yapmammı canım2 gün plates yaptımve hiç yürüyüş yok buhafta hiç iyi geçmedi öylebir iştahım açıldıki anlatamam senle yarışmak bana iyigeliyor hadi bakalım ben bugünden başlıyom yarışa
kız ben bugünü cuma sanıyordum sabah kalktım hemen tartıldım ve 700 gr almışımçok kötüyüm mutivasyonum düştü morelim çok bozuk
yokk yokkk yokkk bugünde kaynanamla eltim gelicekler hıı bide görümcem 2 tepsi elmalı kurabiye 1 tepsi havuçlu kek yaptım yanınada börek ve kısır yapıcam
canım benim çok geçmiş olsun kıyamamben o pirensese araba sesi anne karnındaki sese benzermiş oyüzden uyumuştur benim ortancada öleydi arabada gıkı çıkmazdı iner inmez çıglıgı basardı :84:
tamam şeker tutalımbide oruçyarışımı yapsak posicim
yaa ben hala hastayım ama bu hafta hiç spor yok zaten galiba 1 kilo kadar aldım bi iyileşeyim haftaya kendime ceza vercem senle yarışcamcanım ya senle yarışmak banada çok iyi geliyor yarın mı başlıcanız yarışa .... kötüyüm bu hafta ben ya kilomu geri çekcem galiba
tabiki olur canım..kitap okuma durumuna gelince ben meal okuyorum akrepcim
onu bitirmeden başka kitap okumamaya karar verdim
istersen okuduğum ayetlerden beğendiklerimi yazayım
bu nedemek ayol :26:1 gün sürerse gene iyi banyo=3 saat yatak odası=?????
neden ki acaba..ya ben kilo çezelgesi yapamıyorum mesaj beğenisi falan yapamıyorum
uzun zamandır siteye girmiyordum ondan olabilirmi ki?
canım senin çizelge nerdeiyi geceler kızlar girebildim şükürlerolsun nasılsınız bakalım yarına hazırmısınız ben degilim maalesef :18: :18: :18: inşallah kilo almamışımdır geçmişe bi okuyuverem bakem neler kaynatmışsınız
sana ulaşmak derken :26: tatlım sen zaten 53,7 görünüyosun çizelgede..hııım kendi boyumda birini buldumm.ilk hedefim sana ulaşmak olacak..en son 54.7 idim 800 gr var aramızda
tesekkur ederim sukrancim umarim hemen iyilesir.geçmiş olsun canım rahatsızlığından dolayı yapıyodur bi kaç güne kadar düzelir umarım
tesekkurler zulaley. harika bir fikir oruc borclarimizida beraber kapatsak ne iyi olurdu. benimde 30 gun borcum var. bu ramazan tutmadim. neden bu fikri daha once gelmedi aklimizacanım benim çok geçmiş olsun kıyamamben o pirensese araba sesi anne karnındaki sese benzermiş oyüzden uyumuştur benim ortancada öleydi arabada gıkı çıkmazdı iner inmez çıglıgı basardı :84:
tamam şeker tutalımbide oruçyarışımı yapsak posicim
kontrol ediyorum ama goremiyorm bir kabariklik. henuz tekbir disimiz bile cikmadi buyuk ihtimal dis sancilaridir.vavvv secdenur önce gidiyor:81::81:, hadi kıslar canlanın birazbugün son gün yarışta
turabcım kızının hastalığı geçince eski haline döner. muhtemelen diş sancılarıda çekiyor olabilir diye düşünüyorum. dişetlerini bir kontrol edebilirsin, kabarma falan varmı diye.
haklisin hemen kaldirdim bile saftirik kafamçok geçmiş olsun canım...
tatlım öncelikle avatarından kızının resmini çıkarçok kızıyorum avatara böyle miniklerinin resmini koyanlara.. onlar çok hassas ve ufacık bir göz teması bile onları rahatsız eder..o yüzden senin yazıları okuyamıyorum bile olaki çocuğa takılır gözüm diye..her seferinde maaşallah diyorum ama burası net gibi çok geniş kitlelere hitap eden sanal bir dünya
benim kızım bebekken dışarı çıktığımızda o gece uyumazdı..ayet-el kürsi,nas, felak surelerini okurdum bol bol böyle sakinleşir uyurdu..yolda gören severdi hem tombiş hem çok tatlıydı annesine çekmişti sanırsam
günaydın kızlaaar.. oooff ben bugün çok karamsarım ya içim daralıyor sanki kötü bişey olacakmış gibi dün akşam erken yattım ama sabah çok geç kalktım pilatese yetişemedim sınavımda var neyse okula giderken otobusten erken inerimde yürürüm birazsanmayınki kilo vermekten vazgeçtim ona tam gaz devam inşallah yarın 60'lı bişeylerle geleceğim yanınıza
bütün bunların dışında gün geçtikçe kıyafetlerin bollaşması ayrı bi hoşluk
yarismak isterim ama 1.5 kilo cok benim icin. 700- 800 gr ina yarisabilirim.kızlar benimle 1 haftalık yarışa girmek isteyen var mı? 1 haftada 1.5 kilo
bu cumadan öbür cuma sabahına
birde bana şu poşet çaylar varya onlardan tavsiyeniz varmı
normalde ben evde yeşil çayı kendim demliyorum ama okulda siyah çay var ben içmek istemiyorum da
yarismak isterim ama 1.5 kilo cok benim icin. 700- 800 gr ina yarisabilirim.vuralim su yaglara artik yav yiter yiter 4-5 aydir zayiflamaktan baska birsey dusunmez oldum. artik incelip su 2 bardak su ile firlayan gobegimdende kurtulmak istiyorum :84:
akrepcim biz bugun öğleden sonra memlekete gidiyoruz kilomu şimdi gün içinde bildirsem olurmu salı günü katıldım aranıza 57.7 ile bu sabah 56.4 olmuşum
kızlar benimle 1 haftalık yarışa girmek isteyen var mı? 1 haftada 1.5 kilo
bu cumadan öbür cuma sabahına
birde bana şu poşet çaylar varya onlardan tavsiyeniz varmı
normalde ben evde yeşil çayı kendim demliyorum ama okulda siyah çay var ben içmek istemiyorum da
tamam anlastik ama 700 gr olsun benim hedefimtamam olur ama benim hedefim şimdi bu hafta 56.4 isem önümüzdeki hafta kesin 55 olmam lazım
onun için sen 800gr ver ben 1400 anlaştıkmı
waaaooww naptın kuşum 1,3 kilo mu verdin..salıdan bu yana
oyy ben yarışsammı ki acebaaa:18: hafiften tırsık oldum gibi ama şu yağların gitmesi için de hafiften hırsımın kırbaçlanması lazım sanırsam :86:
ee tamam ben varım canikom :81: öbür cumaya kadar 1,5 kiloyu defediciiz hadi bakem gazamız şimdikten mübarek ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?