üff kızlar ya grip olmuşum işe gelip izin alır eve giderim diyodum bizim sekreter ve adaşım yani diğer muhasebeci hastayız diye aramışlar işe gelmediler:84: banada izin vermiyolar başım çatlıyo çok uyusss oldumgidip bi süt içeyim bari
gunaydin kizlar
ben bu haftaya cok kotu basladim simdi tartildim cumaya gore 1 kilo fazla gosteriyorumyardim edin bana kizlar bu cuma fazla kilo cikmak istemiyorum
sukrancim bu arada gecmis olsun sana da biz de yusufla kumlarda oynadik oynadik simdi cocugun burnu tikali dun gece beni hic uyutmadi atesi de cikti. hepimize Allah sifaalar versin
yapma yaa ben hiç dikkat etmemiştim, bak bu hafta koruma haftam. geçtin geçtin yoksa bi daha beni yakalaman zor olacak
:86::86:aynımı olmuş seninkiyle şükrancım. beraber yürüdük biz bu yollarda diyecez yaniii
cok tesekkur ederim hindirella. clementine sen ve ben yarisiyoruz. baska katilmak isteyen varsa kayit buromuza basvurabilir. kayitlar icin bugun son gunis saati sonuna kadar katilimlari alabiliriz
ben hergun kim kac dk yuruyup plates yapmis buradan paylasacagim.
ben 40 dk plates ardindan 25 dk yurudum bile bugun clementine ise dun 40 plates yapti ama yurumedi. bunu listeler buradan hergun guncellerim.
ben de plates arti yusuruyus yarismasina katilmak isterdim ama yusuf cok hast oldu cookk nazli oyun mu istiyo uyku mu istiyo belli degil hep bana dolanip duruyor bu durumda plates yapmama izin vermezki yusuf toparlansin baslarim ben de kizlar.
cok tesekkur ederim hindirella. clementine sen ve ben yarisiyoruz. baska katilmak isteyen varsa kayit buromuza basvurabilir. kayitlar icin bugun son gunis saati sonuna kadar katilimlari alabiliriz
ben hergun kim kac dk yuruyup plates yapmis buradan paylasacagim.
ben 40 dk plates ardindan 25 dk yurudum bile bugun clementine ise dun 40 plates yapti ama yurumedi. bunu listeler buradan hergun guncellerim.
gecmi olsun zulaleyim aman ihmal etme agiz yaralari onemli. kilo insani oldugundan fazla gosteriyor. boyunda var hedefine ulasinca bu cocuklar senin kardeslerin mi derler
cok gecmis olsun sukranim. bol su sut icme zamani, bol sivi alma zamanidir.
cok gecmis olsun posicim. Allah acil sifalar versin. bir gunde kilo almis olamazsin helede seninki gibi istikrarli bir beden oyle hemen bir gunde kilo almaz. odemdir buyuk ihtimalle keyfini bozma. yesil caydir onun ilaci.
Geçmiş olsun canlarım, Allah acil şifalar versin..
posicim bencede o kilo değildir, ödemdir kesinlikle. bol bol yeşil çay, rezene adaçayı gibi bitki çayları içersen ödem falan kalmaz.
merhaba posicim.
akrep dogum gunlerimizi sormustu gecen haftalarda sen yoktun. o yuzden yazamamistir senin kisilik analizini.
ender saraç arada vucudu arındırmanın yani detoks yapmanın gerekliliğinden bahsediyor sürekli. bende bir günlük bir detoks uygulamaya karar verdim. ama hangi detoksu uygulasam acaba. şöyle sağlıklı bir detoks. her detoksunda sağlıklı ve doğru olmadığını vurguluyor.
şekerim seni eklemek aklmdaydı ama eşim gelince hızlı davrandm.. arada kaynamışsn kusura bakma canm..umarm doğum gününü doğru hatrlyorum..sen yinede yazarmsn emin olaym..Merhaba kizlar biz de disarda oynadik geldik yusufla.
Akrep kisilik analizinde ben yokum
gunaydin kizlar
ben bu haftaya cok kotu basladim simdi tartildim cumaya gore 1 kilo fazla gosteriyorumyardim edin bana kizlar bu cuma fazla kilo cikmak istemiyorum
sukrancim bu arada gecmis olsun sana da biz de yusufla kumlarda oynadik oynadik simdi cocugun burnu tikali dun gece beni hic uyutmadi atesi de cikti. hepimize Allah sifaalar versin
ben de bu hafta kilo koruma haftasi yapicam alismisim homini girtlak yemeye biraz zor olcak bu hafta alismamherkeze çok teşekkürler arkadaşlar sağolun
MEDEM cim bu hafta beni geçme heryerim uyuştu işten eve yürüyemem zannımca bi kaç günde spor yapamam yediklerime dikkat edebilirim ancak hedefin 55 ti ama bende galiba bu hafta kilo koruma haftası yapacağım
Cok tesekkur ederim akrepcim ellerine saglikşekerim seni eklemek aklmdaydı ama eşim gelince hızlı davrandm.. arada kaynamışsn kusura bakma canm..umarm doğum gününü doğru hatrlyorum..sen yinede yazarmsn emin olaym..
Poseidon
WAPİTİ
"Yeniden doğan veya yeniden doğurabilecek bir güç simgesi!"
Uğurlu Taşı: Obsidiyen
Rengi: Siyah
• Parlak, saydam yapılı bir kişilik,
• Sık sık ikilem yaşayan,
• Yaşamları boyunca bıçak sırtında yürüyen,
• Dış etkilerden gerçek özleri çıkarmayı çok iyi beceren,
• Yumuşak ama güçlü bir yapıya sahip,
• Çevrelerine karşı antiseptik bir etkiye sahip olan,
• Çok güçlü bir adalet duygusuna sahip,
• Güçlü içgüdüleri olan,
• Ruhsal düğümleri kolayca çözebilen,
• Yükseklere tırmanmayı başarabilen,
• Sağlam içgüdüleri olan,
• Yakın ilişki kurmaktan çekinen,
• Sıcak kalpli, sevgi dolu olabilen,
• Fikirlerinden asla caymayan, kendi bildiğini okuyan,
• Bazen aşırı cesur,
• Erkenden olgunlaşan,
• Çabuk öğrenen,
• Öfke nöbetleri geçirebilen,
• Kazandıkları bilgileri herkesle paylaşan,
• Gururlu,
• Saygı ve sevgi uyandıran, neşeli Wapiti'ler!
not:
wapiti:geyik ailesinin kralı olarak bilinirler.hem geyiklerin en gelişkin ve en büyük türüdür, hem de en güzelidir.
canım sanada çok geçmiş olsun
üff kızlar ya grip olmuşum işe gelip izin alır eve giderim diyodum bizim sekreter ve adaşım yani diğer muhasebeci hastayız diye aramışlar işe gelmediler:84: banada izin vermiyolar başım çatlıyo çok uyusss oldumgidip bi süt içeyim bari
şşşştt tatlm bu agresiflik nerden
önce kocaman bir nefes al..taaaa en uç hücrelere kadar..tut içinde biraz ve sonra bırak..
şimdi düşün
sadece grip olmuşsun..çok daha kötüsü de olabilirdi(Allah korusun)
ve başın da çatlamıyor aslnda..sen hiç başnın en uçtan aşağıya kadar ikiye bölündüğünü yaşadınmı hiç
sadece isteğin bişey olmadı bu yüzden bozulan moralin kötü hissettiriyor kendini..
sen ağrıkesici almışsındır..şöyle güzel bir bitki çayı yap kendine şekersiz tabii..yaslan arkana, yudum yudum tadını çıkara çıkara iç..her yudumda kendini başka bir diyarda düşün..
mesela afrikada, afrikalı olarakhayatta kalabilmek için bir lokma yiyecek bulma çabalarıyla başbaşa kal..günlerce aç kalmanın duygusunu hisset.
yada;
savaşın ortasında ol..can korkusunu yaşa tependen bombalar yağarken..hedef olabilme adına açık alanlarda yürüyememenin,başına bir şey düşmesin diye ik büklüm yürümenin,yağmur yerine bomba yağan gökyüzüne bakamamanın ezikliğini, her an sevdiklerini kaybetmenin korkusunu yaşa..düşman elinde işkencelere maruz kalabilme en kötüsü her an tecavüz edilebilme endişesini yaşa..çalışıp çabalayıp aldığın tüm mal varlğının bir bomba tarafndan yandığını düşün..
sonra...
bitki çaynı bitirdiğinde bak etrafına sahip olduklarına bak..
gökyüzüne rahatlıkla bakıp kocaman nefesler alabildiğin, bolluk cenneti olan kendi ülkende yaşıyosun..
şükret Allaha....
şimdi...dön bir bak gribine, başağrına...
ne kadar ufalmışlar dimii
ufak şeylerin canını acıtmasına izin verme...
beynine ait filtre ayarlarını güncelle canım..sadece olumlu düşüncelerin giriş hakkı olsun..
biz gücümüzü izin verdiklerimizden ve doğru beslenmeden alırız
gunaydin kizlar
ben de bu hafta kilo koruma haftasi yapicam alismisim homini girtlak yemeye biraz zor olcak bu hafta alismam
Cok tesekkur ederim akrepcim ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?