günaydın banusultancım gecikmelide olsa dooğumgünü dileklerimi kabul edersin inşallah iyi ki doğdun canımposeidon geri dönmüşsün hoşgeldin ben nowar belki hatırlamazsın ben yeni geldiğimde sen izne çıkıyodun turab zaten güzelmişsin zayıflayınca tam fıstıklanmışsın akrep benim analizim yok
gelelim kilo durumlarına dün biraz fazla kaçırdım ama 12 de evden çıktım 8.30 a kadar gezdm yürüdüm 300 400 gr fazlalığm var ama bide özel günmdeym bu hafta kendime hedef belirlemiycem bıktım artık hedeflerime ulaşamamaktansadece alt sınır 500 gr belirliyorum turabcım pilates yarışına bnde varım
gunaydin kislar :118::118::118:
Günaydın herkese, hayırlı sağlıklı bir hafta diliyorum.
platesimi yapıp yürüyüşe çıkmayı planlıyorum, havanın durumuna göre tabii.
Bu hafta benim iççin koruma haftası. ona göre kendimi ayarlayacağım.
sana da günaydın şekerim..ben de dün yazamadım utancımdan...günaydın kızlar
anlaşılan güzel bir hafta sonu olmuş
tamam şimdi sıra güzel bir hafta içinde cumartesi pazar menümü yazmıyorum malum anne ziyeretindeydimbi ara yemektten çatlıcam zannettim siz zahmet etmeyin suçumu biliyorum
hepimize mutlu bir hafta gelsin
medencim bu erkekler arada ince ayar istiyor galiba...
merhaba 2. takım...
kızlar platesi nerden yapıyosunuz ebru şalıyla mı...
ben callanetics yapıyordum ama çok yoruldum artık daha hafif bi spora geçeceğim de...platesi deneyeyim dedim... ebrunun 1. CD si var ama hareketler çok basit geldi... bi de lastik ve topunuz var mı...alsam mı acaba onlar olmadan olmuyo mu...
eşimin gelmesine az kaldı benim z bi göbeğim kaldı ondan da kurtulmam lazım...
valla bennim pazar günüm oturmakla geçti çatlicam sıkıntıdaneşim kahvaltıdan sonra annesi gile gitti yani benide zorladı ama ben gitmek istemedim aile içibir olaganüstü konuşma yapacaklardı katılmak istemedim tabi kocayı küstürdüm :26: ama napiyim ailesi güzelşeyler olunca bizi geride tutuyor kötübirşey gelince başlarına eşimi hep yanlarında istiyorlar neysem medencim bende yarın eşimi yemege çıkarayım gönlünü alayım bari
sana da günaydın canım..meden sen 61 değil miydin.ticker ın eski galiba...
yeni çizelgem güzel oldu dimi yaa... Tam yaza uygunn:82::118:
haftaya hareketli başladdım 1 yıldır agzım sürekli yara oluyor hep ihmal ettim bu sabah gittim doktora kantahlili verdi hııı birde doktor sordu kaçyaşındasın diye 29 dedim şaşırdı :90: 20 22 gösteriyorsun dedi ay çok sevindim
cok tesekkur ederim hindirella. clementine sen ve ben yarisiyoruz. baska katilmak isteyen varsa kayit buromuza basvurabilir. kayitlar icin bugun son gungünaydın banusultancım gecikmelide olsa dooğumgünü dileklerimi kabul edersin inşallah iyi ki doğdun canımposeidon geri dönmüşsün hoşgeldin ben nowar belki hatırlamazsın ben yeni geldiğimde sen izne çıkıyodun turab zaten güzelmişsin zayıflayınca tam fıstıklanmışsın akrep benim analizim yok
gelelim kilo durumlarına dün biraz fazla kaçırdım ama 12 de evden çıktım 8.30 a kadar gezdm yürüdüm 300 400 gr fazlalığm var ama bide özel günmdeym bu hafta kendime hedef belirlemiycem bıktım artık hedeflerime ulaşamamaktansadece alt sınır 500 gr belirliyorum turabcım pilates yarışına bnde varım
gecmi olsun zulaleyim aman ihmal etme agiz yaralari onemli. kilo insani oldugundan fazla gosteriyor. boyunda var hedefine ulasinca bu cocuklar senin kardeslerin mi derlerhaftaya hareketli başladdım 1 yıldır agzım sürekli yara oluyor hep ihmal ettim bu sabah gittim doktora kantahlili verdi hııı birde doktor sordu kaçyaşındasın diye 29 dedim şaşırdı :90: 20 22 gösteriyorsun dedi ay çok sevindim
cok gecmis olsun sukranim. bol su sut icme zamani, bol sivi alma zamanidir.üff kızlar ya grip olmuşum işe gelip izin alır eve giderim diyodum bizim sekreter ve adaşım yani diğer muhasebeci hastayız diye aramışlar işe gelmediler:84: banada izin vermiyolar başım çatlıyo çok uyusss oldumgidip bi süt içeyim bari
cok gecmis olsun posicim. Allah acil sifalar versin. bir gunde kilo almis olamazsin helede seninki gibi istikrarli bir beden oyle hemen bir gunde kilo almaz. odemdir buyuk ihtimalle keyfini bozma. yesil caydir onun ilaci.gunaydin kizlar
ben bu haftaya cok kotu basladim simdi tartildim cumaya gore 1 kilo fazla gosteriyorumyardim edin bana kizlar bu cuma fazla kilo cikmak istemiyorum
sukrancim bu arada gecmis olsun sana da biz de yusufla kumlarda oynadik oynadik simdi cocugun burnu tikali dun gece beni hic uyutmadi atesi de cikti. hepimize Allah sifaalar versin
medeeeeeeen beni geçmişsiiiiinnnn
evet çok güzel olmuş birlikte koşacaz bu yollarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?