Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

secdecim sana hakveriyorum bende kızıma kuzu ördüm aşagıda komşular gördü satıyormusun nekadar dediler bende asla satmam dedim
tamam şeker bundan sonra sana ferudun diyoruzzzzzzzz

ticarete atiliyorum , yağ satarım bal satarım
yağlarınız gerçek değeri üzerinden alınır satılır

Merhaba kizlar biz de disarda oynadik geldik yusufla.

Akrep kisilik analizinde ben yokum

bugunku yediklerim

sabah, biraz sigara boregi, peynir salatalik ve yesil cay

ogle, 4,5 tane sigara boregi ve bol sutlu kahve :26:

ara, bir bardak soda ve bir kac tane cilek,

aksam 1 bucuk tane lahmacun yedim ayranla birlikte :26:

spor olarak yusufla yeni acilisi olan parka gidip kosturduk

2 bardak yesil cay.

5, 6 bardak su

yukardaKI mesaji duzeltemedim buraya yaziyim
aralarda da yarim elma ve yarim portakal yedim ama yine de yedigim karbonhidratlari kurtarmiyor
yairn da misafirlige gidicem bu haftasonu cok kotu geciyor diyet acisindan

kimse de yok buralarda eee kocalarla vakit geciriyonuz dizi seyrediyosunuz dimi itiraf edin

kaç zamandır yazamadım

hemen size şu iki günümü özet geçiyorum;

Cuma
Ev arkadaşım hastalandı ,bizimde kontrolden geçmemiz istendi o gün hep onunla uğraştık desem yeridir, ama Allahtan arkadasımın hastalığı bulaşıcı değilmiş, bizdede hiçbirşey çıkmadı şükürler olsun.

Cumartesi(Can sıkıcı bir gün)
Arkadaşımın düğünü vardı oraya gitmek için bütün gün hazırlandım alişverişe çıkmam gerekti onlarla uğraştım.Giydiğim hiçbirşeyin nasıl bana hiçyakışmadığını gördüm.Çatlamak üzereydim.Ama gece eğlenceliydi Allahtan öylece o günüde atlattım.

Ama bu sürede beslenmeme çok dikkat ettim paylaşamasamda teminat verebilirim

Ama heydi hanımlar uyanın bugün pazar güzel bi pazar kahvaltısı yapmanın tam zamanı
Ben çoktan yaptım bile

gunaydinlar.
bugun bir korkumdan daha kurtuldum. bizim garajin girisi cok dar ve garaj kismida kucuk ve araba sayisi fazla oldugundan acemi sofor olarak arabayi oradan cikmaya korkuyordum bugun arabayi cikardim biraz tur atip yeniden garaja yerlestirebildim. ne mutlu bana. insan korkularinin uzerine gitmeli imis.
esime birazda sinirlendim. yalovaya gidecegiz yazlik bir ev bakiyoruz ama beyefendi gunun yarisini evde harcadi bile zaten haftada bir gun cikabiliyoruz. uff tembel benim kocam yaaa zamani kullanma sifir.

dolu dolu bir hafat sonu gecirmissin ne kadar guzel. hepimiz o devrelerden gectik. bende almak istedigim hicbir kiyafeti kendime yakistiramiyordum. bu gecici bir sure omur boyu diyetler ve kilo alma donemleri arasinda yasamak istemiyorsak beslenme aliskanligimizi degistirip omur boyu saglikli ve ince kalicaz insaallah. zaman bu zamandir tum kara yaglara yakım

kızlar ben platesı cok bosladım ya çok sevdiğim sporumdu o benim
plates yarışına davet ediyorum
varmı benle yarışmak isteyen haftada en az 3 seans plates ardından yürüyüş????

sen boşladın ben de tam başladım şekerim.bir aydır hergün yapıyorum.özel günler hariç.bu sabah bile işlerimi bitirdim pilatesimi yaptım,duşumu aldım.ve yeşil çayımla dinleniyorum şimdi.ohhh....

Kesinlikle haklısın.Aslında hep görsellikten bahsediyor gibiyiz ama sağlığımız için çok tehlikeli.

kızlar ben platesı cok bosladım ya çok sevdiğim sporumdu o
benim

Ben varım hatta meydan okuyorum

Merhaba canlarım
nasıl pazar gününüz iyi geçiyormu? eşim işe gitti biraz önce makinelerinde arızası varmış bizde çocuklarla birlikte vakit öldürüyoruz. havada soğuk ve bunaltıcı.

itiraf ediyorum kocamla güzelce bir akşam geçirdik. önce ailecek yemeğe götürdü kocacığım. yemekten önce biraz avm de mağazalarda dolandık. yemekten sonrada mutak alışverişine çıktık. gelincede saat 2 ye kadar tv izledik ve yanında kuruyemiş meyve falan. :18::18:abarttı yemeyi akşam iyicene galiba:18:
bir gün önceki tartışmamızdan sonra kuzu gibiydi dün

bende haftada 3-5 arasında yaıyorum ve bunu alışkanlık haline getirme düşüncesindeyim. hedefe ulaştıktan sonrada haftada 3 defa plates ve yürüyüşe devam edecem inşaallah.

medencim bu erkekler arada ince ayar istiyor galiba...

merhaba 2. takım...
kızlar platesi nerden yapıyosunuz ebru şalıyla mı...
ben callanetics yapıyordum ama çok yoruldum artık daha hafif bi spora geçeceğim de...platesi deneyeyim dedim... ebrunun 1. CD si var ama hareketler çok basit geldi... bi de lastik ve topunuz var mı...alsam mı acaba onlar olmadan olmuyo mu...
eşimin gelmesine az kaldı benim z bi göbeğim kaldı ondan da kurtulmam lazım...

valla bennim pazar günüm oturmakla geçti çatlicam sıkıntıdan eşim kahvaltıdan sonra annesi gile gitti yani benide zorladı ama ben gitmek istemedim aile içibir olaganüstü konuşma yapacaklardı katılmak istemedim tabi kocayı küstürdüm :26: ama napiyim ailesi güzelşeyler olunca bizi geride tutuyor kötübirşey gelince başlarına eşimi hep yanlarında istiyorlar neysem medencim bende yarın eşimi yemege çıkarayım gönlünü alayım bari

sen boşladın ben de tam başladım şekerim.bir aydır hergün yapıyorum.özel günler hariç.bu sabah bile işlerimi bitirdim pilatesimi yaptım,duşumu aldım.ve yeşil çayımla dinleniyorum şimdi.ohhh....
oh ne guzel yapiyorsun. plates bende yoga etkisi yapiyor, tum negatif enerjimi atiyorum
Kesinlikle haklısın.Aslında hep görsellikten bahsediyor gibiyiz ama sağlığımız için çok tehlikeli.
Ben varım hatta meydan okuyorum
baslasin ozaman yarisimiz. yarindan tezi yok hergun 10.00 da tv8 deyim

45 dakika platesimi yaptım ama bugün yürüyemem hava çok fena
yurumek icin, soguk havalarda leslie ye eslik ediyoruz bir cogumuz
"leslie ile walking at home" diye google'a bakabilirsin.

ben ilk cd si ile baslamistim ama kisa surede baydi. hergun ayni seyleri yapmaktan bunaldim. sonra tvden takip etmeye basladim ebru salliyi. topu lastigi herbirseyi var bende. ozelliklelastikler ve kucuk topu tavsiye ederim. aletlerle calismak daha eglenceli.

günaydın kızlar
anlaşılan güzel bir hafta sonu olmuş
tamam şimdi sıra güzel bir hafta içinde cumartesi pazar menümü yazmıyorum malum anne ziyeretindeydim bi ara yemektten çatlıcam zannettim siz zahmet etmeyin suçumu biliyorum
hepimize mutlu bir hafta gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…