- 15 Şubat 2011
- 92
- 34
- 53
bitliste beş minare beri gel canan beri gellllll
beşi bi yerdeyle kafayı buldum...
gel vatandaş sende geeeeeeeeeeeelturabcik bu yarista bende varimhaber vereyim dedim ama ben bugun basladim hafsonu evde yoktum bugun yarim saat ebru salli 5 mile lesli nasil artik burdada gunes yuzunu gosterdi yarin disari cikacagim yuruyuse tabi 2 cocukla nasil yururum bilemiyorum iki ileri bir geri
Platesimi yaptım turabcım ama bugunde yürüyemedim zaten şu sınav haftam bitmeden çıkamam sanırım ben bu haftayı kilo koruma haftası yapmalıyım pskolojik olarak çok yoruldum
bitliste beş minare beri gel canan beri gellllll
beşi bi yerdeyle kafayı buldum...
sen ic bakalim o besi bir yerdeleri, gorursun sonra şaşı beşi
benden dostça uyarması en yakınım annem şu an geçmişte içtiği beşi biryerdelerin meydana getirdiği bağırsak tembelliğinden fena halde muzdarip keşke geri dönüşü olsa
turabcım dün akşam 20 dk daha yürüdüm aslında tam yürüdüm sayılmaz hopladım zıpladım dans ettmclementine 85 dk plates
hindirella 40dk plates 20dk yuruyus(dansi yuryus gibi aliyorum)
turab 40dk plates 25dk yuruyus
secdenur 45dk plates 30dk yuryus (5ml 30 dk dir sanirim???)
arkadaslar 1 mayisa kadar bende mezun olmak istiyorum 16 mayista turkiyeye geliyorum 1 mayista interneti kapattiracagiz insallah ozaman kadar mezun olurumolamazsam 17 mayista tekrar buraya donerim annemde net var
ben fena sayılmam bugün tekrar karar verdim şu sigara illetinden kurtulmaya bugün doktora gidicem belki faydası olur inanın çok istiyorum ama susuzluk gibi bişi çölortasında susuz kalmışgibi hissediyorum kendimi 1 hafta dayana bilsem gerisi kolaymış dün konuştum doktorla bugün tekrar çagırdı daha çok gençsin kendini mahfetmededi gel benim yanıma sıkıldıgın zaman konuşup rahatlarsın dedi ay böyle doktorlarda varmış dün çok sevindirdi beni güçverdi bana
ben fena sayılmam bugün tekrar karar verdim şu sigara illetinden kurtulmaya bugün doktora gidicem belki faydası olur inanın çok istiyorum ama susuzluk gibi bişi çölortasında susuz kalmışgibi hissediyorum kendimi 1 hafta dayana bilsem gerisi kolaymış dün konuştum doktorla bugün tekrar çagırdı daha çok gençsin kendini mahfetmededi gel benim yanıma sıkıldıgın zaman konuşup rahatlarsın dedi ay böyle doktorlarda varmış dün çok sevindirdi beni güçverdi bana
ay o zaman ben çay işine giriyorum
ne güldüm yaa sabah sabah
kıs ne zamandan beri beşi biyerde kafa yapıyor bakiimm
ne alakası var ki.. beşibiyerde nin içinde sinemaki yok canım..kekik, yeşilçay...oyy aklıma gelmedi diğerleri ama beiiyerde çok fayalı bir çay..
tavsiye edrim feridun bitirim ayy paron turabımben koptum
ayy inanmıyorum yani 2 3 hafta sonra turabımızı mezunmu edeceğiz
ay o zaman ben çay işine giriyorumkendime bir palto alayım içine sergi açar satarım
akrep ben 1 mayısta 52 kılo mezun olmayı planlıyorum
kızlar ya acaba diyorumki bugün klasik kahvaltımı yaptım ama öğlen ve akşam sadece yoğurtmu yesem belki yarın tartıda güzel bişeyler görürüm de moral bulurum:44: (hem reglmde bitiyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?