Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yaa ben çizelgeyi değiştiremiyorum..uygun formatta değil diyor.ben 54.7 oldum daa

yaşım 24 1 tane kızım var 17 aylık çalışmıyorum canım

ben evliyim canım 1 kızım var17 aylıksenin de kızın var galiba kaç aylık..
aslında doğum kilosu diyemem lisede falan da hep 53-43 düm ama nişanlıyken 50- 51 e düşmüştüm çok hoştu ya ne giysen güzel duruyor göbek yok basen yoktekrar 50 olmak istiyorum..haa emzirirken de 52 ye düşmüştüm o bile iyiydi.kesince 55 e çıktım..

şimdi çitlenbikle turab mı yarışıyor akrep mi..benimle kim yarışcaaaaakkk.ben de en az 700 vermeliyim düz hesap 54 oluyum bari..

selam kızlar.eşim olmadığından cadılarımla işim pek bitmiyor.istediğim kadar yazamıyorum.akşam 5 dakika müsaade etmedi menümü bile yazamadım...şimdi de yıkadım ,kendine ninni söyleyerek uyumaya çalışıyor...küçük bebeğim yaa.ben bir bebek daha istiyorum,doyamıyorum bu güzelliklere.keşke eşimde istese de yaş geçmeden oluverse bir tanecik daha.offf,off...

inş olur gönlüne göre

şimdi çitlenbikle turab mı yarışıyor akrep mi..benimle kim yarışcaaaaakkk.ben de en az 700 vermeliyim düz hesap 54 oluyum bari..

bence hepberaber yarışalım daha iyi olur

yok yok yemicem yemicem hatta sporu arttırıcam acı yok acı yok acı yok diyeceğim mekike yürüyüşe saldıracağım tamam menü yazıyoruz spor yapıyoruz bol yeşil çay yiyoruz

dur bakiim yarın kaç olucam bilmiyorum ama şu an ki kilomla hesaplasam
63,6 - 1,5 = 62,1 acaip gaza geldim bunu yarın güncellerim tekrardan :92::92::92:

ya evet ya bende ondan 1.5 kilo dedim tam 55 kilo olucam ayy süper gaza geldim bende

merhaba kizlar bu hafta cok verimsiz gecti yarin ayni kiloda kalsam cok sevinicem

Akrep kurallari okudum ins. cumadan sonra yediklerimi yazicam, ve daha dikkat edicem.

simdi yusufu uyutup uyaninca disari cikaricam aksama kadar gelemem galiba.

Günaydınnn...
Bugün hava güzel görünüyor, artık herhalde havalar ısınacak gibi. ısınsın ki yürüyüşüme başlayayım dışarıda.

kız burada bir yagmurvar süper rahmet yagıyorr

evet yaaa artık günlaer uzadı bide ben acayip derecede üşüyorum kan tahlillerim normalin üstünde çıktı doktor turp gibisin maaşallah dedi oruçtutuncada daha çok üşüyorum bilmiyom neyapsamm
gel şeker gel medenle yarışıyorum sendegel alayım boyunuzun ölçüsünü

banucum bende diyordum bukız nerelerde kolay gelsin canım
daha çok gençsin bebiş büyüyünce belki kocan kararını degiştirir ama kaçtane olursa olsun bebeklikleri bambaşka oyyy kuzucuklar kız sen böyle yazdıkça benimde dogurasım geliyo yapma etme

Merhabalar canlar
sonunda bugün son sınavıma girdim bitti sonra güzel bir kahvaltı yaptım platesimide yaptım aslında bugün ki planım koşmaktı ama resmen yaağmur var istanbulda:S

akrep ustteki paylasimini not aliyorum. tam bugun hayatima bir duzen getirmek istemistim. bu yazi bana geldi. siradakini tum takim arkadaslarima armagan ediyorum

delüüü
valla kızlar p nizde dosya açın bu yazdılarımı yapıştırın..ara ara okursunuz..insan zamanla unutuyor ama hatırlaması çok güzel oluyor :94:

burası da yağmurlu canım ya..valla eşin isterse doğur tabii. bir ben adamı ikna edemiyorum zaten.misler gibi bakıyorum yavrularıma,bakmayanlar 5-6 tane yapıyorlar,benim neyim eksik diyorum.bebek gibisi var mı hiç..

ohh hava güzel diye platesten sonra ani bir kararla dışarı çıkıp yürüdüm 85 dk. tabii benim yatak odası temizleme işim birazcık geç kaldı. öğle yemeğimi yiyip temizliğe girişeceğim.

oooo haftaya bir yarış daha görünüyorr. yarışan 2 grup olduk.

meden-zülaley-şükranbursa

akrep-turab-citlenbikbesyo

bu arada aybükenin hangi gruba katıldığını kestiremediğim için yazmadım.

hadi bakalım hangi grup daha çok paylaşım yapacakbayanlar coşkulu ve bol paylaşımlı yarışlarrr:124::124::124:

Son düzenleme:
ya benim mesaj yazılarım neden bu kadar küçülmüş kii
ayy yoksam haftaya çok küçülüp kazanıcaam bir yarışın işaretçisimiii

valla yazı tura mı atsam napsam aslında 2. grubu düşünmüştüm 1. den haberim yoktu kabul ederlerse..

banusultan bravo yani bi bebek daha düşünmek şimdi kızımı uyuttum da deli etti beni.. uyku gözünden akıyo ama uyumak istemiyor..saat 1 den beri kendi de deli oldu ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…