Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

anamm 700 grammısen bugün dikkat edersen gider o 700 gram canikom. ama o kekler, kurabiyeler varkende nasıl yapacam bilemiyorum
ben hedefimi ne yapsam onu düşünüyorum, daha karar veremedim.:26::44::44:

evet canımcım yarın başlıyoruz yarışa, tartı gününden tartı gününe kadar.
şekerim sen hafta sonu iyice bir dinlen, bol c vitamini, nane limon ekle menülerine. haftasonu spor yapamasan bile yediklerine dikkat edersen bile yeterlidir. kalorili yiyeceklerden uzak durursun, besin değeri yüksek ve gücünü kazandıracak yiyecekleri tercih ederek beslenirsin. hafta sonunda atlatırsın hastalığını hafta başındada buna sporunu eklersin. tamamdır iştee. böylelikle yarışada rahatlıkla katılabilirsin.

2.TAKIM

akrep33 ( 63,6 / / / %)
banusultan( 67 / / / %)
turab571( 54 / / / %)
meden( 61 / / / %)
hindirella( 61,7 / 61,7 / / %)
secdenur( 64,7 / / / %)
zulaley( 73,3 / / / %)
nur_tuanna( 72 / / / %)
clementineee( 67,4 / / / %)
Poseidon83( 60,4 / / / %)
SUKRANbursa( 56,2 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 701,3 / / / % )

kızlar geçen hafta ki durumumuz

kitap okuma durumuna gelince ben meal okuyorum akrepcim
onu bitirmeden başka kitap okumamaya karar verdim
istersen okuduğum ayetlerden beğendiklerimi yazayım
tabiki olur canım..
ve diğer kızlar okuduğunuz kitaplardan bölümler nerde
1 gün sürerse gene iyi banyo=3 saat yatak odası=?????
bu nedemek ayol :26:
ya ben kilo çezelgesi yapamıyorum mesaj beğenisi falan yapamıyorum
uzun zamandır siteye girmiyordum ondan olabilirmi ki?
neden ki acaba..
mesaj sayınla alakalı olabilirmi ki :26: sen bol paylaşıma devam et bakalım canım..her girdiğinde de dene tekrar
canım senin çizelge nerde
hııım kendi boyumda birini buldumm.ilk hedefim sana ulaşmak olacak..en son 54.7 idim 800 gr var aramızda
sana ulaşmak derken :26: tatlım sen zaten 53,7 görünüyosun çizelgede..

günaydın kızlar nasılsınız
ben tartıdaki değişimleri görünce daha çok motive oluyorum
bugun sabah sadce 1 bardak süt içtim canım bişey istemedi
şimdi okuldayım 1 ayran aldım galetam vardı dolapta ondan yedim bir tane
işin kötü yanı bugun akşam memlekete gidiyoruz hafta sonu ordayız inş orda kaçırmam

günaydın kızlaaar.. oooff ben bugün çok karamsarım ya içim daralıyor sanki kötü bişey olacakmış gibi dün akşam erken yattım ama sabah çok geç kalktım pilatese yetişemedim sınavımda var neyse okula giderken otobusten erken inerimde yürürüm birazsanmayınki kilo vermekten vazgeçtimona tam gaz devam inşallah yarın 60'lı bişeylerle geleceğim yanınıza
bütün bunların dışında gün geçtikçe kıyafetlerin bollaşması ayrı bi hoşluk

bugün bi daha giremem heralde kendinize iyi bakın bugün son gün yeşilçayınızı+yürüyüşünüzü+bol suyunuzu eksik etmeyingörüşmek üzere...

geçmiş olsun canım rahatsızlığından dolayı yapıyodur bi kaç güne kadar düzelir umarım
tesekkur ederim sukrancim umarim hemen iyilesir.
tesekkurler zulaley. harika bir fikir oruc borclarimizida beraber kapatsak ne iyi olurdu. benimde 30 gun borcum var. bu ramazan tutmadim. neden bu fikri daha once gelmedi aklimiza gunler cok uzun artik 19.50 de aksam giriyor
kontrol ediyorum ama goremiyorm bir kabariklik. henuz tekbir disimiz bile cikmadi buyuk ihtimal dis sancilaridir.

haklisin hemen kaldirdim bile saftirik kafam surekli okuyorum simdi felak nas ayetel kursi. hadi bugun iyilesir insaallah kizim.
"hem tombiş hem çok tatlıydı annesine çekmişti sanırsam "

bir an için sevincektim beni geçemeyecek diye düşünmüştüm ama olmadı

akrepcim biz bugun öğleden sonra memlekete gidiyoruz kilomu şimdi gün içinde bildirsem olurmu salı günü katıldım aranıza 57.7 ile bu sabah 56.4 olmuşum

kızlar benimle 1 haftalık yarışa girmek isteyen var mı? 1 haftada 1.5 kilo
bu cumadan öbür cuma sabahına
birde bana şu poşet çaylar varya onlardan tavsiyeniz varmı
normalde ben evde yeşil çayı kendim demliyorum ama okulda siyah çay var ben içmek istemiyorum da

bende kacirdim bugun platesi.
yesil cayim demleniyor once keyifle onu iceyim metabolizmam iyice hizlansin ardindan yaparim plates ve yuruyusumu. yarismada farki kapatmam lazim ama 2 seans plates yaparsam yarin yerimden kalkamam onun yerine bol bol yuruyebilirim ama.

yarismak isterim ama 1.5 kilo cok benim icin. 700- 800 gr ina yarisabilirim. vuralim su yaglara artik yav yiter yiter 4-5 aydir zayiflamaktan baska birsey dusunmez oldum. artik incelip su 2 bardak su ile firlayan gobegimdende kurtulmak istiyorum :84:

‎10 şey İçin Daima Zaman Ayır!

1- Çalışmak için zaman ayır. Bu başarının bedelidir.

2- Düşünmek için zaman ayır. Bu kudret ve kuvvetin kaynağıdır.

3- Eğlenmek için zaman ayır. Bu genç kalmanın sırrıdır.

4- Okumak için zaman ayır. Bu bilginin temelidir.

5- ibadet için zaman ayır. Bu yücelmenin yolu, gözler den ve ruhtan dünyevî kirlerin ve tozların yıkanmasıdır.

6- Başkalarına yardım ve arkadaşlarınla sohbet için zaman ayır. Bu saadetin kaynağıdır.

7- Sevmek için zaman ayır. Bu hayatın kudsiyetierinden biridir.

8- Hayal için zaman ayır. Bu ruhu yıldızlara eriştirir.

9- Gülmek için zaman ayır. Bu hayatın yükünü hafifleten bir bo-şalıştır.

10- Plân için zaman ayır. Bu ilk dokuz şeyi yapabilmek için lüzumlu zamana sahip olmanın sırrıdır.​

tamam olur ama benim hedefim şimdi bu hafta 56.4 isem önümüzdeki hafta kesin 55 olmam lazım
onun için sen 800gr ver ben 1400 anlaştıkmı

waaaooww naptın kuşum 1,3 kilo mu verdin..salıdan bu yana
oyy ben yarışsammı ki acebaaa:18: hafiften tırsık oldum gibi ama şu yağların gitmesi için de hafiften hırsımın kırbaçlanması lazım sanırsam :86:
ee tamam ben varım canikom :81: öbür cumaya kadar 1,5 kiloyu defediciiz hadi bakem gazamız şimdikten mübarek ola

tamam olur ama benim hedefim şimdi bu hafta 56.4 isem önümüzdeki hafta kesin 55 olmam lazım
onun için sen 800gr ver ben 1400 anlaştıkmı
tamam anlastik ama 700 gr olsun benim hedefim son zamanlarda 500 gr dan fazla veremiyorum cunku hadi bakalim goreyim seni yeni rakip. hergun yediklerimizi paylasip birbirimizin menusunu inceleyelim olurmu. sen memlekette dikkat etme sakin ben ceza ve odulde isterim cok motive ederler kendileri beni.

dur bakiim yarın kaç olucam bilmiyorum ama şu an ki kilomla hesaplasam
63,6 - 1,5 = 62,1 acaip gaza geldim bunu yarın güncellerim tekrardan :92::92::92:

akrep ustteki paylasimini not aliyorum. tam bugun hayatima bir duzen getirmek istemistim. bu yazi bana geldi. siradakini tum takim arkadaslarima armagan ediyorum

evet tam 1.3 gitti ama muhtemelen ödem attım akrep son zamanlarda hakketten şişmiştim su kaynettim diyelim ama genede hafiflemek güzel
yok yok kararlıyım önümüzdeki hafta 1.400 gi-de-cek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…