tabiki olur canım..
ve diğer kızlar okuduğunuz kitaplardan bölümler nerde
bu nedemek ayol :26:
neden ki acaba..
mesaj sayınla alakalı olabilirmi ki :26: sen bol paylaşıma devam et bakalım canım..her girdiğinde de dene tekrar
canım senin çizelge nerde
sana ulaşmak derken :26: tatlım sen zaten 53,7 görünüyosun çizelgede..
bişi olmaz canım baklavalar küçükmüşben bu hafta hiç menü yazmadım yazsaydım agzınız uçuklardı ama 6 dan sonra hiç bişi yemedim suyu 2lt reye çıkarsan çok faydasını görürsün şekercik
kaç yaşındasın canım bebiş 1 tanemi bide çalışıyormusun
ayol akşam akşam soru yagmuruna tuttumseni
ben evliyim canım 1 kızım var17 aylıksenin de kızın var galiba kaç aylık..
bu platesimi yaptim cumlesini ebru salli ile 40 dk plates yapilmis olarak aliyorum
merhaba memnun oldumbana yetismene musade etmem aybuke sen biraz kendinden bahsetsene evlimisin bekarmisin. hangi kilolarindan kurtulmak istiyorsun? ben dogum kilolarimdan krtuldum simdi oncesindede fazla olanlara geldi sira.
selam kızlar.eşim olmadığından cadılarımla işim pek bitmiyor.istediğim kadar yazamıyorum.akşam 5 dakika müsaade etmedi menümü bile yazamadım...şimdi de yıkadım ,kendine ninni söyleyerek uyumaya çalışıyor...küçük bebeğim yaa.ben bir bebek daha istiyorum,doyamıyorum bu güzelliklere.keşke eşimde istese de yaş geçmeden oluverse bir tanecik daha.offf,off...
şimdi çitlenbikle turab mı yarışıyor akrep mi..benimle kim yarışcaaaaakkk.ben de en az 700 vermeliyim düz hesap 54 oluyum bari..
yok yok yemicem yemicem hatta sporu arttırıcam acı yok acı yok acı yok diyeceğim mekike yürüyüşe saldıracağım tamam menü yazıyoruz spor yapıyoruz bol yeşil çay yiyoruz
tamam anlastik ama 700 gr olsun benim hedefimson zamanlarda 500 gr dan fazla veremiyorum cunku hadi bakalim goreyim seni yeni rakip. hergun yediklerimizi paylasip birbirimizin menusunu inceleyelim olurmu. sen memlekette dikkat etme sakin ben ceza ve odulde isterim cok motive ederler kendileri beni.
dur bakiim yarın kaç olucam bilmiyorum ama şu an ki kilomla hesaplasam
63,6 - 1,5 = 62,1acaip gaza geldim bunu yarın güncellerim tekrardan :92::92::92:
Günaydınnn...
Bugün hava güzel görünüyor, artık herhalde havalar ısınacak gibi. ısınsın ki yürüyüşüme başlayayım dışarıda.
tesekkur ederim sukrancim umarim hemen iyilesir.
tesekkurler zulaley. harika bir fikir oruc borclarimizida beraber kapatsak ne iyi olurdu. benimde 30 gun borcum var. bu ramazan tutmadim. neden bu fikri daha once gelmedi aklimizagunler cok uzun artik 19.50 de aksam giriyor
kontrol ediyorum ama goremiyorm bir kabariklik. henuz tekbir disimiz bile cikmadi buyuk ihtimal dis sancilaridir.
haklisin hemen kaldirdim bile saftirik kafamsurekli okuyorum simdi felak nas ayetel kursi. hadi bugun iyilesir insaallah kizim.
"hem tombiş hem çok tatlıydı annesine çekmişti sanırsam"
gel şeker gel medenle yarışıyorum sendegel alayım boyunuzun ölçüsünüşimdi çitlenbikle turab mı yarışıyor akrep mi..benimle kim yarışcaaaaakkk.ben de en az 700 vermeliyim düz hesap 54 oluyum bari..
banucum bende diyordum bukız nerelerde kolay gelsin canımselam kızlar.eşim olmadığından cadılarımla işim pek bitmiyor.istediğim kadar yazamıyorum.akşam 5 dakika müsaade etmedi menümü bile yazamadım...şimdi de yıkadım ,kendine ninni söyleyerek uyumaya çalışıyor...küçük bebeğim yaa.ben bir bebek daha istiyorum,doyamıyorum bu güzelliklere.keşke eşimde istese de yaş geçmeden oluverse bir tanecik daha.offf,off...
akrep ustteki paylasimini not aliyorum. tam bugun hayatima bir duzen getirmek istemistim. bu yazi bana geldi. siradakini tum takim arkadaslarima armagan ediyorum
burası da yağmurlu canım ya..valla eşin isterse doğur tabii. bir ben adamı ikna edemiyorum zaten.misler gibi bakıyorum yavrularıma,bakmayanlar 5-6 tane yapıyorlar,benim neyim eksik diyorum.bebek gibisi var mı hiç..kız burada bir yagmurvar süper rahmet yagıyorr
evet yaaa artık günlaer uzadı bide ben acayip derecede üşüyorum kan tahlillerim normalin üstünde çıktı doktor turp gibisin maaşallah dedioruçtutuncada daha çok üşüyorum bilmiyom neyapsamm
gel şeker gel medenle yarışıyorum sendegel alayım boyunuzun ölçüsünü
banucum bende diyordum bukız nerelerde kolay gelsin canım
daha çok gençsin bebiş büyüyünce belki kocan kararını degiştirir ama kaçtane olursa olsun bebeklikleri bambaşka oyyy kuzucuklar kız sen böyle yazdıkça benimde dogurasım geliyo yapma etme
kıs sen niye gaza geliyosun kiiya evet ya bende ondan 1.5 kilo dedim tam 55 kilo olucam ayy süper gaza geldim bende
Merhabalar canlar
sonunda bugün son sınavıma girdim bitti sonra güzel bir kahvaltı yaptım platesimide yaptım aslında bugün ki planım koşmaktı ama resmen yaağmur var istanbulda:S
akrepcim biz bugun öğleden sonra memlekete gidiyoruz kilomu şimdi gün içinde bildirsem olurmu salı günü katıldım aranıza 57.7 ile bu sabah 56.4 olmuşum
kızlar benimle 1 haftalık yarışa girmek isteyen var mı? 1 haftada 1.5 kilo
bu cumadan öbür cuma sabahına
birde bana şu poşet çaylar varya onlardan tavsiyeniz varmı
normalde ben evde yeşil çayı kendim demliyorum ama okulda siyah çay var ben içmek istemiyorum da
waaaooww naptın kuşum 1,3 kilo mu verdin..salıdan bu yana
oyy ben yarışsammı ki acebaaa:18: hafiften tırsık oldum gibi ama şu yağların gitmesi için de hafiften hırsımın kırbaçlanması lazım sanırsam :86:
ee tamam ben varım canikom :81: öbür cumaya kadar 1,5 kiloyu defediciiz hadi bakem gazamız şimdikten mübarek ola
oooo haftaya bir yarış daha görünüyorr. yarışan 2 grup olduk.
meden-zülaley-şükranbursa
akrep-turab-citlenbikbesyo
bu arada aybükenin hangi gruba katıldığını kestiremediğim için yazmadım.
hadi bakalım hangi grup daha çok paylaşım yapacakbayanlar coşkulu ve bol paylaşımlı yarışlarrr:124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?