Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşgeldiniz kızlarr
kızlaar ya takıma çokzorgiriyorum bide nedense buhafta kendime hakim olamıyorum kilo almam ama verememde her hal neyse medeni koş tururum haftaya fazlasıyla veririm
sorunun cevabi yine soruda gizli. fazla kaciriyorsun cunku takima az geliyorsun. hadi bir toparlanalim tekrar zulaley 1 mayis bak hem ozel bir gun isci bayrami boyle ozel bir gun icin 2 kilo verelim beraber.

gunaydin hanimlar mutlu pozitif sabahlar kizimi uyttum evimi toparlayip platezimi yapacagim isim bitince ugrarim
turabcim seninle karsilasamiyoruz yaziyosun demi benim sporlari
dunkuleri toparlar yeni rakamlari yazarim. bugun yapamadim ben henuz ama kaslarim agriyor uzun ara sonrasi dunku plates beni zorladi.

kızlar kilo verdiğimizde çizelgeyi nasıl düzeltiyoruz..
turab 571 senin boyun kaç çok güzel kilo vermişsin yaa nasıl verdiniz o kadar kiloları tebrik edrim hepinizi ben de 4-5 kilo var veremedim bir türlü..
diyet gruplari bolumunde cok ayrintili bir sekilde anlatiliyor ticker yapimi. burdan ne kadar anlatsak eksik kalir orada resimli anlatiliyor.
bende 1.55 boyundayim. takim sayesinde verdim yoksa yarida birakirdim

teşekkürler meden o hoşafın tadı nasıl acaba bi de çok kalorili gibi görünüyor amaa:26::26:
benim hoşafıma üstelik
şekerim 2. takımda detoks diyet yasak kuralları as soora şettiriciim
kızlar kilo verdiğimizde çizelgeyi nasıl düzeltiyoruz..
turab 571 senin boyun kaç çok güzel kilo vermişsin yaa nasıl verdiniz o kadar kiloları tebrik edrim hepinizi ben de 4-5 kilo var veremedim bir türlü..
nasılmı verdi 2. takımlı olarak tabikii
vayyy sen de miii bittin sen meden üstelik kuralları bilerek :99:
cezanı düşünüyorum

kuşum sen geçenlerde bahar temizliği yapmamışmıydın..kıs yoksa senin evi temizleyen kadının adı mı bahar :89:

akrebin kuralları

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüsü ya erken ve az yenicek ya da sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.her gün akşam öğünle birlikte 1 diş sarımsak yutulacak hap yutar gibi..

11.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani buraya gelmek şart..

ÖPÜCÜĞÜN HİKAYESİ

Adam 3 yaşındaki kızını, gayet pahalı bir hediyelik
kaplama kağıdını ziyan ettiğ...i için azarlamıştı. Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı...
Yılbaşı sabahı küçük kızı, paketi getirip:
"- Bu senin babacığım" dediğinde çok üzüldü.
Acaba gereğinden fazla mı tepki göstermişti kızına. Bir gece evvel yaptığından utanarak, kutuyu açtı.
Fakat kutunun içi boştu.
Kızına gene çıkıştı:
"- Birisine bir hediye verdiğinde, kutunun içinde bir şey olması lazım. Bunu da mı bilmiyorsun küçük hanım?.."

Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı.
"- O kutu boş değil ki baba! İçini öpücüklerle doldurmuştum!.."

Babası o kadar çok üzüldü ki, koştu, kızına sarıldı.
Beraberce
ağladılar.

Adam o kutuyu ömrünün sonuna kadar sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya koşar, içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerden birini çıkarırdı. Aslında bütün insanlara böyle bir kutu mutlaka verilmiştir.

Zor zamanlarda bu kutuyu çıkarıp içine bakabilmeyi başarmak,

Mutluluğun anahtarlarından biri olsa gerek.

Umarım hayat boyu Zor zamanlarında sizi mutlu edebilecek, böyle sayısız kutularınız olur.
Birini ben gönderiyorum size. İçini dostluğumla, sevgimle doldurdum. Onu iyi saklayın...

Son düzenleme:
Hangi yaşta hangi kitap okunmalı

0-3 yaş

...* Müzikli, sesli
* Dokunsal olarak uyaran
* Tanıdık nesnelerin olduğu
* Parlak renkli
* Az kelimeli ve bu kelimelere ait bol resimleri olan (hayvan, eşya gibi)
* Kolay yıpranmayacak kalitede
* Ellerinin boyutuna uygun Bu resimli kitaplara dokunma, elde tutma ile süreç başlar. Çevreyi tanımasına, çevreyle ilişki kurmasına, dilinin gelişmesine, algılama kapasitesinin artmasına yardımcı olur.

3-5 yaş

* Kahraman figürleri olan masallar
* Tanıdık durumların anlatıldığı
* Nesneleri sınıflandırabileceği
* İyi resmedilmiş
* Hayal gücünü harekete geçiren metinlerin önem kazandığı
* Konuları sade, resimleri öyküyü anlatacak güçte olmalıdır. Çocuğa okunan kitap, kavramsal gelişimine ve anlama becerisine katkı sağlar. Bilişsel gelişimine ve kişiliğin temellerine katkı yanında öğrenme isteğini ve merakını tatmin etmeye, soru sormaya teşvik etmeye yardımcı olur.

5-8 yaş

* Güçlü hikâyeleri olan
* Kavram ve dil yönünden gelişmiş
* Karakterleri güçlü
* Sadece iyi ve doğruyu değil, kötü-yanlış karakterleri de içeren
* Bilinen kelimeleri içeren
* Gerçek hikâyelerden alıntıları olan
* Yeni bilgiler öğreten, eğitici
* Okumayı yeni öğrenenler için kısa ve büyük yazılarla yazılmış
* İlgi alanına giren kitaplar olmalıdır. Hayal gücünü kullanarak yorumlar yapmayı, yeni şeyler denemeyi, duygu ve düşüncelerini tanımayı, dilini uygun kullanmayı ve okuyan kişiyle fiziksel ve duygusal yakınlaşmayı sağlar.

8-12 yaş

* Çocuğun karakter ve zevkine uygun
* Sadece mesaj kaygısı taşımayan, beyin fırtınası yapabileceği
* Türk dilinin uygun kullanıldığı
* Yaratıcılığını kışkırtan, sonunu kendi tamamlayabileceği
* İlişkiler konusunda destekleyici, iyinin yanında kötüye de yer veren
* Farklı kültürleri tanıyabileceği, evrensel, iyi çevirisi olan
* Duygusal, macera türü, öğretici ya da mesaj verici özelliği abartılmamış kitapları seçebilirsiniz. İlgi alanına yönelik her yeni bilgi ve kahraman onu heyecanlandıracak, okuma isteğini artırmaya başlayacaktır. Heyecanlı, maceralı olaylar ya da duygularını bulabileceği kitaplar ilgisini çekecektir.​

Son düzenleme:
bugun sadece 30 dakika plates yaptim dun coookkk yorulmusum birde davetteydik eve gelir gelmez kanepede uyuyup kalmisim bugun de yuruyus yapamadim

Allahım
bizleri de sevgililer Sevgilisinin sevdiklerinden eyle...
amin..

evet canımcım platesten 1 saat önce kahvaltını yapman gerekiyor. ebru şallınında konuk ettiği doktorlarda aynı şeyi söylüyorlar. kahvaltı önce yapılmalı...

Bunu bilmiyordum :2:
Ama bugünde yaptım sonuç olarak platesimi

ayrıca menüm:
Sabah sirkeli su
Kahvaltı
Ara elma
Öğle yok çünkü sabah çok geç ahvaltı yaptım
BURASI FENA İKİ EKLERİ GÖTÜRDÜM HİÇ ACIMADAN
Akşam salata yedim sadece
Bu hafta verimsiz geçti sayılır bugün tekrar topladım ama bakalım cuma sonucum ne olacak?:44:

merhabalar kızlar öğlen menümü yazdım şimdi yaptıklarımı anlatayım size
akşam yemeğini 5 gibi yedik ailecek kahvaltı yaptık kızlar bu akşam biz
ben biraz peynir,salatalık,domates,az yağda yumurta azcık ekmek yedim özlemiştim kahvaltıyı
zaten çayı ben şekersiz içiyorum plates yapamadım ama yatmadan 50-80 falan mekik çekip yatacağım
aslında acıktım biliyormusunuz ama şeytana uymuyacağım

temizliğimi yeni bitirdim. banyoyu 3 saatte temizlemişim:26::26: yarınada yatak odasından devam edecem. herhalde orası 1 gün sürer

:18::18:cezamı:18::18:ama çokk sağlıklı detoks uygulamaları var, vucudu arındırmak için arada detoks uygulaması yapmak lazım diyor ender saraç. bende onun için bir detoks uygulamak istemiştim. ama onun uygulamaları öyle tek tip beslenme değil. sebze çorbaları, meyve kompostoları, meyve suyunda müsli ve bitkisel çaylar içeriyor.

yoookk havalar biraz daha ısınsın bahar temizliği yapmayı düşünüyorum demiştim. yaa aslında genel olarak dip bucak temizlik yapıyorum ama daha daha çok daha detaylıca temizlik yapmalıyım.

kitap okuma durumuna gelince ben meal okuyorum akrepcim
onu bitirmeden başka kitap okumamaya karar verdim
istersen okuduğum ayetlerden beğendiklerimi yazayım

:81::81::81:ammaann sakın uyma o şeytana, güzel giden bir günün var, bozulmasınn

iyi geceler kızlar girebildim şükürlerolsun nasılsınız bakalım yarına hazırmısınız ben degilim maalesef :18: :18: :18: inşallah kilo almamışımdır geçmişe bi okuyuverem bakem neler kaynatmışsınız

temizliğimi yeni bitirdim. banyoyu 3 saatte temizlemişim:26::26: yarınada yatak odasından devam edecem. herhalde orası 1 gün sürer

ohhh bahar temizliginede başlanmış

kız degiştiriyorum ama olmuyor 4.5 kere ugraştım olmuyor

ohhh bahar temizliginede başlanmış

kız degiştiriyorum ama olmuyor 4.5 kere ugraştım olmuyor
2 tane çıkmış mesajım evet medencim haftaya hazırlan bu sefer çok kararlıyım kork benden tam 1000 gr vericez tamammı aynnı etegi giymekten bana fenalık geldi bir an önce 70 olup alışverişe gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
hııım kendi boyumda birini buldumm.ilk hedefim sana ulaşmak olacak..en son 54.7 idim 800 gr var aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…