eee seni anlatıyormu onu söyle bakem
aynen böyle devam et canım.cumaya kadar at fazlalıklarını...sukurler olsun ben bugun plates yaptimmmcok mutluyum lesliylede yurudum sahahta bisuru utu yaptim ay cok mutluyum hareketli birgun
hariaksin tatlim not aldim sporunu simdilik basa basiz yarinda platesimi yaparim insaallah.mutlaka arayı açacağımbu hafta pilates+yürüyüş yarışıda var
turabcım dün pilates yapmadım ama çoook fazla yürüdüm bugünde ebruyla pilates + akabinde 20 dk oryantalpeşine evi elden geçirdim 2 saattir anca oturdum öğle yemeğimi yicem sonraaaa ders akşam kendi kendime 25 dk yürüyüş 15 dk pilates yapmayı planlıyorum heee bide bir yığın ütü:85:
gel sende katil bize. benim kizimda sabah uzerime yatmaya calisiyordu yaparken sonra onu uyuttum tekrar basladim platese. bazen onunla beraber yapabiliyorum onada oyun oluyor.ben de plates arti yusuruyus yarismasina katilmak isterdim ama yusuf cok hast oldu cookk nazli oyun mu istiyo uyku mu istiyo belli degil hep bana dolanip duruyor bu durumda plates yapmama izin vermezki yusuf toparlansin baslarim ben de kizlar.
ya son iki gundur aksamlari hep lahmacun yedim onadan mi oldu acaba. yusuf o kadar nazliki kahvalti bile ettirmedi bana
hadi nerde senin bugunku plates ve yuruyusun?Benim motivasyonum mu düştü ne oldu anlamadım
Diyet modundan çıktım haftalık sebze meyve alışverişimi yapmadım hala abur cubura dikkat ediyorum ama yinede o başladığım enerjim yok sanki ne yapmalıyım
turabcik bu yarista bende varim
hariaksin tatlim not aldim sporunu simdilik basa basiz yarinda platesimi yaparim insaallah.
gel sende katil bize. benim kizimda sabah uzerime yatmaya calisiyordu yaparken sonra onu uyuttum tekrar basladim platese. bazen onunla beraber yapabiliyorum onada oyun oluyor.
hadi nerde senin bugunku plates ve yuruyusun?
hadi nerde senin bugunku plates ve yuruyusun?
iyi aksamlar herkese
bugun pazartesiydi, artik kemerleri sikmak gerek cumaya ne kaldiki :18:
ben budugn yusufu gezdirmeye cikardigimda camlarda hep kendime baktim, vahim bir durumdayim kalcalar almis basini gitmis gobek benden onde gidiyor
cok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?