burada bulunmanın kuralları nelerdir anlata bilir misiniz..hangi yöntemleri kullanıyorsunuz..bir de size bir şey sorucam ben de hemoroid var içinde sinameki olan form çaylardan içtim 1 ay kadar ve şimdi günde 2 tane içmezsem wc ye çıkamıyorum .ne yapıcam beeen yaaaketen tohumum var onu içsem düzelir miyim acabaaa..
ben menü yazmaya yarın başlıyım bugün zaten kötü bir menüydü...
geçeceğim seni medeeeeeeen
pehh pehh hadi göreyim seni... ben sana diyorum cancazım bu hafta geçtin geçtin yoksa bir daha zorrr. sana tavsiyem bu 2 günü çok iyi değerlendir
Günaydınn
Dün 45 dakika platesimi yaptım bugün tekrardan diyet sıkılığına giriyorum sabahleyin içtim sirkeli suyumu henüz kahvaltı yapmadım platesimi yaptıktan sonra yapacağım haydi bakalım son 2gün
şu an aramızda 200 gramcık var ben bu iki günde 500/600 gr daha versem tamam işte
şu an aramızda 200 gramcık var ben bu iki günde 500/600 gr daha versem tamam işte
gunaydin kizlar
oo maasallah platesciler basladi yine sabah sabah
ben de kahvalti hazirladim ben yarin bugun oruc tutucam hem hamilelikten hem de gecen yildan toplam 40 gun borcum var daiyice yaz gelmeden bir ucundan basliyim dedim. hem gun icinde atistirma derdim olmaz
bugün sınavım var gidip biraz çalışayım görüşürüz şekerleer:80::80:
:26::26:Hımmmm güzelim bir an önce bırakmalısın o çayı... daha fazla alışmadan...nerden dönersen o kardır. bu geçiş sürecinde dikkat etmen hususlar var tabii hemoroidin olduğu için. öncelikle beslenmeni daha çok sıvı gıdalar, lifli, kepekli gıdalardan oluşturmalısın.
bu arada kabızlık için bu geçiş sürecinde kuru kayısı, kuru incir, kuru mürdüm eriği. her gece yatmadan önce birinden 3-4 adet biraz suya koyuyorsun. sabah aç karnına meyvesinide yiyorsun suyunuda içiyorsun. (bunu maranki söylemişti)
birde akrep hoşafımız var onu deneyebilirsin.
""""250 gr kuru kayısı(gün kurusu ya da köyusulü)
3-4 adet kuru incir
1 kabuk tarçın
iyice yıkanır..düdüklü tencereyekoyulup haşlanır..ağzını açınca yarım çay bardağı kadar pekmez eklenir..ve blendırda çekilir.her yemeğin yanında 1 bardak içilir.."""""
normal sürece kavuştuğundada sabahları 3 kuru kayısını yiyip üzerine sıcak suyu içmekte çok faydalı oluyor.
ve bu arada yeşil çay ve rezene evinden eksik etmeyeceğin iki bitki çayı, ben ikisini birlikte demliyorum.
benim bildiğim bu kadar, muhtemelen akrep kaptanımız sana daha iyi bilgiler verecektir.
teşekkürler meden o hoşafın tadı nasıl acaba bi de çok kalorili gibi görünüyor amaa:26::26:napalım.işe yararsa yaparım.
yaam ben de pilates yapmak istiyorum ama uydumuz çalışmıyor tv 8 çekmiyor.eşime söyleyip duruyorum ne zaman yaptırcak bakalım
yeşil çay içiyorum ama rezeneyi pek sevmem..ikisi de bağırsak çalıştırıcı sanırım..
kızlar merhaba bugun okuldayım öğlen arası geldim evime sabah 50 mekik çektim
1 kase kflakes yedim ara öğün olarak 1 yeşil elma
şimdi az bulgur pilavı az taze fasulye birazda yoğurt
öğlen menüm bu okuldan gelince bugunun platesini yapacağım
bu arada dün 3 fincan yeşil çay içtim bugun yine yiyeceğim
nasıl iyimidir kızlar
kızlar yeşil elma ve tavuktan oluşan birdetoks var 2 günlük denyen var mı aranızda birinci gün elma 2. gün haşlama tavuk benim arkadaşım her yaz yapıyormuş 1.5 kilo gidiyor dedi.denemek istiyorum ama bu iştahla bozarım diye korkuyorum..bozunca herşeye saldırıyorum da..
kızm kucağımda bi rahat vermiyor zor yazıyorum yyyaav
kızlar merhaba bugun okuldayım öğlen arası geldim evime sabah 50 mekik çektim
1 kase kflakes yedim ara öğün olarak 1 yeşil elma
şimdi az bulgur pilavı az taze fasulye birazda yoğurt
öğlen menüm bu okuldan gelince bugunun platesini yapacağım
bu arada dün 3 fincan yeşil çay içtim bugun yine yiyeceğim
nasıl iyimidir kızlar
ben de yeni katıldım ama bence iyi
ben de sabah 2 dilim kepek ekmek arası domates peynir maydanoz yedim
arada sütlü mısr gev. yedim
ögle yoğurtlu ıspanak
akşam sütlü çorba ve biraz pattes yemeyi düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?