bişi olmaz canım baklavalar küçükmüşakşam abim elinde sıcacık simitler ve 1 kutu baklava ile gelene kadar herşey normaldi..:78:
sabah 2 dilim kepek ekmek rası peynir domates maydanoz
ara 1 kase kellogs
ögle 2-3 kaşık makarna yogurtlu
ara1 küçücük armut
akşambarbunya +pirinç pilavı
veeeeee abim geldi
1 simit 5 minik baklava ve 1 ekler yedimmmmaalesef ama yarıntoparlıcam inş.
1 lt kadar su 2 br yeşil çay
işin en güzel yanı yürüyüş olsun diye annemlere yürüyerek gittim tam 1 saat sürüyor kızımla..
50 mekik çektim yatmadanda 50 çekiyim..
ohhh bahar temizliginede başlanmış
kız degiştiriyorum ama olmuyor 4.5 kere ugraştım olmuyor
2 tane çıkmış mesajım evet medencim haftaya hazırlan bu sefer çok kararlıyım kork benden tam 1000 gr vericez tamammı aynnı etegi giymekten bana fenalık geldi bir an önce 70 olup alışverişe gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler kızlar girebildim şükürlerolsun nasılsınız bakalım yarına hazırmısınız ben degilim maalesef :18: :18: :18: inşallah kilo almamışımdır geçmişe bi okuyuverem bakem neler kaynatmışsınız
bişi olmaz canım baklavalar küçükmüşben bu hafta hiç menü yazmadım yazsaydım agzınız uçuklardı ama 6 dan sonra hiç bişi yemedim suyu 2lt reye çıkarsan çok faydasını görürsün şekercik
kaç yaşındasın canım bebiş 1 tanemi bide çalışıyormusun
ayol akşam akşam soru yagmuruna tuttumseni
yav öglen takıma gelmiştim alıntıda yapmıştım ama netkopmuştu
birinin 40 tane oruç borcu vardı kimdi bulamadım
bak yazıyorum benim borcumu 702 hamilelikten ve busene ramazandan kalan borçlar
o kısa günlerde ne akla hizmet tutmadıysam
akşam abim elinde sıcacık simitler ve 1 kutu baklava ile gelene kadar herşey normaldi..:78:
sabah 2 dilim kepek ekmek rası peynir domates maydanoz
ara 1 kase kellogs
ögle 2-3 kaşık makarna yogurtlu
ara1 küçücük armut
akşambarbunya +pirinç pilavı
veeeeee abim geldi
1 simit 5 minik baklava ve 1 ekler yedimmmmaalesef ama yarıntoparlıcam inş.
1 lt kadar su 2 br yeşil çay
işin en güzel yanı yürüyüş olsun diye annemlere yürüyerek gittim tam 1 saat sürüyor kızımla..
50 mekik çektim yatmadanda 50 çekiyim..
nasılmı verdi2. takımlı olarak tabikii
bu platesimi yaptim cumlesini ebru salli ile 40 dk plates yapilmis olarak aliyorumBunu bilmiyordum :2:
Ama bugünde yaptım sonuç olarak platesimi
Bu hafta verimsiz geçti sayılır bugün tekrar topladım ama bakalım cuma sonucum ne olacak?:44:
merhaba memnun oldumhııım kendi boyumda birini buldumm.ilk hedefim sana ulaşmak olacak..en son 54.7 idim 800 gr var aramızda
yav öglen takıma gelmiştim alıntıda yapmıştım ama netkopmuştu
birinin 40 tane oruç borcu vardı kimdi bulamadım
bak yazıyorum benim borcumu 702 hamilelikten ve busene ramazandan kalan borçlar
o kısa günlerde ne akla hizmet tutmadıysam
kizlar takima az ugruyorum bir haftadir kizim rahatsiz hastahaneye goturdum hafta ici cok sukur onemli birsey yok ama cok mizmiz pek huysuz. dun gece 3 e kadar agladi en sonunda arbaya bindirdik sehir turu attik gece yarisi arabada uyudubugunde oglene kadar uyudu kucuk hanim. bugecede cok aglayarak zorla uyuttum neler oluyor benim hanim kizima yaaa
evet mis gibi yapacam evi, pırıl pırıl pırıl olacak inşaallah.
hımm önemli bir durum bubana uyar canımcım. yarışalım haftaya.
yalnızz sen cezaları yapıyormusun
yarın derkennn:44::44:
yokk yokkk yokkk bugünde kaynanamla eltim gelicekler hıı bide görümcem 2 tepsi elmalı kurabiye 1 tepsi havuçlu kek yaptım yanınada börek ve kısır yapıcamvayy vayy vayy kaçamakların haddi hesabı yok demek istiyorsun
kizlar takima az ugruyorum bir haftadir kizim rahatsiz hastahaneye goturdum hafta ici cok sukur onemli birsey yok ama cok mizmiz pek huysuz. dun gece 3 e kadar agladi en sonunda arbaya bindirdik sehir turu attik gece yarisi arabada uyudubugunde oglene kadar uyudu kucuk hanim. bugecede cok aglayarak zorla uyuttum neler oluyor benim hanim kizima yaaa
bendim ooo yarin oruc tutuyorum gel birlikte baslayalim
kizlar gun boyunca bebe gezdirdim gelemedim fazla yarin yazarim ins. ama bu hafta hic guzel gecmedi diyet acisindan :18:
clementine 170 dk plates
hindirella 140dk plates 40 dk yuruyus
turab 80 dk plates105 dk yuruyus
secdenur 105 dk plates 100dk yuruyus
Günaydınnn...
Bugün hava güzel görünüyor, artık herhalde havalar ısınacak gibi. ısınsın ki yürüyüşüme başlayayım dışarıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?