Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Geçmiş olsun canlarım, Allah acil şifalar versin..

posicim bencede o kilo değildir, ödemdir kesinlikle. bol bol yeşil çay, rezene adaçayı gibi bitki çayları içersen ödem falan kalmaz.

mutlaka arayı açacağımbu hafta pilates+yürüyüş yarışıda var

turabcım dün pilates yapmadım ama çoook fazla yürüdüm bugünde ebruyla pilates + akabinde 20 dk oryantalpeşine evi elden geçirdim 2 saattir anca oturdum öğle yemeğimi yicemsonraaaa ders akşam kendi kendime 25 dk yürüyüş 15 dk pilates yapmayı planlıyorum heee bide bir yığın ütü:85:

hadi bakalım kim kazanacak bu spor yarışını. zevkle takip ediyorumm

poseidon şukran geçmiş olsun...
medene katılıyorum ödeme birebir yeşilçay+adaçayıhee bide akrep hoşafıda var tabi bağırsak çalıştırıcı..

ben de plates arti yusuruyus yarismasina katilmak isterdim ama yusuf cok hast oldu cookk nazli oyun mu istiyo uyku mu istiyo belli degil hep bana dolanip duruyor bu durumda plates yapmama izin vermezki yusuf toparlansin baslarim ben de kizlar.

Geçmiş olsun canlarım, Allah acil şifalar versin..

posicim bencede o kilo değildir, ödemdir kesinlikle. bol bol yeşil çay, rezene adaçayı gibi bitki çayları içersen ödem falan kalmaz.

ya son iki gundur aksamlari hep lahmacun yedim onadan mi oldu acaba. yusuf o kadar nazliki kahvalti bile ettirmedi bana

çorbayı ateşe koydum ısınsın diye daldım buraya unutmuşum suyu gitmiş sadece yeşil mercimekler kalmış yeşil mercimek çorbası değil yeşil mercimek yemeği yedim resmen

ender saraç arada vucudu arındırmanın yani detoks yapmanın gerekliliğinden bahsediyor sürekli. bende bir günlük bir detoks uygulamaya karar verdim. ama hangi detoksu uygulasam acaba. şöyle sağlıklı bir detoks. her detoksunda sağlıklı ve doğru olmadığını vurguluyor.

merhaba posicim.
akrep dogum gunlerimizi sormustu gecen haftalarda sen yoktun. o yuzden yazamamistir senin kisilik analizini.

ben netten bise buldum benim dogum gunum 15 aralik

kendikimi d eben ekliyim o zaman

12 Aralık-21 Aralık
Kişilik sahibi, bilgisiyle, tecrübeleriyle insanları kolayca etkisi altına alabilen.
Vizyonu güçlü, sezgi gücü yüksek, anlamaktan, keşfetmekten zevk alabilen.
Duygularını kontrol edebilen, sevilmek ve ilgi görmekten fazlasıyla hoşlanan.
Aşkta kendi isteklerine düşkün. Çekiciliğiyle karşı cins üzerinde fazlasıyla etkili olan.
Yanılmaktan hiç hoşlanmayan. Sanata ve yeni gelişmelere açık. Kendini gayet iyi koruyan.
Yenilgilerden yılmayan, gururlu ve kendini geliştirmesini bilen, hakimiyet kurabilen.

herkeze çok teşekkürler arkadaşlar sağolun

MEDEM cim bu hafta beni geçme heryerim uyuştu işten eve yürüyemem zannımca bi kaç günde spor yapamam yediklerime dikkat edebilirim ancak hedefin 55 ti ama bende galiba bu hafta kilo koruma haftası yapacağım

Merhaba kizlar biz de disarda oynadik geldik yusufla.

Akrep kisilik analizinde ben yokum
şekerim seni eklemek aklmdaydı ama eşim gelince hızlı davrandm.. arada kaynamışsn kusura bakma canm..umarm doğum gününü doğru hatrlyorum..sen yinede yazarmsn emin olaym..

Poseidon

WAPİTİ
"Yeniden doğan veya yeniden doğurabilecek bir güç simgesi!"

Uğurlu Taşı: Obsidiyen
Rengi: Siyah

• Parlak, saydam yapılı bir kişilik,
• Sık sık ikilem yaşayan,
• Yaşamları boyunca bıçak sırtında yürüyen,
• Dış etkilerden gerçek özleri çıkarmayı çok iyi beceren,
• Yumuşak ama güçlü bir yapıya sahip,
• Çevrelerine karşı antiseptik bir etkiye sahip olan,
• Çok güçlü bir adalet duygusuna sahip,
• Güçlü içgüdüleri olan,
• Ruhsal düğümleri kolayca çözebilen,
• Yükseklere tırmanmayı başarabilen,
• Sağlam içgüdüleri olan,
• Yakın ilişki kurmaktan çekinen,
• Sıcak kalpli, sevgi dolu olabilen,
• Fikirlerinden asla caymayan, kendi bildiğini okuyan,
• Bazen aşırı cesur,
• Erkenden olgunlaşan,
• Çabuk öğrenen,
• Öfke nöbetleri geçirebilen,
• Kazandıkları bilgileri herkesle paylaşan,
• Gururlu,
• Saygı ve sevgi uyandıran, neşeli Wapiti'ler!

not:
wapiti:geyik ailesinin kralı olarak bilinirler.hem geyiklerin en gelişkin ve en büyük türüdür, hem de en güzelidir.

Son düzenleme:

canım sanada çok geçmiş olsun

Benim motivasyonum mu düştü ne oldu anlamadım
Diyet modundan çıktım haftalık sebze meyve alışverişimi yapmadım hala abur cubura dikkat ediyorum ama yinede o başladığım enerjim yok sanki ne yapmalıyım

ben de bu hafta kilo koruma haftasi yapicam alismisim homini girtlak yemeye biraz zor olcak bu hafta alismam
Cok tesekkur ederim akrepcim ellerine saglik
canım sanada çok geçmiş olsun

tesekkur ederim sukrancim. oglum iyilessin de ben hasta olsam da olur bebelerin hastaligi cok zor oluyor

şşşştt tatlm bu agresiflik nerden
önce kocaman bir nefes al..taaaa en uç hücrelere kadar..tut içinde biraz ve sonra bırak..
şimdi düşün
sadece grip olmuşsun..çok daha kötüsü de olabilirdi(Allah korusun)
ve başın da çatlamıyor aslnda..sen hiç başnın en uçtan aşağıya kadar ikiye bölündüğünü yaşadınmı hiç
sadece isteğin bişey olmadı bu yüzden bozulan moralin kötü hissettiriyor kendini..
sen ağrıkesici almışsındır..şöyle güzel bir bitki çayı yap kendine şekersiz tabii..yaslan arkana, yudum yudum tadını çıkara çıkara iç..her yudumda kendini başka bir diyarda düşün..
mesela afrikada, afrikalı olarak hayatta kalabilmek için bir lokma yiyecek bulma çabalarıyla başbaşa kal..günlerce aç kalmanın duygusunu hisset.
yada;
savaşın ortasında ol..can korkusunu yaşa tependen bombalar yağarken..hedef olabilme adına açık alanlarda yürüyememenin,başına bir şey düşmesin diye ik büklüm yürümenin,yağmur yerine bomba yağan gökyüzüne bakamamanın ezikliğini, her an sevdiklerini kaybetmenin korkusunu yaşa..düşman elinde işkencelere maruz kalabilme en kötüsü her an tecavüz edilebilme endişesini yaşa..çalışıp çabalayıp aldığın tüm mal varlğının bir bomba tarafndan yandığını düşün..
sonra...
bitki çaynı bitirdiğinde bak etrafına sahip olduklarına bak..
gökyüzüne rahatlıkla bakıp kocaman nefesler alabildiğin, bolluk cenneti olan kendi ülkende yaşıyosun..
şükret Allaha....
şimdi...dön bir bak gribine, başağrına...
ne kadar ufalmışlar dimii
ufak şeylerin canını acıtmasına izin verme...
beynine ait filtre ayarlarını güncelle canım..sadece olumlu düşüncelerin giriş hakkı olsun..

biz gücümüzü izin verdiklerimizden ve doğru beslenmeden alırız

hiç bu taraftan bakmamıştım
nekadar basit sorunları büyüttüğümüzü görmemi sağladın şuanda kendimi daha iyi hissediyorum bu verdiğin önermeler yada gerçeğin ta kendisi daha iyi hissetmemi sağladı aynı zamanda o insanlar içinde teşekkür ederim sana
en azından bitki çayımı yudumlarken en azından onlar içinde dua ettim

geçmiş olsun canım..
benim kız da dün rahatsızlandı..cumartesi epey oynamıştı.okul bahçesinde sonra işyerinde..
dün sesi değişti huysuzlandı burnu tıkandı..akşam sıcak bir banyo yaptırdım..vicks sürdüm boğazına sırtına göğsüne..antihistaminik şurup verdim..alerjik olabilir diye..bugün de peditus aldım ecz den.. multivitamin aldım..malum hava değişimi çok fazla..direncine destek..ve sabah kaynar yaptım..bol cevizli bir finan içti..okula giderken çok daha iyiydi..akşam gibi olsa göndermicektim..

Metrodaki kemancı...

Soğuk bir Ocak sabahı, bir adam Washington DC'de bir metro istasyonunda, kemanla 45 dakika boyunca altı Bach eseri çalar. Bu süre içinde, çoğu işe yetişme telaşındaki yaklaşık bin kişi kemancının önünden geçip, gider.

Kemancı çalmaya başladıktan ancak üç dakika kadar sonra, ilk kez orta yaşlı bir adam kemancıyı f...ark edip, yavaşlar ve birkaç saniye sonra da gitmek zorunda olduğu yere yetişmek üzere yine hızla yoluna devam eder.

Kemancı ilk bir dolar bahşişini bundan bir dakika kadar sonra alır. Bir kadın yürümesine ara vermeksizin parayı kemancının önüne koyduğu kaba atarak, hızla geçer, gider.

Birkaç dakika sonra, bir başka adam duraklayıp, eğilerek dinlemeye başlar ancak saatine göz attığında işe geç kalmamak için acele ettiğini belirten ifadelerle hızla yoluna devam eder.

En fazla dikkatle duran ise üç yaşlarında bir oğlan çocuğu olur. Annesinin çekiştirmelerine rağmen, çocuk önünde durur ve dikkatle kemancıya bakar. En sonunda annesi daha hızlı, çekiştirerek çocuğu yürümeye zorlar. Oğlan arkasına dönüp dönüp kemancıya bakarak, çaresizce annesinin peşinden gider. Buna benzer şekilde birkaç çocuk daha olur ve hepsi de anne, babaları tarafından yürümeye devam için zorlanarak, uzaklaştırılırlar.

Çaldığı 45 dakika boyunca kemancının önünde sadece 6 kişi, çok kısa bir süre durur. 20 kişi duraklamadan, yürümeye devam ederek, para verir. Kemancı çaldığı süre içinde 32 dolar toplar. Çalmayı bitirdiğinde ise sessizlik hakim olur ve kimse onun durduğunu fark etmez, alkışlamaz.

Hiç kimse onun dünyanın en iyi kemancısı Joshua Bell olduğunu ve elindeki 3,5 milyon dolarlık kemanla, yazılmış en karmaşık eserleri çaldığını anlamaz. Oysa Joshua Bell'in metrodaki bu mini konserinden iki gün önce Boston'da verdiği konser biletleri ortalama 100 dolara satılmıştı...

Bu gerçek bir hikayedir ve Joshua Bell'in öylesine bir kılıkla metroda keman çalması, Washington Post gazetesi tarafından algılama, keyif alma ve öncelikler üzerine yapılan bir sosyal deney gereği kurgulanmıştır. Sorgulanan şeyler; sıradan bir yerde, uygunsuz bir saatte güzelliği algılayabiliyor muyuz? Durup ondan keyif alıyor muyuz? Beklenmedik bir ortamda, bir yeteneği tanıyabiliyor muyuz? İdi...

Bu deneyden çıkarılacak kıssadan hisse ise, dünyanın en iyi müzisyeni, dünyadaki en iyi müziği çalarken, önünde durup, dinleyecek bir dakikamız dahi yoksa, başka neleri kaçırıyoruz acaba?

ALINTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…