Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar ben de takıma yeni katıldım.kilom 54-55 arası 50 olmak istiyorum.çizelgemi de aştım .yeni çizelge yapmayı bilmiyorum.
inşallah güzel vakit geçiririz ve zayıflarız...

Hoşgeldin Aybukeeslem bu aralar takım hareketlenmeye mi başladı diycem ama ben daha çok yeniyim nereden bileyim

iyi aksamlar kizlar bugun 40 dakika disarida yurudum yaz geldi ya inanamiyorum

Ozaman tekrardan hoşgeldin çitlenbikbesyo

günaydın kızlar.ebru yla pilatese hazır mısınız.....

Ya ben niye haz etmiyorum şu kadından sırf onu sevmiyorum diye gittim plates dvd'si aldım :96::96:

Sana yalvarabilirim ne olur bırak şu illeti

ay o zaman ben çay işine giriyorum kendime bir palto alayım içine sergi açar satarım
akrep ben 1 mayısta 52 kılo mezun olmayı planlıyorum

way bee bizde o günleri görecekmiyiz acaba :18::18:

Ay inşallah turabcım beni bu sınav haftaları yordu sanırım odaklanamadım hiç

bugün ki menüm:

kahvaltı klasik şeyler
ara yok sınava gittim çünkü
Öğle sosis çeyrek simit çay
Ara bitki çayı
Akşam yeşil fasulye patetes püresi salata

Henüz platesimi yapmadım ama gün bitmedi hala

kızlar ben de takıma yeni katıldım.kilom 54-55 arası 50 olmak istiyorum.çizelgemi de aştım .yeni çizelge yapmayı bilmiyorum.

Kizlar hosgeldiniz de aklima bisey takildi benim
normalde her takim max. 12 kisi olabiliyor. gecen hafta biri katilim yapmadigi icin takimdan cikti ama onun yerine ben geldim. simdi sayiyoyrum sayiyorum toplam zaten 11 kisiyiz
Akrep birini daha mi eledi de iki kisi daha takima aliyor acaba? diger turlu 13 kisi devam edemeyiz.

ama bir tarafta da deneme suresi var. deneme surasi icinde illaki biri daha takimdan cikar ya da yeni gelen arkadaslar katilimda bulunmaz da takima alinmazsa sorun cikmaz

Citlembik Aybukeslem ve diger katilimda bulubamayan arkadaslar bakin rakabet var hadi bakalim eller klavyeye

kizlar burda aydiniz da bir muhabbet cevirseydik de ben kendimi aburcubura vermeseydim ya

dayanamadim 3 tane sut dilimiyle bir bardak elmali soda ictim iki avuc da cekirdek citledim

bu iradesizlikle devam edersem ben bu hafta kilo almis olarak cikicam karsiniza

burada bulunmanın kuralları nelerdir anlata bilir misiniz..hangi yöntemleri kullanıyorsunuz..bir de size bir şey sorucam ben de hemoroid var içinde sinameki olan form çaylardan içtim 1 ay kadar ve şimdi günde 2 tane içmezsem wc ye çıkamıyorum .ne yapıcam beeen yaaaketen tohumum var onu içsem düzelir miyim acabaaa..

ben menü yazmaya yarın başlıyım bugün zaten kötü bir menüydü...

günaydın kızlar ,
dün gelemedim:2: malum gribe yakalandım menümde yok o yüzden dengesiz yedim galiba
bu gün biraz daha iyiyim işe geldim

gunaydin hanimlar mutlu pozitif sabahlar kizimi uyttum evimi toparlayip platezimi yapacagim isim bitince ugrarim
turabcim seninle karsilasamiyoruz yaziyosun demi benim sporlari

Günaydın arkadaşlar,
dün gelemedim, sabah erkenden çıktım akşam 9 gibi geldim, oğlumu uyutayım derken bende uyumuşum.
dün kızımın gösterisi vardı, onu izzlemeye gittik, ordanda kızkardeşime gittik hava soğuktu eşim alsın diye bekledim, oda geç geldi.
kuzucuğum maşaallah çok iyiydi gösterisinde. şiirini çok açık, net ve tane tane okudu, oyununuda bir güzel oynadıki

Hoşgeldiniz aramıza arkadaşlar. Keyifli ve sağlıklı kilo vermelerr..

hoşgeldiniz kızlarr

kızlaar ya takıma çokzorgiriyorum bide nedense buhafta kendime hakim olamıyorum kilo almam ama verememde her hal neyse medeni koş tururum haftaya fazlasıyla veririm

meden mikoşturmak mı yapma yaws haftaya yarış kokuları geldi burnuma:18::18::18:

ayol verebilecek gibi mayıs hedefinide 70 yapmıştım

şekercim sende benim gibi çizelgeni değiştirmeyi unutuyormusun

plates başlıyorr ben platesten sonra gelirimm
bugün selülitsavar hareketleride ekleyecekmişşş

Günaydınn
Dün 45 dakika platesimi yaptım bugün tekrardan diyet sıkılığına giriyorum sabahleyin içtim sirkeli suyumu henüz kahvaltı yapmadım platesimi yaptıktan sonra yapacağım haydi bakalım son 2 gün

gunaydin kizlar

oo maasallah platesciler basladi yine sabah sabah

ben de kahvalti hazirladim ben yarin bugun oruc tutucam hem hamilelikten hem de gecen yildan toplam 40 gun borcum var da iyice yaz gelmeden bir ucundan basliyim dedim. hem gun icinde atistirma derdim olmaz

Son düzenleme:
:118: platesimi yaptım çok şükür. bugün dvd den yeni hareketler göstereceğim dedi gösteremedi.
Zülaleyyyyy platesler yapılıyormu güzelimmm
Şimdi gideyim bir yeşilçay+rezene demleyeyim. sıcak sıcak içeyim..

plates başlıyorr ben platesten sonra gelirimm
bugün selülitsavar hareketleride ekleyecekmişşş
bugün pilates süperdihamlığım gittikçe kolaylaşıyor artık

keşke pilatesten önce yapsaydın kahvaltını canım en az 1 saat önceden yapılması gerekiyormuş diye biliyorum
günaydınlaaar:82: akşam yemek yerine yoğurt yada salata yemenizi tavsiye ederim 400 gr eksideyim kıl payı 60'ı görecektim az daha

Son düzenleme:

Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…