- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Gunaydin banu ve herkese gunaydin. ben de yusufu uyuttuktan sonra yapmayi dusunuyorum platesigünaydın kızlar.ebru yla pilatese hazır mısınız.....
hadi ins. zorluk cekmeden kurtulursun,ben fena sayılmam bugün tekrar karar verdim şu sigara illetinden kurtulmaya bugün doktora gidicem belki faydası olur inanın çok istiyorum ama susuzluk gibi bişi çölortasında susuz kalmışgibi hissediyorum kendimi 1 hafta dayana bilsem gerisi kolaymış dün konuştum doktorla bugün tekrar çagırdı daha çok gençsin kendini mahfetmededi gel benim yanıma sıkıldıgın zaman konuşup rahatlarsın dedi ay böyle doktorlarda varmış dün çok sevindirdi beni güçverdi bana
kolay gelsin cnaim ben de gecen gun ilk defa kalca gunu yaptimm bazi hareketler cok zordu ama iyi geliyorüüüff kızlar bugün ebru beni bitirdi kaslarım hala titriyo hundredı tamamlayamadım 50'ye kadar yapabildimgidip şimdi işlerimi bitireyim görüşürüüüüz:80:
ohhh hamarat ablagunaydinlar :119:
harika bir baslangic yaptim bugun gune.
temizligimi, platesimi,yuruyusumu yaptim geldim.
bence de oglen biseyler ye aksama yogurtla gecistirkızlar ya acaba diyorumki bugün klasik kahvaltımı yaptım ama öğlen ve akşam sadece yoğurtmu yesem belki yarın tartıda güzel bişeyler görürüm de moral bulurum:44: (hem reglmde bitiyor)
akrep selamlar beni hatırldınmı bilmiyorum
tekrar döndüm ama hala aynı kilodayım
kaldığım yerden devam etmek istiyorum
takımda yer varsa burda olmak isterim
[
ben hatirladim citlembik nasilsin? nasil gidiyor okul bedenhocaM
hoşgeldin çitlenbik.hayırlı olsun zayıflama maratonun.yaşını ve boyunu da yazar mısın..herkese merhaba kızlar sağolsun akrebim takıma kabul etti artık beraberiz
önce kendimi tanıtayım daha önce bu takımla beraber 6 kilo vermiştim 57yle ayrıldım ama
asıl hedefim 50yle mezun olmak ve bu kilomu korumak
hala aynı kilodayım 57
bugun diyete başladım sabah kflakes yedim
ebruyla plates yaptım şuan 2. fincan yeşil çayımı içiyorum
bu arada ben haftada 3gün çalışıyorum ama her daim paylaşımda bulunacağım inş.
benden bu kadar sık sık görüşmek dileğiyle herkese çoook ve sağlıklı kilo vermeler
hoşgeldin çitlenbik.hayırlı olsun zayıflama maratonun.yaşını ve boyunu da yazar mısın..
hoşbulduk yaşım 29 boyum 163 bu arada akşama beden ölçülerimi yazacağım
hedefim cm olarak bayaaa incelmek ebru şallı gibi olacam
kızlar ben de takıma yeni katıldım.kilom 54-55 arası 50 olmak istiyorum.çizelgemi de aştım .yeni çizelge yapmayı bilmiyorum.
inşallah güzel vakit geçiririz ve zayıflarız...
kızlar ben de takıma yeni katıldım.kilom 54-55 arası 50 olmak istiyorum.çizelgemi de aştım .yeni çizelge yapmayı bilmiyorum.
hoşgeldiniz kızlarrherkese merhaba kızlar sağolsun akrebim takıma kabul etti artık beraberiz
önce kendimi tanıtayım daha önce bu takımla beraber 6 kilo vermiştim 57yle ayrıldım ama
asıl hedefim 50yle mezun olmak ve bu kilomu korumak
hala aynı kilodayım 57
bugun diyete başladım sabah kflakes yedim
ebruyla plates yaptım şuan 2. fincan yeşil çayımı içiyorum
bu arada ben haftada 3gün çalışıyorum ama her daim paylaşımda bulunacağım inş.
benden bu kadar sık sık görüşmek dileğiyle herkese çoook ve sağlıklı kilo vermeler
sende benim gibi yoğurtla geçiştir istersen canım ben şeker ihtiyacım olmasın diye içine azda pekmez damlattımsabah peynir zeytin 2 dilim ekmek, pekmez ve buna benzer kahvaltiliklar yedim iste ama pekmez disinda tatli bisey yoktu bi de 2 bardak yesil cay
ara iki tane cilek
ogle koca bir tabak salata ve 2 dilim ekmek
ara bir fincan bol sutlu kahve
ara 1 seftali, bikac tane daha cilek, 2 de bebekler icin satilan sut dilimlerinden
aklima geldikce su ictim ve yusufla cikip gezdik biraz
kizlr bana yardim edin ben tok degilim simdi ve aksam abartmamam lazim yeme isini
hatta hic yememem gerekbeni durdurun
bnde yediklerimi yazayım:
sabah klasik kahvaltı
ara kayısılı aktivia
öğlen yumurta peynir zeytin domates bal 4/5 bardak şekersiz çay 2 dilim kepek ekmeği
ara çilekli aktivia(canım aslında puding çekiyo sırf onun yerine yiyorum)
akşam bir kase yoğurt az pekmezli
35 dk pilates (20 dk falan daha yapıcm)2,5 lt su 2 fincan rezene çayı
15 gunde 3 kilo verebilirsin belki ama sen bence hedefi biraz daha assagiya cek ki hayal kirikligi olmasinayol verebilecek gibi mayıs hedefinide 70 yapmıştım
ooo banu sultan tamam oglen sagliksiz yemisin ama az yemisin doymazsinki onlarla hem doymayinca istahin hep acik kalir. ogle disinda cok guzel bir menu tebrik ederimnasılsınız kızlar..
bugün
sabah 500 ml su
1 kase müsli
ara 1 elma
öğle 2 dilim börek,2 dilim kek
ara 10 badem
akşam
2 dilim uno denge,domates,salatalık,
1 kk peynir,zeytin,çay...
öğlen fazla kaçırdım, akşam yemeği de ağır olduğu için kendime kahvaltı hazırladım...yemekleri koklamakla yetindim.niye iştahım bu kadar açıldı benim yaa.....
iyi aksamlar kizlar bugun 40 dakika disarida yurudum yaz geldi ya inanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?