- 15 Şubat 2011
- 92
- 34
- 53
kızlar ben de takıma yeni katıldım.kilom 54-55 arası 50 olmak istiyorum.çizelgemi de aştım .yeni çizelge yapmayı bilmiyorum.
inşallah güzel vakit geçiririz ve zayıflarız...
iyi aksamlar kizlar bugun 40 dakika disarida yurudum yaz geldi ya inanamiyorum
herkese merhaba kızlar sağolsun akrebim takıma kabul etti artık beraberiz
önce kendimi tanıtayım daha önce bu takımla beraber 6 kilo vermiştim 57yle ayrıldım ama
asıl hedefim 50yle mezun olmak ve bu kilomu korumak
hala aynı kilodayım 57
bugun diyete başladım sabah kflakes yedim
ebruyla plates yaptım şuan 2. fincan yeşil çayımı içiyorum
bu arada ben haftada 3gün çalışıyorum ama her daim paylaşımda bulunacağım inş.
benden bu kadar sık sık görüşmek dileğiyle herkese çoook ve sağlıklı kilo vermeler
günaydın kızlar.ebru yla pilatese hazır mısınız.....
ben fena sayılmam bugün tekrar karar verdim şu sigara illetinden kurtulmaya bugün doktora gidicem belki faydası olur inanın çok istiyorum ama susuzluk gibi bişi çölortasında susuz kalmışgibi hissediyorum kendimi 1 hafta dayana bilsem gerisi kolaymış dün konuştum doktorla bugün tekrar çagırdı daha çok gençsin kendini mahfetmededi gel benim yanıma sıkıldıgın zaman konuşup rahatlarsın dedi ay böyle doktorlarda varmış dün çok sevindirdi beni güçverdi bana
ay o zaman ben çay işine giriyorumkendime bir palto alayım içine sergi açar satarım
akrep ben 1 mayısta 52 kılo mezun olmayı planlıyorum
dur hele ya ne ara yoruldun daha yeni başlıyoruz. hemen sonuca ulaşmak istiyorsun sen. seni anlıyoruminan bana sonuca ulaşılıyor ben 42 beden pantalonlara sığamazken şimdi 38 giyiyorum az sabır
incecik olacaksın
önce kendimi tanıtayım daha önce bu takımla beraber 6 kilo vermiştim 57yle ayrıldım ama
hala aynı kilodayım 57
benden bu kadar sık sık görüşmek dileğiyle herkese çoook ve sağlıklı kilo vermeler
kızlar ben de takıma yeni katıldım.kilom 54-55 arası 50 olmak istiyorum.çizelgemi de aştım .yeni çizelge yapmayı bilmiyorum.
54-55şu an senin kilonda olmak isteyen kaç kişi var biliyomusun hoşgeldin canım boyun kaç?ve kaç yaşındasın?
hala aynı kilodayım 57
hoşgeldiniz kızlarr
kızlaar ya takıma çokzorgiriyorum bide nedense buhafta kendime hakim olamıyorum kilo almam ama verememde her hal neyse medeni koş tururum haftaya fazlasıyla veririm
ayol verebilecek gibi mayıs hedefinide 70 yapmıştım
bugün pilates süperdiplates başlıyorr ben platesten sonra gelirimm
bugün selülitsavar hareketleride ekleyecekmişşş
Günaydınn
Dün 45 dakika platesimi yaptım bugün tekrardan diyet sıkılığına giriyorum sabahleyin içtim sirkeli suyumu henüz kahvaltı yapmadım platesimi yaptıktan sonra yapacağım haydi bakalım son 2gün
gunaydin kizlar
oo maasallah platesciler basladi yine sabah sabah
ben de kahvalti hazirladim ama esim yicek ben bugun oruc tutuyorum hem hamilelikten hem de gecen yildan toplam 40 gun borcum var daiyice yaz gelmeden bir ucundan basliyim dedim. hem gun icinde atistirma derdim olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?