Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar.ebru yla pilatese hazır mısınız.....
Gunaydin banu ve herkese gunaydin. ben de yusufu uyuttuktan sonra yapmayi dusunuyorum platesi
hadi ins. zorluk cekmeden kurtulursun,
üüüff kızlar bugün ebru beni bitirdi kaslarım hala titriyo hundredı tamamlayamadım 50'ye kadar yapabildimgidip şimdi işlerimi bitireyim görüşürüüüüz:80:
kolay gelsin cnaim ben de gecen gun ilk defa kalca gunu yaptimm bazi hareketler cok zordu ama iyi geliyor
gunaydinlar :119:
harika bir baslangic yaptim bugun gune.
temizligimi, platesimi,yuruyusumu yaptim geldim.
ohhh hamarat abla takimdaki en hantal benim galiba sadece yusufa kahvalti verdim sabahtan beri
kızlar ya acaba diyorumki bugün klasik kahvaltımı yaptım ama öğlen ve akşam sadece yoğurtmu yesem belki yarın tartıda güzel bişeyler görürüm de moral bulurum:44: (hem reglmde bitiyor)
bence de oglen biseyler ye aksama yogurtla gecistir
akrep selamlar beni hatırldınmı bilmiyorum
tekrar döndüm ama hala aynı kilodayım
kaldığım yerden devam etmek istiyorum
takımda yer varsa burda olmak isterim

ben hatirladim citlembik nasilsin? nasil gidiyor okul bedenhocaM

herkese merhaba kızlar sağolsun akrebim takıma kabul etti artık beraberiz
önce kendimi tanıtayım daha önce bu takımla beraber 6 kilo vermiştim 57yle ayrıldım ama
asıl hedefim 50yle mezun olmak ve bu kilomu korumak
hala aynı kilodayım 57
bugun diyete başladım sabah kflakes yedim
ebruyla plates yaptım şuan 2. fincan yeşil çayımı içiyorum
bu arada ben haftada 3gün çalışıyorum ama her daim paylaşımda bulunacağım inş.
benden bu kadar sık sık görüşmek dileğiyle herkese çoook ve sağlıklı kilo vermeler

[

ben hatirladim citlembik nasilsin? nasil gidiyor okul bedenhocaM [/QUOTE]

bende hatırladım canım çok iyiyim bomba gbi geri döndm okulda iyi
derslerimi 3 güne sıkıştırdım lisedeyim öyle işte kızım büyüdü konşuyor
yusuf nasıl büyümüştür oda ? bu arada kilo vermen nasıl gidiyor

[

ben hatirladim citlembik nasilsin? nasil gidiyor okul bedenhocaM

bende hatırladım canım çok iyiyim bomba gbi geri döndm okulda iyi
derslerimi 3 güne sıkıştırdım lisedeyim öyle işte kızım büyüdü konşuyor
yusuf nasıl büyümüştür oda ? bu arada kilo vermen nasıl gidiyor[/QUOTE]

Benim de senden pek farkim yok canim ben de aralik sonu gibi yogunlukrtan dolayi ayrilmistim yogunluklarim bitti simdievdeyim diye gecen persembe geri geldim. ben de biraktigim kilodayim iste ama buraya gelince zor geldi bana surekli dikkat etmek ins. kilo verebilirim cunku bu kilolar bana yapisti gibi hissediyorum sanki hic gitmiceklermis gibi

hoşgeldin çitlenbik.hayırlı olsun zayıflama maratonun.yaşını ve boyunu da yazar mısın..

hoş geldin çitlenbik. tam bir buçuk saat ütü yaptım boynum çok ağrıdı internetten baktım tam 405 kalori yakmışım

Son düzenleme:
sabah peynir zeytin 2 dilim ekmek, pekmez ve buna benzer kahvaltiliklar yedim iste ama pekmez disinda tatli bisey yoktu bi de 2 bardak yesil cay

ara iki tane cilek

ogle koca bir tabak salata ve 2 dilim ekmek

ara bir fincan bol sutlu kahve

ara 1 seftali, bikac tane daha cilek, 2 de bebekler icin satilan sut dilimlerinden

aklima geldikce su ictim ve yusufla cikip gezdik biraz

kizlr bana yardim edin ben tok degilim simdi ve aksam abartmamam lazim yeme isini
hatta hic yememem gerek beni durdurun

kızlar ben de takıma yeni katıldım.kilom 54-55 arası 50 olmak istiyorum.çizelgemi de aştım .yeni çizelge yapmayı bilmiyorum.
inşallah güzel vakit geçiririz ve zayıflarız...

kızlar ben de takıma yeni katıldım.kilom 54-55 arası 50 olmak istiyorum.çizelgemi de aştım .yeni çizelge yapmayı bilmiyorum.

hosgeldin canim, senzayifmissin ya 50 olmana az var yani maasallah ben de senin gibi olmak istiyorum 55

hoşgeldiniz kızlarr

kızlaar ya takıma çokzorgiriyorum bide nedense buhafta kendime hakim olamıyorum kilo almam ama verememde her hal neyse medeni koş tururum haftaya fazlasıyla veririm

sende benim gibi yoğurtla geçiştir istersen canım ben şeker ihtiyacım olmasın diye içine azda pekmez damlattım

54-55şu an senin kilonda olmak isteyen kaç kişi var biliyomusunhoşgeldin canım boyun kaç?ve kaç yaşındasın?

bnde yediklerimi yazayım:
sabah klasik kahvaltı
ara kayısılı aktivia
öğlen yumurta peynir zeytin domates bal 4/5 bardak şekersiz çay 2 dilim kepek ekmeği
ara çilekli aktivia(canım aslında puding çekiyo sırf onun yerine yiyorum)
akşam bir kase yoğurt az pekmezli
35 dk pilates (20 dk falan daha yapıcm)2,5 lt su 2 fincan rezene çayı

süper canım menü güzel ama şu aktivyaları nasılyiyorsunuz hayranım benbirkere denedim

nasılsınız kızlar..
bugün
sabah 500 ml su
1 kase müsli
ara 1 elma
öğle 2 dilim börek,2 dilim kek
ara 10 badem
akşam
2 dilim uno denge,domates,salatalık,
1 kk peynir,zeytin,çay...
öğlen fazla kaçırdım, akşam yemeği de ağır olduğu için kendime kahvaltı hazırladım...yemekleri koklamakla yetindim.niye iştahım bu kadar açıldı benim yaa.....

ayol verebilecek gibi mayıs hedefinide 70 yapmıştım
15 gunde 3 kilo verebilirsin belki ama sen bence hedefi biraz daha assagiya cek ki hayal kirikligi olmasin
ooo banu sultan tamam oglen sagliksiz yemisin ama az yemisin doymazsinki onlarla hem doymayinca istahin hep acik kalir. ogle disinda cok guzel bir menu tebrik ederim

iyi aksamlar kizlar bugun 40 dakika disarida yurudum yaz geldi ya inanamiyorum

ooo sihhatler olsun, evet havalr isindi yuruyusler basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…