktan sonra yattım..ve sabah nete bir baktim gene gitmiş bağlantı..bu seferde modemi bozulmuş öyle diyor en kısa zamanda yapıcam dedi üzerinden bir hafta geçti..inanın benden kaynaklanan bir problem değil..evdeyim bilgisayarım karşımda ama internet yok..bilerek isteyerek bir yazmayış değil bu elimde olmayan nedenlerden dolayı..bu konuda beni anlamanızı ve guruptan atmamanızı istiyorum tam herşey yoluna girmişti hatta aylardır veremediğim kiloyu bile vermeye başlamıştım..inanın sinirden yemek istiyorum ama kendime ve size söz verdim zayıflayacağım o yüzden aranızdayım zaten...sizi sohbetlerimizi çok özledim..buraya alışan bilir kopmak kolay değil hergün belkide 20 defa gurubumuza bakıyordum..internetim yokkende aklım hep sizdeydi son yazdığım günden bu güne kadar bütün yorumları okudum...çokkk özledim sizi..lütfen anlayın beni netin sahibine baskı yapıyorum çabuk hallet şunu diye pazartesi yeni modem almaya gidecekti güya 2.pazartesi olacak hala halletmedi...ama söz verdi halledecek ayın 15 ine kadar mutlaka yapıcam düzelticem dedi...ne olur beni anlayın,,isteyerek yada umursamayarak aman boşver diyerek girmemezlik yapmıyorum aklımdasınız..sizi özlüyor ve merak ediyorum..diyete devam ediyorum eltimdeyim daha tartılmadım ne kadar verdim bilmiyorum...ama en kısa zamanda aranıza bomba gibi dönücem SİZİ SEVİYORUM...NE OLUR ANLAYIN BENİ...
zulaley beni agac ettin saat kulesinin onunde, sana demedimmi cumartesi 12 de saat kulesinin onunde bak ispatida son albumumde yer aliyor
bizim bulusma yaz kaldi insaallah. tum izmirliler bulusuyor
meden nerede ya. resimleri soruyordu goremedi.
günaydııııınnnnn:92::92:
sevinsemmi üzülsemmi anlamadım şimdi. kaçamakların üzerine yinede kilo vermişsin. tebrikler canımcımama pilates cezası hala geçerli. belkide sendede bağımlıklık yaparda bırakamazsın inşallah
teşekkür ederim canım benim. senide tebrik ediyorumiyi başladın inşallah iyi devam edersin.
turabcım harika görünüyorsuun canımcımm. daha fazla kilo vermene hiç gerek yok bence. Böyle çok güzelsin. kızınada bayıldım valla, nasıl tatlı maşallah.güzel anna ve güzel kız
bende senin gibi canımcım 53 dedim 57 ye razıyım. ve 57 kilo olunca resim yayınlayacağım bende
Canımcım üzme kendini bu kadar. anlıyorum seni eğer binanız yeni binaysa maalesef böyle problemler oluyor. benim başımada gelmişti çünkü. binada oturan başkalarının telefonları olduğu halde, yo şöyle yok böyle bir sürü neden en başta bina yeni nedeni diyerek telefon bağlatamadık. ben artık gitmekten aramaktan usanmıştım. inşalah problemin kısa zamanda çözülür aramıza dönersin
ancak şimdi glebildim canım, akşam geldim eve sonrada durduk yere eşimle tartıştım, sinirden sıkıntıdan gittim yattım bende. ne gerek vardıysa tartışmaya işte, bazen bende tuhaflaşıyorum :26:neyse şimdi sinir sıkıntı kalmadı iyiyim şükür.
merhaba 1. takımın güzel hatunları... nasılsınız...
ya sizin takım ne güzel sürekli paylaşımda bulunuyor bizim takım ölü ya kimse uğramıyo tek başıma dolanıp duruyorum ortalıkta.... :86:
yok kiz saka yapiyorum saat kulesinin onunde o fotografi cekildim ama arkadasimla gezerkendi o. izmir icin bana 5 gun az geldi daha uzun sureli gitmem lazim. o yuzden zulaleye ulasamadim.
cidden bekledinmii şaka yapıyosuuunnn:86:
ya sizin takım ne güzel sürekli paylaşımda bulunuyor bizim takım ölü ya kimse uğramıyo tek başıma dolanıp duruyorum ortalıkta.... :86:
tamam akşam hepsini yarın sabah yiyecem
akşam da seni aklıma getirecem hemen:18:
yok kiz saka yapiyorum saat kulesinin onunde o fotografi cekildim ama arkadasimla gezerkendi o. izmir icin bana 5 gun az geldi daha uzun sureli gitmem lazim. o yuzden zulaleye ulasamadim.
ikinci takim demek istedin.
merhaba mai beyaz seni ekledim gordunmu zayif turabi
bizim takimin paylasimi guzel bencede.
tesekkurler akrepcim gercektende cok hos bir supriz oldu.
bugun 3 tane oyuncagimi sattim nasil uzuluyorum anlatamam bir daha satamam heraldeama nereye kadar yap yap koyacak yer yok hediye ederim bundan sonra insallah satinca kendimi rahatsiz hissettim nedense esnaflik bana gore degil
tesekkurler akrepcim gercektende cok hos bir supriz oldu.
bugun 3 tane oyuncagimi sattim nasil uzuluyorum anlatamam bir daha satamam heraldeama nereye kadar yap yap koyacak yer yok hediye ederim bundan sonra insallah satinca kendimi rahatsiz hissettim nedense esnaflik bana gore degil
tam bana gore bir is. feridun gibi adamimdir ben vardi ya hatirliyormusunuz ayrilsakta beraberiz dizisinde yırttık abi yırttık ıyı yapmıssın emeginin karsiligini aliyorsun neden rahatsiz olasinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?