Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yav öglen takıma gelmiştim alıntıda yapmıştım ama netkopmuştu
birinin 40 tane oruç borcu vardı kimdi bulamadım

bak yazıyorum benim borcumu 70 2 hamilelikten ve busene ramazandan kalan borçlar
o kısa günlerde ne akla hizmet tutmadıysam

akşam abim elinde sıcacık simitler ve 1 kutu baklava ile gelene kadar herşey normaldi..:78:
sabah 2 dilim kepek ekmek rası peynir domates maydanoz
ara 1 kase kellogs
ögle 2-3 kaşık makarna yogurtlu
ara1 küçücük armut
akşambarbunya +pirinç pilavı
veeeeee abim geldi
1 simit 5 minik baklava ve 1 ekler yedimmm maalesef ama yarıntoparlıcam inş.
1 lt kadar su 2 br yeşil çay
işin en güzel yanı yürüyüş olsun diye annemlere yürüyerek gittim tam 1 saat sürüyor kızımla..
50 mekik çektim yatmadanda 50 çekiyim..

bişi olmaz canım baklavalar küçükmüş ben bu hafta hiç menü yazmadım yazsaydım agzınız uçuklardı ama 6 dan sonra hiç bişi yemedim suyu 2lt reye çıkarsan çok faydasını görürsün şekercik
kaç yaşındasın canım bebiş 1 tanemi bide çalışıyormusun
ayol akşam akşam soru yagmuruna tuttumseni

evet mis gibi yapacam evi, pırıl pırıl pırıl olacak inşaallah.
hımm önemli bir durum bubana uyar canımcım. yarışalım haftaya.
yalnızz sen cezaları yapıyormusun

yarın derkennn:44::44:

vayy vayy vayy kaçamakların haddi hesabı yok demek istiyorsun

posiydi canımcım. güzelim sen yavaştan yavaştan başla bence borçları tutmaya. haftada 1 gün tutsan %70 ini bitirirsin.

amanınn akşam akşam hemide...ne güzel gidiyordun, kötü olmuş ama yarın azamii dikkaatt. tartı günü öncesi çünkü.

Hayırlı geceler şekerler, daha fazla durursam akrep kızacakhemencecik kaçayım ben

nasılmı verdi 2. takımlı olarak tabikii

Bunu bilmiyordum :2:
Ama bugünde yaptım sonuç olarak platesimi
Bu hafta verimsiz geçti sayılır bugün tekrar topladım ama bakalım cuma sonucum ne olacak?:44:
bu platesimi yaptim cumlesini ebru salli ile 40 dk plates yapilmis olarak aliyorum

hııım kendi boyumda birini buldumm.ilk hedefim sana ulaşmak olacak..en son 54.7 idim 800 gr var aramızda
merhaba memnun oldum bana yetismene musade etmem aybuke sen biraz kendinden bahsetsene evlimisin bekarmisin. hangi kilolarindan kurtulmak istiyorsun? ben dogum kilolarimdan krtuldum simdi oncesindede fazla olanlara geldi sira.

clementine 170 dk plates
hindirella 140dk plates 40 dk yuruyus
turab 80 dk plates 105 dk yuruyus
secdenur 105 dk plates 100dk yuruyus

kizlar takima az ugruyorum bir haftadir kizim rahatsiz hastahaneye goturdum hafta ici cok sukur onemli birsey yok ama cok mizmiz pek huysuz. dun gece 3 e kadar agladi en sonunda arbaya bindirdik sehir turu attik gece yarisi arabada uyudu bugunde oglene kadar uyudu kucuk hanim. bugecede cok aglayarak zorla uyuttum neler oluyor benim hanim kizima yaaa

bendim ooo yarin oruc tutuyorum gel birlikte baslayalim

kizlar gun boyunca bebe gezdirdim gelemedim fazla yarin yazarim ins. ama bu hafta hic guzel gecmedi diyet acisindan :18:

geçmiş olsun canım rahatsızlığından dolayı yapıyodur bi kaç güne kadar düzelir umarım

günaydın kızlar yafff bu hafta benim koruma haftam olacaktı ama sankim bana 1 kilo almışım gibi geldi:18::18: hastayım diye ne bulurlarsa bana yedirdiler e spor yürüyüşte yapamayınca kötü oldu tabi bakalım yarın tartıda ne gösterecek

pazartesi menum
sabah: 2 dilim beyaz ekmek bal reçel zeytin
ara yarım paket kepekli bisküvi
öğle fasulye pilav turşu
ara çubuk kraker
içecek spor: bu gün spor yok hastayım:2: 2 litreye yakın su 1 bardak yeşil çay 3 bardak çay 3 bardak kahve gün boyu

salı
sabah kalkamadım işe de gitmedim
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek bal zeytin reçel
öğle: ev sahibim geldi pilav üstü köfte ayran çorba
ara akşama kadar uyudum
akşam kardeşim geldi gelirken hamburger almış bide kola
ara 1 avuç leblebi 1 bardak kola 3 adet lokum şekeri
spor içecek: spor yok hala hastayım içecek 1 bardak yeşil çay 2 bardak kahve 2 litreye yakın su
hastayım diye fazla şımarttılar

çarşamba
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin bal
ara yarım paket kepakli biskuvi 1 bardak kahve 2 bardak çay
öğle çorba kabak dolması 1 ad yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 paket çubuk kraker güya yarısını yiyecektim kendimi kaybedip hepsini yemişim
akşam çorba ıspanak makarna
spor içeek: 2 litre su 2 bardak kola 1 bardak limonlu maden suyu 1 bardak yeşil çay 3 bardak kahve 4 bardak çay

çokmu fazla yemeye başladım ben ya :18::18:

evet mis gibi yapacam evi, pırıl pırıl pırıl olacak inşaallah.
hımm önemli bir durum bubana uyar canımcım. yarışalım haftaya.
yalnızz sen cezaları yapıyormusun

yapmammı canım2 gün plates yaptım ve hiç yürüyüş yok buhafta hiç iyi geçmedi öylebir iştahım açıldıki anlatamam senle yarışmak bana iyigeliyor hadi bakalım ben bugünden başlıyom yarışa

yarın derkennn:44::44:

kız ben bugünü cuma sanıyordum sabah kalktım hemen tartıldım ve 700 gr almışım çok kötüyüm mutivasyonum düştü morelim çok bozuk

vayy vayy vayy kaçamakların haddi hesabı yok demek istiyorsun
yokk yokkk yokkk bugünde kaynanamla eltim gelicekler hıı bide görümcem 2 tepsi elmalı kurabiye 1 tepsi havuçlu kek yaptım yanınada börek ve kısır yapıcam

canım benim çok geçmiş olsun kıyamamben o pirensese araba sesi anne karnındaki sese benzermiş oyüzden uyumuştur benim ortancada öleydi arabada gıkı çıkmazdı iner inmez çıglıgı basardı :84:

bendim ooo yarin oruc tutuyorum gel birlikte baslayalim

kizlar gun boyunca bebe gezdirdim gelemedim fazla yarin yazarim ins. ama bu hafta hic guzel gecmedi diyet acisindan :18:

tamam şeker tutalım bide oruçyarışımı yapsak posicim

günaydın demeden konuya girmişim günaydın canlarımmm

ben bu saate kadar bugünü cuma sanıyordum ay tırlatıyomuyum nee

Günaydınnn...
Bugün hava güzel görünüyor, artık herhalde havalar ısınacak gibi. ısınsın ki yürüyüşüme başlayayım dışarıda.

clementine 170 dk plates
hindirella 140dk plates 40 dk yuruyus
turab 80 dk plates 105 dk yuruyus
secdenur 105 dk plates 100dk yuruyus

vavvv secdenur önce gidiyor:81::81:, hadi kıslar canlanın birazbugün son gün yarışta

turabcım kızının hastalığı geçince eski haline döner. muhtemelen diş sancılarıda çekiyor olabilir diye düşünüyorum. dişetlerini bir kontrol edebilirsin, kabarma falan varmı diye.

çok geçmiş olsun canım...
tatlım öncelikle avatarından kızının resmini çıkar çok kızıyorum avatara böyle miniklerinin resmini koyanlara.. onlar çok hassas ve ufacık bir göz teması bile onları rahatsız eder..o yüzden senin yazıları okuyamıyorum bile olaki çocuğa takılır gözüm diye..her seferinde maaşallah diyorum ama burası net gibi çok geniş kitlelere hitap eden sanal bir dünya
benim kızım bebekken dışarı çıktığımızda o gece uyumazdı..ayet-el kürsi,nas, felak surelerini okurdum bol bol böyle sakinleşir uyurdu..yolda gören severdi hem tombiş hem çok tatlıydı annesine çekmişti sanırsam

Son düzenleme:
Günaydınnn...
Bugün hava güzel görünüyor, artık herhalde havalar ısınacak gibi. ısınsın ki yürüyüşüme başlayayım dışarıda.

yaa ben hala hastayım ama bu hafta hiç spor yok zaten galiba 1 kilo kadar aldım bi iyileşeyim haftaya kendime ceza vercem senle yarışcam canım ya senle yarışmak banada çok iyi geliyor yarın mı başlıcanız yarışa .... kötüyüm bu hafta ben ya kilomu geri çekcem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…