Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün ki menümü aktarıyorum
Sabah bir bardak su
Kahvaltı
Ara yok
Öğle bir kaşarlı omlet
Ara bir dilim baklava(çok fenaydım dayanamadım)
Akşam Bir kase mercimek çorbası ve salata
Az önce çay ile birlikte bir dilim kek
45 dakika plates

bitliste beş minare beri gel canan beri gellllll

beşi bi yerdeyle kafayı buldum...
sen ic bakalim o besi bir yerdeleri, gorursun sonra şaşı beşi
benden dostça uyarması en yakınım annem şu an geçmişte içtiği beşi biryerdelerin meydana getirdiği bağırsak tembelliğinden fena halde muzdarip keşke geri dönüşü olsa

gel vatandaş sende geeeeeeeeeeeel
tamamdır kayıt süresi dolmuştu ama sana kıyak geçiyorum bizde bugun başladık sadece clementine dün başlamış oldu
5 ml leslie kac dk suruyor hesaplar dk uzerinden

Platesimi yaptım turabcım ama bugunde yürüyemedim zaten şu sınav haftam bitmeden çıkamam sanırım ben bu haftayı kilo koruma haftası yapmalıyım pskolojik olarak çok yoruldum

dur hele ya ne ara yoruldun daha yeni başlıyoruz. hemen sonuca ulaşmak istiyorsun sen. seni anlıyoruminan bana sonuca ulaşılıyor ben 42 beden pantalonlara sığamazken şimdi 38 giyiyorum az sabır
incecik olacaksın

Son düzenleme:
clementine 85 dk plates
hindirella 40dk plates 20dk yuruyus(dansi yuryus gibi aliyorum)
turab 40dk plates 25dk yuruyus
secdenur 45dk plates 30dk yuryus (5ml 30 dk dir sanirim???)

bitliste beş minare beri gel canan beri gellllll

beşi bi yerdeyle kafayı buldum...
ne güldüm yaa sabah sabah
kıs ne zamandan beri beşi biyerde kafa yapıyor bakiimm
ne alakası var ki.. beşibiyerde nin içinde sinemaki yok canım..kekik, yeşilçay...oyy aklıma gelmedi diğerleri ama beiiyerde çok fayalı bir çay..
tavsiye edrim feridun bitirim ayy paron turabım ben koptum

yağmurlu
bir
Mersin sabahından
tüm şekerlere
günaydıın

Son düzenleme:
gunaydinnnnn evet bu hafta iyi gidiyorum cok sukur yarim saat ebru yarim saat leslie yesilcayimida ictim birazdan oglen yemegimizi yiyip civcivlerimi guneslendirecegim

arkadaslar 1 mayisa kadar bende mezun olmak istiyorum 16 mayista turkiyeye geliyorum 1 mayista interneti kapattiracagiz insallah ozaman kadar mezun olurumolamazsam 17 mayista tekrar buraya donerim annemde net var

günaydın şekerler bu sabah tartıya çıktım neyseki haftasonu fazlalılıklarını atmışım üzerimden

clementine 85 dk plates
hindirella 40dk plates 20dk yuruyus(dansi yuryus gibi aliyorum)
turab 40dk plates 25dk yuruyus
secdenur 45dk plates 30dk yuryus (5ml 30 dk dir sanirim???)
turabcım dün akşam 20 dk daha yürüdüm aslında tam yürüdüm sayılmaz hopladım zıpladım dans ettm

arkadaslar 1 mayisa kadar bende mezun olmak istiyorum 16 mayista turkiyeye geliyorum 1 mayista interneti kapattiracagiz insallah ozaman kadar mezun olurumolamazsam 17 mayista tekrar buraya donerim annemde net var

18 günde 4,2 verebilecek misin canım:44:bence 17 mayısta takıma geri dönmelisin

ben fena sayılmam bugün tekrar karar verdim şu sigara illetinden kurtulmaya bugün doktora gidicem belki faydası olur inanın çok istiyorum ama susuzluk gibi bişi çölortasında susuz kalmışgibi hissediyorum kendimi 1 hafta dayana bilsem gerisi kolaymış dün konuştum doktorla bugün tekrar çagırdı daha çok gençsin kendini mahfetmededi gel benim yanıma sıkıldıgın zaman konuşup rahatlarsın dedi ay böyle doktorlarda varmış dün çok sevindirdi beni güçverdi bana

üüüff kızlar bugün ebru beni bitirdi kaslarım hala titriyo hundredı tamamlayamadım 50'ye kadar yapabildimgidip şimdi işlerimi bitireyim görüşürüüüüz:80:

inşallah bırakırsın canım o illet her türlü insana zarar veriyor. önce sağlığına sonra cebine e bide kötü kokusu var tabi

sen zaten bırakmamışmıydın o zehiri

ay o zaman ben çay işine giriyorum kendime bir palto alayım içine sergi açar satarım
akrep ben 1 mayısta 52 kılo mezun olmayı planlıyorum

kızlar ya acaba diyorumki bugün klasik kahvaltımı yaptım ama öğlen ve akşam sadece yoğurtmu yesem belki yarın tartıda güzel bişeyler görürüm de moral bulurum:44: (hem reglmde bitiyor)

akrep selamlar beni hatırldınmı bilmiyorum
tekrar döndüm ama hala aynı kilodayım
kaldığım yerden devam etmek istiyorum
takımda yer varsa burda olmak isterim

kızlar ya acaba diyorumki bugün klasik kahvaltımı yaptım ama öğlen ve akşam sadece yoğurtmu yesem belki yarın tartıda güzel bişeyler görürüm de moral bulurum:44: (hem reglmde bitiyor)

bence oglen yemegını doyana kadar ye ama aksamı yogurtla gecıstır. ogleni az yiyince bu sefer aksama cok acikmaz misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…