sorunun cevabi yine soruda gizli. fazla kaciriyorsun cunku takima az geliyorsun. hadi bir toparlanalim tekrar zulaley 1 mayis bak hem ozel bir gunhoşgeldiniz kızlarr
kızlaar ya takıma çokzorgiriyorum bide nedense buhafta kendime hakim olamıyorum kilo almam ama verememde her hal neyse medeni koş tururum haftaya fazlasıyla veririm
dunkuleri toparlar yeni rakamlari yazarim. bugun yapamadim ben henuz ama kaslarim agriyor uzun ara sonrasi dunku plates beni zorladi.gunaydin hanimlar mutlu pozitif sabahlarkizimi uyttum evimi toparlayip platezimi yapacagim isim bitince ugrarim
turabcim seninle karsilasamiyoruz yaziyosun demi benim sporlari
diyet gruplari bolumunde cok ayrintili bir sekilde anlatiliyor ticker yapimi. burdan ne kadar anlatsak eksik kalir orada resimli anlatiliyor.kızlar kilo verdiğimizde çizelgeyi nasıl düzeltiyoruz..
turab 571 senin boyun kaç çok güzel kilo vermişsin yaa nasıl verdiniz o kadar kiloları tebrik edrim hepinizi ben de 4-5 kilo var veremedim bir türlü..
teşekkürler meden o hoşafın tadı nasıl acaba bi de çok kalorili gibi görünüyor amaa:26::26:
şekerim 2. takımda detoks diyet yasakkızlar yeşil elma ve tavuktan oluşan birdetoks var 2 günlük denyen var mı aranızda birinci gün elma 2. gün haşlama tavuk benim arkadaşım her yaz yapıyormuş 1.5 kilo gidiyor dedi.denemek istiyorum ama bu iştahla bozarım diye korkuyorum..bozunca herşeye saldırıyorum da..
kızm kucağımda bi rahat vermiyor zor yazıyorum yyyaav
nasılmı verdikızlar kilo verdiğimizde çizelgeyi nasıl düzeltiyoruz..
turab 571 senin boyun kaç çok güzel kilo vermişsin yaa nasıl verdiniz o kadar kiloları tebrik edrim hepinizi ben de 4-5 kilo var veremedim bir türlü..
vayyy sen de miiiyaa bende bir detoks uygulaması yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bir türlü bulamadım. bu detoksu ben yapamam galiba , çok sağlıklı gibide gelmedi bana.şöyle içinde sebze çorbalı bir detoksu tercih edeceğim ben galiba.
Bende mercimek çorbası pişiriyorum şimdi, içine biraz bulgur biraz pirinçte kattım. oğlumda kızımda bayılıyorlar bu çorbaya. birazdan çorbamı içip. hemencecik temizliğe başlayacağım. önce genel bir temizlik yapayım sonrada banyoya el atacağım. banyomu şöyle dip bucak temizleyeyim. bahar temizliğine bir adım atayım artıkk.
evet canımcım platesten 1 saat önce kahvaltını yapman gerekiyor. ebru şallınında konuk ettiği doktorlarda aynı şeyi söylüyorlar. kahvaltı önce yapılmalı...
benim hoşafıma üstelik
şekerim 2. takımda detoks diyet yasakkuralları as soora şettiriciim
nasılmı verdi2. takımlı olarak tabikii
vayyy sen de miiibittin sen meden üstelik kuralları bilerek :99:
cezanı düşünüyorum
kuşum sen geçenlerde bahar temizliği yapmamışmıydın..kıs yoksa senin evi temizleyen kadının adı mı bahar :89:
merhabalar kızlar öğlen menümü yazdım şimdi yaptıklarımı anlatayım size
akşam yemeğini 5 gibi yedik ailecek kahvaltı yaptık kızlar bu akşam biz
ben biraz peynir,salatalık,domates,az yağda yumurta azcık ekmek yedim özlemiştim kahvaltıyı
zaten çayı ben şekersiz içiyorum plates yapamadım ama yatmadan 50-80 falan mekik çekip yatacağım
aslında acıktım biliyormusunuz ama şeytana uymuyacağım
temizliğimi yeni bitirdim. banyoyu 3 saatte temizlemişim:26::26: yarınada yatak odasından devam edecem. herhalde orası 1 gün sürer
temizliğimi yeni bitirdim. banyoyu 3 saatte temizlemişim:26::26: yarınada yatak odasından devam edecem. herhalde orası 1 gün sürer
Hoşgeldiniz aramıza arkadaşlar. Keyifli ve sağlıklı kilo vermelerr..
meden mikoşturmak mı yapma yaws haftaya yarış kokuları geldi burnuma:18::18::18:
şekercim sende benim gibi çizelgeni değiştirmeyi unutuyormusun
Hoşgeldiniz aramıza arkadaşlar. Keyifli ve sağlıklı kilo vermelerr..
meden mikoşturmak mı yapma yaws haftaya yarış kokuları geldi burnuma:18::18::18:
şekercim sende benim gibi çizelgeni değiştirmeyi unutuyormusun
hııım kendi boyumda birini buldumm.ilk hedefim sana ulaşmak olacak..en son 54.7 idim 800 gr var aramızda
sorunun cevabi yine soruda gizli. fazla kaciriyorsun cunku takima az geliyorsun. hadi bir toparlanalim tekrar zulaley 1 mayis bak hem ozel bir gunisci bayrami boyle ozel bir gun icin 2 kilo verelim beraber.
dunkuleri toparlar yeni rakamlari yazarim. bugun yapamadim ben henuz ama kaslarim agriyor uzun ara sonrasi dunku plates beni zorladi.
diyet gruplari bolumunde cok ayrintili bir sekilde anlatiliyor ticker yapimi. burdan ne kadar anlatsak eksik kalir orada resimli anlatiliyor.
bende 1.55 boyundayim. takim sayesinde verdim yoksa yarida birakirdim
kitap okuma durumuna gelince ben meal okuyorum akrepcim
onu bitirmeden başka kitap okumamaya karar verdim
istersen okuduğum ayetlerden beğendiklerimi yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?