Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın banusultancım gecikmelide olsa dooğumgünü dileklerimi kabul edersin inşallah iyi ki doğdun canımposeidon geri dönmüşsün hoşgeldin ben nowar belki hatırlamazsın ben yeni geldiğimde sen izne çıkıyodunturab zaten güzelmişsin zayıflayınca tam fıstıklanmışsınakrep benim analizim yok

gelelim kilo durumlarına dün biraz fazla kaçırdım ama 12 de evden çıktım 8.30 a kadar gezdm yürüdüm 300 400 gr fazlalığm var ama bide özel günmdeym bu hafta kendime hedef belirlemiycem bıktım artık hedeflerime ulaşamamaktansadece alt sınır 500 gr belirliyorum turabcım pilates yarışına bnde varım

canımmm.teşekkür ederim..o özel günler biraz sorun yaratıyor.benim de hep cumaya denk geliyor,sinir oluyorum...

Günaydın herkese, hayırlı sağlıklı bir hafta diliyorum.
platesimi yapıp yürüyüşe çıkmayı planlıyorum, havanın durumuna göre tabii.
Bu hafta benim iççin koruma haftası. ona göre kendimi ayarlayacağım.

sana da günaydın canım..meden sen 61 değil miydin.ticker ın eski galiba...

sana da günaydın şekerim..ben de dün yazamadım utancımdan...

medencim bu erkekler arada ince ayar istiyor galiba...

evet canımcım kesinlikle öyle.

bende ebru şallıyla tv8 de sabah 10 da yapıyorum. özellikle pzt-çarş-perş günlerini tercih etmeni tavsiye ederim. benim sadece büyük topum var ama oda çok elzem değil bence. salı günü büyük top günü diğer günler çoğunlukla kullanmıyor büyük topu. lastik yerine kalın mus tül çoraplardan kullanıyorum, küçük top yerinede kırlentlerle yapabiliyorum. almak daha iyi tabi ama almak istemiyorsan bunları deneyebilirsin. ben rahatlıkla bu şekilde yapabiliyorum.

çıkar güzelim iyi oluyor arada değişiklik oluyor. gerçi sen haklısın ama olsun.

haftaya hareketli başladdım 1 yıldır agzım sürekli yara oluyor hep ihmal ettim bu sabah gittim doktora kantahlili verdi hııı birde doktor sordu kaçyaşındasın diye 29 dedim şaşırdı :90: 20 22 gösteriyorsun dedi ay çok sevindim

üff kızlar ya grip olmuşum işe gelip izin alır eve giderim diyodum bizim sekreter ve adaşım yani diğer muhasebeci hastayız diye aramışlar işe gelmediler:84: banada izin vermiyolar başım çatlıyo çok uyusss oldum gidip bi süt içeyim bari

ne kadar güzel olmuş sevindim senin adına banada hep 5 yaş büyük söylüyolar gitsin bu kilolar gösterecem ben onlara:82:

gunaydin kizlar

ben bu haftaya cok kotu basladim simdi tartildim cumaya gore 1 kilo fazla gosteriyorum yardim edin bana kizlar bu cuma fazla kilo cikmak istemiyorum

sukrancim bu arada gecmis olsun sana da biz de yusufla kumlarda oynadik oynadik simdi cocugun burnu tikali dun gece beni hic uyutmadi atesi de cikti. hepimize Allah sifaalar versin

cok tesekkur ederim hindirella. clementine sen ve ben yarisiyoruz. baska katilmak isteyen varsa kayit buromuza basvurabilir. kayitlar icin bugun son gun is saati sonuna kadar katilimlari alabiliriz
ben hergun kim kac dk yuruyup plates yapmis buradan paylasacagim.
ben 40 dk plates ardindan 25 dk yurudum bile bugun clementine ise dun 40 plates yapti ama yurumedi. bunu listeler buradan hergun guncellerim.
gecmi olsun zulaleyim aman ihmal etme agiz yaralari onemli. kilo insani oldugundan fazla gosteriyor. boyunda var hedefine ulasinca bu cocuklar senin kardeslerin mi derler

cok gecmis olsun sukranim. bol su sut icme zamani, bol sivi alma zamanidir.

cok gecmis olsun posicim. Allah acil sifalar versin. bir gunde kilo almis olamazsin helede seninki gibi istikrarli bir beden oyle hemen bir gunde kilo almaz. odemdir buyuk ihtimalle keyfini bozma. yesil caydir onun ilaci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…